Ailen bebeği biliyor mu? Peki 2 haftadır onlarda kalıyorum diyorsun, evden neden ayrıldığını sanıyorlar?sakin olamıyorum ne yazikki elimde değil bu durumda beni düşünmüyorsa bebeğini düşünsün. aileme anlatamadım o kadar mutlulurki şuan dilim varmıyo herseyı anlatmaya. dönüşü olmayan bir yoldayım zaten şuan o kadar cok çaresizim ki artık nasıl dile getireceğimi şaşırmıs durumdayım
Bebeği de istiyor gibi görünüyor.. Gerçekten anlaşılır değil.. Anne olacaksan, o da baba olacak canım. Ne olursa olsun baba olacak. Hep görüşeceksiniz, hep hayatında olacak.. Mutlaka eşinle konuşmanız gerekiyor ve senin bunları mutlaka güvendiğin ailenden arkadaşlarından vs biriyle paylaşman gerekiyor. Allah yardımcın olsun..bana yalanlar söyledi bende hepsini yakaladım inkar etti neden böyle yapıyorsun dediğimde birden parladı birbirimize girdik küfür etti bana keşke direk bana etseydi direk anneme etti ayrıca cocuk üzüntüden düşerse ben sana o zaman sorarım dedi deidm sadece üzen beni sensin senın dısında herkes beni el üstünde tutuyor bu bebeğe bişi olursa senın yüzünden olucak deidm başladı küfür etmeye ben bunları hakedecek hiçbişi yapmadım benım dönüşüm mümkün değil ama elimi kolumu bebek bağlıyor ne yapıcamı bilmiyorum tek istedğim herkesten herseyden uzaklaşmak
amin canım teşekkür ederim.. tamam haklısın öyle düşünüyor olabilir ama benimde ne kadar cok üzüldüğümü tahmin ediyor bunu çok iyi biliyorum. insan hiçmi merak etmez 2 haftadır benim ne halde oldugumu arayıp sormazmı insan bu benım cok zoruma gidiyor inanki
Lovely 35 e katılıyorum ne olursa olsun paylaşmada fayda var tek başına ancak kendi kendini yersin ailen bugün seninnyaamin canım teşekkür ederim.. tamam haklısın öyle düşünüyor olabilir ama benimde ne kadar cok üzüldüğümü tahmin ediyor bunu çok iyi biliyorum. insan hiçmi merak etmez 2 haftadır benim ne halde oldugumu arayıp sormazmı insan bu benım cok zoruma gidiyor inanki
Canım.vazgeçmek kelimesini lütfen kullanma onu İncitmeevet aileme bişi anlatmayacağımı çok iyi biliyor annemden dolayı buna güvenerekten rahat hareket ediyor bunun farkındayım ama aileme söyledıgım zaman herseyı tam anlamıyla anlattığım zamanda ailelerin birbirine gireceğinide çok iyi biliyor ve hala böyle davranmaya devam ediyor. ben onun karısıyım dimi boşanana kadar elinde tutması gerekir karar verilmesi gerekn bişiler var ve konusmamız gerekir ama o arayıp sormamayı tercih ediyor. benim yapabileceğim tek şey şuan bu bebekten vazgeçmek ve bi kaç gün ortadan kaybolmak şuan sadece kafamda bu var
Canım bence ailenden birşey saklama şu dönemde ..belki fevri olarak yanlış bi karar verirsin hormonlarımız bizi farklı ve alıngan yapıyor hiç bi adam sevmediği bi kadınla çocuk yapmak istemez baba olmak adamı çok değiştirir yapıcı olmak bazen gurursuzluk değil mutluluk getirir . Kavga olağan bişey sinirle kırıcı olunabilir Bunu minicik bi can'a ödetmeyin derim. Ailenle paylaş ve büyük tavsiyesi al derimsakin olamıyorum ne yazikki elimde değil bu durumda beni düşünmüyorsa bebeğini düşünsün. aileme anlatamadım o kadar mutlulurki şuan dilim varmıyo herseyı anlatmaya. dönüşü olmayan bir yoldayım zaten şuan o kadar cok çaresizim ki artık nasıl dile getireceğimi şaşırmıs durumdayım
evet aileme bişi anlatmayacağımı çok iyi biliyor annemden dolayı buna güvenerekten rahat hareket ediyor bunun farkındayım ama aileme söyledıgım zaman herseyı tam anlamıyla anlattığım zamanda ailelerin birbirine gireceğinide çok iyi biliyor ve hala böyle davranmaya devam ediyor. ben onun karısıyım dimi boşanana kadar elinde tutması gerekir karar verilmesi gerekn bişiler var ve konusmamız gerekir ama o arayıp sormamayı tercih ediyor. benim yapabileceğim tek şey şuan bu bebekten vazgeçmek ve bi kaç gün ortadan kaybolmak şuan sadece kafamda bu var
Ailen bebeği biliyor mu? Peki 2 haftadır onlarda kalıyorum diyorsun, evden neden ayrıldığını sanıyorlar?
