Suyumun iyi olduğunu söyledi tahir bey, plasentada iyi dedi ama rahim ağzı kapalı gelecek gibi durmuyor dedi sancım var düzenli değil rahim ağzım kapalı işte gelirse gelecek artık şu bir kaç gün içinde gelmezse sezeryan ne yapalım.Bana da ultrasonla bakıp derdi hep ama bugün muayene ederek kontrol etti ve saşırttı beni 40. Hafta suyunda plesantanda sıkıntı olmazsa bekleriz 41 dolana kadar dedi ve çok sevindim karataşta doğum yapmayı istemiyordum bugün çok olumlu yaklaştı normal doğuma ki bebek şimdiden 4 kg olmasına rağmn
Bence çok tatli. Ben eski nevresimlerle idare edecem bi tanesi daha yeni sayılır. Ama maddi durumlar el verirse şık bir yatak örtüsü almayi düşünüyom. Goblumden geçen bu bakalım hayırlısı artikKızlar lohusa yatağı için nasıl sizce? Çok süslü püslü kullanışsız şeyleri çok sevmiyorum annem de çok mu gündelik olur diyor
Taçın modellerine baktım bi yerde canım maşallah 700-800 fiyatlar var gelin seti diye geçiyor tek başına pike ya da nevresim olarak yok tam set olunca fiyat fazla geldi bana bide sonrasında cidden kullanılmayacak kadar süslülerCanim lohusa yatagi icin biraz sade günlük gibi taçta karacada cok güzel pike takimlari var süslü oralara baksana
simdi anladım canım. bende gunumden 2 gun sonra gelmisim dunyaya :) ikiniz icinde en iyisi olsun inşallahCanım rahim ağzına benim doktorum hamile kaldığımdan beri bakıyor düşük riskin yok rahim ağzı kapalı derdi hep. Hala da kapalı yani açılma yok tıkaç yerinde aynen duruyor.
Maşallah bebegine benim ki de 3300 sukur. Ben korkarım düşerim topla : ) merdivenlerde korkutuyor dun bileğimi burktum dusmeyeyim derken :) ahh gobeklerden önümüzü göremiyoruz kiBanada herşey serbest dedi git 10 km yürü hopla zıpla canın ne istiyorsa yap dedi:) bende başta sezeryana alıcak diye başka dr a da gitmiştim ama bugün 41. Haftaya kadar bekleriz dedi ki benim bebeğim iri olmasına rağmen şimdiden 4 kg 4,5 olacak diye düşünüyor ona rağmen normal için bekleyecek ben evde pilates topunun üstünde zıplıyorum müzik açıp zumba falan yapıyorum artık:)
Yanliz degilsinncnm merak etme ilk 4 gunumu zehir ettiler aile davasina bnm esimde degisti valla gebelinde oluyor demek ki en iisi ailelerden hicbiri olmayacak yaninda simdi bizde kimse yok cok daha ii oldu esimle yanliziz ama hamieleikte ki ilgi alaka yok
Aynen ya en iyisi o.benim bebeğim küçük dogmasaydi zaten istemicektim kimseyi ama mecbur kaldım ..neyse 2 gün sonra kendi annemde gidicek bakalım ozmn nasıl olacak. acaba kaç aydır kanka gibiyiz şimdide lohusalik bitsin diye bekliyor ondan mi ki değişti Bu adam diyorum.bilmiyorum iyice bunaldim herkesten bu dönemde..
Cok tsk teyzeleri biz bgn tam 10 gunluk olduk :)
İliski onermedimi o acmazmiymis acabaSuyumun iyi olduğunu söyledi tahir bey, plasentada iyi dedi ama rahim ağzı kapalı gelecek gibi durmuyor dedi sancım var düzenli değil rahim ağzım kapalı işte gelirse gelecek artık şu bir kaç gün içinde gelmezse sezeryan ne yapalım.
