2015 Ekim Anneleri

Birde bisey sorcam size bebis karninizda titriyomu hiç galiba şuşu irkiliyo bi titreşim oluyo acaba neden

Nedenini bilmiyorum ama bendede oluyor bazen. Aklima gelipte dr.a da sormadım hic

Hayirlisi olsun cnm ne zaman olursa gelsin pasa

Ben kontrolden geldim kızlar.
Açılmamda değişiklik yok, sancıda çıkmadı nst'de. Dr. Herşey yolunda dedi.
Biraz daha bekleyecek sanırım.
Eğer erken gelmek istemezse oğluşum haftaya cuma tekrar kontrol var. Tabi sıkı beslenmeye devam dedi dr.
Bizde haberler böyle

Canim gittigidiyor ve hepsiburadada ayni gun kargolu urunler oluyor birde onlara bak istersen

Kizlaarrr S.o.S... bebeginin hickiriklarinda azalma olan varmi benmki sanki azaldi gunde bikac defa hik hiklardi sanki artik eskisi gibi sık sık yapmio acaba benmi abartiorum onumuzdeki sali kontrolum ama hareketleri ve ittirmeleri gayet normal sona yaklastik ondan mi bole ya

Yanliz degilsinncnm merak etme ilk 4 gunumu zehir ettiler aile davasina bnm esimde degisti valla gebelinde oluyor demek ki en iisi ailelerden hicbiri olmayacak yaninda simdi bizde kimse yok cok daha ii oldu esimle yanliziz ama hamieleikte ki ilgi alaka yok
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın. Bahtı da yüzü gibi güzel olsun, hayırlı evlat olsun inşallah. Pamuk gibi, elleri mıncıklanıp öpülesi.

Ayyy pamuk bu yaa pamuk gozlere bak masallah cingoz cingoz :)

amanın pek tatlı yenir ki bu

Maşallah prensese kaç günlük oldunuz ?

Lokum :) maşallah annesi. Size de hayırlı cumalar.
Maşallah sübhanallah prensese tam yemelik
Cok tsk teyzeleri biz bgn tam 10 gunluk olduk :)

Benim dedem eşmeliymiş ama merkezde oturuyorlardı erkek yurdu varya şekerevleri orda kücükken cok giderdik uşağa çarşısınada mecburiyet caddesi derdik

walla cocukken cok gittik ama hep köyde durduk. doğma büyüme de ankaralıyım zaten babam taa cocukken cıkmıs okul için.. çarsısını fln pek bilmem diyorum ya köye giderdik ordan dönerdik geri

Birde bisey sorcam size bebis karninizda titriyomu hiç galiba şuşu irkiliyo bi titreşim oluyo acaba neden
Evet canim gunde iki uc kez titriyo hickirik gbi pit pit dgl bilfgn titryo son gunler başladı once korktum sora alistim☺

Ben henüz hamile değilken görümcem test yaptırdığını hamile olabileceğini söylemişti bana da nasıl sevinip heyecanlanmıştım şimdi hatırladım. Kendimde hiç öyle sevinip heyecanlanmadım. Kaygılar, bilinmezlikler öne mi geçiyor nedir..
Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Canım maşallah prensesine nazar değmesin Nasıl da tatlı İnci tanesi gibi

Nedenini bilmiyorum ama bendede oluyor bazen. Aklima gelipte dr.a da sormadım hic
Ben yarin sorayim bakalım nedenmis
Benimde günde 1 e düştü canım normaldir herhalde panikleme
htys bebek hıçkırıyordur. Ciğerlerinin gelişmesi için gerekli
Yok hıçkırık değil bildiğin titriyo saniyelik
Evet canim gunde iki uc kez titriyo hickirik gbi pit pit dgl bilfgn titryo son gunler başladı once korktum sora alistim☺
Usuyolarmi ne :) yarın sorayim doktora :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…