Benim dündu muayene Canım çok yandı 2 cm açılma vardı daha şimdiden. Ama doktor ben bağırıp çağırınca nasıl normal yapan dedi:)Kızlar merhaba doğuma 2haftam var bugün çatı muayenesi oldum yumuşama açılma falan yok dedi. Esnetmen gerekir dedi. Cok taktım kafama sizce bu sorun mudur. 2 haftada olabilecek bir sey mi diye sordum olabilir dedi. Kendini dogum şekillerine odaklama o an belli olur Her sey dedi. Normal dogum yanlısıydı doktorumuz gözüm korktu açıklamalarından yüzeysel konuştu bu sefer Kafama takıldı.
Sizlerin çatı muayeneleri nasıl geçti? deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var lütfen??
Neden olmaSınkiiİiBuluşmuşken bu şekilde bir fotoda çekiniriz diye düşündüm
Kış geldi usuyolar bence
Canım öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah. Rahim ağzının kapalı olması ne demek acılmayla mı alakalı.Kızlar bizim rahim ağzı tamamiyle kapalı, bebeğimin kilosu 3.500 olmuş. Pazartesiye kadar normal yolla gelmez ise pazartesi 7:30 hastanede olacağız sezeryana alacak doktorum.
Benim canım hic yanmadı sadece insan eli oldugu icin irkildim biraz :) peki yürüyüs egzersiz falan cok yapıyor musun ev icinde hareketli misin. Ay HErhangi bir sebepten yada keyfen sürekli yatan gebeler nasıl dogum yapıyor anlamıyorum. dr. oyle konuştu ki kendimi cok pasif ve dogum yapamayacak gibi hissettim.Benim dündu muayene Canım çok yandı 2 cm açılma vardı daha şimdiden. Ama doktor ben bağırıp çağırınca nasıl normal yapan dedi:)
Günlerimiz aynı canım bugün beni de muayrne etti dr aynı şekilde ne açılma ne yumuşama var ama dr hiç olumsuz konuşmadı hatta sorun olmazsa 41. Haftaya kadar bekleyebileceğini söyledi çok takılma dr un bana söylediği şey hiç içerde kalan olmuyo elbet doğucak:)Kızlar merhaba doğuma 2haftam var bugün çatı muayenesi oldum yumuşama açılma falan yok dedi. Esnetmen gerekir dedi. Cok taktım kafama sizce bu sorun mudur. 2 haftada olabilecek bir sey mi diye sordum olabilir dedi. Kendini dogum şekillerine odaklama o an belli olur Her sey dedi. Normal dogum yanlısıydı doktorumuz gözüm korktu açıklamalarından yüzeysel konuştu bu sefer Kafama takıldı.
Sizlerin çatı muayeneleri nasıl geçti? deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var lütfen??
İlk zamanlar kapalı olsun istiyoruz düşük riski olmasın diye hiç birşey önermedi mi peki yürüyüş hurma plates vs...Evet canım ultrasonda zaten hep söylüyordu. Yani rahim ağzına hamile kaldığımdan beri bakıyor doktorum ultrasonda.
Bir yerde gülüyorlar diye okumuştum ama bilemiyorum pek gerçeksi gibi grlmedi.Kış geldi usuyolar bence
Canım öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah. Rahim ağzının kapalı olması ne demek acılmayla mı alakalı.
Benim canım hic yanmadı sadece insan eli oldugu icin irkildim biraz :) peki yürüyüs egzersiz falan cok yapıyor musun ev icinde hareketli misin. Ay HErhangi bir sebepten yada keyfen sürekli yatan gebeler nasıl dogum yapıyor anlamıyorum. dr. oyle konuştu ki kendimi cok pasif ve dogum yapamayacak gibi hissettim.
Cnm bugün ben oldum tam açılma yok dedi doktor ama kısaldı dedi rahim ağzı. Açılmadan önce yumuşama ve kısalma oluyormuş. Doktorum çok şükür tam olarak açılma yok dedi. Yani tam tersi iyi tepki verdi buna.Canım öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah. Rahim ağzının kapalı olması ne demek acılmayla mı alakalı.
Benim canım hic yanmadı sadece insan eli oldugu icin irkildim biraz :) peki yürüyüs egzersiz falan cok yapıyor musun ev icinde hareketli misin. Ay HErhangi bir sebepten yada keyfen sürekli yatan gebeler nasıl dogum yapıyor anlamıyorum. dr. oyle konuştu ki kendimi cok pasif ve dogum yapamayacak gibi hissettim.
