2015 Ekim Anneleri

Canım şimdi duygusallık hat safhada, hiç merak etme onu kollarına alınca başlıyor asıl annelik düşünsene istediğin zaman öpüp koklayacaksn göğsüne bastrcaksn, elini ayağını istediğin zaman okşayacaksn..bi şimdi bi ayağa bi popoya denk gelelim diye birkaç hafta daha şaklabanlik yapacaz :) allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum hep güzel düşün. ... gördüğün kötü manzaraları unut ...bence bugün birkaç tane pozitif doğum hikayesi izleyerek ya da okuyarak günü kapat

zobiska canım çok sevindim bebişinin tekrar dönmesine rahatça yürüyüşlerini yaparsın artık:) bende yürüyüşleri aksattım 2-3 gündür arttırarak devam edicem
Canımm çok teşekkür ederim :) yaa valla yakın olaydık ne güzel yürürdük beraber muhabbet ede ede ohh miss

Canim seymen i kullancaz. İki ismi hic sevmem ama kayinbabami cok sevdigim icin bn istedim ali de olsun diye. Simdi bir turlu karar veremedik. :)
Ali seymen bence canim benim oglanin adida hüseyin poyraz dedemizin adı hüseyin biz poyraz diyoruz herkes poyraz diyo hatırları kalmasin diye konuldu sonuçta

dely hayırlısı olsun canım sağsağlim kavuşursun inşallah bebeğine senin daha varmis gibi geldi bana kaçıncı haftada olmuş oluyor doğum ?

Bin kere masallah

Maşallah ne tatli ya sağlıkla büyütün
Cok tsk ederiz teyzeleri
Didem cnm cok sevindim hadi hayirlisiyla al kucagina bebisi cok guzel bir duygu ama bn hamileligi de ozluyorum kizim icimde kıpırdi guzel hqberlerini bekliyirum yarin

Ali seymen bence canim benim oglanin adida hüseyin poyraz dedemizin adı hüseyin biz poyraz diyoruz herkes poyraz diyo hatırları kalmasin diye konuldu sonuçta
Peki cnm resmi yerlerde huseyin mi diyorlar poyraz mi .sanirim ilk ismini kullaniyorlar. Gerci bn okulda ogrencilerime hep soruyorum hsngi ismini kullaniyorsun diye ona gore sesleniyorum ogrencilerime:):)

dely canım benim gözün aydın. Hayırlısı olsun. İnşallah sağ salim kavuşur, bizi de müjdelendirirsin buradan
Minnakına kavuşuyorsun ne güzel, mis gibi öp kokla. Allah yardımcın olsun canım Bakalım sıra bize ne zaman geleceek

zobiska bebişin bir dönüş yapmış :) tebrik ederim. dely canım hayırlısıyla, Sağlıkla olsun, doğsun. Hadi bakalım. Lovely35 doktorun ne diyecek ve ne karar verilecek bekliyorum. Batuhanannesi senin cephede gelişmeler nasıl olacak, son gün bir sürpriz mi yapacak bebişin yoksa kararı Dr amcası ve annesine mi bırakacak bakalım. Bekleyeceğiz, göreceğiz.

Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Sevildiğini nasıl biliyor, nasıl bakıyor. Canım benim Maşallah. Güzel, minik yavrucuk.

Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Oyyyy ne güzel maşallah. Nasıl da bakmış babaya. Her gün bebek fotoğrafları görüyoruz, heyecan daha da artıyor...
Maşallah minik kuzuya. Allah bahtını şansını güzel eylesin inşallah.

Ayy allahım ya kuş gibi dudaklara maşallah kuzuma biz daha çok sabırsızlanıyoruz bebiş fotoları görünce

kıyamam minik kuşa sizleri gördükçe içim pırpır oluyor darısı bizim basımıza inşallah

Çok güzel caniimm Sen ve kızın da com güzelsiniz maşallah
Benim de ufak tefek süsler olacak da, seninki kokteyl gibi maşallah

Ay caniimm.. Çok geçmiş olsuunn

Kizlar alt karnında sancı var afedersiniz popoma vuruyo 1 saat oldu gecmiyo sizce nedir bu yuruyemiyorum
Sürekli mi devam canim? Ara ara oluyorsa takibe al. Sancılar popoya vurabilir sanıyorum, ama gazdir gibi de geliyor.. Geçmiş olsun..

Ayyy allahım ne heyecanlı canım bir anda karar vermek inşallah herşey gönlüne göre olsun sağlıcakla doğsun bebişin belirsiz bekleyiş zor gerçekten
Amin, inşallah canım inşallah.. Evet ya.. Bir de soylenenden büyük de doğabilir diyorlar. Valla cesaret edemedim. Planlisinda bile heyecan dorukta. Dün gece sancı gelirse su
gelirse falan diye beklerken çok heyecan yaptım.. Hem ailem de yanımda olsun istedim. Öyle bir karar verdik bakalım.. Sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla gelsin inşallah.. Sizin de gönlünüze göre olsun..

Evet canım.. Zaten çok duygusalimdir, iyice duygusala bağladım.. Amiinnn Her şey hepimiz için güzel olsun inşallah caniimm

dely hayırlısı olsun canım sağsağlim kavuşursun inşallah bebeğine senin daha varmis gibi geldi bana kaçıncı haftada olmuş oluyor doğum ?
Amin canım, çok saol Yok erken sayılmaz canım. Ebe de bir kaç gün içinde doğum başlayabilir, belki 1 hafta dedi. 14 günüm kalmıştı bugün. Yarın 38+1. Bebişim 40 küsur hafta çıkıyor..

Cok tsk ederiz teyzeleri

Didem cnm cok sevindim hadi hayirlisiyla al kucagina bebisi cok guzel bir duygu ama bn hamileligi de ozluyorum kizim icimde kıpırdi guzel hqberlerini bekliyirum yarin
Amin canım İnşallah hepimiz Hem bebislerimiz hem biz sağlıklı olalım.. Sanırım ben de ozlucem minişimin popiş hareketleriniii

Nasil guzel ve masum bi bakis atmis babiskosuna minnacik ama dev bir mutluluk getirdi evinizeeeee aselcik masaAllah darisi biz doguramayanlarin basinaaa

@ dely aramizda iki gun var dogumun yarinmis. Saglikla al yavrunu kucagina. Benimde yarin kesinlesecek dogum tarihim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…