2015 Ekim Anneleri

Ailen bebeği biliyor mu? Peki 2 haftadır onlarda kalıyorum diyorsun, evden neden ayrıldığını sanıyorlar?
Sakin olamaman tabi ki normal ama olmaya çalışmalısın.. Kendin için değil, bebeğin için.. Bebeği dünyaya getireceksen güçlü olmalısın canım.. Güçlü ve onu seven bir anneye ihtiyacı var..

Bebeği de istiyor gibi görünüyor.. Gerçekten anlaşılır değil.. Anne olacaksan, o da baba olacak canım. Ne olursa olsun baba olacak. Hep görüşeceksiniz, hep hayatında olacak.. Mutlaka eşinle konuşmanız gerekiyor ve senin bunları mutlaka güvendiğin ailenden arkadaşlarından vs biriyle paylaşman gerekiyor. Allah yardımcın olsun..

Canım inşallah düzelir aranız ama lütfen gurur yapmayın, o yapmış bir hata. Ara ya da bir mesaj at konuşun son kez. Ne yapacağınıza karar verin. Ayrılmak istiyor musunuz bunu sor ona. İnşallah düzelir akşam el ele birlikte dönersiniz evinize.

Lovely 35 e katılıyorum ne olursa olsun paylaşmada fayda var tek başına ancak kendi kendini yersin ailen bugün seninnya
Canım.vazgeçmek kelimesini lütfen kullanma onu İncitme
Senin hatan kendi başına bu yükü taşımaya kalkısmak o da bunu biliyor ve kullanıyor
Bari onun ailesiyle konuş çocuklarının sorumluluğunu tasimalilar

Canım bence ailenden birşey saklama şu dönemde ..belki fevri olarak yanlış bi karar verirsin hormonlarımız bizi farklı ve alıngan yapıyor hiç bi adam sevmediği bi kadınla çocuk yapmak istemez baba olmak adamı çok değiştirir yapıcı olmak bazen gurursuzluk değil mutluluk getirir . Kavga olağan bişey sinirle kırıcı olunabilir Bunu minicik bi can'a ödetmeyin derim. Ailenle paylaş ve büyük tavsiyesi al derim

Esin inat ypiyodur belki sende arayip sorma ama kendine ve bebegine biraz zaman ver bak eger o cana kiyarsan cok dha buyuk pismanlik duyarsin calisiyosun isin var bkarsin bebegine ya dimdik dur ki sni aramayan arkadasta belki yaptiklaindn pisman olur. Senin kanini tasiyo bebegin merk etme babasizd buyur skin kiyma bebegine
birde soyle dusun ailen uzulmesin diye dusunuyosun o zaman esinin gercekten geleceginizle ilgili dusunceni ogrenmen gerek bu iste gurur olmaz son bi kez konusmak icin sen adim at bi konusun o zaman anlarsin niyetini

tabikide ailem hamile oldugumu biliyor eşim şehir dısında biliyorlar iş için o yüzden kaldıgımı sanıyorlar dedim belki düzeliriz ailemi karıstırmıyım dedim ama olucak gibi değil .

zaten bebeğide eşim çok istedi çok diretti ikna etti beni hatta ben çevremden destek aldım ikna olmam için bu benim değil eşimin isteğiydi bende istiyordum içten içe ama bazı şeylerı rayına oturması için biraz daha beklemekti benim düşüncem ama olmadı rabbim verirse verir dedim başımın üstüne deidm ama şuanki durumum içler acısı

bu işin inadı olurmu be canım biz çocuk değiliz ama dediğin gibi inat yapıyor benden bekliyor herseyı. zaten şöyle bir düşüncesi vardı kendısının bir erkek ne yaparsa yapsın kadın evinin yolunu bilmeli derdi ve şuan bunu uyguluıyor o bişi yapmadan benim eve gelmemş bekliyor ama gitmicem o bişi yapmadan imkansız çünkü 2 haftadır ne yaşadıgımı bi Rabbim bilir birde ben