Hayırlısı canım artık belki süpriz yapar gelir sonuçta belli olmuyor bu iş 1 günde bile herşey değişebiliyorSuyumun iyi olduğunu söyledi tahir bey, plasentada iyi dedi ama rahim ağzı kapalı gelecek gibi durmuyor dedi sancım var düzenli değil rahim ağzım kapalı işte gelirse gelecek artık şu bir kaç gün içinde gelmezse sezeryan ne yapalım.
Yok canım korkma toptan bişi olmaz salonun ortasına koydun otururken ayak uzatmada olsun zıplamada olsun çok işe yarıyor:)simdi anladım canım. bende gunumden 2 gun sonra gelmisim dunyaya :) ikiniz icinde en iyisi olsun inşallah
Maşallah bebegine benim ki de 3300 sukur. Ben korkarım düşerim topla : ) merdivenlerde korkutuyor dun bileğimi burktum dusmeyeyim derken :) ahh gobeklerden önümüzü göremiyoruz ki
Maşallah çok güzel çocukların sezeryan sonrası normal doğum yapmanda harika :)Kizlar dun yani bdt 1ekimde normal dogumla kızımız zumra beren dogdu sezeryan sonrasi normal doğum nasip oldu inanılmaz bi duygu normal dogum sancilar tarif edilemez ama sonu muhteşem. Ebeler hiç müdahale etmediler birsey olur diye kendi cabamla 5 saat sanciyla dogurdum alttan 4 dikisim var. Sutum o sanciyla geldi tabi.kizim da gazini kendi kendine çıkarıyor cok sukur Karnım ufacık kaldı korsemi taktim. Basi zor ama sonu çok güzel. Ilk anlarında kokunuzu alip emmeye baslayan bi melek ve aninda gelen süt. Gerçekten inanılmaz bir duygu
Hayırlı olan ne ise o en güzeli canım hiç sıkma kendini...bak Ela prenses de büyümüş ne güzel bi haftasonu daha aynı bedende tadını cikartKızlar bizim rahim ağzı tamamiyle kapalı, bebeğimin kilosu 3.500 olmuş. Pazartesiye kadar normal yolla gelmez ise pazartesi 7:30 hastanede olacağız sezeryana alacak doktorum.
Ayy cnm bende yaa o gunler cok kotuydu simdi alisti aglayarak emziriyordum ben titreyerek emziriyordum resmen allaha sukur o ennn kotu acusi gecti bitti ama yarilmis gibi olmus yavastan acilar basladi yine. Canim ya benim kiz üsüttü mü bilmiyorum kakasi cok kokmaya basladi sizinde oyle miGeçmiyor gerçekten ger emzirmeden sonra sürmeme rağmen yok geçmiyor ilk ağzına alıp emmeye başladığında çığlık atıyorum
Basla basla canim hic bekleme felaket bi aci bu gogus yarasi benim bebegim kusrugunda kanli kusuyordu artik gogusum kanaya kanaya emziriyordum allaha sukur o fena acisi gecti simdi de catladi amaCanim yaa yara mi olduonun acisi fenadir ablamda dislerini sika sika emziridi. beni de haftaya persembe doktor alabilir sezeryana krem surmeye baslasam mi bilemedim hemen dogum sonrasi emziremeyecegim malum. Krem surmeye basladin mi?
Maasallah suphanallah 41 kereMiniklerim
Sağol canım darısı basinizaMaasallah suphanallah 41 kereçok duygulaniyorum bu tablolarda darısı başımıza canım sağlıkla büyüt ınsaallah...
Canım benim hayırlı olsun şimdiden heyecan sarmıştır seni :) Emziremesrnde güzel güzel sağarsın annedi. Ben krem sürmedim öncesinde. Şimdi bir kutu lansinoh krem bitirdim ama fayda yok. İlk ağzına aldığında dilinin üstünden damağına bastırıyor ucunu acıdan deliriyorum resmen.Canim yaa yara mi olduonun acisi fenadir ablamda dislerini sika sika emziridi. beni de haftaya persembe doktor alabilir sezeryana krem surmeye baslasam mi bilemedim hemen dogum sonrasi emziremeyecegim malum. Krem surmeye basladin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?