Akşamları da eşimle çıkıyoruz hem hava almış oluyorum hemde biraz daha yürüyüş bizim burda her yer yokuş birde yokuş çıkıyoruz daha ne yapalımYalnız yalnız bi yere kadar aplamya durşaka bi yana havalar muhteşem şu ara ve yürümek ayrı bi tatlı, sen dışarıyı da dene mest olacaksn bak demedi deme
Darısı başımızaAy evet sen söyleyince baktım hemenLovely35 almış bebeğini kucağına Elacık babasının kollarında:)
Aminnn:) sözde tekrar uyuyacaktım ama böyle doğum haberlerini görünce 1 gr uyku kalmadı:)Darısı başımıza
Aynen Canim brn de. Her doğum haberinde acayip heyacanlaniyorum. Kendi doğumumda naparim bilmiyorum :)Aminnn:) sözde tekrar uyuyacaktım ama böyle doğum haberlerini görünce 1 gr uyku kalmadı:)
Kızlar biliyorsunuz 6 gündür kaşınıyor ve uyuyamıyordum dün dr a gittim pupp teşhisi kondu doğurunca geçecekmiş lakin hoca beni teşhis için 2. Kat kadın doğum acile gönderdi orda yanımda resmen haftası geçmişlere çatı muayenesi yapıldı lavman takıldı sancı verildi bağıranları duydum korktum ve sezeryana karar verdim benim yanımda olmasaydı keşke sabah 9 da gördüğüm kadınlar 15.30 da hala sancı çekiyordu
Maşallah paşaya güle güle büyüsün inşallahEki Görüntüle 1646064 Teyzeleri bu da bizden size gelsin maşallah deyin oğlumaoğluşumuz iyi geceler diliyo hepinize
Afferin ela yaa ne güzel normal normal mis gibi gelcekk sağlıkla inşallahKızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
Tam bende yazicaktim ulasabilen varmi haber varki dieKızlar ece sabah 7de elayı normal doğum ile doğurmuş keyifler yerinde
Gözünüz aydın canım çok şükür sağ salim almışsın kucağına ne mutlu size.Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Slm bebeğim uyu uyan uyu uyan toplamda kaç saati buluyor uykum meraklardayımAnaammm benim gibi uyanık bir çılgın var burdaaa selamlar bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?