Anaammm benim gibi uyanık bir çılgın var burdaaa selamlar bebeğimmmYeni, güzel, hayırlı güne inşallah merhabatakvimim bitti Ece ve Ela gibi bizde bu gece kavuşurmuyuz acaba inşallah.. Allahım herşeyin hayırlısını bilensin Ece inşallah iyisindir son haberleri ve fotoları merakla bekliyoruz
Aynen canim evdesin simdi beklemek daha bi farkli direk bu duruma odaklaniliyo cook heyecan oluyor Allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize bizlerde yazcaz insallah buradan☺☺Şu kenara çekilip bekleme evresi ciddi anlamda heyecan vericiymiş ama
Darisi basimiza ya uyuyamiyorum artik hic bu saat oldu ben daha uyuyamadimHerkese hayirli sabahlar dogum yapacaklar vardi insallah rahat olmustur bir avazda kurtulsunlar darisi biz bekleyenlerin basina bende tik yok vaktim var evet de bi belirti yani ama nerdeee☺☺Rabbimin dedigi olur vakti saati gelince ol deyince olur
İnşallah canımmm en güzel bekleyişAynen canim evdesin simdi beklemek daha bi farkli direk bu duruma odaklaniliyo cook heyecan oluyor Allah kolay dogumlar nasip etsin hepimize bizlerde yazcaz insallah buradan☺☺
Canım senden de haberler yakındır hiç merak etme içini ferah tutYeni, güzel, hayırlı güne inşallah merhabatakvimim bitti Ece ve Ela gibi bizde bu gece kavuşurmuyuz acaba inşallah.. Allahım herşeyin hayırlısını bilensin Ece inşallah iyisindir son haberleri ve fotoları merakla bekliyoruz
Amin canimm dedigim gbi uykular gitti sona gelince bi heyecan bi panik bende de ama artik kavusmak da istyor insan su seher vakti Rabbim dualarimizi kabul etsin kolay dogumlar yasatsn hepimize uyku yok artık☺☺Darisi basimiza ya uyuyamiyorum artik hic bu saat oldu ben daha uyuyamadim
Aynen canim hayirlisiyla hepimizi siramizi savcaz☺☺İnşallah canımmm en güzel bekleyiş
Günaydın canım. Takvimin bitti evet görünmüyor. 1-2 gün artık batuhanannesi nerede, doğuma gitti mi diye hepimiz bakınacağız buraya. Sen kızın için isim listesi hazırlamıştın. Artık ismini belirle derim. Belki ismini duymak, ismiyle hitap edilmesini istiyordur kızın.Yeni, güzel, hayırlı güne inşallah merhabatakvimim bitti Ece ve Ela gibi bizde bu gece kavuşurmuyuz acaba inşallah.. Allahım herşeyin hayırlısını bilensin Ece inşallah iyisindir son haberleri ve fotoları merakla bekliyoruz
Allah sağlık ve şifa versin canım. Sonlara doğru hepimiz birşeyler yaşıyoruz. Bugünler geçecek.Ben de wc kalkışlarımda burdayım, şimdiki gibi. Gece baya kötü geçti bizim için. Mide bulantısı, gaz sancısı doluydu. Elim yüzüm sapsarı oldu. Şimdi de ayaklarım ve avuçlarımın ağrısıyla kaldım. Bir an can yanmasıyla eşime bakıp korku dolu gözlerle şimdi her akşam böyle mi olacak dediğimi hatırlıyorum...
Lovely35 güzeeel haberini dört gözle bekliyorum.
Günaydıııın,Kızlar günaydın. En son wc ye kalkış ile uykum da kaçtı. Sağlıklı, güzel bir gün olsun hepimiz için. Allah doğuma gidecek arkadaşlarımıza yardımcı olsun. Güzel haberler alalım. Hepimize Allah hayırlı, vakitli, kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin. Bugün kızımın dedesi ve babaannesi geliyor. Mutluyuz. Dedemiz çok kalmayacak, dönecek fakat babaannemiz bizimle kalacak uzun bir müddet kısmetse. Doğum sancıları, su gelmesi gibi olaylar umarım kayınpeder gittikten sonra gerçekleşir. Sanki o evde iken rahat edemezmişim gibi geliyor. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Bu hafta sonu bakalım kaç hamiş doğum yapacak. Merakla bekliyorum.
Amin canım. Geçecek tabii ki, mis bebişlerimizi koklarken unutucazz inşallah.Allah sağlık ve şifa versin canım. Sonlara doğru hepimiz birşeyler yaşıyoruz. Bugünler geçecek.
İnşallah canım. Teşekkür ederim. 2 hafta çok hızlı geçer. Annen de benim kayınvalide gibi güzel zamanda gelecek desene. Son haftaya doğru. Birinin destek olması şart böyle anlarda. Allah kurtarsın hepimizi.Günaydıııın,
İnşallah hayırlı doğumlarımız, birbirimize verecek hep güzel haberlerimiz olur canım.
Gözünüz aydın, babaanne ve dede için. Ben de annemi bekliyorum ama 2 haftamız var daha.
Rahat olamam diye düşünme, sonuçta elinde olan bir şey değil sancı ya da su gelmesi. Hem yabancı değildir böyle durumlara da.
Allah hepimize yardımcı olsuuun.
