- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
Allahım ya maşallah canım ikiside birbirinden güzel sağlıcakla büyüt hayırlı evlat olsunlar inşallahMiniklerim
Amim canimm kendi haftana gelir o normal istyorsan insallah en uygun kiloda dogar Rabbim.ayarlar onu☺Âmin Can'ım cümlemizin Hakkı'nda inşallahevet öndeyiz de kendi haftamızı yakalarız inşallah
Gözün aydin canim.Allah bagislasin. Sanada Geçmiş olsun.Kizlar dun yani bdt 1ekimde normal dogumla kızımız zumra beren dogdu sezeryan sonrasi normal doğum nasip oldu inanılmaz bi duygu normal dogum sancilar tarif edilemez ama sonu muhteşem. Ebeler hiç müdahale etmediler birsey olur diye kendi cabamla 5 saat sanciyla dogurdum alttan 4 dikisim var. Sutum o sanciyla geldi tabi.kizim da gazini kendi kendine çıkarıyor cok sukur Karnım ufacık kaldı korsemi taktim. Basi zor ama sonu çok güzel. Ilk anlarında kokunuzu alip emmeye baslayan bi melek ve aninda gelen süt. Gerçekten inanılmaz bir duygu
Tebrik ediyorum canım, sezeryan sonrası normal :) maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızlarınıKizlar dun yani bdt 1ekimde normal dogumla kızımız zumra beren dogdu sezeryan sonrasi normal doğum nasip oldu inanılmaz bi duygu normal dogum sancilar tarif edilemez ama sonu muhteşem. Ebeler hiç müdahale etmediler birsey olur diye kendi cabamla 5 saat sanciyla dogurdum alttan 4 dikisim var. Sutum o sanciyla geldi tabi.kizim da gazini kendi kendine çıkarıyor cok sukur Karnım ufacık kaldı korsemi taktim. Basi zor ama sonu çok güzel. Ilk anlarında kokunuzu alip emmeye baslayan bi melek ve aninda gelen süt. Gerçekten inanılmaz bir duygu
Maasallah nazar degmesin bebisine baba kucagnda keyfi yerinde melegin☺Gunaydin teyzelerimiiz. Biz uyandik bbamizla az oynayip ise gonderiyoruz. 20 gunluk kocaman ablayiz. Hala cennet kokuyoruz ve hala annesi bakip bakıp sarilip agliyo asiri sevgiden. Tuum arkadaslarimi teyzelerimizi opuyoruz
Allah analı babalı büyütsün cnm. Hangi haftada oldu normal doğum bende normal istiyorum nasıldı çok zor müKizlar dun yani bdt 1ekimde normal dogumla kızımız zumra beren dogdu sezeryan sonrasi normal doğum nasip oldu inanılmaz bi duygu normal dogum sancilar tarif edilemez ama sonu muhteşem. Ebeler hiç müdahale etmediler birsey olur diye kendi cabamla 5 saat sanciyla dogurdum alttan 4 dikisim var. Sutum o sanciyla geldi tabi.kizim da gazini kendi kendine çıkarıyor cok sukur Karnım ufacık kaldı korsemi taktim. Basi zor ama sonu çok güzel. Ilk anlarında kokunuzu alip emmeye baslayan bi melek ve aninda gelen süt. Gerçekten inanılmaz bir duygu
Tam bi babacı kız olcaz sanırım. Babaya gülücükler anneye meme olarak bakmalar fln:) sizlerdendr böyle keyifli fotograflar beklıyoruzMaasallah nazar degmesin bebisine baba kucagnda keyfi yerinde melegin☺
Uyyyyy fındık seeniiii. Allahım naZarlardan esirgesin binlerce kez maşallahhh annesi.bizde ona ıyıgeceler öpücüğü gönderiyoruz. Uyusun büyüsün minnakEki Görüntüle 1646064 Teyzeleri bu da bizden size gelsin maşallah deyin oğlumaoğluşumuz iyi geceler diliyo hepinize
Canim hakkinda hayirlisi olsun yavruna kavsmana oyle de boyle de az kaldi saglicakla gelsin de yavrun insallah kolayca gecerEvet canım ultrasonda zaten hep söylüyordu. Yani rahim ağzına hamile kaldığımdan beri bakıyor doktorum ultrasonda.
