2015 Ekim Anneleri

dely canım hayırlı olsun canım benim. Odana gelir gelmez suyu dik kafana bol su iç ki o anesteziyi at içinden ben de baş ağrısı olmadı ama 1.5 litrelik şişeyi günde 4-5 sefer doldurttuğum oldu. Hem süt içinde iyi oluyor. Çok güzel bir duygu bebeğini kucağında görmek karnında olmasından daha başka bir duygu. ben çok büyümeden doğum yaptığım için içimde pek bir boşluk hissetmedim

Lovely canım benimde kontrolumde rahimde incelme yok dedi doktor daha fazla yuru dedi.yurudum gece hafif hafif başladı sancılar 12 den 3 bucuga kadar uyudum sonra biraz sık lasti 4den sonra 5 dk da bir bucuktan sonra 2 dk da bir gelmeye basladi zor giyindim ciktik 5 de nst ye girdim 20-30 civariydi.2 dk da bir geliyordu.sonra 50-60-70-80 100 son sancilar da çığlık cigligaydim bagira cagira dogurdum. Neyseki degdi

Kakası osurduğunda kokuyor bebeğimin ama kakasını koklamadım özellikle rengi sarımsı zeytin yeşili gibi birşey. Benimlide gaz sancısı çekiyor. Doğalgazı yaktım ev ısındı ama içim rahat etmiyor ara ara havlu ısıtıyorum ütü ile karnına koyuyorum kız çocuğu ne de olsa daha hassas olabiliyor. Sıcak tut annesi sen de.

Geçmiş olsun canım kesinlikle dinlenebildiğin kadar dinlen yat uyu bol bol bebekte yoruluyor artık.

Canım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et. Yorma kendini sakın.

Örneği bizde de var kayınvalidem ilk 7 çocuğunu baya ileriki aylar da düşürmüş hep. Benim eşim de 4. Cocuk yani sonuncu ve istememiş onu içmediği ilaç denemediği yol kalmamış ama dusurememis. yinede dr. Kontrolünde normali beklemek mantıklı geliyor bana. olmaz ise sezeryan kurtarıcı tabiki iki taraf icinde. her dogum ve her insanın yapısı cok farklı gercekten.

@htys cnm o titresim bende de oluyor..artik ne yapiyorlarsa jöle gb sallaniyo bi irkiliyorum
Titrek bebişlerden biri de bende Kasığıma yakın bir yerde oluyor benim. 1 dakika içerisinde 2-3 saniye ile 4-5 defa titriyoruz Hıçkırığını da aynı yerde hissediyorum Elimi koyunca daha fazla hissediyorum o titreşimi

Ben bebişin bitün hareketlerini afedersiniz şeyimde hissediyorum e o kadr çok cnm yanıyo ki yerimden zıplıyorum resmen normal mi? Salı randevum var bakalım hayırlısı

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah kuzulara

L lovely bugun benimde kontrolum vardi ayni seyi soyledi doktorum hic acilma hatta yumusama bile yokmus... Asagiya da fazla inmemis pazartesi belli olacak benimki de hayirlisi olsun ikimiz icinde...
drymstfbyz güle güle buyut yavrunu bende sezaryen sonrasi normal dogum yapmak istiyorum ama bugun umudum azaldi biraz...
Bu arada dr.dan sonra akintim kanli gelmeye basladi elle muayeneden mi yoksa nisan mi geliyor bilemedim... Muayeneden sonra kanamasi olan oldu mu hic?

Canim cok geçmiş olsun. Çok iyi bilirim o taş sancisini. Ama senin sadece idrari yaparken yanma olmuş sanci falan olmadigi. Taş değilde kum dokuyosun gibi geldi bana bol bol su iç
Olabilir canım minnacık bir parça zaten kum diye geçiyor olabilir. Çok teşekkür ederim böbreklerim çok ağrıyor ama ne yapacağım bilemedim doğuma az kaldı şükür,doğum sonrası bi çaresine bakacağım inşallah.. Ağır bir durumum yok Allaha Şükür

Ben bebişin bitün hareketlerini afedersiniz şeyimde hissediyorum e o kadr çok cnm yanıyo ki yerimden zıplıyorum resmen normal mi? Salı randevum var bakalım hayırlısı
Canim bende hissediyorum doktorum normal dedi. Yürürkende aşırı baskı oluyor o da normalmis artık az kaldığı için.

Doktorum muaneden sonra lekelenme olabilecegini söylemisti ama bi avuc kadar kanaman olursa mutlaka geliosun demisti

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın☺ bizlere de nasip olur inşallah..

statistician41 canım sayfaları kaçırıyorum ben hep. Nasılsın ömer miniği nasıl? Gelişmelrden haberdar et lütfen.
Canim iyi olmaya caliyoruz biz. sizden haberler geldikce mutlu oluyoruz masallah sana ve kizina. Omerim kilo olarak 3 hafta geride canim. Haftaya persembe kontrolum var doltor persembe sezeryana alabilirim dedi bekliyoruz bakalim heyacanla. Netlesince haber vericem hepinize

Bende de oluyor o titreme hissi gerçekten çok komik oluyorlar :)

Basla basla canim hic bekleme felaket bi aci bu gogus yarasi benim bebegim kusrugunda kanli kusuyordu artik gogusum kanaya kanaya emziriyordum allaha sukur o fena acisi gecti simdi de catladi ama soganda sür canim goguslerine
Oyyy canim sende mi kotu oldun basliyim o zaman yavas yavas yaaa ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…