2015 Ekim Anneleri

Canim basliyim o zaman dogru diyorsunuz.

Bende oldu canım hala da devam ediyor doktor bugün elle muayene ettikten sonra söyledi her gittigimde söylüyor az az kanaman olabilir endişelenme bugün yarın olur ama nişan değil dedi bende de ne yumuşama ne açılma var çarşamba günü tekrar gel bakalım bebişe dedi beklemek sıkıntı değil de zaman geçtikçe bebek sıkıntıya girer de ben farketmem diye korkuyorum

Can'ım normalde hummana stil tea alacaktım hem burda hem nette ki yorumlarda çok iyiydi ama Erzurum'da bulamadım netten alıcağım ama hemen gelmiyo diye dün milupa yı aldım hemen dün belli oldu sezaryen olacağı
Humana cayi bugün bebek evinde gördüm orda satiliyomus oraya bakabilirsin siparis vermediysen ilk kez gittim bugün süt pompasini aldik ordan diger urunlerde de baya da cesit varmis daha onceden oraya baksaymisim iyi olurmus dr.browns un biberonlari falan da satiliyo

kızlar benim gibi hergn kanaması olan varmı hemoroidden?son 6 ay hergün aşırı bi kanamam var hayısıyla bi doğsaydı kızım mahvoldum

Tebrik ederim canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin

Caniiim t
caniim tebrik ederiim. AllahiM saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin Miniklerini

Caniiim t
caniim tebrik ederiim. AllahiM saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin Miniklerini

Caniiim t

gamze0806 , Can sesi gözünüz aydın kızlar, sağlıkla büyütün bebişlerinizi, darısı başımıza :)
ysdeniz bence 3 aylık alt üst önden olanlardan da alıp koyabilirsin ne olur ne olmaz diye
dely güzel haberlerini bekliyoruz canım
Lovely35 inşallah Ela seni daha fazla bekletmez de gelir normal bir şekilde yoksa da zaten pazartesi kucağında :)

Kizlar pilates topu uzerinde ziplama hareketi yapan var mi? Acilmayi kolaylastiriyormus dediler. Bi onu deneyeyim 1 hafta diyorum, etkisi olur mu acaba.. baska ne yapmak lazim ki ya.. vakit azaldi beni telaş sariyo hadi bakalim.

Kizlar pilates topu uzerinde ziplama hareketi yapan var mi? Acilmayi kolaylastiriyormus dediler. Bi onu deneyeyim 1 hafta diyorum, etkisi olur mu acaba.. baska ne yapmak lazim ki ya.. vakit azaldi beni telaş sariyo hadi bakalim.
Ben yapıyorum yürüyorum her bulduğum merdivenden de inip çıkıyorum bugün dr da tavsiye etti işe yarar mı bilmem ama en azından yürümek bana iyi geliyor müzik açıp dans da ediyorum evde

merhaba cnm tekrardan hayırlısı olsun diyorum. peki doktorun açılmanın kolaylaşması için ilaç verdi mi yada bir öneride bulundu mu?

Tacta karacada pike takimi vardi 300 tl en fazla gelin seti degil ama sadece pike takimi icinde carsafi yastik kiliflari var dört tane benim aldigimi göndereyim sana resmini tivoli diye bir marka 280 fiyati ben 215 e aldim indirimli

Hayırlısı olsun canım aynı durumdayız sanki inatçı bizim kızlar bakalım benim doktorum yarın ne diyecek

Canim dogum yarin mi ayy dsardaydim.smdi geldim eve sayfalari okuyorm takip ediyordum son durumun ne diye Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah ve basagrinda olmaz hem olsada melegin kollarinda olcak acin gecer cok sevndim kavusuyorsun☺☺

Canimm Çok tesekkür ederim sizeyazdm hemen uyudum zati ama ödem olmuş yürümemekten hemen başlamalym ...
Okul iyi hos da smdi cekilmez ki ben seminerlere gttm baslamadm sukur ama seninde bitti smdi dinlenme vakti bebisin de geliyor yavastan hayirlisi heyecanlar basiyo beni yaa☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…