aradım nasılsın dedim iyi dedi sen nasılsın bile demedi ben bu tavrından sonra bir daha hiçbir şekilde adım atmam her ne olursa ben inat yapmıyorum sakın böyle düşünme canım onun yaptıgını küçük bir çcocuk bile yapmaz emin ol

ailesi sorumsuz anlayıssız cahil oldugu için evlatlarıda böyle zaten inanki ailesine söylesem hiçbişi demezler kocanla konusun anlasın derler daha önce konusmustum ordan biliyorum. ailemle paylaşırsam her dahada cok büyücek

Dogru haklisin yerden goge kadar ama bak aradabir bebek var bebegin icin birkez yuzyuze gelip konusun o zman anlarsin bence geleceginizle ilgili niyetini artik ona gore ondn sonra ailene anlatirsin bir inat ugruna bebegine kiyma canim annelik kolay degil gurur olmaz son kez de olsa bir konusun istersen

ben dün adımımı attım ters tepki vardı bana nasılsın bile demedi ben ne dicemi şaşırdım neyse yok bişi iyi günler dedim kapattım.. düşün yani ben nasılsın dedim iyim dedi bi suskunluk oldu sen nasılsın demesini bekledım bende hiç bişi demedi iyi günler dedim kapadım. daha ben ne yapabilirmki

Erkekler maalesef ki kadını yalnız görünce ediyor senin yaşadıklarını benzeri çok yakinim in hayatı ama aile ortaya çıkınca adamın da ailesi onun ne mal olduğunu Afedersiniz kabul etti
Kadın bir o kadar daha güçlü oldu boşanmadilar ama kadın hayatını yaşıyor manevi güç önemli

Canım o zaman birazcık daha bekle sen arayıp adım atmışsın o da elbet arayacak ailene iş seyahatinde yalanını biraz daha sürdür madem ama bebeğine kıyma çünkü ayrılmak gibi bir niyetiniz yok anladığım kadarıyla geçici bir kızgınlık dönemi bu. Bekleyin biraz ayrı kalın madem özleyin, düşünün bu süreçte.

ben gurur yapmıyorum 2 hafta içinde 2 kez ben aradım her aradıgındada arkadaslarınla birlikteydi ve sesi cok iyi geliyordu ilk aradığımda naısl dediğimde on numarayım demişti bana ben baya bi bozuldum hani üzülmüyorum böyle iyiym dermiş gibi bir ses tonu ve konusması vardı ikinci kez aradıgımdada nasılsın deidğimde iyim dedi bana nasılsın bile demedi neyse iyi günler dedim kapadım teli. ben ne diyebilirimki görüşelim konusalımmı dicem erkek olan o koca olan o eğer kafasında boşanmak varsa oturup konusalım demesi lazım ben bunun için aradım ikisindede ters tepki aldım bir daha aramam mümkün değil ...

Bunun icin dr brakilmaz mi diyorsun:) bildiklerimi hatirlaticamda bilmediklerimi ne yapicam:)

Eger baska bi problem yoksa bence degistirme cunku gelen gideni aratabilir :)
Sormak istedigin ne vars not al tek tek beni su konuda bilgilendirirmisiniz dersin anlatir yni insllh :)

ama bu benim ilk hamileliğim tadını çıkaramıyor o müthiş heyecanı yaşayamıyorum sadece hamile oldugum için pişmanlık duyuyorum ben nasıl böyle bişeye kalkıştım diyorum kendı kendıme onun keyfi yerindeyken ben kendı kendımı yiyorum cıkıs yolları arıyorum neden tek ben yapıyorum bunu ben insan değilmiyim

Dogru o halde adimini atmissn
peki ablan kuzenin teyzen halan yokmu hic yakininda anlatabilecegin akil alabilecegin bir buyugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…