2015 Ekim Anneleri

Bu arada bugün suni sancıyı sordum dr a haftası dolarda gelmezse suni sancıyla başlatsak doğumu denesek olmaz mı diye eğer hiç açılma yoksa kafa kanala girmemiş olursa olmaz dedi o durumda çocugun strese girip kakasını yapma olasılığı çok yüksek oluyor dedi

Suyumun iyi olduğunu söyledi tahir bey, plasentada iyi dedi ama rahim ağzı kapalı gelecek gibi durmuyor dedi sancım var düzenli değil rahim ağzım kapalı işte gelirse gelecek artık şu bir kaç gün içinde gelmezse sezeryan ne yapalım.

Kızlar lohusa yatağı için nasıl sizce? Çok süslü püslü kullanışsız şeyleri çok sevmiyorum annem de çok mu gündelik olur diyor
Bence çok tatli. Ben eski nevresimlerle idare edecem bi tanesi daha yeni sayılır. Ama maddi durumlar el verirse şık bir yatak örtüsü almayi düşünüyom. Goblumden geçen bu bakalım hayırlısı artik

Canim lohusa yatagi icin biraz sade günlük gibi taçta karacada cok güzel pike takimlari var süslü oralara baksana
Taçın modellerine baktım bi yerde canım maşallah 700-800 fiyatlar var gelin seti diye geçiyor tek başına pike ya da nevresim olarak yok tam set olunca fiyat fazla geldi bana bide sonrasında cidden kullanılmayacak kadar süslüler

Canım rahim ağzına benim doktorum hamile kaldığımdan beri bakıyor düşük riskin yok rahim ağzı kapalı derdi hep. Hala da kapalı yani açılma yok tıkaç yerinde aynen duruyor.
simdi anladım canım. bende gunumden 2 gun sonra gelmisim dunyaya :) ikiniz icinde en iyisi olsun inşallah
Maşallah bebegine benim ki de 3300 sukur. Ben korkarım düşerim topla : ) merdivenlerde korkutuyor dun bileğimi burktum dusmeyeyim derken :) ahh gobeklerden önümüzü göremiyoruz ki

İliski onermedimi o acmazmiymis acaba

Merdivende inip çıksan, Pilates topunda da zıplasan, yürüyüşte yapsan bir tarafını da yırtsan bebek gelmeyecekse gelmiyor. Yan gel yat, hareket etme fakat geleceği varsa da önüne geçilmiyor. Çok çocuklu bir kadın hamile kaldığını öğrendiğinde düşük yapmak için neler neler yapmışta düşük olmamış. Bu misal. Ben inanıyorum ki vaktinde bir bebek gelmiyorsa onda bir hayır vardır. Sonuçta onlarında bir ruh hali var ve gayet akıllılar. Bu bebeğin seçimi diyorum. Bu durumda bebek kakasını yemeden ve daha fazla sıkıntıya yol açmadan sezaryen ile doğum seçilmeli. Dediğim gibi herşeyde vardır hayır. Arkadaşımın bebeği fazla kalınca kakasını yaptı ve yedi sonra aylarca tedavisi ile uğraştılar. Mühim olan sağlıklı gelmesi ve fazla beklemeden gelmesi diye düşünüyorum. Daha büyük sorunlara sebebiyet vermemek gerekir.

Kizlar dun yani bdt 1ekimde normal dogumla kızımız zumra beren dogdu sezeryan sonrasi normal doğum nasip oldu inanılmaz bi duygu normal dogum sancilar tarif edilemez ama sonu muhteşem. Ebeler hiç müdahale etmediler birsey olur diye kendi cabamla 5 saat sanciyla dogurdum alttan 4 dikisim var. Sutum o sanciyla geldi tabi.kizim da gazini kendi kendine çıkarıyor cok sukur Karnım ufacık kaldı korsemi taktim. Basi zor ama sonu çok güzel. Ilk anlarında kokunuzu alip emmeye baslayan bi melek ve aninda gelen süt. Gerçekten inanılmaz bir duygu

Hayırlısı canım artık belki süpriz yapar gelir sonuçta belli olmuyor bu iş 1 günde bile herşey değişebiliyor

Yok canım korkma toptan bişi olmaz salonun ortasına koydun otururken ayak uzatmada olsun zıplamada olsun çok işe yarıyor:)

Maşallah çok güzel çocukların sezeryan sonrası normal doğum yapmanda harika :)

Kızlar bizim rahim ağzı tamamiyle kapalı, bebeğimin kilosu 3.500 olmuş. Pazartesiye kadar normal yolla gelmez ise pazartesi 7:30 hastanede olacağız sezeryana alacak doktorum.
Hayırlı olan ne ise o en güzeli canım hiç sıkma kendini...bak Ela prenses de büyümüş ne güzel bi haftasonu daha aynı bedende tadını cikart o senden ayrilamiyor seni çok sevecek annesi

Geçmiyor gerçekten ger emzirmeden sonra sürmeme rağmen yok geçmiyor ilk ağzına alıp emmeye başladığında çığlık atıyorum
Ayy cnm bende yaa o gunler cok kotuydu simdi alisti aglayarak emziriyordum ben titreyerek emziriyordum resmen allaha sukur o ennn kotu acusi gecti bitti ama yarilmis gibi olmus yavastan acilar basladi yine. Canim ya benim kiz üsüttü mü bilmiyorum kakasi cok kokmaya basladi sizinde oyle mi

Canim yaa yara mi oldu onun acisi fenadir ablamda dislerini sika sika emziridi. beni de haftaya persembe doktor alabilir sezeryana krem surmeye baslasam mi bilemedim hemen dogum sonrasi emziremeyecegim malum. Krem surmeye basladin mi?
Basla basla canim hic bekleme felaket bi aci bu gogus yarasi benim bebegim kusrugunda kanli kusuyordu artik gogusum kanaya kanaya emziriyordum allaha sukur o fena acisi gecti simdi de catladi ama soganda sür canim goguslerine

Canim yaa yara mi oldu onun acisi fenadir ablamda dislerini sika sika emziridi. beni de haftaya persembe doktor alabilir sezeryana krem surmeye baslasam mi bilemedim hemen dogum sonrasi emziremeyecegim malum. Krem surmeye basladin mi?
Canım benim hayırlı olsun şimdiden heyecan sarmıştır seni :) Emziremesrnde güzel güzel sağarsın annedi. Ben krem sürmedim öncesinde. Şimdi bir kutu lansinoh krem bitirdim ama fayda yok. İlk ağzına aldığında dilinin üstünden damağına bastırıyor ucunu acıdan deliriyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…