Normalmi acaba bendede buara siklastiBende de oluyor o titreme hissi gerçekten çok komik oluyorlar :)
Oh maşallah paşaya en güzel huzurlu uykular senin olsun inşallahEki Görüntüle 1646064 Teyzeleri bu da bizden size gelsin maşallah deyin oğlumaoğluşumuz iyi geceler diliyo hepinize
Canim maasallah ikisine de nazar degmesin cook tatlilar❤☺Miniklerim
Gerçekten hak ediyor bazıları işini sevmeden yapan herkes belli ediyor hemen. Sende iyi yapıyorsun canım içinde tutma daha kötü oluyor içinde kalınca. Amin canım allah iyiler karsilastirsin.Ne güzel tepki vermişsin canım. Iyi olmuş o beceriksize. Sen de sussaydın daha kim bilir kaç bebeğin canını yakacaktı. Aşılara alışır ve dayanırsın canım. O konuda rahat ol. Ben de hastanelerde sessiz kalamıyorum. Arapça ingilizce saydırıyorum hakedene. Öfkemi alamadığım durumda da Türkçe küfürler yağdırıp rahatlıyorum. En son kontrolde gözümden alevler çıkıyordu :))) bende hatırladıkça gülüyorum. Bazen doktoru, hastane çalışanını dövüyorlar ve haberlere çıkıyor ya belki de böylelerine denk gelip, çileden çıkıyorlar. Bir anlık olay çünkü. Hastaneyi yakmak, camlarını kırmak kaç defa aklımdan geçti benim desabrın taştığı noktada herşey olur. Neyseki ucuz atlatmışsın. Allah işini bilen, seven, eli hafif doktor ve sağlık görevlilerine denk getirsin.
Canım benim hadi hayırlı Doğumların olsun. Yarın kavuşacaksın sende. Çok güzel bir duygu ve inan hamile olduğum zamanı hatırlamıyorum ben şuan. Bebeğimi gördüm ve tüm hersey geride kaldı. Onunla yeni bir yaşama başladım resmen öncesi yok. Bol bol su iç süt içinde faydalı hem. Bende hiç sorun olmadı. Odaya çıktığımda sanki doğum yapan ben değildim çok rahattım ve bebeğimi hemen kucağıma alıp emzirdim. Ertesi günde kalktım bebeğim kucagimda geziyordum. Normal doğum yapmış gibiydim. Korkma yani güçlüsün yaparsın sende şartlarda sakın. Bana doktorum hemen normal hayatına dönerse daha çabuk iyileşme olur dedi 3 gün ağrı sancı azaldı. Şimdi çok az oluyor. Korse takınca ağrı yok gibi. Doktorları da dinleme sütün gelse bile mama ver sarılık olmasın bebişin biz dinledik. Sütüm de gelmişti ama yetmemiş az yukselsede sarılık olduk. Suda ver bebise rahatlıyor gerçekten bebek. Ağlama konusunda haklısın aynen dediğin gibi oluyor. Hamileyken duygusalsın dogunca daha çok duygusal oluyorsun. Güzel haberlerini bekliyorum.Kızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.
Veeee surpriiizzzHemen yarın bebeğimiz geliyor Çok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim ve inanamıyorum Hamilelige alismisim baya. Son hamile günüm yaa İnanılır gibi degil.. Şimdi yavrum karnımda oynasiyor, sanki ondan ayrilacakmisim gibi geliyor.. Burda içimde çok mutlu gibi geliyor.. Onu bu zor dünyaya alacağız.. Aslında kavusuyoruz tabi ama sanki içimde ona hep sariliyormus gibiyim.. İnşallah yanımızda da mutlu olur yaa Duygusala bağladım.. Zaten bugün bir doğum oldu ağladım.. Bir anne 2 günlük bebeğini emzirmeye çalışıyordu ağladım.. Kendi bebeğim aglarsa ağlıcam, gulerse aglicam herhalde.. Ne yapicam böyle bilmem.. Çok heyecanlıyım.
Dogumhanede kontrol yapılırken bir kaç kötü manzara gördüm. Benden önce doğum vardı. Kötü oldum doğrusu.. gerçi 3 tane de minnak bebiş vardıAnnemler hazırlandı, haber bekliyorlardı falan.. Olsun bitsin dedik ya.. Gece annemler abamlarla hep beraber gelecekler inşallah. Sabah hastaneye gidicem. Doktor öğlene doğru olur dedi. Spinal sezaryen olucam. Doktor baş ağrısı olabilir, istersen bayiltalim dedi ama istemedim ya.. Napiyim.. İnşallah olmaz da, olursa da cekicem. Bu arada bebişim çok aşırı tontiş değil. 3.800 gr ve 50 cm çıktı ki, bunlar maksimum değerler dedi doktor. Ama 10 günde 600 gr alan çocuk nasıl 15 günde 300 gr almış anlamadım, ki + - 500 gr'mış. İnşallah sağlıkla gelir de görücez bakalım ne kadarmış İnşallah ben de ahat atlatirim Allah'im.. Ay heyecandan çok konuştum.. Darısı herkese olsuunn
Oyy Allah nazardan saklasın maşallah kuzucukEki Görüntüle 1646064 Teyzeleri bu da bizden size gelsin maşallah deyin oğlumaoğluşumuz iyi geceler diliyo hepinize
Canimm maasallah cok tatli Allah nazardan saklasin tatlimm☺Eki Görüntüle 1646064 Teyzeleri bu da bizden size gelsin maşallah deyin oğlumaoğluşumuz iyi geceler diliyo hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?