- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
Canim basliyim o zaman dogru diyorsunuz.Canım benim hayırlı olsun şimdiden heyecan sarmıştır seni :) Emziremesrnde güzel güzel sağarsın annedi. Ben krem sürmedim öncesinde. Şimdi bir kutu lansinoh krem bitirdim ama fayda yok. İlk ağzına aldığında dilinin üstünden damağına bastırıyor ucunu acıdan deliriyorum resmen.
Bende oldu canım hala da devam ediyor doktor bugün elle muayene ettikten sonra söyledi her gittigimde söylüyor az az kanaman olabilir endişelenme bugün yarın olur ama nişan değil dedi bende de ne yumuşama ne açılma var çarşamba günü tekrar gel bakalım bebişe dedi beklemek sıkıntı değil de zaman geçtikçe bebek sıkıntıya girer de ben farketmem diye korkuyorum@lovely bugun benimde kontrolum vardi ayni seyi soyledi doktorum hic acilma hatta yumusama bile yokmus... Asagiya da fazla inmemis pazartesi belli olacak benimki de hayirlisi olsun ikimiz icinde...
drymstfbyz güle güle buyut yavrunu bende sezaryen sonrasi normal dogum yapmak istiyorum ama bugun umudum azaldi biraz...
Bu arada dr.dan sonra akintim kanli gelmeye basladi elle muayeneden mi yoksa nisan mi geliyor bilemedim... Muayeneden sonra kanamasi olan oldu mu hic?
Humana cayi bugün bebek evinde gördüm orda satiliyomus oraya bakabilirsin siparis vermediysen ilk kez gittim bugün süt pompasini aldik ordan diger urunlerde de baya da cesit varmis daha onceden oraya baksaymisim iyi olurmus dr.browns un biberonlari falan da satiliyoCan'ım normalde hummana stil tea alacaktım hem burda hem nette ki yorumlarda çok iyiydi ama Erzurum'da bulamadım netten alıcağım ama hemen gelmiyo diye dün milupa yı aldım hemen dün belli oldu sezaryen olacağı
Tebrik ederim canım. Rabbim hayırlı evlat eylesinKizlar dun yani bdt 1ekimde normal dogumla kızımız zumra beren dogdu sezeryan sonrasi normal doğum nasip oldu inanılmaz bi duygu normal dogum sancilar tarif edilemez ama sonu muhteşem. Ebeler hiç müdahale etmediler birsey olur diye kendi cabamla 5 saat sanciyla dogurdum alttan 4 dikisim var. Sutum o sanciyla geldi tabi.kizim da gazini kendi kendine çıkarıyor cok sukur Karnım ufacık kaldı korsemi taktim. Basi zor ama sonu çok güzel. Ilk anlarında kokunuzu alip emmeye baslayan bi melek ve aninda gelen süt. Gerçekten inanılmaz bir duygu
caniim tebrik ederiim. AllahiM saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin MinikleriniKizlar dun yani bdt 1ekimde normal dogumla kızımız zumra beren dogdu sezeryan sonrasi normal doğum nasip oldu inanılmaz bi duygu normal dogum sancilar tarif edilemez ama sonu muhteşem. Ebeler hiç müdahale etmediler birsey olur diye kendi cabamla 5 saat sanciyla dogurdum alttan 4 dikisim var. Sutum o sanciyla geldi tabi.kizim da gazini kendi kendine çıkarıyor cok sukur Karnım ufacık kaldı korsemi taktim. Basi zor ama sonu çok güzel. Ilk anlarında kokunuzu alip emmeye baslayan bi melek ve aninda gelen süt. Gerçekten inanılmaz bir duygu
caniim tebrik ederiim. AllahiM saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin MinikleriniKizlar dun yani bdt 1ekimde normal dogumla kızımız zumra beren dogdu sezeryan sonrasi normal doğum nasip oldu inanılmaz bi duygu normal dogum sancilar tarif edilemez ama sonu muhteşem. Ebeler hiç müdahale etmediler birsey olur diye kendi cabamla 5 saat sanciyla dogurdum alttan 4 dikisim var. Sutum o sanciyla geldi tabi.kizim da gazini kendi kendine çıkarıyor cok sukur Karnım ufacık kaldı korsemi taktim. Basi zor ama sonu çok güzel. Ilk anlarında kokunuzu alip emmeye baslayan bi melek ve aninda gelen süt. Gerçekten inanılmaz bir duygu
Ben yapıyorum yürüyorum her bulduğum merdivenden de inip çıkıyorum bugün dr da tavsiye etti işe yarar mı bilmem ama en azından yürümek bana iyi geliyor müzik açıp dans da ediyorum evdeKizlar pilates topu uzerinde ziplama hareketi yapan var mi? Acilmayi kolaylastiriyormus dediler. Bi onu deneyeyim 1 hafta diyorum, etkisi olur mu acaba..baska ne yapmak lazim ki ya.. vakit azaldi beni telaş sariyo hadi bakalim.
