yemekten vazgeçersen kusucam diye halsizleşirsin kussan da kana cabuk karışan şeyler tüket onlar enerji verir canım
gercekten bugun öyle yaptım korkmaksızın bıraz sebze yedım ve daha ıyıyım cok teşekür ederım canım tavsıyen ıcın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemekten vazgeçersen kusucam diye halsizleşirsin kussan da kana cabuk karışan şeyler tüket onlar enerji verir canım
Şarküteri "salam sucuk sosis pastırma" yasak diye biliyorum. Pişirerek yenirse belki..Kızlar sosis yiyen var mı? Yasak mı yoksa
Şarküteri "salam sucuk sosis pastırma" yasak diye biliyorum. Pişirerek yenirse belki..
Pişince sıkıntı olmaz sanırım. Ben bi ara yedim. ama şimdi k0kusundan görmek bile isemiyorumçok iyi pişirirsekte mi yasak sucuk ???
artık öyle yapıyorum az az ve sık yiyorum pancar turşusuda iyi geliyor. teşekkür ederim önerilerin için canımbence de doktor tavsiyesiz ilaç kullanma zaten canım. doktoruna sorarsın uygun görürse verir zaten. ne yiyebiliyorsan onu ye hafif seyler meyve yogurt falan. bi tabaga ceviz uzum falan koy göz onune bi yere koy arada at agzına. fırsat buldukca da uyumaya calış dinlenmek iyi gelir. cabuk atlatırsın inşallah.
yok yaa telaşlanma bişey olmaz Allahın izniyle. asıl böyle durmadan kaygılı olursan üzülür ama yine de bişeycik olmaz kuzucuga![]()
Pişince sıkıntı olmaz sanırım. Ben bi ara yedim. ama şimdi k0kusundan görmek bile isemiyorum
güzel olur neden olmasınkızlar facede 2015 ekim anneleri grubu acmak istiyorum. yapalım mı böyle bişey? kızımda mart annesiydim böyle bi grubumuz var hala devam eden ve cok faydalı oluyo güzel oluyor. buluşmalar bile yapılıyor. cok guzel arkadaşlıklar kurduk o grupta. biz de yapalım istedim ne dersiniz?
Hanımlar. Soguk yourt bulantılara cook ıy gelıyor gercekten bende bu gun denedım gercektenbıse yarıyomus ve domates kesınıkle domates kusmak ısteyını yok edıyor nedense ..
güzel olur neden olmasın
olur çok güzel olur benide ekleyin ütfen açarsanızgüzel olur neden olmasın
AMA TATLIM ASLINDA BU MEVSİMDE DOMATES SALATALIK YEMEYİN DİYOLAR ?? HORMONLU VE MEVSİMİ OLMADIĞI İÇİN...AMA NET BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM
Kızlar sosis yiyen var mı? Yasak mı yoksa
Ben sucuk yiyoruummm.. İyice pişirip yiyorum valla :) SeviyooommŞarküteri "salam sucuk sosis pastırma" yasak diye biliyorum. Pişirerek yenirse belki..
Bencede yogurt super kurtarici.hic bse yiyemesem yogurt makarna iyi geliyor.Hanımlar. Soguk yourt bulantılara cook ıy gelıyor gercekten bende bu gun denedım gercektenbıse yarıyomus ve domates kesınıkle domates kusmak ısteyını yok edıyor nedense ..
olabilir canım ama son bir haftadır okadar cok hayatla baglantımı kesmış durmdaydım süreklı uyumak hissı bulantı kusmak bende bı cagre arıyordum ve yourt burada bi arkadaş tavsiye etti domatesıde tesadüfen ınternette buldum ıcındekı hormonu zaten kusmak hissini yok ediyormuş