Birde bisey sorcam size bebis karninizda titriyomu hiç galiba şuşu irkiliyo bi titreşim oluyo acaba neden
Hayirlisi olsun cnm ne zaman olursa gelsin pasaÇok teşekkür ederim kızlarGöremediklerim de olabilir, okuyamadım. Sancı çıkmadı sukur. Açılma da yok. Ama artık bundan sonra her an gelebilirmis. Kahve pembe bir.akıntı var hafif. Doktor daha detaylı bakılması için yine geçen doplere geldiğim yere yönlendirdi. Kilosu muhtemelen 4ü geçmiş. Burda daha net olculuyormus. Ben sezaryen isticem. Hatta mümkünse hemen yarın.. Annemler de haber bekliyor, akşama yola çıkmaya hazırlar. Yine yazarım
Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
hadi bakalım güzel haberlerle gel oğlun güzel kilo almış olsun, haberdar et.evet canım az kaldı insallah ama ben hala doğuracak gibi hissetmiyorum kendimibugüne aldım randevu bakalım bizim oğlan napmıs, ne kadar olmus
Canim gittigidiyor ve hepsiburadada ayni gun kargolu urunler oluyor birde onlara bak istersenAmin canım inşallahhh hayırlısıylakırmızıyı beğendim bende ama eşim arabamız gri gri al diyor galiba onu alıcaz bakalım
Yok canım oturduğum yerde e bebek
Canım eltim yurt dışında alsa da gelicem dese yetişemez doğuma
Hastane çıkışı için stress yaptık zaten canım son güne kadar hep yollar gözüyle baktık ama artık pazartesi doğuma gidiyorum hafta sonuna girdik sayılır yollasa da gelmez yani.
Nedenini bilmiyorum ama bendede oluyor bazen. Aklima gelipte dr.a da sormadım hic
ya maşallah güzeller güzeli kızın olmuş, Allah güzel bir ömür nasip etsin kızına ve sizlere.Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Yanliz degilsinncnm merak etme ilk 4 gunumu zehir ettiler aile davasina bnm esimde degisti valla gebelinde oluyor demek ki en iisi ailelerden hicbiri olmayacak yaninda simdi bizde kimse yok cok daha ii oldu esimle yanliziz ama hamieleikte ki ilgi alaka yokDoğuran annisler
Kocasının bebek doğduktan sonra huyu suyu değişen oldu mu ya .bezdirdi beni lohusa o mu benmiyim anlamadım.bi pimpirik bi evhamli ise giderken bana sürekli söyle yap böyle emzir. zaten senin annen benim annem kavgalarıda başladı ara ara .yapıyo yapıyo sonra Özür diliyo.bunaldim.
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Bahtı da yüzü gibi güzel olsun, hayırlı evlat olsun inşallah. Pamuk gibi, elleri mıncıklanıp öpülesi.
Ayyy pamuk bu yaa pamuk gozlere bak masallah cingoz cingoz :)
amanın pek tatlı yenir ki bu
Maşallah prensese kaç günlük oldunuz ?
Lokum :) maşallah annesi. Size de hayırlı cumalar.
Cok tsk teyzeleri biz bgn tam 10 gunluk olduk :)Maşallah sübhanallah prensese tam yemelik
Benim dedem eşmeliymiş ama merkezde oturuyorlardı erkek yurdu varya şekerevleri orda kücükken cok giderdik uşağa çarşısınada mecburiyet caddesi derdik
Kizlar cuma vakti dualarinizda omerimede yer ayirir misiniz?
Cnm bnm cok tsk ederik sizlerede insya maşallah güzeller güzeli kızın olmuş, Allah güzel bir ömür nasip etsin kızına ve sizlere.
Evet canim gunde iki uc kez titriyo hickirik gbi pit pit dgl bilfgn titryo son gunler başladı once korktum sora alistim☺Birde bisey sorcam size bebis karninizda titriyomu hiç galiba şuşu irkiliyo bi titreşim oluyo acaba neden
Oyy masallah hayirli cumalar cok tatli nazar degmesinBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Ben henüz hamile değilken görümcem test yaptırdığını hamile olabileceğini söylemişti bana da nasıl sevinip heyecanlanmıştım şimdi hatırladım. Kendimde hiç öyle sevinip heyecanlanmadım. Kaygılar, bilinmezlikler öne mi geçiyor nedir..ay evet, doğum anıyla alakalı şeylerde oluyor bende de duygusallık.. kötü haber alsam fln, ne bileyim unutuyorum pek umursamıyorum gibiyim..oğlum hareket edince fln tuhafıma gidiyo değişik bi his.. bunlar tamam.. ama söyle kalbim pır pır etmiyo, hareket etmeyince korkuyorum ben de.. ama hareket edince de şöyle duygulanmam gerekmiyor mu kigörümcem bile, elini karnıma koyunca ilk kez hareketini hissetitiğinde gözleri doldu
Canım maşallah prensesine nazar değmesinBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Kızlar ne diyorsunuz bu konuda?Kızlar bebek ilk doğduğunda hastanede çıtçıtlı badi + pantolon gibi ikili bir takım mı giydirilir yoksa tek parça çıtçıtlı tulum mu?
Ben yarin sorayim bakalım nedenmisNedenini bilmiyorum ama bendede oluyor bazen. Aklima gelipte dr.a da sormadım hic
Benimde günde 1 e düştü canım normaldir herhalde paniklemeKizlaarrr S.o.S... bebeginin hickiriklarinda azalma olan varmi benmki sanki azaldi gunde bikac defa hik hiklardi sanki artik eskisi gibi sık sık yapmio acaba benmi abartiorum onumuzdeki sali kontrolum ama hareketleri ve ittirmeleri gayet normal sona yaklastik ondan mi bole ya
Yok hıçkırık değil bildiğin titriyo saniyelik
Usuyolarmi ne :) yarın sorayim doktora :)Evet canim gunde iki uc kez titriyo hickirik gbi pit pit dgl bilfgn titryo son gunler başladı once korktum sora alistim☺
Ben 10 lu seti vericem sende öyle yap süslü tulumuda var ama onu evde giydircem kalabalık olmasın çantada diye almadimKızlar ne diyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?