2015 Ekim Anneleri

Kendi mesajımdan alıntı yapayım. Daha önce de grup açan biri olmuştu.

Ben burada şöyle bir yazı okumuştum başka bir grupta , elciye zeval olmaz , aşağıya ekleyeyim..

Bir diğer öneli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

Zeynep Elmas diye aratın ekleyin kızlar acıyorum grubumuzu o zaman hayde :) zaten bi kişi eklese sonra grubu aratıp istek yollayarak da ekleme yaparız. profilde kızcemin resmi var ordan bulursunuz beni facede
Gizli grup olsa olmaz mı? Yani biz aratıp bulamasak da sadece kuran kişi ekleyebilse.. Şu anda kimse bilmiyor, dahil olamam. Yoksa şu şu kişi, şu gruba katıldı diye bildirim gidiyor arkadaşlara. İlerisi için de sürekli şu grupta şunu paylaştı diye bildirimler falan gidiyor. Her paylaşımım bilinsin istemem de.. yine siz bilirsiniz.

Gizli grup olsa olmaz mı? Yani biz aratıp bulamasak da sadece kuran kişi ekleyebilse.. Şu anda kimse bilmiyor, dahil olamam. Yoksa şu şu kişi, şu gruba katıldı diye bildirim gidiyor arkadaşlara. İlerisi için de sürekli şu grupta şunu paylaştı diye bildirimler falan gidiyor. Her paylaşımım bilinsin istemem de.. yine siz bilirsiniz.

öyle olacak zaten canım ben de sevmem öyle. bzim mart anneleri grubumuzda öyle özelini bile paylaşıyor herkes kimse göremiyor. ama listemde ekli bi kişi en az olması lazım grubu acabilmem için. üyesiz acılmıyor denedim.

Kendi mesajımdan alıntı yapayım. Daha önce de grup açan biri olmuştu.
hmm o da dogru aslında yaa. aslında burası zaten guzel de telefondan mesaj yazması zor oluyor sayfaları takip etmesi falan. o yuzden demiştim. yoksa da sıkıntı olmaz burdan devam ederiz

Bhcg 900 cıktı kızlar hamıleyım :) aslında istemıyordum daha kızım kucuk dıye ama nasıp bıyleymıs ılk hamılelıgım ıcın cok uğraştım olmadı sımdı bu kaZa ıle oldu Allah'ın hıkmeti

Maslalah hepimiz cenesisiz :KK66: bende bazen 9 aylik oglumla ilgilenmekten unutuyorum karnimdakimi ama bulantilar hatirlatiyo saolsun.sizin kolaymi geciyo
ilk gebeliğim çok problemliydi ama bunda şimdilik çok şükür iyi başladık umarım hayırlısıyla da tamamlarım

@KAYGILI mmm benim bulantılar tam gaz özellikle arttı artık çıkarmasam bile bulantı hissi çok keyifsizleştirdi beni gece gündüz farketmiyor. Midemde sürekli bir rahatsızlık hissi. Bir de üstüne iş stresi. Bugün eczaneden minoset aldım. Bir başım eksikmiş gibi o da ağrıyor. Şu günleri atlatmayı iple çekiyorum.

Canım bende 8+5 oldum bugün. hafiften gaz ve mide bulantısı hissediyorum ve karnimin guruldanma sesine uyandım sabah. Isten yeni geldim uykum var diye yatağa girdim ama bak uzaninca uyuyamadim burda takılıyorum suan. Sen neler hissediyorsun
arkadaşlar bugün 8+5 olan varmı ?merak ettim aynı hafta aynı gün neler hissediyoruz ?:anneadayı::KK28:

merhaba güzel anneler uzun zamandır bakamadım buraya şimdi geçmişi okudum maşallah döktürmüşsünüz. yeni gelen hamişler hoş geldiniz. mide bulantıları beni benden aldı artık. ne yemek ne su iştahım sıfır. fotosentez yapıcam artık:KK53: ne yapsam ne etsem bilmiyorum bir fikir verin nolur. ayrıca şunu da belirtmeden geçemicem buraya trip yapmak için gelenler nolur yapmasın burası ego şişirme yeri değil zaten herkes birbirine yardımcı oluyor ve gereken herşeyi paylaşıyor bu yüzden burdayız gereksiz alınganlık yapıp bir sürü laf saydırıp hem kendinizi hem de burdaki hamile anneleri bunaltıyorsunuz zaten hepimizin canı burnunda biraz daha anlayış ve özveri lütfen :KK24:

KKIZLARRRR

Iki uc gundur esimle aram kotuydu stres yaptim bebegime bi sey olur mu dun kustum bulantim devamdi ama icimde korku var ya kalbi durduysa diye :KK43: oyle her stresten etkilenir mi
Kötü düşünme canım benim. Inşallah iyidir bebisin. Stres etkiler diyorlar ama sonuçta her bünye aynı tepkiyi vermez hem stresli hamilelik geçirmeyen var mı ki. Kimsenin çocuğu olmazdı sanırım o zaman. Ayrıca bu halinle seni üzmusse alacağı olsun kocanın.

