- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
Baba-kız ne kadar da tatlılarGunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Amin canım amiinndely canım benim gözün aydın. Hayırlısı olsun. İnşallah sağ salim kavuşur, bizi de müjdelendirirsin buradan
Minnakına kavuşuyorsun ne güzel, mis gibi öp kokla. Allah yardımcın olsun canımBakalım sıra bize ne zaman geleceek
Ay bu nasıl bir minnakliiikkGunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Ayy canım benim de kızım öyle titriyor bende merak ediyorum niye yaptığını doktorum hareketli bebek iyidir dedi belki bu hafta gelişimi öyledir seninle günümüz aynı zamanda..Birde bisey sorcam size bebis karninizda titriyomu hiç galiba şuşu irkiliyo bi titreşim oluyo acaba neden
Saol cnm bnmÇok güzel caniimmSen ve kızın da com güzelsiniz maşallah
Benim de ufak tefek süsler olacak da, seninki kokteyl gibi maşallah
Ay caniimm.. Çok geçmiş olsuunn
Sürekli mi devam canim? Ara ara oluyorsa takibe al. Sancılar popoya vurabilir sanıyorum, ama gazdir gibi de geliyor.. Geçmiş olsun..
Amin, inşallah canıminşallah.. Evet ya.. Bir de soylenenden büyük de doğabilir diyorlar. Valla cesaret edemedim. Planlisinda bile heyecan dorukta. Dün gece sancı gelirse su
gelirse falan diye beklerken çok heyecan yaptım.. Hem ailem de yanımda olsun istedim. Öyle bir karar verdik bakalım.. Sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla gelsin inşallah.. Sizin de gönlünüze göre olsun..
Cnm doğumun yarın mı hadi hayırlısıı ayy çokk heyecanlı =)Amin canım amiinnÇok saaool
Çok heyecanlıyım.. İnanamıyorum hala ben de
Ay bu nasıl bir minnakliiikkYenir ki buuuu Ooyy... Maşallah caniimm Biz de öpe öpe doyamiyoruz
Resmi yeri bilmiyorumda okulda öğretmeni ve arkadaslari hep poyraz dedi ilkokulda şimdi ortaokula gidiyor şimdiki öğretmenleri nasil hitap ediyor bilmiyorumPeki cnm resmi yerlerde huseyin mi diyorlar poyraz mi .sanirim ilk ismini kullaniyorlar. Gerci bn okulda ogrencilerime hep soruyorum hsngi ismini kullaniyorsun diye ona gore sesleniyorum ogrencilerime:):)
Canım sagol gazsa niye cikmiyo biraz hafifledi iyiyim şimdi ama bebisim kasiliyo ya bu arada sanada hayırlı olsun simdiden bas bağrına yavrunu bol bol kokla hayırlısı ileÇok güzel caniimmSen ve kızın da com güzelsiniz maşallah
Benim de ufak tefek süsler olacak da, seninki kokteyl gibi maşallah
Ay caniimm.. Çok geçmiş olsuunn
Sürekli mi devam canim? Ara ara oluyorsa takibe al. Sancılar popoya vurabilir sanıyorum, ama gazdir gibi de geliyor.. Geçmiş olsun..
Amin, inşallah canıminşallah.. Evet ya.. Bir de soylenenden büyük de doğabilir diyorlar. Valla cesaret edemedim. Planlisinda bile heyecan dorukta. Dün gece sancı gelirse su
gelirse falan diye beklerken çok heyecan yaptım.. Hem ailem de yanımda olsun istedim. Öyle bir karar verdik bakalım.. Sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla gelsin inşallah.. Sizin de gönlünüze göre olsun..
Aslında benim ki çok hareketli değil acaba rüya falan gorup korkuyo mu ki :)Ayy canım benim de kızım öyle titriyor bende merak ediyorum niye yaptığını doktorum hareketli bebek iyidir dedi belki bu hafta gelişimi öyledir seninle günümüz aynı zamanda..
Didem inanamıyorum,demek yarın doğum varAmin canım amiinnÇok saaool
Çok heyecanlıyım.. İnanamıyorum hala ben de
Ay bu nasıl bir minnakliiikkYenir ki buuuu Ooyy... Maşallah caniimm Biz de öpe öpe doyamiyoruz
Amin canım, saol@zobiska bebişin bir dönüş yapmış :) tebrik ederim.dely canım hayırlısıyla, Sağlıkla olsun, doğsun. Hadi bakalım. Lovely35 doktorun ne diyecek ve ne karar verilecek bekliyorum. @Batuhanannesi senin cephede gelişmeler nasıl olacak, son gün bir sürpriz mi yapacak bebişin yoksa kararı Dr amcası ve annesine mi bırakacak bakalım. Bekleyeceğiz, göreceğiz.
