2015 Ekim Anneleri

Tam bi babacı kız olcaz sanırım. Babaya gülücükler anneye meme olarak bakmalar fln:) sizlerdendr böyle keyifli fotograflar beklıyoruz
Insallah canimm hayirlisiyla bizde aliriz kucagmza insallah cok guzel goruntuler bunlar sevgi dolu maasallah bebise☺

Kızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
Canimm maasallah Rabbim ne yucesin ol dedigi oluyor sezaryene kalmicak yavrucak yanlis anlasilmayim tatlim zorunlu durum icin demem asla...cok sevindim ins kolay bir dogumun olur bir avazda kurtul insallah guzel.haberlerini bekliyoruz

Kizlar hayirli geceler rahat uykular dogum yapacaklara Allah kolaylik versin. Her sey guzel olur insallah..

Kızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
Ayy çok heycanlandımmm. Allah yardımcınız olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Uyumadan bir bakayım dedim:)) Kıyamam ben sana. Allah rast getirsin. Dualarım seninle. Înşallah hayırlısıyla Batuhanannesi de doğuma gider bu hafta sonu içinde. Allah vakitli doğum nasip etsin. Çok bekletmesin. Hadi bakalım sırada batuhanannesi var. Onun da doğuma gidiyorum yazmasını bekliyorum ve diliyorum.

Son düzenleme:
ay nasıl güzel bebekler gelmiş öyle maşallahhh
darısı bize hiçbir belirti yok ama bende

Ayy çok heyecanlandım. Hadi Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruzzz.

Ayy canım benim bi avazda inşallah uykumda kaçtı heyecanndan haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle

Ayyyy süper işte bu canım yaz gelişmeleri nasıl umutlandım bende şimdi inşallah hayırlısı ile doğumun olsun canım dua et ne olur bizlerede

Canımsınnn yaa uyuyamıyorum şimdi eceyi gidiyorum diye okuyunca daha bir umutlandım heyecan yaptım .. Allahım hepimizi hayırlısı ile kavuştursun inşallah meleklerine

Dualarim seninle cnm ins saglikli sihhatli bebegini kucagina alirsin optum miniginin resmini bekliyoruzzzz

Ay çok heyecanlandım yaaa hadi hayırlısı Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…