2015 Ekim Anneleri

Gözün aydin canim.Allah bagislasin. Sanada Geçmiş olsun.

Tebrik ediyorum canım, sezeryan sonrası normal :) maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızlarını

Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Maasallah nazar degmesin bebisine baba kucagnda keyfi yerinde melegin☺

Allah analı babalı büyütsün cnm. Hangi haftada oldu normal doğum bende normal istiyorum nasıldı çok zor mü

Ya son gunler gecmek bilmiyor buda icimde sikinti oluyor sizdede var mi boyle bi durum daha dogurmadan depresyona girdim dogurabilcekmiyim bakabilcekmiyim seviyomuyum diye

Evet canım ultrasonda zaten hep söylüyordu. Yani rahim ağzına hamile kaldığımdan beri bakıyor doktorum ultrasonda.
Canim hakkinda hayirlisi olsun yavruna kavsmana oyle de boyle de az kaldi saglicakla gelsin de yavrun insallah kolayca gecer

Gerçekten hak ediyor bazıları işini sevmeden yapan herkes belli ediyor hemen. Sende iyi yapıyorsun canım içinde tutma daha kötü oluyor içinde kalınca. Amin canım allah iyiler karsilastirsin.

Evin etrafında 30 dk süren yürüyüş yapmaya diye çıktık. Yarı yolda canım dondurma istedi fakat herhangi dondurma değil. Merkezde bir pastanenin dondurması. Eşim "çok uzak, nasıl yürüyeceksin ?" Dedi. Yavaş yavaş gideriz dedim. Az gittik uz gittik dere tepe düz gittik. Rahat 1 saat sürdü varmamız. Dondurmayı aldık ama sandalyeleri çok yüksek ve plastik yapmışlar. Sırtını dayama yeri de yok. Dondurmayı aldık, pastanenin dışında kaldırıma oturduk. Sonra yine yavaş yavaş yürüdük belki 1 saat te dönüş yolu tuttu. Eve girdik ama pestil olarak :)) çok yoruldum. Enerji depolamam gerek uyku şart. Bu halde doğuma girsem vallahi ıkınacak dermanım yok. Hayırlı geceler, iyi uykular annişler. Doğum yapan oldu mu bu arada bilmiyorum ama olduysa da tebrik ediyorum. Sağlıkla, hayırlısıyla büyütün bebişinizi diyorum. Yatıyorum, görüşmek dileğiyle

Canım benim hadi hayırlı Doğumların olsun. Yarın kavuşacaksın sende. Çok güzel bir duygu ve inan hamile olduğum zamanı hatırlamıyorum ben şuan. Bebeğimi gördüm ve tüm hersey geride kaldı. Onunla yeni bir yaşama başladım resmen öncesi yok. Bol bol su iç süt içinde faydalı hem. Bende hiç sorun olmadı. Odaya çıktığımda sanki doğum yapan ben değildim çok rahattım ve bebeğimi hemen kucağıma alıp emzirdim. Ertesi günde kalktım bebeğim kucagimda geziyordum. Normal doğum yapmış gibiydim. Korkma yani güçlüsün yaparsın sende şartlarda sakın. Bana doktorum hemen normal hayatına dönerse daha çabuk iyileşme olur dedi 3 gün ağrı sancı azaldı. Şimdi çok az oluyor. Korse takınca ağrı yok gibi. Doktorları da dinleme sütün gelse bile mama ver sarılık olmasın bebişin biz dinledik. Sütüm de gelmişti ama yetmemiş az yukselsede sarılık olduk. Suda ver bebise rahatlıyor gerçekten bebek. Ağlama konusunda haklısın aynen dediğin gibi oluyor. Hamileyken duygusalsın dogunca daha çok duygusal oluyorsun. Güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…