Suyumun iyi olduğunu söyledi tahir bey, plasentada iyi dedi ama rahim ağzı kapalı gelecek gibi durmuyor dedi sancım var düzenli değil rahim ağzım kapalı işte gelirse gelecek artık şu bir kaç gün içinde gelmezse sezeryan ne yapalım.
Tacta karacada pike takimi vardi 300 tl en fazla gelin seti degil ama sadece pike takimi icinde carsafi yastik kiliflari var dört tane benim aldigimi göndereyim sana resmini tivoli diye bir marka 280 fiyati ben 215 e aldim indirimliTaçın modellerine baktım bi yerde canım maşallah 700-800 fiyatlar var gelin seti diye geçiyor tek başına pike ya da nevresim olarak yok tam set olunca fiyat fazla geldi bana bide sonrasında cidden kullanılmayacak kadar süslüler
Hayırlısı olsun canım aynı durumdayız sanki inatçı bizim kızlar bakalım benim doktorum yarın ne diyecekYok canım hiç bir şey. Gelecek gibi durmuyor dedi güldük bile seninki içerde mutlu anlaşılan orda büyümeye karar vermiş dedi. Pzts'ye kadar bekliyoruz gelmezse sabah 7:30 hastanede hazır olun sezeryana alıcam dedi. Müsait olursam pzts yazarım gene.
Canim dogum yarin mi ayy dsardaydim.smdi geldim eve sayfalari okuyorm takip ediyordum son durumun ne diye Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah ve basagrinda olmaz hem olsada melegin kollarinda olcak acin gecer cok sevndim kavusuyorsun☺☺Kızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.
Veeee surpriiizzzHemen yarın bebeğimiz geliyor Çok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim ve inanamıyorum Hamilelige alismisim baya. Son hamile günüm yaa İnanılır gibi degil.. Şimdi yavrum karnımda oynasiyor, sanki ondan ayrilacakmisim gibi geliyor.. Burda içimde çok mutlu gibi geliyor.. Onu bu zor dünyaya alacağız.. Aslında kavusuyoruz tabi ama sanki içimde ona hep sariliyormus gibiyim.. İnşallah yanımızda da mutlu olur yaa Duygusala bağladım.. Zaten bugün bir doğum oldu ağladım.. Bir anne 2 günlük bebeğini emzirmeye çalışıyordu ağladım.. Kendi bebeğim aglarsa ağlıcam, gulerse aglicam herhalde.. Ne yapicam böyle bilmem.. Çok heyecanlıyım.
Dogumhanede kontrol yapılırken bir kaç kötü manzara gördüm. Benden önce doğum vardı. Kötü oldum doğrusu.. gerçi 3 tane de minnak bebiş vardıAnnemler hazırlandı, haber bekliyorlardı falan.. Olsun bitsin dedik ya.. Gece annemler abamlarla hep beraber gelecekler inşallah. Sabah hastaneye gidicem. Doktor öğlene doğru olur dedi. Spinal sezaryen olucam. Doktor baş ağrısı olabilir, istersen bayiltalim dedi ama istemedim ya.. Napiyim.. İnşallah olmaz da, olursa da cekicem. Bu arada bebişim çok aşırı tontiş değil. 3.800 gr ve 50 cm çıktı ki, bunlar maksimum değerler dedi doktor. Ama 10 günde 600 gr alan çocuk nasıl 15 günde 300 gr almış anlamadım, ki + - 500 gr'mış. İnşallah sağlıkla gelir de görücez bakalım ne kadarmış İnşallah ben de ahat atlatirim Allah'im.. Ay heyecandan çok konuştum.. Darısı herkese olsuunn
Amin canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım bebişlerimizinve_03 hakkimizda hayirlisi olsun canim...
Okul iyi hos da smdi cekilmez ki ben seminerlere gttm baslamadm sukur ama seninde bitti smdi dinlenme vakti bebisin de geliyor yavastan hayirlisi heyecanlar basiyo beni yaa☺☺Canimm Çok tesekkür ederim sizeyazdm hemen uyudum zatiama ödem olmuş yürümemekten hemen başlamalym ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?