Âmin Can'ım cümlemizin Hakkı'nda inşallahCanim maasallah gelişimi onde bebeğinin nazar degmesin hayırlısı olsun hakkinda
Canım şimdi duygusallık hat safhada, hiç merak etme onu kollarına alınca başlıyor asıl annelikKızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.
Veeee surpriiizzzHemen yarın bebeğimiz geliyor Çok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim ve inanamıyorum Hamilelige alismisim baya. Son hamile günüm yaa İnanılır gibi degil.. Şimdi yavrum karnımda oynasiyor, sanki ondan ayrilacakmisim gibi geliyor.. Burda içimde çok mutlu gibi geliyor.. Onu bu zor dünyaya alacağız.. Aslında kavusuyoruz tabi ama sanki içimde ona hep sariliyormus gibiyim.. İnşallah yanımızda da mutlu olur yaa Duygusala bağladım.. Zaten bugün bir doğum oldu ağladım.. Bir anne 2 günlük bebeğini emzirmeye çalışıyordu ağladım.. Kendi bebeğim aglarsa ağlıcam, gulerse aglicam herhalde.. Ne yapicam böyle bilmem.. Çok heyecanlıyım.
Dogumhanede kontrol yapılırken bir kaç kötü manzara gördüm. Benden önce doğum vardı. Kötü oldum doğrusu.. gerçi 3 tane de minnak bebiş vardıAnnemler hazırlandı, haber bekliyorlardı falan.. Olsun bitsin dedik ya.. Gece annemler abamlarla hep beraber gelecekler inşallah. Sabah hastaneye gidicem. Doktor öğlene doğru olur dedi. Spinal sezaryen olucam. Doktor baş ağrısı olabilir, istersen bayiltalim dedi ama istemedim ya.. Napiyim.. İnşallah olmaz da, olursa da cekicem. Bu arada bebişim çok aşırı tontiş değil. 3.800 gr ve 50 cm çıktı ki, bunlar maksimum değerler dedi doktor. Ama 10 günde 600 gr alan çocuk nasıl 15 günde 300 gr almış anlamadım, ki + - 500 gr'mış. İnşallah sağlıkla gelir de görücez bakalım ne kadarmış İnşallah ben de ahat atlatirim Allah'im.. Ay heyecandan çok konuştum.. Darısı herkese olsuunn
Canımm çok teşekkür ederim :) yaa valla yakın olaydık ne güzel yürürdük beraber muhabbet ede ede ohh misszobiska canım çok sevindim bebişinin tekrar dönmesine rahatça yürüyüşlerini yaparsın artık:) bende yürüyüşleri aksattım 2-3 gündür arttırarak devam edicem
Ali seymen bence canim benim oglanin adida hüseyin poyraz dedemizin adı hüseyin biz poyraz diyoruz herkes poyraz diyo hatırları kalmasin diye konuldu sonuçtaCanim seymen i kullancaz. İki ismi hic sevmem ama kayinbabami cok sevdigim icin bn istedim ali de olsun diye. Simdi bir turlu karar veremedik. :)
Kızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.
Veeee surpriiizzzHemen yarın bebeğimiz geliyor Çok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim ve inanamıyorum Hamilelige alismisim baya. Son hamile günüm yaa İnanılır gibi degil.. Şimdi yavrum karnımda oynasiyor, sanki ondan ayrilacakmisim gibi geliyor.. Burda içimde çok mutlu gibi geliyor.. Onu bu zor dünyaya alacağız.. Aslında kavusuyoruz tabi ama sanki içimde ona hep sariliyormus gibiyim.. İnşallah yanımızda da mutlu olur yaa Duygusala bağladım.. Zaten bugün bir doğum oldu ağladım.. Bir anne 2 günlük bebeğini emzirmeye çalışıyordu ağladım.. Kendi bebeğim aglarsa ağlıcam, gulerse aglicam herhalde.. Ne yapicam böyle bilmem.. Çok heyecanlıyım.
