cybex aton 2 aldım canım e bebekten aynı gün kargo diyor inşalah yarın elimize geçer geçmezse de artık napalım pazartesi eşim kargoyu arar gidip alırCanim gittigidiyor ve hepsiburadada ayni gun kargolu urunler oluyor birde onlara bak istersen
İkisinide giydiren oluyor canim ben ilk oglumda iki parca giydirmistim bundada öyle yapicam ama boydan tulumda olur tabiKızlar ne diyorsunuz bu konuda?
Çok tatlı gözler filan maşallahBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Evet cnm bnm gibi sarisin hep sari olsun istedim.baba esmerdehazal1595 yaa ben onun keltosunu yerim benmde sacim kac aya kadar cikmamis hehe sarisin olucak belliki annesi masaAllah
Oyy masallah hayirli cumalar cok tatli nazar degmesin
Ben henüz hamile değilken görümcem test yaptırdığını hamile olabileceğini söylemişti bana da nasıl sevinip heyecanlanmıştım şimdi hatırladım. Kendimde hiç öyle sevinip heyecanlanmadım. Kaygılar, bilinmezlikler öne mi geçiyor nedir..
Canım maşallah prensesine nazar değmesinNasıl da tatlı İnci tanesi gibi
Cok tsk ettik teyzeleri hepimizin yavrularini korusun rabbimaayy bu da ne, kaymaklı loookkuummmm, maviş maviş mi ne sanki...ayyy size de hayırlı cumalaaarr pamuk kızla annesi
Evet cnm bnm kiz boyle 10 gunlukken hergun degisiyirlar yahazal1595 canım maşallah çok tatlı bi kızın var. 10 günlük olunca bu kadar mi oluyorlardı ya tamamıyla unutmuşum. Ilk gebeligimin üstünden 3 yıla yakın zaman olmasına rağmen sanki herşeyi unutmuş gibiyim
maşallah canım kızına çok tatlı. Allahım güzel hayırlı ömürler versin ona
Hazaaaaall bitirdinn erittin beni yaa maşallah maşallah nasıl şirin nasıl güzel bu prensesssallahım nazarlardan korusun...
Oyyy yerim o bal suratı maşallh cnm Allh nazarlardan korusun
Sagolun kizlar yaaa bunlar yenmez mi diger odadayken bile osluyormMaşallah allahım nazardan korusun çok güzelll
Canim cok sevindim tekrar doğum pozisyonuna gelmesine hayirlisi olsun insallah iznede ayrlmissin oh dinlen yuru ☺☺Kuzularımm dr dan geldim, kuzum tekrar baş aşağı çok şükür :)))) hergün yuruyuşlere devam edecem artık :) okul da bitti, 1 haftadr okul yüzünden pek giremiyordm şimdi artık tekrar sahalardaym
Canım ben de bugünbitirdim okulla işimi çok şükür. .. artık dinlenme ve kuzuları bekleme zamanı :) canım beb 35+4 üm , bebeğim baş aşağı ama kanala inmiş değil henüz. . Dr kendini yormadan hergün az az yürü dedi. ..kanala inmesine çok yardmcı oluyormuş, sen de yap bence mutlaka yürü gün icerisinde hem çok rahatlmş hissedeceksn :)
Canim maasallah gelişimi onde bebeğinin nazar degmesin hayırlısı olsun hakkindaKızlar öncelikle merhaba. Sayfaları anca bitirebildimcumanız mübarek olsun
Doğum yapmış güzel anneleri tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah..
3gün önce doktor kontrolümüz vardı kilomuz 3100lerdeymiş tatlıyı ekmeği kestik ki 38. Haftayı en azından görelim dedi doktor amcamız.. Zaten nasipse 39. Hafta sezeryanımız var.. Hayırlısı tabi
Canim 2 gundur bende de oluyor yattigim yerden kalkamiyorum bicak batmasi gibi oluyor resmen. Ama neden oluyot normal mi bilmiyorum. Cevap bulursan banada yazarmisi lutfenKızlar dogum yapmamış olanlar
38. Haftam ve alt karın ağrım çok fena
Var mı yaşayan alt karın ağrısı
Doktor agırlıktan dedi ama pek anlamadımCanim 2 gundur bende de oluyor yattigim yerden kalkamiyorum bicak batmasi gibi oluyor resmen. Ama neden oluyot normal mi bilmiyorum. Cevap bulursan banada yazarmisi lutfen
Cnm aldirayim en iyisi bugun notmal korselerden denedim ama dikislerime bisey olur diye korkup cikarttimcanım bence masallahın var, gayet de azalmıs.. o yumusaklık için de korse aldır eşine yada annenlere fln.. lohusa korsesi fln diye geçiyor herhalde.. biraz yumuşak.. hem dikişlerini de tutar.. sezeryan korsesi de olabilir..
Bin kere masallahBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Bence Ali SeymenKizlar gunaydin. Size bir sorum var. Sizce Seymen Ali mi yoksa Ali Seymen mi daha uyumlu. :) bebek sekeri yaptircaz ama hala alinin yerine karar veremedik.
Kızlar dogum yapmamış olanlar
38. Haftam ve alt karın ağrım çok fena
Var mı yaşayan alt karın ağrısı
Bence kilosunu hiç sorun etme. Benim 2800 küsür çıkan bebek bir hafta sonra aynı doktorda aynı cihazda 2500 çıkmıştı. Doktora küçülmüş bu dedimKizlar esim yarim saatligine izin alinca kndi dojtoruma gidemedim.eve yakin bi yerde gttim doktora.cok yasliydi. Duymuyor gozu az goruyor.keske gitmeseydim moralimi bozdu iyice. Oglum en son pazqrtesi gunu 2800 du. Simdi 2600 dedi. Ciger gelistrivi igne faln dedi acikcasi hic dinlemedim. Soyledigi en mantikli sey bekle hemen gitme doguma dedi. Yrin sabah kndi doktoruma gitcem. Ve acl bi durum yoksa beklemek istedigimi soyliycem.
Çok sevindim dönmesine hadi olacak bu işKuzularımm dr dan geldim, kuzum tekrar baş aşağı çok şükür :)))) hergün yuruyuşlere devam edecem artık :) okul da bitti, 1 haftadr okul yüzünden pek giremiyordm şimdi artık tekrar sahalardaym
Canim ben de ali seymen diyorum babamiz seymen ali diyor:) inan seker cikolata kapi susu faln yaptiramadik bu yuzden. İsimsiz yaptirdik yaptirdiklarimizi da :) bakalim ne olacak.Bence Ali Seymen
Cnm 30. Haftadan sonra yavasladi gelisimi geri gtmeye basladi. ben de bugun diycektim zayiflamis kisalmis mi bu cocuk diye.Bence kilosunu hiç sorun etme. Benim 2800 küsür çıkan bebek bir hafta sonra aynı doktorda aynı cihazda 2500 çıkmıştı. Doktora küçülmüş bu dedimÖyle bişey olmaz artık bu haftalarda çok güvenilir sonuçlar alamayabiliriz dedi. En net ölçüm 28. haftada oluyomuş. Zaten çok kilolu olunca da normal doğuma engel. Önemli olan sağlıklı doğmaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?