2015 Ekim Anneleri

Anaammm benim gibi uyanık bir çılgın var burdaaa selamlar bebeğimmm

Şu kenara çekilip bekleme evresi ciddi anlamda heyecan vericiymiş ama
Aynen canim evdesin simdi beklemek daha bi farkli direk bu duruma odaklaniliyo cook heyecan oluyor Allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize bizlerde yazcaz insallah buradan☺☺

Darisi basimiza ya uyuyamiyorum artik hic bu saat oldu ben daha uyuyamadim

Canım senden de haberler yakındır hiç merak etme içini ferah tut

Darisi basimiza ya uyuyamiyorum artik hic bu saat oldu ben daha uyuyamadim
Amin canimm dedigim gbi uykular gitti sona gelince bi heyecan bi panik bende de ama artik kavusmak da istyor insan su seher vakti Rabbim dualarimizi kabul etsin kolay dogumlar yasatsn hepimize uyku yok artık☺☺

Günaydın canım. Takvimin bitti evet görünmüyor. 1-2 gün artık batuhanannesi nerede, doğuma gitti mi diye hepimiz bakınacağız buraya. Sen kızın için isim listesi hazırlamıştın. Artık ismini belirle derim. Belki ismini duymak, ismiyle hitap edilmesini istiyordur kızın.

Her wc ye kalkışta foruma bakınır oldum :))) izlediğim en heyecanlı filmlerden daha fazla merak uyandırdı doğum maceraları :) Lovely35 Allah kurtarsın canım. Hayırlısıyla doğumun gerçekleşmiştir umarım. Bütün kızlar toplandık sıra şimdi kimde diye bakınıyoruZ ...

Dondurma yemek için saatlerce yürüyüş yapmak benim kızı feci hareketlendirdi. Uyku ve uyanıklık arası bir yerdeyim. Yavaş yavaş aşağıya zorluyor kendini hissediyorum. Kasıklara baskı var. Mümkünse vakitli gelsin. Eşim işe gitmeden, kargalar kahvaltı etmeden :))))

Ben de wc kalkışlarımda burdayım, şimdiki gibi. Gece baya kötü geçti bizim için. Mide bulantısı, gaz sancısı doluydu. Elim yüzüm sapsarı oldu. Şimdi de ayaklarım ve avuçlarımın ağrısıyla kaldım. Bir an can yanmasıyla eşime bakıp korku dolu gözlerle şimdi her akşam böyle mi olacak dediğimi hatırlıyorum...

Lovely35 güzeeel haberini dört gözle bekliyorum.

Kızlar günaydın. En son wc ye kalkış ile uykum da kaçtı. Sağlıklı, güzel bir gün olsun hepimiz için. Allah doğuma gidecek arkadaşlarımıza yardımcı olsun. Güzel haberler alalım. Hepimize Allah hayırlı, vakitli, kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin. Bugün kızımın dedesi ve babaannesi geliyor. Mutluyuz. Dedemiz çok kalmayacak, dönecek fakat babaannemiz bizimle kalacak uzun bir müddet kısmetse. Doğum sancıları, su gelmesi gibi olaylar umarım kayınpeder gittikten sonra gerçekleşir. Sanki o evde iken rahat edemezmişim gibi geliyor. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Bu hafta sonu bakalım kaç hamiş doğum yapacak. Merakla bekliyorum.

Allah sağlık ve şifa versin canım. Sonlara doğru hepimiz birşeyler yaşıyoruz. Bugünler geçecek.

Günaydıııın,
İnşallah hayırlı doğumlarımız, birbirimize verecek hep güzel haberlerimiz olur canım.

Gözünüz aydın, babaanne ve dede için. Ben de annemi bekliyorum ama 2 haftamız var daha.
Rahat olamam diye düşünme, sonuçta elinde olan bir şey değil sancı ya da su gelmesi. Hem yabancı değildir böyle durumlara da.

Allah hepimize yardımcı olsuuun.

İnşallah canım. Teşekkür ederim. 2 hafta çok hızlı geçer. Annen de benim kayınvalide gibi güzel zamanda gelecek desene. Son haftaya doğru. Birinin destek olması şart böyle anlarda. Allah kurtarsın hepimizi.

Gunaydin kizlar. Benim de gozum kulagim burada surekli. Ece'nin resmen gunu bitince bebegi yola cikti. Bana da moral oldu acikcasi. Zira şu siralar sanki normal dogum yapamayacak gibi hissetmekteyim..

Bu gece resmen bitmek bilmedi. Uyumak artik cok cok zor. Solum tamamen agri icinde. Neyse ki sabah oldu. Ayaga kalkinca kasiklarda agri var. Yatarken iyiyim. Ama hosuma gidiyor agri filan olmasi, dogurma ihtimalimi artiriyor sanki

Son 5 gun. Carsamba kontrol. Sonra pazartesiye kadar bekleyis. En gec pazartesi minik kusum kucagimda olur insallah. Bugun pilates topu aldiricam esime. Bakalim fayda edecek mi..

Lovely35 ve dely den guzel haberler bekliyoruuz..

Doğum yapanları tebrik ediyorum bebişleriniz çok tatlı mahsallah dely canım yarın kuzuna kavuşacaksın bizimde salı günü sezaryan olucak sancı var açılma yok

dely güzel haberlerle gel inşallah canım sen de Lovely35 de dualarımdasınız

Kızlaaaaarrrrr evet bu saattee uyanığımmmm Lovely35 @Batuhanannesi dely naptn millet doğurdunuz mu yoksaa

Kızlar gunaydiin Herkesten alıntı yapmaya çalıştım ama basarabildim mi bilmiyorum. Hepinize çook teşekkür ederiimm İnşallah ben de bekleyen herkes de sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz bebeklerimize Sezaryen sonrası rahat olanları, ağrısı olmayanları da okudum. İnşallah ben de onlardan olurum, sonrasından korkuyorum çünkü. Buraya, çok iyiyim, ağrım falan yok diye yazabilirim inşallah..
Bu arada sanırım hafiften suyum gelmiş. Ne olur ne olmaz diye altima ped koymuştum. Açık pembe akıcı bir sıvı olmuş. Sancı falan yok ama. Sanırım bebişim zaten bugün yarın gelecekmiş. Bu yüzden, onun istediği zamandan erken almadığımız için içim rahatladı biraz Saat 9 gibi çıkıcaz evden. Annemler ablamlar kayinvalidem.. Yanimdalar şükür, geldiler İnşallah güzel haberlerle dönerim.. Hepinize sevgiler
Lovely35 'nin de doğumu başlamış. Çok sevindim İnşallah sen de kolayca sağlıkla kucağına alırsın caniim

Canım allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…