2015 Ekim Anneleri

Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Baba-kız ne kadar da tatlılar Bakalım bizim sıramız ne zaman gelecek

Amin canım amiinn Çok saaool
Çok heyecanlıyım.. İnanamıyorum hala ben de
Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Ay bu nasıl bir minnakliiikk Yenir ki buuuu Ooyy... Maşallah caniimm Biz de öpe öpe doyamiyoruz

dely yarinmi dogum ben kacirdim galiba ya arkadas yazmis hayirlisi olsun sanirim sezeryan olucak hadi bakalim darisi basimiza

Birde bisey sorcam size bebis karninizda titriyomu hiç galiba şuşu irkiliyo bi titreşim oluyo acaba neden
Ayy canım benim de kızım öyle titriyor bende merak ediyorum niye yaptığını doktorum hareketli bebek iyidir dedi belki bu hafta gelişimi öyledir seninle günümüz aynı zamanda..

Saol cnm bnm

Ay bu nasıl bir minnakliiikk Yenir ki buuuu Ooyy... Maşallah caniimm Biz de öpe öpe doyamiyoruz
Cnm doğumun yarın mı hadi hayırlısıı ayy çokk heyecanlı =)

Peki cnm resmi yerlerde huseyin mi diyorlar poyraz mi .sanirim ilk ismini kullaniyorlar. Gerci bn okulda ogrencilerime hep soruyorum hsngi ismini kullaniyorsun diye ona gore sesleniyorum ogrencilerime:):)
Resmi yeri bilmiyorumda okulda öğretmeni ve arkadaslari hep poyraz dedi ilkokulda şimdi ortaokula gidiyor şimdiki öğretmenleri nasil hitap ediyor bilmiyorum

Canım sagol gazsa niye cikmiyo biraz hafifledi iyiyim şimdi ama bebisim kasiliyo ya bu arada sanada hayırlı olsun simdiden bas bağrına yavrunu bol bol kokla hayırlısı ile
Ayy canım benim de kızım öyle titriyor bende merak ediyorum niye yaptığını doktorum hareketli bebek iyidir dedi belki bu hafta gelişimi öyledir seninle günümüz aynı zamanda..
Aslında benim ki çok hareketli değil acaba rüya falan gorup korkuyo mu ki :)

Didem inanamıyorum,demek yarın doğum var İnşallah her şey yolunda gider. Bizi habersiz bırakma.

Amin canım, saol İnşallah..

@ dely aramizda iki gun var dogumun yarinmis. Saglikla al yavrunu kucagina. Benimde yarin kesinlesecek dogum tarihim.
Amin canım.. Saol.. İnşallah hayırlısıyla gelir senin bebeğin de..

dely yarinmi dogum ben kacirdim galiba ya arkadas yazmis hayirlisi olsun sanirim sezeryan olucak hadi bakalim darisi basimiza
Evet canım.. Öyle karar verdik. Ani oldu. Evet sezaryen. Hayırlısı inşallah, amin..

Cnm doğumun yarın mı hadi hayırlısıı ayy çokk heyecanlı =)
Evet ya.. Çok heyecanliii Sağlıkla gelsin inşallah

İnşallah geçer canım..
İyi dileklerim için de saol

Didem inanamıyorum,demek yarın doğum var İnşallah her şey yolunda gider. Bizi habersiz bırakma.
Evet canım.. Ani bir karar oldu. Heyecanlı oldu Güzel haberler veririm inşallah

Kuzularımm dr dan geldim, kuzum tekrar baş aşağı çok şükür :)))) hergün yuruyuşlere devam edecem artık :) okul da bitti, 1 haftadr okul yüzünden pek giremiyordm şimdi artık tekrar sahalardaym
Ohh annesinin akıllı bıdığııı:))) yokluğunu hissediyoruz tekrar hoşgeldin. Asel bıcırı napıyo demişsin teyzesi napsın annem uyumasın beni sevsin görüşünü destur edinmiş. Öpmelere koklamalara doyamadık. Beni meme olarak görüyo babasıyla oynarken bni görünce ağzını acıyo minnacığım. Arkadaslarımızı beklıyoruz. Seneye ekim anneleri toplanması duZenlicez kızımla bi gelelim oralara:)

Doğum yapanları tebrik ediyorum bebişleriniz çok tatlı mahsallah dely canım yarın kuzuna kavuşacaksın bizimde salı günü sezaryan olucak sancı var açılma yok

Canımm çok teşekkür ederim :) yaa valla yakın olaydık ne güzel yürürdük beraber muhabbet ede ede ohh miss
Güzel olurdu valla bende artık çıkıyorum koşu bandına arıyorum annemi 1 saat muhabbet ediyoruz bitene kadar yürüyüşüm:)

Kızlar merhaba doğuma 2haftam var bugün çatı muayenesi oldum yumuşama açılma falan yok dedi. Esnetmen gerekir dedi. Cok taktım kafama sizce bu sorun mudur. 2 haftada olabilecek bir sey mi diye sordum olabilir dedi. Kendini dogum şekillerine odaklama o an belli olur Her sey dedi. Normal dogum yanlısıydı doktorumuz gözüm korktu açıklamalarından yüzeysel konuştu bu sefer Kafama takıldı.
Sizlerin çatı muayeneleri nasıl geçti? deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var lütfen??

Seneye kısmetse biz de Türkiye ye geleceğiz. Ekim anneleri organizasyonu yapılsa ve bir araya gelsek ne kadar güzel olurdu :)

dely ayyy yarın bi bebiş daha geliyo yaniii. Canıım innşallah hersey cok kolay olucak. Sonra miniğin kucagında "kızlaar bebeğime kavustum ben cok ıyıyım" yazacagın zamanı beklıyoruz sabırsızlkla.

Be
Seneye kısmetse biz de Türkiye ye geleceğiz. Ekim anneleri organizasyonu yapılsa ve bir araya gelsek ne kadar güzel olurdu :)
bizdr mayıstan agustos ortalarına kadar turkıyede (ankarada) olucaz canım. Gerçekten ne güzel olur öyle bişey. Bissürü aynı hafta hatta aynı gün bebekleri:) onlar bilmiyo ama ana rahmine düştükleri andan itibaren beraber büyüdüler:) ilerde sen ne zaman kanala inmişsin, senin kapı süsüm nerdenmiş, annen hangi pompayı kullanmış diye muhabbet edebilirler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…