2015 Ekim Anneleri

Dün akşam hafiften kasıklarımda sancı hissedince bugün evimi temizlemeye karar verdim, kaç gündür erteliyordum. Dinlene dinlene bitiricem inşallah. Bugün yine hiç ağrım sızım yok

uşak - banaz bizim hemşehrim
eşim hala bozuluyo gerçi, ben nerelisin diye soranlara baba tarafı usaklı deyince, nüfus cüzdanına bakın nereli yazıyor diyo
Benim dedem eşmeliymiş ama merkezde oturuyorlardı erkek yurdu varya şekerevleri orda kücükken cok giderdik uşağa çarşısınada mecburiyet caddesi derdik

Cok gecmis olsun canim.cok şükür sagsalim Kurtulmussunuz. Allah analı babalı büyütsün.

Canım sen artik herseyini hazir et benim ilk oglum 37 bitiminde alinmisti dr madem sezeryan istiyorsun alabiliriz yoksa heran normal gelebilir demisti rahim agzi 3.5 cm acilmis sadece kasılmalarla tabi keske cesaretim olsaydıda normal dogum yapsaydim 2-3 gün zorluğu onunda yani bebegimin herseyi tamdı ve saglikliydi

@Can sesi cnm belkide dogdu bile ay hayirlisi olsun kolay dogumlar olsun insaAllah simdiiii eger dogarsa bebisleriniz ilk ekim anneleri siz olabilirsinizz dely yupppi

dely gece nasıl geçti? Mutlaka haberdar et bizi.
Çok teşekkür ederim kızlar Göremediklerim de olabilir, okuyamadım. Sancı çıkmadı sukur. Açılma da yok. Ama artık bundan sonra her an gelebilirmis. Kahve pembe bir.akıntı var hafif. Doktor daha detaylı bakılması için yine geçen doplere geldiğim yere yönlendirdi. Kilosu muhtemelen 4ü geçmiş. Burda daha net olculuyormus. Ben sezaryen isticem. Hatta mümkünse hemen yarın.. Annemler de haber bekliyor, akşama yola çıkmaya hazırlar. Yine yazarım

Canim sancini durdurabilirler bir sure bebegin ve sen icin sikinti yoksa bence erken tatlim doktorunla konus bi sure daha beklenir mi de

Amin canım inşallahhh hayırlısıyla kırmızıyı beğendim bende ama eşim arabamız gri gri al diyor galiba onu alıcaz bakalım

Yok canım oturduğum yerde e bebek

Canım eltim yurt dışında alsa da gelicem dese yetişemez doğuma

Hastane çıkışı için stress yaptık zaten canım son güne kadar hep yollar gözüyle baktık ama artık pazartesi doğuma gidiyorum hafta sonuna girdik sayılır yollasa da gelmez yani.

Erken kalktım, konsolosluğa gidecektim Pazartesi'ye erteledim. Şimdi yatıyorum. Bu gece veya yarın eşimin anne ve babası bizde. Kalabalıkta uyumak zor olur. Bugünü uykuda değerlendireyim. Kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle dönün. Görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…