2015 Ekim Anneleri

Kızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
Günlerdir beklenen haber hadi gözümüz aydın. Allah bir avazda kurtarsın. Bekliyoruz güzel haberlerini ve fotoğrafınızı

Bu su gelme anını merak ediyorum bende içerde bebeğin çok hareket etmesi ile mi oluyor acaba ay heyecan bastı beni de belim sancılanıyor eceren etkilendik kızımla şimdi

Canımsınnn yaa uyuyamıyorum şimdi eceyi gidiyorum diye okuyunca daha bir umutlandım heyecan yaptım .. Allahım hepimizi hayırlısı ile kavuştursun inşallah meleklerine
Bende benim kızın tekmişlerine şimdi uyandım ve hemen buraya bakınayım dedim. Ela da ne numaralar varmış baksana teyzesi :)) şakacı bu kızlar.

Kızlar lavman yapıldı şuan wcden bildiriyorum. Birazdan epidural taktırıcam. Sancılarım düzenli ve sık adet ağrısının biraz üstü ama dayanılmıcak kadar değil yine de şiddetli vurmaya başladı. Hastaneye geldim nst'ye aldılar yarım saat 45 dakika kadar sonra çatı muayenesi yapıldı 3 cm açılmam vardı şimdi kaç oldu bilmiyorum epidurali yeni bağlatıcam. Allahtan nefes aldırıyor ama gelince şiddetli gelmeye başladı. Son durum bu iyi olursam yine yazarım.

Allah yardımcın olsun canım

Hadi hayırlısı Canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun tek avazda kurtarsın sağlıcakla al bebişini kucağına buarada bize dua etmeyi unutma doğumda dualar kabul olurmuş

Ay çok heyecanli! Böyle anlik takip edince, heyecandan ben de doğurcam şimdi^^ kolaycacik kavuşun insallah minnoşla:)

Ayyy çok heycanlıı

Ayyyyy Lovely35 Rabbim yardimcin olsunnnnn bak bugn solemistim dualar kabul oldu ins normal yolla saglikla gelir elacik herkes sana endeksledi kendini sen dogurda tum grup rahatlayip dogurcaaaz vallaaaa ay duramiom uykumda kactiiii

• Hayirli haberlerini bekliyorum cnm kalbim seninle alla kolay kurtarsin pazarteside sira bnde heyecan tavan yapti valla senide duydum tam heyecalandim ins kavusuruz mis kokulularimizaaaa

Kuzum 1 saat olmuş sen bunu yazali geldi mi Ela. Çağan in gözlerine uykular girmiyor Ela gelcek diye bu saat oldu ayaktayiz bizde hadi sağ salim ver güzel haberleri heyecanla bekliyoruz biz sizi.

Oy oyyy o ağzını açışa bile duygu patlaması yaşar insan ne güzel maşallah kucağına alanlar çok şanslı valla biz de sağ salim sağlıklı mutlu sekilde alalm bebişlerimizi kucağımıza, öpelim koklayalm inşallaaahhhbu arada organizasyon konusunda sana güvenim tamm ve her şekil varımmm diyorumm

Güzel olurdu valla bende artık çıkıyorum koşu bandına arıyorum annemi 1 saat muhabbet ediyoruz bitene kadar yürüyüşüm:)
Yalnız yalnız bi yere kadar aplam ya durşaka bi yana havalar muhteşem şu ara ve yürümek ayrı bi tatlı, sen dışarıyı da dene mest olacaksn bak demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…