Allah yardımcın olsun canimKızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
Doğum yapanları tebrik ediyorum bebişleriniz çok tatlı mahsallahdely canım yarın kuzuna kavuşacaksın bizimde salı günü sezaryan olucak sancı var açılma yok
dely ayyy yarın bi bebiş daha geliyo yaniii. Canıım innşallah hersey cok kolay olucak. Sonra miniğin kucagında "kızlaar bebeğime kavustum ben cok ıyıyım" yazacagın zamanı beklıyoruz sabırsızlkla.
dely canım hayırlı olsun canım benim. Odana gelir gelmez suyu dik kafana bol su iç ki o anesteziyi at içinden ben de baş ağrısı olmadı ama 1.5 litrelik şişeyi günde 4-5 sefer doldurttuğum oldu. Hem süt içinde iyi oluyor. Çok güzel bir duygu bebeğini kucağında görmek karnında olmasından daha başka bir duygu. ben çok büyümeden doğum yaptığım için içimde pek bir boşluk hissetmedim
@gamze0806 , @Can sesi gözünüz aydın kızlar, sağlıkla büyütün bebişlerinizi, darısı başımıza :)
@ysdeniz bence 3 aylık alt üst önden olanlardan da alıp koyabilirsin ne olur ne olmaz diye
dely güzel haberlerini bekliyoruz canım
Lovely35 inşallah Ela seni daha fazla bekletmez de gelir normal bir şekilde yoksa da zaten pazartesi kucağında :)
Canim dogum yarin mi ayy dsardaydim.smdi geldim eve sayfalari okuyorm takip ediyordum son durumun ne diye Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah ve basagrinda olmaz hem olsada melegin kollarinda olcak acin gecer cok sevndim kavusuyorsun☺☺
Canım benim hadi hayırlı Doğumların olsun. Yarın kavuşacaksın sende. Çok güzel bir duygu ve inan hamile olduğum zamanı hatırlamıyorum ben şuan. Bebeğimi gördüm ve tüm hersey geride kaldı. Onunla yeni bir yaşama başladım resmen öncesi yok. Bol bol su iç süt içinde faydalı hem. Bende hiç sorun olmadı. Odaya çıktığımda sanki doğum yapan ben değildim çok rahattım ve bebeğimi hemen kucağıma alıp emzirdim. Ertesi günde kalktım bebeğim kucagimda geziyordum. Normal doğum yapmış gibiydim. Korkma yani güçlüsün yaparsın sende şartlarda sakın. Bana doktorum hemen normal hayatına dönerse daha çabuk iyileşme olur dedi 3 gün ağrı sancı azaldı. Şimdi çok az oluyor. Korse takınca ağrı yok gibi. Doktorları da dinleme sütün gelse bile mama ver sarılık olmasın bebişin biz dinledik. Sütüm de gelmişti ama yetmemiş az yukselsede sarılık olduk. Suda ver bebise rahatlıyor gerçekten bebek. Ağlama konusunda haklısın aynen dediğin gibi oluyor. Hamileyken duygusalsın dogunca daha çok duygusal oluyorsun. Güzel haberlerini bekliyorum.
Kızlaaaaarrrrr evet bu saattee uyanığımmmmLovely35 @Batuhanannesi dely naptn millet doğurdunuz mu yoksaa
Kızlar gunaydiinGunaydin kizlar. Benim de gozum kulagim burada surekli. Ece'nin resmen gunu bitince bebegi yola cikti. Bana da moral oldu acikcasi. Zira şu siralar sanki normal dogum yapamayacak gibi hissetmekteyim..
Bu gece resmen bitmek bilmedi. Uyumak artik cok cok zor. Solum tamamen agri icinde. Neyse ki sabah oldu. Ayaga kalkinca kasiklarda agri var. Yatarken iyiyim. Ama hosuma gidiyor agri filan olmasi, dogurma ihtimalimi artiriyor sanki
Son 5 gun. Carsamba kontrol. Sonra pazartesiye kadar bekleyis. En gec pazartesi minik kusum kucagimda olur insallah. Bugun pilates topu aldiricam esime. Bakalim fayda edecek mi..
Lovely35 ve dely den guzel haberler bekliyoruuz..
Canım allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucakla inşallah bebeğiniKızlar gunaydiinHerkesten alıntı yapmaya çalıştım ama basarabildim mi bilmiyorum. Hepinize çook teşekkür ederiimm İnşallah ben de bekleyen herkes de sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz bebeklerimize Sezaryen sonrası rahat olanları, ağrısı olmayanları da okudum. İnşallah ben de onlardan olurum, sonrasından korkuyorum çünkü. Buraya, çok iyiyim, ağrım falan yok diye yazabilirim inşallah..
Bu arada sanırım hafiften suyum gelmiş. Ne olur ne olmaz diye altima ped koymuştum. Açık pembe akıcı bir sıvı olmuş. Sancı falan yok ama. Sanırım bebişim zaten bugün yarın gelecekmiş. Bu yüzden, onun istediği zamandan erken almadığımız için içim rahatladı birazSaat 9 gibi çıkıcaz evden. Annemler ablamlar kayinvalidem.. Yanimdalar şükür, geldiler İnşallah güzel haberlerle dönerim.. Hepinize sevgiler
Lovely35 'nin de doğumu başlamış. Çok sevindim İnşallah sen de kolayca sağlıkla kucağına alırsın caniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?