ayy cok seviyorum sadelikten yana olan insanları:) herşey soft naturel olsa ne hoş olur. Bnde sevmiyorum tüllü pullu abartılı seyleri. Bence gayet şık. Yanlış anlaşılmasın da abartı olunca sanki köyden indim şehire modunda geliyo bana herşey.Kızlar lohusa yatağı için nasıl sizce? Çok süslü püslü kullanışsız şeyleri çok sevmiyorum annem de çok mu gündelik olur diyor
Yok cnm ben en basindan beri yapmadim 14 ekim benm gunum doluo 38.haftadayim 10 gunum falan var iste beklemedeyiz..Canim seninde mi takvimi doldu yoksa sen mi kaldirdin?
Ohh benim kafadanAyy
ayy cok seviyorum sadelikten yana olan insanları:) herşey soft naturel olsa ne hoş olur. Bnde sevmiyorum tüllü pullu abartılı seyleri. Bence gayet şık. Yanlış anlaşılmasın da abartı olunca sanki köyden indim şehire modunda geliyo bana herşey.
Kesinlikle öyle. Lohusa yatağı neymiş gibi abartılı düşüncelre bile sahibim aslında. Bildiğin kocamla benim yatagım o:) Tabi giren çıkan olacagı için illa bi düzenlemeye giriliyo. En sade en kullanışlısı mantıklı. Evet bide sağına soluna tüller dikip 5kat fiyat veriyolar şaka gibi. 15 gün sonra ne lohusalık ne bişeylik kalcak. Sonra noluyo acaba o örtüler.Ohh benim kafadan
bide o kadar pahalıki o şatafatlı beğenmediğim şeyler. Bunu en azından her zaman kullanabilirim die düşündüm
Kısmetse bizim de planımızda Ağustos ayında Türkiye tatili var. 3 hafta kalacağız büyük ihtimal. Bursa ve istanbul daki anneler ile en azından görüşebilmek güzel olurdu. Kısmet bakalım:)Be
bizdr mayıstan agustos ortalarına kadar turkıyede (ankarada) olucaz canım. Gerçekten ne güzel olur öyle bişey. Bissürü aynı hafta hatta aynı gün bebekleri:) onlar bilmiyo ama ana rahmine düştükleri andan itibaren beraber büyüdüler:) ilerde sen ne zaman kanala inmişsin, senin kapı süsüm nerdenmiş, annen hangi pompayı kullanmış diye muhabbet edebilirler :))
Canim lohusa yatagi icin biraz sade günlük gibi taçta karacada cok güzel pike takimlari var süslü oralara baksanaKızlar lohusa yatağı için nasıl sizce? Çok süslü püslü kullanışsız şeyleri çok sevmiyorum annem de çok mu gündelik olur diyor
Hayirlisi olsun ins durum degisir bi anda supriz yapar ela sezeryan olmassin cnm ama yinede hayirlisi ne ise o olsun hurma ve sicak dusu dene derim ben belki ise yarar...Kızlar bizim rahim ağzı tamamiyle kapalı, bebeğimin kilosu 3.500 olmuş. Pazartesiye kadar normal yolla gelmez ise pazartesi 7:30 hastanede olacağız sezeryana alacak doktorum.
Seneye kısmetse biz de Türkiye ye geleceğiz. Ekim anneleri organizasyonu yapılsa ve bir araya gelsek ne kadar güzel olurdu :)
İsmi gibi güzel olmuş güle güle kullansın prensesstatistician41 ipekbocee kizlar tavsiyelerinize gore kurdelami kuculttum ama yine dolgulu yaptim, bi de kuyruk yaptim cok uzun olmasada tsk tavsiyeleriniz icin.
Ahahaha kesinlikle süper olmuuuuş:)))
Ayy canım hayırlısı olsun inşallah yarın bende gideceğim bakalım ne diyecek ultrasonda mı bildi rahim ağzı kapalılığınıKızlar bizim rahim ağzı tamamiyle kapalı, bebeğimin kilosu 3.500 olmuş. Pazartesiye kadar normal yolla gelmez ise pazartesi 7:30 hastanede olacağız sezeryana alacak doktorum.
Buluşmuşken bu şekilde bir fotoda çekiniriz diye düşündümAhahaha kesinlikle süper olmuuuuş:)))
Evet canım ultrasonda zaten hep söylüyordu. Yani rahim ağzına hamile kaldığımdan beri bakıyor doktorum ultrasonda.Ayy canım hayırlısı olsun inşallah yarın bende gideceğim bakalım ne diyecek ultrasonda mı bildi rahim ağzı kapalılığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?