Canım bende 8+5 oldum bugün. hafiften gaz ve mide bulantısı hissediyorum ve karnimin guruldanma sesine uyandım sabah. Isten yeni geldim uykum var diye yatağa girdim ama bak uzaninca uyuyamadim burda takılıyorum suan. Sen neler hissediyorsun

canım teşekkür ederim öncelikle cevabın için.mide bulantım benimde hep var ve az yiyebiliyorum az yediğim içinde sanırım sürekli midem kazınıyor dediğin gibi gurulduyor ,o an agzıma bişey atmazsam sonrası çok kötü öğürme oluyor.ve geceleri gaz sancısı ile uyanıyorum, akıntım da var malesef..bende çalısıyorum oturmaktanmıdır nedir belim çok ağrıyor..senin sat kaçtı ?benim 1 ocak ..

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Şu an 5+3 haftalk hamileyim.
Hayırlı olsun inşallah.. Allah sağlıkla devam ettirsin, kucağına almayı nasip etsin..

BENİMDE İNŞ 15 EKİM AMA ARA ARA LEKELENMEM OLUYOR VE ÇALIŞIYORUM.
ALLAH HERKESE YARDIM ETSİN
Hayırlı olsun canım. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun, dikkat et kendine..

Bhcg 900 cıktı kızlar hamıleyım :) aslında istemıyordum daha kızım kucuk dıye ama nasıp bıyleymıs ılk hamılelıgım ıcın cok uğraştım olmadı sımdı bu kaZa ıle oldu Allah'ın hıkmeti
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel... Kısmet buymuş demek. Allah sağlıkla kucağına aldırsın.

@KAYGILI mmm benim bulantılar tam gaz özellikle arttı artık çıkarmasam bile bulantı hissi çok keyifsizleştirdi beni gece gündüz farketmiyor. Midemde sürekli bir rahatsızlık hissi. Bir de üstüne iş stresi. Bugün eczaneden minoset aldım. Bir başım eksikmiş gibi o da ağrıyor. Şu günleri atlatmayı iple çekiyorum.
Çok geçmiş olsun canım..

canım teşekkür ederim öncelikle cevabın için.mide bulantım benimde hep var ve az yiyebiliyorum az yediğim içinde sanırım sürekli midem kazınıyor dediğin gibi gurulduyor ,o an agzıma bişey atmazsam sonrası çok kötü öğürme oluyor.ve geceleri gaz sancısı ile uyanıyorum, akıntım da var malesef..bende çalısıyorum oturmaktanmıdır nedir belim çok ağrıyor..senin sat kaçtı ?benim 1 ocak ..
5 ocak benim sat canım. Ama ultrosonda çıkan haftaya göre hesapladim ben. Allahtan uyku sırasında beni rahatsız etmiyor gaz sancısı falan. Bende az az ama sık yiyorum. Bulantı düne kadar hissi sadece ama dün çıkardım ama bugun bazen Öğürme hissi dışında yok bir şeyim. Midem in anda olsa açıklığı hissedince çubuk kraker yiyorum yoksa kötü olurum dünkü gibi

günaydın kızlar bugün tam 7 haftalık olduk biz :) perşembe günü kontrülüm var inşallah sorunsuz atlatırım. birde benim göğüs sancılarım azaldı ağrılarım azaldı ama miğde bulantısı yasıyo gibiyim tuhaf bişi bulanıyomu bulanmıyomu anlayamıyorum fena miğde yanmam var ayrıca 3 gündür tansiyonum çok düşük hiçbişi yiyemiyorum zorluyorum kendımı bişiler yemek için tatlı yiyemiyorum tuzlu ve ekşi yicekler yiyebiliyorum tansiyon herkeste düşermi yazılanlara baktımda sadece bende var sanırım tansiyon düşüklüğü kafamı kaldıramıyorum ne yazıkki hep yatmak istiyorum
Benim gibisin canım sende aynı belirtilerim iz. Benimde tansiyon çok düşük öğrendiğim beri 8 ' e 4 tansiyona geziyorum. Bazen çok kötü yapıyor sersemletiyor dediğin gibi tuzlu şeyler ye limondan uzak dur limon çok hızlı düşürüyor tansiyonu

5 ocak benim sat canım. Ama ultrosonda çıkan haftaya göre hesapladim ben. Allahtan uyku sırasında beni rahatsız etmiyor gaz sancısı falan. Bende az az ama sık yiyorum. Bulantı düne kadar hissi sadece ama dün çıkardım ama bugun bazen Öğürme hissi dışında yok bir şeyim. Midem in anda olsa açıklığı hissedince çubuk kraker yiyorum yoksa kötü olurum dünkü gibi

evet aynı demek ki bulantılarımız,saati saatini tutmuyor malesef, çubuk kraker yemekten cok sıkıldım,bugün fırınlarda sütlü etimek satılıyor ondan aldım peynir getirdim evden cok iyi geldi bastırdı ,ben sadece peynir yiyebiliyorum süt ve yumurta yiyemiyorum üzülüyorum buyüzden ,endişeliyim ..:(

Kızlar bulantılardan en çok çeken benimdir herhalde ve artık bıktım. Biraz önce gidip tansiyonumu ölçtürdüm. 11.5 - 6 zaten hep 12-6 çıkardı düşük değil yani. Baş ağrısı içinde minoset aldım dayanamadım midemede iyi gelir umarım.

Back
X