2015 Ekim Anneleri

Yalnız yalnız bi yere kadar aplam ya durşaka bi yana havalar muhteşem şu ara ve yürümek ayrı bi tatlı, sen dışarıyı da dene mest olacaksn bak demedi deme
Akşamları da eşimle çıkıyoruz hem hava almış oluyorum hemde biraz daha yürüyüş bizim burda her yer yokuş birde yokuş çıkıyoruz daha ne yapalım

Lovely35 hayırlı olsun canım almışsındır bebeğini kucağına heralde umut oldun hepimize sabahtan akşama bile herşeyin değişebildiğini gördük :)
dely sanada şimdiden hayırlı olsun sağlıkla al inş bebeğini kucağına hemencecik kalkar toplarsın inş

Cici hanımlar başıma neler geldiii neler hepsini yazarimmmm.bugun çok mutluyum amaaa çağanim eve geliyooo oo. Doguranlara hayırlı olsun.doguracaklara allah yardım etsin

Kızlar biliyorsunuz 6 gündür kaşınıyor ve uyuyamıyordum dün dr a gittim pupp teşhisi kondu doğurunca geçecekmiş lakin hoca beni teşhis için 2. Kat kadın doğum acile gönderdi orda yanımda resmen haftası geçmişlere çatı muayenesi yapıldı lavman takıldı sancı verildi bağıranları duydum korktum ve sezeryana karar verdim benim yanımda olmasaydı keşke sabah 9 da gördüğüm kadınlar 15.30 da hala sancı çekiyordu

canım ya kıyamam sen korkutma kendini,keşke görmese duymasaymışssın

herkesın dogumu farklı olur böyle düşün:)

Kizlar gunaydin. Nst deyiz biz sezeryan icin gun vercek doktorumuz bugun. Bugun dogum yapanlara simdiden allah kolaylik versin. :) burda doguma hazirlananlari gordukce tuhaf oldum ya. :) degisikm bi psikoloji.

Kızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
Afferin ela yaa ne güzel normal normal mis gibi gelcekk sağlıkla inşallah

Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.

Gözünüz aydın canım çok şükür sağ salim almışsın kucağına ne mutlu size. Darısı başımıza.

Çok çok tebrik ederim Lovely35 prensesin ve senin iyi olmana çok sevindik. Umarım ben de Defne'me,forumumuz da bebişlerine en kısa sürede sağlıkla kavuşur.. hepimize çok güzel bir doğum hikayesi yazacağından eminiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…