Benim dedem eşmeliymiş ama merkezde oturuyorlardı erkek yurdu varya şekerevleri orda kücükken cok giderdik uşağa çarşısınada mecburiyet caddesi derdikuşak - banaz bizim hemşehrim
eşim hala bozuluyo gerçi, ben nerelisin diye soranlara baba tarafı usaklı deyince, nüfus cüzdanına bakın nereli yazıyor diyo
Hayırlısı olsun canım üzme kendini bugün cuma bol bol dua et hayırlısı ne ise öyle doğumun olsun ela sevmiş ortamı rahat demek ki :)Artık hamilelik takvimim bile yok.
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Bahtı da yüzü gibi güzel olsun, hayırlı evlat olsun inşallah. Pamuk gibi, elleri mıncıklanıp öpülesi.Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Ayyy pamuk bu yaa pamuk gozlere bak masallah cingoz cingoz :)Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Cok gecmis olsun canim.cok şükür sagsalim Kurtulmussunuz. Allah analı babalı büyütsün.Kızlar biz bu sabah 10 da doğduk Allah ım çok farklı Bi şi yaaa kiloya çok takılmayın ultrason çok farklı çıkabiliyor bize 3500 demişlerdi oğluşumuz 4100 oldu 39+2 de bide doktorunuza güvenin normalde nst de hep uyuyordu doktorumuz beğenmiyor dü dün akşam tekrar çektirdik çok güzel çıktı acaba dedim boşu boşuna mı sezaryen oluyorum meğer oğlum kakasını bile yapmış bide bekleseydik 4500 gr geçerdi hem ben
Yırtılırdım hem Allah korusun oğlumuza bişi olabilirdi tabii ki en güzeli normal ama sezaryana çok karşı olmamak lazım
Canım sen artik herseyini hazir et benim ilk oglum 37 bitiminde alinmisti dr madem sezeryan istiyorsun alabiliriz yoksa heran normal gelebilir demisti rahim agzi 3.5 cm acilmis sadece kasılmalarla tabi keske cesaretim olsaydıda normal dogum yapsaydim 2-3 gün zorluğu onunda yani bebegimin herseyi tamdı ve saglikliydiKizlar tek tek alinti yapamadim. Normal olma sansim yok. Sezryan icin bile erken degil mi. Doktrum 37 den sonra gunun cok onemli olmadigini dsunuyor. Ben esimi ikna edip farkli bi doktora daha gorunmek istiyorum bugun. Yine de dusumu falan aldim ne olur ne olmaz. ama hicbiseyim hazir degil ya. O kadar swy planlamistim ben
Kızın geliyor boşver takvimi canım. Zaten o takvim değil mi insana gün saydırıp, bunaltan.Artık hamilelik takvimim bile yok.
Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Maşallah prensese kaç günlük oldunuz ?Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Hadi bakalim sihhatle dogumun gerceklessin insallah canim. Simdiden tebrikler. Masallah.
dely senin de gozun aydin olsun:) hic panik yapma, merak etme hallolur işler oyle boyle. Bunun icin strese gerek yok. Sen ve bebegin iyi olun. En onemlisi bu :)
Ve son olarak darisi basimiza diyorum biz geri kalanlara....
Dideeem cnm bnm sakinless kuzucuuuuum suyun gelmediyse panikleme vucut yapina bagli ama nisan direk dogum belirtisi degill doktorum uyardigi icin biliorum hemn olmuomus ama ztn doktor kontrolun varmis git bakalim ne dicekkk heycan yapma fazla doruk geliyoooorrr hayirlisiyla
Çok teşekkür ederim kızlardely gece nasıl geçti? Mutlaka haberdar et bizi.
Lokum :) maşallah annesi. Size de hayırlı cumalar.Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Canim Allah yardimcin olsun insallahKızlar hastanedeyim. İki kere nst çekildim bitaz sancı ve bebekte taşikardi çıkıyor. Şimdi acilde serum taktırıcam. Sonra tekrar nst çekilecek. Dua edin bana.
Bence Ali seymen daha uyumylu ve kulaga hos geliyor ☺Kizlar gunaydin. Size bir sorum var. Sizce Seymen Ali mi yoksa Ali Seymen mi daha uyumlu. :) bebek sekeri yaptircaz ama hala alinin yerine karar veremedik.
Canim sancini durdurabilirler bir sure bebegin ve sen icin sikinti yoksa bence erken tatlim doktorunla konus bi sure daha beklenir mi deKizlar isim onerileriniz icin sagolun ama cok daha acil bi durumum oldu suan. Ne yapacagimi bilmiyorum. Dun nst ye gtmstim haff sancim vardi. Ama hssetmiyordum. Doktr bakti whatsaptan. Gel alalim diyor. Elim ayagim titriyor ya ben daha istemiyorum ki daha cok erken 37+5 is. Napcam. Esim isten izin alip geliyor ben bildigin doguma gidiyorum gbi ama istemiyoeum.
kırmızı da unisex değil mibiz öyle aldık, alırken de oğluşumuz kullanır, kızımız olursa ona da kullanırız dedik ben kırmızıyı daha bi sevdim açıkçası.. bu arada hayırlı sağlıklı kolay doğumlar dilerim canım..
Canim 1 cocuk eskitemiyor bunu aldigin zaman 2 cocuktada kullanirsin. Gorumcene bence soyleyin pazartesi yaticaz biz alalim istersen diye. Birde bu hastane cikisiniza lazim olacak. Stres panik yapma hemen. Nerde yasiyorsun ki bulundugun sehirde e bebek yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?