- 30 Eylül 2013
- 573
- 444
- 73
- 35
Günlerdir beklenen haber hadi gözümüz aydın. Allah bir avazda kurtarsın. Bekliyoruz güzel haberlerini ve fotoğrafınızıKızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
Bende benim kızın tekmişlerine şimdi uyandım ve hemen buraya bakınayım dedim. Ela da ne numaralar varmış baksana teyzesi :)) şakacı bu kızlar.Canımsınnn yaa uyuyamıyorum şimdi eceyi gidiyorum diye okuyunca daha bir umutlandım heyecan yaptım .. Allahım hepimizi hayırlısı ile kavuştursun inşallah meleklerine
Allah yardımcın olsun canımKızlar lavman yapıldı şuan wcden bildiriyorum. Birazdan epidural taktırıcam. Sancılarım düzenli ve sık adet ağrısının biraz üstü ama dayanılmıcak kadar değil yine de şiddetli vurmaya başladı. Hastaneye geldim nst'ye aldılar yarım saat 45 dakika kadar sonra çatı muayenesi yapıldı 3 cm açılmam vardı şimdi kaç oldu bilmiyorum epidurali yeni bağlatıcam. Allahtan nefes aldırıyor ama gelince şiddetli gelmeye başladı. Son durum bu iyi olursam yine yazarım.
Hadi hayırlısı Canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun tek avazda kurtarsın sağlıcakla al bebişini kucağına buarada bize dua etmeyi unutma doğumda dualar kabul olurmuşKızlar lavman yapıldı şuan wcden bildiriyorum. Birazdan epidural taktırıcam. Sancılarım düzenli ve sık adet ağrısının biraz üstü ama dayanılmıcak kadar değil yine de şiddetli vurmaya başladı. Hastaneye geldim nst'ye aldılar yarım saat 45 dakika kadar sonra çatı muayenesi yapıldı 3 cm açılmam vardı şimdi kaç oldu bilmiyorum epidurali yeni bağlatıcam. Allahtan nefes aldırıyor ama gelince şiddetli gelmeye başladı. Son durum bu iyi olursam yine yazarım.
Kızlar lavman yapıldı şuan wcden bildiriyorum. Birazdan epidural taktırıcam. Sancılarım düzenli ve sık adet ağrısının biraz üstü ama dayanılmıcak kadar değil yine de şiddetli vurmaya başladı. Hastaneye geldim nst'ye aldılar yarım saat 45 dakika kadar sonra çatı muayenesi yapıldı 3 cm açılmam vardı şimdi kaç oldu bilmiyorum epidurali yeni bağlatıcam. Allahtan nefes aldırıyor ama gelince şiddetli gelmeye başladı. Son durum bu iyi olursam yine yazarım.
Ayyy çok heycanlııKızlar lavman yapıldı şuan wcden bildiriyorum. Birazdan epidural taktırıcam. Sancılarım düzenli ve sık adet ağrısının biraz üstü ama dayanılmıcak kadar değil yine de şiddetli vurmaya başladı. Hastaneye geldim nst'ye aldılar yarım saat 45 dakika kadar sonra çatı muayenesi yapıldı 3 cm açılmam vardı şimdi kaç oldu bilmiyorum epidurali yeni bağlatıcam. Allahtan nefes aldırıyor ama gelince şiddetli gelmeye başladı. Son durum bu iyi olursam yine yazarım.
Kızlar lavman yapıldı şuan wcden bildiriyorum. Birazdan epidural taktırıcam. Sancılarım düzenli ve sık adet ağrısının biraz üstü ama dayanılmıcak kadar değil yine de şiddetli vurmaya başladı. Hastaneye geldim nst'ye aldılar yarım saat 45 dakika kadar sonra çatı muayenesi yapıldı 3 cm açılmam vardı şimdi kaç oldu bilmiyorum epidurali yeni bağlatıcam. Allahtan nefes aldırıyor ama gelince şiddetli gelmeye başladı. Son durum bu iyi olursam yine yazarım.
Oy oyyy o ağzını açışa bile duygu patlaması yaşar insanOhh annesinin akıllı bıdığııı:))) yokluğunu hissediyoruz tekrar hoşgeldin. Asel bıcırı napıyo demişsin teyzesi napsın annem uyumasın beni sevsin görüşünü destur edinmiş. Öpmelere koklamalara doyamadık. Beni meme olarak görüyo babasıyla oynarken bni görünce ağzını acıyo minnacığım. Arkadaslarımızı beklıyoruz. Seneye ekim anneleri toplanması duZenlicez kızımla bi gelelim oralara:)
Canimm Allah kolaylik versin insallah☺Ela da geliyor kim kim kaldık kızlar forumdakilerin çoğu kavuştu yavrusuna =) bende suyun nasıl geldiğini çok merak ediyorum
Yalnız yalnız bi yere kadar aplamGüzel olurdu valla bende artık çıkıyorum koşu bandına arıyorum annemi 1 saat muhabbet ediyoruz bitene kadar yürüyüşüm:)
Kuzum inan aklıma ilk sen geldin dualarım seninle ve miniğinle..içini ferah tut
Şu kenara çekilip bekleme evresi ciddi anlamda heyecan vericiymiş amaOkul iyi hos da smdi cekilmez ki ben seminerlere gttm baslamadm sukur ama seninde bitti smdi dinlenme vakti bebisin de geliyor yavastan hayirlisi heyecanlar basiyo beni yaa☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?