Amin canım.. Saol.. İnşallah hayırlısıyla gelir senin bebeğin de..@ dely aramizda iki gun var dogumun yarinmis. Saglikla al yavrunu kucagina. Benimde yarin kesinlesecek dogum tarihim.
Evet canım.. Öyle karar verdik. Ani oldu. Evet sezaryen. Hayırlısı inşallah, amin..dely yarinmi dogum ben kacirdim galiba ya arkadas yazmis hayirlisi olsun sanirim sezeryan olucak hadi bakalim darisi basimiza
Evet ya.. Çok heyecanliiiCnm doğumun yarın mı hadi hayırlısıı ayy çokk heyecanlı =)
İnşallah geçer canım..Canım sagol gazsa niye cikmiyo biraz hafifledi iyiyim şimdi ama bebisim kasiliyo ya bu arada sanada hayırlı olsun simdiden bas bağrına yavrunu bol bol kokla hayırlısı ile
Aslında benim ki çok hareketli değil acaba rüya falan gorup korkuyo mu ki :)
Evet canım.. Ani bir karar oldu. Heyecanlı olduDidem inanamıyorum,demek yarın doğum varİnşallah her şey yolunda gider. Bizi habersiz bırakma.
Ohh annesinin akıllı bıdığııı:))) yokluğunu hissediyoruz tekrar hoşgeldin. Asel bıcırı napıyo demişsin teyzesi napsın annem uyumasın beni sevsin görüşünü destur edinmiş. Öpmelere koklamalara doyamadık. Beni meme olarak görüyo babasıyla oynarken bni görünce ağzını acıyo minnacığım. Arkadaslarımızı beklıyoruz. Seneye ekim anneleri toplanması duZenlicez kızımla bi gelelim oralara:)Kuzularımm dr dan geldim, kuzum tekrar baş aşağı çok şükür :)))) hergün yuruyuşlere devam edecem artık :) okul da bitti, 1 haftadr okul yüzünden pek giremiyordm şimdi artık tekrar sahalardaym
Didem inanamıyorum,demek yarın doğum varİnşallah her şey yolunda gider. Bizi habersiz bırakma.
Güzel olurdu valla bende artık çıkıyorum koşu bandına arıyorum annemi 1 saat muhabbet ediyoruz bitene kadar yürüyüşüm:)Canımm çok teşekkür ederim :) yaa valla yakın olaydık ne güzel yürürdük beraber muhabbet ede ede ohh miss
Canim seninde mi takvimi doldu yoksa sen mi kaldirdin?dely yarinmi dogum ben kacirdim galiba ya arkadas yazmis hayirlisi olsun sanirim sezeryan olucak hadi bakalim darisi basimiza
Seneye kısmetse biz de Türkiye ye geleceğiz. Ekim anneleri organizasyonu yapılsa ve bir araya gelsek ne kadar güzel olurdu :)Ohh annesinin akıllı bıdığııı:))) yokluğunu hissediyoruz tekrar hoşgeldin. Asel bıcırı napıyo demişsin teyzesi napsın annem uyumasın beni sevsin görüşünü destur edinmiş. Öpmelere koklamalara doyamadık. Beni meme olarak görüyo babasıyla oynarken bni görünce ağzını acıyo minnacığım. Arkadaslarımızı beklıyoruz. Seneye ekim anneleri toplanması duZenlicez kızımla bi gelelim oralara:)
bizdr mayıstan agustos ortalarına kadar turkıyede (ankarada) olucaz canım. Gerçekten ne güzel olur öyle bişey. Bissürü aynı hafta hatta aynı gün bebekleri:) onlar bilmiyo ama ana rahmine düştükleri andan itibaren beraber büyüdüler:) ilerde sen ne zaman kanala inmişsin, senin kapı süsüm nerdenmiş, annen hangi pompayı kullanmış diye muhabbet edebilirler :))Seneye kısmetse biz de Türkiye ye geleceğiz. Ekim anneleri organizasyonu yapılsa ve bir araya gelsek ne kadar güzel olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?