- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim gecmis olsun Allah sifa versin insallah☺Adet ağrısı gibi olan ağrılar yetmez gibi birde hastalıklarla uğraşıyorum bi taraftan grip diğer taraftan ishal dualarınızda benide eksik etmeyin kızlar yatak döşek yatıyorum =( hee birde mide yanmasıyla bulantı da var tabii
Canim seymen i kullancaz. İki ismi hic sevmem ama kayinbabami cok sevdigim icin bn istedim ali de olsun diye. Simdi bir turlu karar veremedik. :)kelebekim33 günlük hayatta seymeni mi ali'yi mi tercih edeceksiniz. Ona gore ilk ismi en çok kullanacağı olsun bence. Seymen Ali fonetik olarak hoş geldi bana. Oğlum olsaydı Ali'yi ben de kullanacaktim ikinci adı olarak.sağlıkla gelsin Adıyla yasasin
Amin canım saol inşallahCanim gecmis olsun Allah sifa versin insallah☺
Cnm ben 10 gündür bu ağrılarla yaşıyorum. Normal bu ağrışar. Bebek aşağıya inmiş baskı yapıyor. Rahim ağzı kısalmaya ve açılmaya doğru gidiyor. Kısaca doğuma hazırlık.Canim 2 gundur bende de oluyor yattigim yerden kalkamiyorum bicak batmasi gibi oluyor resmen. Ama neden oluyot normal mi bilmiyorum. Cevap bulursan banada yazarmisi lutfen
Oyyy ne diyorsun canim benimki hazirlanmasin lutfen persembeye kadar sabretsin. Planli dogum olmali bizimki. Ani birsey olsa burdan teee istanbula nasil giderimCnm ben 10 gündür bu ağrılarla yaşıyorum. Normal bu ağrışar. Bebek aşağıya inmiş baskı yapıyor. Rahim ağzı kısalmaya ve açılmaya doğru gidiyor. Kısaca doğuma hazırlık.
Hepsi bir aradada kotu olur canim yaa gecmis olsun cokAdet ağrısı gibi olan ağrılar yetmez gibi birde hastalıklarla uğraşıyorum bi taraftan grip diğer taraftan ishal dualarınızda benide eksik etmeyin kızlar yatak döşek yatıyorum =( hee birde mide yanmasıyla bulantı da var tabii
Maşallah ne tatli ya sağlıkla büyütünBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
Geçmiyor gerçekten ger emzirmeden sonra sürmeme rağmen yok geçmiyor ilk ağzına alıp emmeye başladığında çığlık atıyorumCnm bende tam gwcti gibi dedim uclari catladi lansinoh falanhikaye bana hic iyi gelmedi
5649 canım.Bn bulamadım kscıncı sayfada cnm
O parmakları annesi hergün yiyor teyzesi :) Benim arkadaşlarım ve akrabalarım geldi gördüğün şeylerden esrr kalmadı. kimisi ben ameliyattayken gelmiş gitmiş.bayıldım ben bu fotolara yaa masallah ne kadar güzel ve özenli.. benim hiç böyle hazırlgıım yok, kim gelecek ki zaten diye. ama görünce de hoşuna gidiyor insanın.. hele o kolye, hele o kolyeyi yakalamaya calısan minnak parmaklaar.....
Gunaydin herkese..sayfalara goz attim da gece baya hareketli gecmis☺
@Can sesi bebis dogmustur hayirli olsun cnm..
dely ayy heyecan yaptim cnm. bikac gunu bulur diyolar nisan gelince hatta 1 hftayi bulan bile oluyormus hayirlisi olsun sagliklica ins.
Lovely35 bi an sende dogurdun sandim ilk mesajlari gorunce..valla artik ilk sana bakiyorum Ece napti diye hakkinizda hayirlisi bakalim dr ne diyecek bugun..
Canımmm sakin ol. Panik yapma. Nişandan sonra 1-2 gün içimde doğum olur diye duydum ama sen yine de tetikte ol. Hayırlısı olsun, Allah yardımcın olsun canımm.
ayy canım sakin ol, kontrolden cıkmıssındır diye tahmin ediyorum yada hastanede misn ki acaba halabizi haberdar et, okurken ben bile heyecanlandım.. annene de haber ver bence, o da cıksın gelsin, ne eksikse hallediversin..
Kızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.Ayy cnm bnm telaş yapma hepsi ayarlanır sakin ol derin derin nefes al inşlh kolay doğum olur Allah yardımcn olsun
Kizlar alt karnında sancı var afedersiniz popoma vuruyo 1 saat oldu gecmiyo sizce nedir bu yuruyemiyorum
Canimm Çok tesekkür ederim sizeyazdm hemen uyudum zatiCanim cok sevindim tekrar doğum pozisyonuna gelmesine hayirlisi olsun insallah iznede ayrlmissin oh dinlen yuru ☺☺
Kızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.
Veeee surpriiizzzHemen yarın bebeğimiz geliyor Çok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim ve inanamıyorum Hamilelige alismisim baya. Son hamile günüm yaa İnanılır gibi degil.. Şimdi yavrum karnımda oynasiyor, sanki ondan ayrilacakmisim gibi geliyor.. Burda içimde çok mutlu gibi geliyor.. Onu bu zor dünyaya alacağız.. Aslında kavusuyoruz tabi ama sanki içimde ona hep sariliyormus gibiyim.. İnşallah yanımızda da mutlu olur yaa Duygusala bağladım.. Zaten bugün bir doğum oldu ağladım.. Bir anne 2 günlük bebeğini emzirmeye çalışıyordu ağladım.. Kendi bebeğim aglarsa ağlıcam, gulerse aglicam herhalde.. Ne yapicam böyle bilmem.. Çok heyecanlıyım.
Dogumhanede kontrol yapılırken bir kaç kötü manzara gördüm. Benden önce doğum vardı. Kötü oldum doğrusu.. gerçi 3 tane de minnak bebiş vardıAnnemler hazırlandı, haber bekliyorlardı falan.. Olsun bitsin dedik ya.. Gece annemler abamlarla hep beraber gelecekler inşallah. Sabah hastaneye gidicem. Doktor öğlene doğru olur dedi. Spinal sezaryen olucam. Doktor baş ağrısı olabilir, istersen bayiltalim dedi ama istemedim ya.. Napiyim.. İnşallah olmaz da, olursa da cekicem. Bu arada bebişim çok aşırı tontiş değil. 3.800 gr ve 50 cm çıktı ki, bunlar maksimum değerler dedi doktor. Ama 10 günde 600 gr alan çocuk nasıl 15 günde 300 gr almış anlamadım, ki + - 500 gr'mış. İnşallah sağlıkla gelir de görücez bakalım ne kadarmış İnşallah ben de ahat atlatirim Allah'im.. Ay heyecandan çok konuştum.. Darısı herkese olsuunn
Canim yaa yara mi olduGeçmiyor gerçekten ger emzirmeden sonra sürmeme rağmen yok geçmiyor ilk ağzına alıp emmeye başladığında çığlık atıyorum
Ay bilmiyorum ki çok berbat bi ağrı yatayim barı birazSoluna yatip bi bekle bakalim canim. Bi de gaz olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?