Dogumhanede kontrol yapılırken bir kaç kötü manzara gördüm. Benden önce doğum vardı. Kötü oldum doğrusu.. gerçi 3 tane de minnak bebiş vardıAnnemler hazırlandı, haber bekliyorlardı falan.. Olsun bitsin dedik ya.. Gece annemler abamlarla hep beraber gelecekler inşallah. Sabah hastaneye gidicem. Doktor öğlene doğru olur dedi. Spinal sezaryen olucam. Doktor baş ağrısı olabilir, istersen bayiltalim dedi ama istemedim ya.. Napiyim.. İnşallah olmaz da, olursa da cekicem. Bu arada bebişim çok aşırı tontiş değil. 3.800 gr ve 50 cm çıktı ki, bunlar maksimum değerler dedi doktor. Ama 10 günde 600 gr alan çocuk nasıl 15 günde 300 gr almış anlamadım, ki + - 500 gr'mış. İnşallah sağlıkla gelir de görücez bakalım ne kadarmış İnşallah ben de ahat atlatirim Allah'im.. Ay heyecandan çok konuştum.. Darısı herkese olsuunn
Bin kere masallah
Cok tsk ederiz teyzeleriMaşallah ne tatli ya sağlıkla büyütün
Didem cnm cok sevindim hadi hayirlisiyla al kucagina bebisi cok guzel bir duygu ama bn hamileligi de ozluyorum kizim icimde kıpırdi guzel hqberlerini bekliyirum yarinKızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.
Peki cnm resmi yerlerde huseyin mi diyorlar poyraz mi .sanirim ilk ismini kullaniyorlar. Gerci bn okulda ogrencilerime hep soruyorum hsngi ismini kullaniyorsun diye ona gore sesleniyorum ogrencilerime:):)Ali seymen bence canim benim oglanin adida hüseyin poyraz dedemizin adı hüseyin biz poyraz diyoruz herkes poyraz diyo hatırları kalmasin diye konuldu sonuçta
Saol btanem yha öle oldu valla şimdi az çok toparlar gbi oldum ama havalar birden soğuyunca çarptı =(Hepsi bir aradada kotu olur canim yaa gecmis olsun cok
Sevildiğini nasıl biliyor, nasıl bakıyor. Canım benim Maşallah. Güzel, minik yavrucuk.Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Oyyyy ne güzel maşallah. Nasıl da bakmış babaya. Her gün bebek fotoğrafları görüyoruz, heyecan daha da artıyor...Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Ayy allahım ya kuş gibi dudaklara maşallah kuzuma biz daha çok sabırsızlanıyoruz bebiş fotoları görünceGunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Çok güzel caniimmselam arkadaşlar. Hastane odamın fotoğraflarını fikir olsun diye atıyorum. Herşeyi zevkle hazırladım. En önemlisi kızımı sağlıkla kucağıma almaktı. Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına. Kolye de eşimin hediyesi
Ay caniimm.. Çok geçmiş olsuunnAdet ağrısı gibi olan ağrılar yetmez gibi birde hastalıklarla uğraşıyorum bi taraftan grip diğer taraftan ishal dualarınızda benide eksik etmeyin kızlar yatak döşek yatıyorum =( hee birde mide yanmasıyla bulantı da var tabii
Sürekli mi devam canim? Ara ara oluyorsa takibe al. Sancılar popoya vurabilir sanıyorum, ama gazdir gibi de geliyor.. Geçmiş olsun..Kizlar alt karnında sancı var afedersiniz popoma vuruyo 1 saat oldu gecmiyo sizce nedir bu yuruyemiyorum
Amin, inşallah canımAyyy allahım ne heyecanlı canım bir anda karar vermek inşallah herşey gönlüne göre olsun sağlıcakla doğsun bebişin belirsiz bekleyiş zor gerçekten
Evet canım.. Zaten çok duygusalimdir, iyice duygusala bağladım.. AmiinnnCanım şimdi duygusallık hat safhada, hiç merak etme onu kollarına alınca başlıyor asıl annelikdüşünsene istediğin zaman öpüp koklayacaksn göğsüne bastrcaksn, elini ayağını istediğin zaman okşayacaksn..bi şimdi bi ayağa bi popoya denk gelelim diye birkaç hafta daha şaklabanlik yapacaz :) allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum hep güzel düşün. ... gördüğün kötü manzaraları unut ...bence bugün birkaç tane pozitif doğum hikayesi izleyerek ya da okuyarak günü kapat
Amin canım, çok saoldely hayırlısı olsun canım sağsağlim kavuşursun inşallah bebeğine senin daha varmis gibi geldi bana kaçıncı haftada olmuş oluyor doğum ?
Amin canımCok tsk ederiz teyzeleri
Didem cnm cok sevindim hadi hayirlisiyla al kucagina bebisi cok guzel bir duygu ama bn hamileligi de ozluyorum kizim icimde kıpırdi guzel hqberlerini bekliyirum yarin
Nasil guzel ve masum bi bakis atmis babiskosuna minnacik ama dev bir mutluluk getirdi evinizeeeee aselcik masaAllahGunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Maşallah prensese bizim yerimizede kokla güzelliği maşallah subhanallah nazar değmesin sizeBenim kel kizimdan hayirli cumalar teyzelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?