İçim rahatladı cevabınla bizimki cok diretiyor squat yap, günde 1 saat merdiven in cık diye. Birazdan başlayacağım merdivenleri arsınlamaya:) elbet doğuyor bebisler ama hastanenin oyununa gelip yalandan yere sezeryan olmamak için bu kadar kafaya takıyorum ne yalan söyleyeyim. birde ne olumlu ne olumsuz konusuyor ona takılıyorum :) devlet has. Randevu aldım bakalım onlar ne diyecek.Günlerimiz aynı canım bugün beni de muayrne etti dr aynı şekilde ne açılma ne yumuşama var ama dr hiç olumsuz konuşmadı hatta sorun olmazsa 41. Haftaya kadar bekleyebileceğini söyledi çok takılma dr un bana söylediği şey hiç içerde kalan olmuyo elbet doğucak:)
Canım rahim ağzına benim doktorum hamile kaldığımdan beri bakıyor düşük riskin yok rahim ağzı kapalı derdi hep. Hala da kapalı yani açılma yok tıkaç yerinde aynen duruyor.Canım öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah. Rahim ağzının kapalı olması ne demek acılmayla mı alakalı.
Anladım canım zamanında hayırlısıyla gelir inşallah bebegin.hayır şimdilik yürüyüş vs yapmıyorum , bol dınlenıyorum..erken doğum tehdidi atlattım bu haftayı da doldurmak istiyorum..sonra yapcam canım...
kısalma olayını hic duymadım. Benim doktorun her tepkisi aynı anlayamıyorum ben iyi mi kotu mu tepkilerini :) her zaman tek tek sormakta deli gibi hissettiriyor bana :)Cnm bugün ben oldum tam açılma yok dedi doktor ama kısaldı dedi rahim ağzı. Açılmadan önce yumuşama ve kısalma oluyormuş. Doktorum çok şükür tam olarak açılma yok dedi. Yani tam tersi iyi tepki verdi buna.
Banada herşey serbest dedi git 10 km yürü hopla zıpla canın ne istiyorsa yap dedi:) bende başta sezeryana alıcak diye başka dr a da gitmiştim ama bugün 41. Haftaya kadar bekleriz dedi ki benim bebeğim iri olmasına rağmen şimdiden 4 kg 4,5 olacak diye düşünüyor ona rağmen normal için bekleyecek ben evde pilates topunun üstünde zıplıyorum müzik açıp zumba falan yapıyorum artık:)İçim rahatladı cevabınla bizimki cok diretiyor squat yap, günde 1 saat merdiven in cık diye. Birazdan başlayacağım merdivenleri arsınlamaya:) elbet doğuyor bebisler ama hastanenin oyununa gelip yalandan yere sezeryan olmamak için bu kadar kafaya takıyorum ne yalan söyleyeyim. birde ne olumlu ne olumsuz konusuyor ona takılıyorum :) devlet has. Randevu aldım bakalım onlar ne diyecek.
Yok canım hiç bir şey. Gelecek gibi durmuyor dedi güldük bile seninki içerde mutlu anlaşılan orda büyümeye karar vermiş dedi. Pzts'ye kadar bekliyoruz gelmezse sabah 7:30 hastanede hazır olun sezeryana alıcam dedi. Müsait olursam pzts yazarım gene.İlk zamanlar kapalı olsun istiyoruz düşük riski olmasın diye hiç birşey önermedi mi peki yürüyüş hurma plates vs...
Bana da ultrasonla bakıp derdi hep ama bugün muayene ederek kontrol etti ve saşırttı beni 40. Hafta suyunda plesantanda sıkıntı olmazsa bekleriz 41 dolana kadar dedi ve çok sevindim karataşta doğum yapmayı istemiyordum bugün çok olumlu yaklaştı normal doğuma ki bebek şimdiden 4 kg olmasına rağmnCanım rahim ağzına benim doktorum hamile kaldığımdan beri bakıyor düşük riskin yok rahim ağzı kapalı derdi hep. Hala da kapalı yani açılma yok tıkaç yerinde aynen duruyor.
Rahim ağzı kapalı diyince havalara uçardım ben eskiden çünkü suyuna kilosuna bebeğe kalp atışına bakar en sonunda rahim ağzımızda tamamiyle kapalı süper derdi kalkardım o sedyeden şimdi ise açılsın diye bakıyoruz.Kizlar ya bu rahim agzinin acilmasi zor sanirim benimde kapali, gecen sene bir dusugum oldu 3 hafta sonra cok hafif bir lekelenmeyle anlasildi meger bebisimin coktan kalbi durmus, neyse beni kurtaja alicaklar alttan bakiolar hic acilman yok dediler once alttan ilac verdiler yok yutmam icinde verdiler yok en son suni sanci verdiler ve ebe gelip yarm saat arayla bakmisti neyse hafif sancilandim ve suyumun patladigini hissettm sonrasinda kurtaja alinmistm simdi yine korkuorum rahimim kolay acilmicak sanirim napicam sezeryandan da korkuorm offf stress oldum yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?