2015 Ekim Anneleri

kızlar facede 2015 ekim anneleri grubu acmak istiyorum. yapalım mı böyle bişey? kızımda mart annesiydim böyle bi grubumuz var hala devam eden ve cok faydalı oluyo güzel oluyor. buluşmalar bile yapılıyor. cok guzel arkadaşlıklar kurduk o grupta. biz de yapalım istedim ne dersiniz?

herkese merabalar güzel hamişlerrr :) canım face grubu yanlış hatırlamıyosam bir arkadaş açmıştı ama ne oldu bilmiyorum.

bence de doktor tavsiyesiz ilaç kullanma zaten canım. doktoruna sorarsın uygun görürse verir zaten. ne yiyebiliyorsan onu ye hafif seyler meyve yogurt falan. bi tabaga ceviz uzum falan koy göz onune bi yere koy arada at agzına. fırsat buldukca da uyumaya calış dinlenmek iyi gelir. cabuk atlatırsın inşallah.
yok yaa telaşlanma bişey olmaz Allahın izniyle. asıl böyle durmadan kaygılı olursan üzülür ama yine de bişeycik olmaz kuzucuga :KK66:
artık öyle yapıyorum az az ve sık yiyorum pancar turşusuda iyi geliyor. teşekkür ederim önerilerin için canım

Hanımlar. Soguk yourt bulantılara cook ıy gelıyor gercekten bende bu gun denedım gercektenbıse yarıyomus ve domates kesınıkle domates kusmak ısteyını yok edıyor nedense ..

kızlar facede 2015 ekim anneleri grubu acmak istiyorum. yapalım mı böyle bişey? kızımda mart annesiydim böyle bi grubumuz var hala devam eden ve cok faydalı oluyo güzel oluyor. buluşmalar bile yapılıyor. cok guzel arkadaşlıklar kurduk o grupta. biz de yapalım istedim ne dersiniz?
güzel olur neden olmasın

Hanımlar. Soguk yourt bulantılara cook ıy gelıyor gercekten bende bu gun denedım gercektenbıse yarıyomus ve domates kesınıkle domates kusmak ısteyını yok edıyor nedense ..

AMA TATLIM ASLINDA BU MEVSİMDE DOMATES SALATALIK YEMEYİN DİYOLAR ?? HORMONLU VE MEVSİMİ OLMADIĞI İÇİN...AMA NET BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM

AMA TATLIM ASLINDA BU MEVSİMDE DOMATES SALATALIK YEMEYİN DİYOLAR ?? HORMONLU VE MEVSİMİ OLMADIĞI İÇİN...AMA NET BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM

olabilir canım ama son bir haftadır okadar cok hayatla baglantımı kesmış durmdaydım süreklı uyumak hissı bulantı kusmak bende bı cagre arıyordum ve yourt burada bi arkadaş tavsiye etti domatesıde tesadüfen ınternette buldum ıcındekı hormonu zaten kusmak hissini yok ediyormuş

Zeynep Elmas diye aratın ekleyin kızlar acıyorum grubumuzu o zaman hayde :) zaten bi kişi eklese sonra grubu aratıp istek yollayarak da ekleme yaparız. profilde kızcemin resmi var ordan bulursunuz beni facede

Bencede yogurt super kurtarici.hic bse yiyemesem yogurt makarna iyi geliyor.

olabilir canım ama son bir haftadır okadar cok hayatla baglantımı kesmış durmdaydım süreklı uyumak hissı bulantı kusmak bende bı cagre arıyordum ve yourt burada bi arkadaş tavsiye etti domatesıde tesadüfen ınternette buldum ıcındekı hormonu zaten kusmak hissini yok ediyormuş

AYY CANIM BENİM YA BULANTI BENDE DE VAR :( Bİ DE YEŞİL ELMAYI DENE BELKİ İYİ GELİR.Bİ DE SODA LİMON TUZ ÜÇLÜSÜ İYİ GELİYOMUŞ Bİ ARKADAŞ YAZMIŞTI ;)

Back
X