- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Kızlar ne diyorsunuz bu konuda?
Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
hadi bakalım güzel haberlerle gel oğlun güzel kilo almış olsun, haberdar et.
Amin canım inş buyuduler tabisi kocaman oldular yirim onları :)htys anladim cnm demek bizimkiler gelisiminin sonlarina geldi sukur insaAllah sagliklada kucagimiza aliriz..
Canım ben 10 lu hastane çıkışı hazırladım doğumhane için.Kızlar ne diyorsunuz bu konuda?
Benim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Ay usutmeyelim bebisleri tatlim sorunca doktora bizle de paylasirsan sevinirm canim☺Ben yarin sorayim bakalım nedenmis
Benimde günde 1 e düştü canım normaldir herhalde panikleme
Yok hıçkırık değil bildiğin titriyo saniyelik
Usuyolarmi ne :) yarın sorayim doktora :)
Canım ben de bugünbitirdim okulla işimi çok şükür. .. artık dinlenme ve kuzuları bekleme zamanı :) canım beb 35+4 üm , bebeğim baş aşağı ama kanala inmiş değil henüz. . Dr kendini yormadan hergün az az yürü dedi. ..kanala inmesine çok yardmcı oluyormuş, sen de yap bence mutlaka yürü gün icerisinde hem çok rahatlmş hissedeceksn :)hepinize hayırlı günler kızlar. umarım sıkınıtısız bir gün olur.
ben salı günü artık doğum öncesi iznine ayrıldım. evde olmanın tadını çıkarıyorum uyuyorum uyuyabildiğim kadar. günlerimi de şaşırmaya başladım hep evde olunca ama olsun. bugünlere kadar çok şükür pek ağrı sızı yaşamadan gelmiştim ama artık son zamanlar zorluyor. geceleri özellikle karın ağrılarıyla uyanıyorum. bugün de sabaha karşı 4 te bir uyandım korktum acaba kızım mı geliyor diye de çok şükür değilmiş. daha küçük geliyor 37+ 3 üz şu an. kızlar bir şey soracağım sizin yavruşlar kanala indiler mi? benim hala yukarılarda geziniyor kızım. hatta öyle ki geçen gün eşim bizim kız yolu mu şaşırdı ağzından mı çıkacak acaba dedi:) haftaya salı var doktorumuz bu konuda ne diyecek bakalım
Hazaaaaall bitirdinn erittin beni yaa maşallah maşallah nasıl şirin nasıl güzel bu prensesssBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Tabi canım doktor amcamiza soralim bakalım :)Ay usutmeyelim bebisleri tatlim sorunca doktora bizle de paylasirsan sevinirm canim☺
Oyyy yerim o bal suratı maşallh cnm Allh nazarlardan korusunBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Maşallah allahım nazardan korusun çok güzelllBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?