Sakin olamaman tabi ki normal ama olmaya çalışmalısın.. Kendin için değil, bebeğin için.. Bebeği dünyaya getireceksen güçlü olmalısın canım.. Güçlü ve onu seven bir anneye ihtiyacı var..
Bebeği de istiyor gibi görünüyor.. Gerçekten anlaşılır değil.. Anne olacaksan, o da baba olacak canım. Ne olursa olsun baba olacak. Hep görüşeceksiniz, hep hayatında olacak.. Mutlaka eşinle konuşmanız gerekiyor ve senin bunları mutlaka güvendiğin ailenden arkadaşlarından vs biriyle paylaşman gerekiyor. Allah yardımcın olsun..
Gittik canım bi problem yok maşallah dedi doktor nisan başı gibi gidip kalp atsini duyucaz inşallahcanım naptın girdin mi ultrasona güzel haberlerini bekliyorum
Ah canıımmmMerhaba teyzelerimm ben 8 mm oldum
bu işin inadı olurmu be canım biz çocuk değiliz ama dediğin gibi inat yapıyor benden bekliyor herseyı. zaten şöyle bir düşüncesi vardı kendısının bir erkek ne yaparsa yapsın kadın evinin yolunu bilmeli derdi ve şuan bunu uyguluıyor o bişi yapmadan benim eve gelmemş bekliyor ama gitmicem o bişi yapmadan imkansız çünkü 2 haftadır ne yaşadıgımı bi Rabbim bilir birde benEsin inat ypiyodur belki sende arayip sorma ama kendine ve bebegine biraz zaman ver bak eger o cana kiyarsan cok dha buyuk pismanlik duyarsin calisiyosun isin var bkarsin bebegine ya dimdik dur ki sni aramayan arkadasta belki yaptiklaindn pisman olur. Senin kanini tasiyo bebegin merk etme babasizd buyur skin kiyma bebegine
aradım nasılsın dedim iyi dedi sen nasılsın bile demedi ben bu tavrından sonra bir daha hiçbir şekilde adım atmam her ne olursa ben inat yapmıyorum sakın böyle düşünme canım onun yaptıgını küçük bir çcocuk bile yapmaz emin olCanım inşallah düzelir aranız ama lütfen gurur yapmayın, o yapmış bir hata. Ara ya da bir mesaj at konuşun son kez. Ne yapacağınıza karar verin. Ayrılmak istiyor musunuz bunu sor ona. İnşallah düzelir akşam el ele birlikte dönersiniz evinize.
ailesi sorumsuz anlayıssız cahil oldugu için evlatlarıda böyle zaten inanki ailesine söylesem hiçbişi demezler kocanla konusun anlasın derler daha önce konusmustum ordan biliyorum. ailemle paylaşırsam her dahada cok büyücekLovely 35 e katılıyorum ne olursa olsun paylaşmada fayda var tek başına ancak kendi kendini yersin ailen bugün seninnya
Canım.vazgeçmek kelimesini lütfen kullanma onu İncitme
Senin hatan kendi başına bu yükü taşımaya kalkısmak o da bunu biliyor ve kullanıyor
Bari onun ailesiyle konuş çocuklarının sorumluluğunu tasimalilar
bu işin inadı olurmu be canım biz çocuk değiliz ama dediğin gibi inat yapıyor benden bekliyor herseyı. zaten şöyle bir düşüncesi vardı kendısının bir erkek ne yaparsa yapsın kadın evinin yolunu bilmeli derdi ve şuan bunu uyguluıyor o bişi yapmadan benim eve gelmemş bekliyor ama gitmicem o bişi yapmadan imkansız çünkü 2 haftadır ne yaşadıgımı bi Rabbim bilir birde ben
ben dün adımımı attım ters tepki vardı bana nasılsın bile demedi ben ne dicemi şaşırdım neyse yok bişi iyi günler dedim kapattım.. düşün yani ben nasılsın dedim iyim dedi bi suskunluk oldu sen nasılsın demesini bekledım bende hiç bişi demedi iyi günler dedim kapadım. daha ben ne yapabilirmkiEsin inat ypiyodur belki sende arayip sorma ama kendine ve bebegine biraz zaman ver bak eger o cana kiyarsan cok dha buyuk pismanlik duyarsin calisiyosun isin var bkarsin bebegine ya dimdik dur ki sni aramayan arkadasta belki yaptiklaindn pisman olur. Senin kanini tasiyo bebegin merk etme babasizd buyur skin kiyma bebegine
