2015 Ekim Anneleri

Canim gittigidiyor ve hepsiburadada ayni gun kargolu urunler oluyor birde onlara bak istersen
cybex aton 2 aldım canım e bebekten aynı gün kargo diyor inşalah yarın elimize geçer geçmezse de artık napalım pazartesi eşim kargoyu arar gidip alır

hazal1595 yaa ben onun keltosunu yerim benmde sacim kac aya kadar cikmamis hehe sarisin olucak belliki annesi masaAllah
Evet cnm bnm gibi sarisin hep sari olsun istedim.baba esmerde bnde ilk dogdugumda kelmiism simdi saclarim hem kalin hem gur kizimda oyle olur cok tsk teyzesi
Oyy masallah hayirli cumalar cok tatli nazar degmesin

aayy bu da ne, kaymaklı loookkuummmm, maviş maviş mi ne sanki... ayyy size de hayırlı cumalaaarr pamuk kızla annesi
Cok tsk ettik teyzeleri hepimizin yavrularini korusun rabbim
Evet cnm bnm kiz boyle 10 gunlukken hergun degisiyirlar ya
maşallah canım kızına çok tatlı. Allahım güzel hayırlı ömürler versin ona

Hazaaaaall bitirdinn erittin beni yaa maşallah maşallah nasıl şirin nasıl güzel bu prensesss allahım nazarlardan korusun...

Oyyy yerim o bal suratı maşallh cnm Allh nazarlardan korusun

Maşallah allahım nazardan korusun çok güzelll
Sagolun kizlar yaaa bunlar yenmez mi diger odadayken bile osluyorm

Kuzularımm dr dan geldim, kuzum tekrar baş aşağı çok şükür :)))) hergün yuruyuşlere devam edecem artık :) okul da bitti, 1 haftadr okul yüzünden pek giremiyordm şimdi artık tekrar sahalardaym
Canim cok sevindim tekrar doğum pozisyonuna gelmesine hayirlisi olsun insallah iznede ayrlmissin oh dinlen yuru ☺☺

hayırlı olsun canım senin de :) inş kuzularımız zamanında gelirler. salı doktora gittiğimde hala yukarda durumuna bakarız haftaya geldiğinde demişti. yürüyüş yapıyorum ama ağrı çok giriyor diye fazla yürüyemiyorum bu ara. önceleri her gün 2 km kadar yürüyordum. biraz da havalar soğudu onun olumsuz etkisi oldu ama haklısın yürüsem iyi olacak. teşekkür ederim

Canim maasallah gelişimi onde bebeğinin nazar degmesin hayırlısı olsun hakkinda

Kızlar dogum yapmamış olanlar
38. Haftam ve alt karın ağrım çok fena
Var mı yaşayan alt karın ağrısı
Canim 2 gundur bende de oluyor yattigim yerden kalkamiyorum bicak batmasi gibi oluyor resmen. Ama neden oluyot normal mi bilmiyorum. Cevap bulursan banada yazarmisi lutfen

Cnm aldirayim en iyisi bugun notmal korselerden denedim ama dikislerime bisey olur diye korkup cikarttim

Bence kilosunu hiç sorun etme. Benim 2800 küsür çıkan bebek bir hafta sonra aynı doktorda aynı cihazda 2500 çıkmıştı. Doktora küçülmüş bu dedim Öyle bişey olmaz artık bu haftalarda çok güvenilir sonuçlar alamayabiliriz dedi. En net ölçüm 28. haftada oluyomuş. Zaten çok kilolu olunca da normal doğuma engel. Önemli olan sağlıklı doğmaları.

Adet ağrısı gibi olan ağrılar yetmez gibi birde hastalıklarla uğraşıyorum bi taraftan grip diğer taraftan ishal dualarınızda benide eksik etmeyin kızlar yatak döşek yatıyorum =( hee birde mide yanmasıyla bulantı da var tabii

Kuzularımm dr dan geldim, kuzum tekrar baş aşağı çok şükür :)))) hergün yuruyuşlere devam edecem artık :) okul da bitti, 1 haftadr okul yüzünden pek giremiyordm şimdi artık tekrar sahalardaym
Çok sevindim dönmesine hadi olacak bu iş
Benim pzt çatı muayenesi var dar falan demezse normale doğru adım adım..

Bizde dr dan çıktık 4 kg yuz nst miz iyi normal istiyorum die muayene etti dr ne açılma ne yumuşama hiç bir belirti yok kafası kanala inmemiş keyfi yerindeymiş gelmeye niyeti yok 40. Haftada dr suyunda sıkıntı olmaz plesantada kireçlenme olmazsa 1 hafta daha beklerim dedi öyle iri diye sezeryan demiyor bugün daha olumluydu normal doğuma karşı ama bebek için en ufak bir riskte de beklemem haberiniz olsun dedi bebek hareketlerine ve sıvı almaya çok dikkat et dedi ve herşey serbest dedi günde 10 km yürü hopla zıpla istediğini yap diyor:) hergün pilates topunun üstünde zıplıyorum ama henüz etkisi olmamış:)

zobiska canım çok sevindim bebişinin tekrar dönmesine rahatça yürüyüşlerini yaparsın artık:) bende yürüyüşleri aksattım 2-3 gündür arttırarak devam edicem

Cnm 30. Haftadan sonra yavasladi gelisimi geri gtmeye basladi. ben de bugun diycektim zayiflamis kisalmis mi bu cocuk diye. :)Netten 2600 2700 dogan bebek fotolarin baktim cok kotu degiller icim rahatladi. Benim aklimda hep hani minnacik kipkirmizi premature bebekler kalmis sanirim ondan biraz korkmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…