2015 Ekim Anneleri

Canim gecmis olsun Allah sifa versin insallah☺

Canim seymen i kullancaz. İki ismi hic sevmem ama kayinbabami cok sevdigim icin bn istedim ali de olsun diye. Simdi bir turlu karar veremedik. :)

Canim 2 gundur bende de oluyor yattigim yerden kalkamiyorum bicak batmasi gibi oluyor resmen. Ama neden oluyot normal mi bilmiyorum. Cevap bulursan banada yazarmisi lutfen
Cnm ben 10 gündür bu ağrılarla yaşıyorum. Normal bu ağrışar. Bebek aşağıya inmiş baskı yapıyor. Rahim ağzı kısalmaya ve açılmaya doğru gidiyor. Kısaca doğuma hazırlık.

Cnm ben 10 gündür bu ağrılarla yaşıyorum. Normal bu ağrışar. Bebek aşağıya inmiş baskı yapıyor. Rahim ağzı kısalmaya ve açılmaya doğru gidiyor. Kısaca doğuma hazırlık.
Oyyy ne diyorsun canim benimki hazirlanmasin lutfen persembeye kadar sabretsin. Planli dogum olmali bizimki. Ani birsey olsa burdan teee istanbula nasil giderim(

Hepsi bir aradada kotu olur canim yaa gecmis olsun cok

Cnm bende tam gwcti gibi dedim uclari catladi lansinoh falanhikaye bana hic iyi gelmedi
Geçmiyor gerçekten ger emzirmeden sonra sürmeme rağmen yok geçmiyor ilk ağzına alıp emmeye başladığında çığlık atıyorum

O parmakları annesi hergün yiyor teyzesi :) Benim arkadaşlarım ve akrabalarım geldi gördüğün şeylerden esrr kalmadı. kimisi ben ameliyattayken gelmiş gitmiş. Ben çok erken başlamıştım hazırlıklara o yüzden rahat rahat bitirdim canım herşeyi çok şükür aklımda birşey kalmadı.

Canımmm sakin ol. Panik yapma. Nişandan sonra 1-2 gün içimde doğum olur diye duydum ama sen yine de tetikte ol. Hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun canımm.

ayy canım sakin ol, kontrolden cıkmıssındır diye tahmin ediyorum yada hastanede misn ki acaba hala bizi haberdar et, okurken ben bile heyecanlandım.. annene de haber ver bence, o da cıksın gelsin, ne eksikse hallediversin..

Ayy cnm bnm telaş yapma hepsi ayarlanır sakin ol derin derin nefes al inşlh kolay doğum olur Allah yardımcn olsun
Kızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.
Veeee surpriiizzz Hemen yarın bebeğimiz geliyor Çok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim ve inanamıyorum Hamilelige alismisim baya. Son hamile günüm yaa İnanılır gibi degil.. Şimdi yavrum karnımda oynasiyor, sanki ondan ayrilacakmisim gibi geliyor.. Burda içimde çok mutlu gibi geliyor.. Onu bu zor dünyaya alacağız.. Aslında kavusuyoruz tabi ama sanki içimde ona hep sariliyormus gibiyim.. İnşallah yanımızda da mutlu olur yaa Duygusala bağladım.. Zaten bugün bir doğum oldu ağladım.. Bir anne 2 günlük bebeğini emzirmeye çalışıyordu ağladım.. Kendi bebeğim aglarsa ağlıcam, gulerse aglicam herhalde.. Ne yapicam böyle bilmem.. Çok heyecanlıyım.
Dogumhanede kontrol yapılırken bir kaç kötü manzara gördüm. Benden önce doğum vardı. Kötü oldum doğrusu.. gerçi 3 tane de minnak bebiş vardı Annemler hazırlandı, haber bekliyorlardı falan.. Olsun bitsin dedik ya.. Gece annemler abamlarla hep beraber gelecekler inşallah. Sabah hastaneye gidicem. Doktor öğlene doğru olur dedi. Spinal sezaryen olucam. Doktor baş ağrısı olabilir, istersen bayiltalim dedi ama istemedim ya.. Napiyim.. İnşallah olmaz da, olursa da cekicem. Bu arada bebişim çok aşırı tontiş değil. 3.800 gr ve 50 cm çıktı ki, bunlar maksimum değerler dedi doktor. Ama 10 günde 600 gr alan çocuk nasıl 15 günde 300 gr almış anlamadım, ki + - 500 gr'mış. İnşallah sağlıkla gelir de görücez bakalım ne kadarmış İnşallah ben de ahat atlatirim Allah'im.. Ay heyecandan çok konuştum.. Darısı herkese olsuunn

Esma22367 geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Kızlar ben bugün itibariyle izne ayrıldım. Okul çok eğlenceliydi fakat merdivenler epey yormaya başlamıştı. Haftaya buzluga doğum sonrası konuklar için pasta börek atayım ve bebek sekerrlerini alayim diyorum. Oglumun ismine hala karar veremedik. Ilk oglum çınar ikinci için çağan nasil kizlar? Ne zormus isim işi uff

Kizlar alt karnında sancı var afedersiniz popoma vuruyo 1 saat oldu gecmiyo sizce nedir bu yuruyemiyorum

Canim cok sevindim tekrar doğum pozisyonuna gelmesine hayirlisi olsun insallah iznede ayrlmissin oh dinlen yuru ☺☺
Canimm Çok tesekkür ederim sizeyazdm hemen uyudum zati ama ödem olmuş yürümemekten hemen başlamalym ...

Ayyy allahım ne heyecanlı canım bir anda karar vermek inşallah herşey gönlüne göre olsun sağlıcakla doğsun bebişin belirsiz bekleyiş zor gerçekten

Geçmiyor gerçekten ger emzirmeden sonra sürmeme rağmen yok geçmiyor ilk ağzına alıp emmeye başladığında çığlık atıyorum
Canim yaa yara mi oldu onun acisi fenadir ablamda dislerini sika sika emziridi. beni de haftaya persembe doktor alabilir sezeryana krem surmeye baslasam mi bilemedim hemen dogum sonrasi emziremeyecegim malum. Krem surmeye basladin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…