birde soyle dusun ailen uzulmesin diye dusunuyosun o zaman esinin gercekten geleceginizle ilgili dusunceni ogrenmen gerek bu iste gurur olmaz son bi kez konusmak icin sen adim at bi konusun o zaman anlarsin niyetini
Erkekler maalesef ki kadını yalnız görünce ediyor senin yaşadıklarını benzeri çok yakinim in hayatı ama aile ortaya çıkınca adamın da ailesi onun ne mal olduğunu Afedersiniz kabul ettiaileme öyle söyledim diyelim ama ailem beni sürekli arar sorar gelirler o zaman ne dicem hersey ortaya çıkıcak bu sefer hiç işin içinden çıkamıcam ahh be canım kafam o kadar dolu bulanıkki mantıklı düşünemiyorum
Canım o zaman birazcık daha bekle sen arayıp adım atmışsın o da elbet arayacak ailene iş seyahatinde yalanını biraz daha sürdür madem ama bebeğine kıyma çünkü ayrılmak gibi bir niyetiniz yok anladığım kadarıyla geçici bir kızgınlık dönemi bu. Bekleyin biraz ayrı kalın madem özleyin, düşünün bu süreçte.aradım nasılsın dedim iyi dedi sen nasılsın bile demedi ben bu tavrından sonra bir daha hiçbir şekilde adım atmam her ne olursa ben inat yapmıyorum sakın böyle düşünme canım onun yaptıgını küçük bir çcocuk bile yapmaz emin ol
ben gurur yapmıyorum 2 hafta içinde 2 kez ben aradım her aradıgındada arkadaslarınla birlikteydi ve sesi cok iyi geliyordu ilk aradığımda naısl dediğimde on numarayım demişti bana ben baya bi bozuldum hani üzülmüyorum böyle iyiym dermiş gibi bir ses tonu ve konusması vardı ikinci kez aradıgımdada nasılsın deidğimde iyim dedi bana nasılsın bile demedi neyse iyi günler dedim kapadım teli. ben ne diyebilirimki görüşelim konusalımmı dicem erkek olan o koca olan o eğer kafasında boşanmak varsa oturup konusalım demesi lazım ben bunun için aradım ikisindede ters tepki aldım bir daha aramam mümkün değil ...Dogru haklisin yerden goge kadar ama bak aradabir bebek var bebegin icin birkez yuzyuze gelip konusun o zman anlarsin bence geleceginizle ilgili niyetini artik ona gore ondn sonra ailene anlatirsin bir inat ugruna bebegine kiyma canim annelik kolay degil gurur olmaz son kez de olsa bir konusun istersen
Bunun icin dr brakilmaz mi diyorsun:) bildiklerimi hatirlaticamda bilmediklerimi ne yapicam:)
ama bu benim ilk hamileliğim tadını çıkaramıyor o müthiş heyecanı yaşayamıyorum sadece hamile oldugum için pişmanlık duyuyorum ben nasıl böyle bişeye kalkıştım diyorum kendı kendıme onun keyfi yerindeyken ben kendı kendımı yiyorum cıkıs yolları arıyorum neden tek ben yapıyorum bunu ben insan değilmiyimCanım o zaman birazcık daha bekle sen arayıp adım atmışsın o da elbet arayacak ailene iş seyahatinde yalanını biraz daha sürdür madem ama bebeğine kıyma çünkü ayrılmak gibi bir niyetiniz yok anladığım kadarıyla geçici bir kızgınlık dönemi bu. Bekleyin biraz ayrı kalın madem özleyin, düşünün bu süreçte.
ben dün adımımı attım ters tepki vardı bana nasılsın bile demedi ben ne dicemi şaşırdım neyse yok bişi iyi günler dedim kapattım.. düşün yani ben nasılsın dedim iyim dedi bi suskunluk oldu sen nasılsın demesini bekledım bende hiç bişi demedi iyi günler dedim kapadım. daha ben ne yapabilirmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?