2015 Ekim Anneleri

htys anladim cnm demek bizimkiler gelisiminin sonlarina geldi sukur insaAllah sagliklada kucagimiza aliriz..

Kizlar esim yarim saatligine izin alinca kndi dojtoruma gidemedim.eve yakin bi yerde gttim doktora.cok yasliydi. Duymuyor gozu az goruyor.keske gitmeseydim moralimi bozdu iyice. Oglum en son pazqrtesi gunu 2800 du. Simdi 2600 dedi. Ciger gelistrivi igne faln dedi acikcasi hic dinlemedim. Soyledigi en mantikli sey bekle hemen gitme doguma dedi. Yrin sabah kndi doktoruma gitcem. Ve acl bi durum yoksa beklemek istedigimi soyliycem.

hazal1595 canım maşallah çok tatlı bi kızın var. 10 günlük olunca bu kadar mi oluyorlardı ya tamamıyla unutmuşum. Ilk gebeligimin üstünden 3 yıla yakın zaman olmasına rağmen sanki herşeyi unutmuş gibiyim

Ben yarin sorayim bakalım nedenmis

Benimde günde 1 e düştü canım normaldir herhalde panikleme

Yok hıçkırık değil bildiğin titriyo saniyelik

Usuyolarmi ne :) yarın sorayim doktora :)
Ay usutmeyelim bebisleri tatlim sorunca doktora bizle de paylasirsan sevinirm canim☺

Ben ameliyathane için steril baby diye bişey oluyor ondan aldım. Dezenfekte edilmiş paketi hemşireler açıyor direk hastaneden çıkarken de 10 lu hastane çıkışlarından giydircem nasipse.

Eklentiler

• indir.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 267
  • indir (1).webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 237
hepinize hayırlı günler kızlar. umarım sıkınıtısız bir gün olur.
ben salı günü artık doğum öncesi iznine ayrıldım. evde olmanın tadını çıkarıyorum uyuyorum uyuyabildiğim kadar. günlerimi de şaşırmaya başladım hep evde olunca ama olsun. bugünlere kadar çok şükür pek ağrı sızı yaşamadan gelmiştim ama artık son zamanlar zorluyor. geceleri özellikle karın ağrılarıyla uyanıyorum. bugün de sabaha karşı 4 te bir uyandım korktum acaba kızım mı geliyor diye de çok şükür değilmiş. daha küçük geliyor 37+ 3 üz şu an. kızlar bir şey soracağım sizin yavruşlar kanala indiler mi? benim hala yukarılarda geziniyor kızım. hatta öyle ki geçen gün eşim bizim kız yolu mu şaşırdı ağzından mı çıkacak acaba dedi:) haftaya salı var doktorumuz bu konuda ne diyecek bakalım

Canım ben de bugünbitirdim okulla işimi çok şükür. .. artık dinlenme ve kuzuları bekleme zamanı :) canım beb 35+4 üm , bebeğim baş aşağı ama kanala inmiş değil henüz. . Dr kendini yormadan hergün az az yürü dedi. ..kanala inmesine çok yardmcı oluyormuş, sen de yap bence mutlaka yürü gün icerisinde hem çok rahatlmş hissedeceksn :)

Kızlar öncelikle merhaba. Sayfaları anca bitirebildim cumanız mübarek olsun
Doğum yapmış güzel anneleri tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah..
3gün önce doktor kontrolümüz vardı kilomuz 3100lerdeymiş tatlıyı ekmeği kestik ki 38. Haftayı en azından görelim dedi doktor amcamız.. Zaten nasipse 39. Hafta sezeryanımız var.. Hayırlısı tabi

Kızlar dogum yapmamış olanlar
38. Haftam ve alt karın ağrım çok fena
Var mı yaşayan alt karın ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…