2015 Ekim Anneleri

Bu havalar çok fena ya gece sıcak basıyor üstümü açıyorum sonrada üşütüyorum sesim falan çatallanıyor artık

Gozun aydinnn cnm harikaaa cok sevindim sira bize gelioooor ins bizde kolayca dogururuzz...

Aaaa ne güzel tebrik ederim. Şansı Bahtı güzel olsun Bebişin.

Canım dualarimiz seninle bir avazda insallah kavus yavruna

Yaa süper işte böyle şeyler duymak istiyorum.Daha doğum yapmamışlar için lütfen doğumunu anlat canım gaz ver biZe:))

Kizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Canım hiç panik yapma sakin ol emin ol sag salim alacaksn kucağına meleğini... kontrol mü vardi nasıl anlaşıldı bu söylediklerin

Canım senden de haberler yakındır hiç merak etme içini ferah tut
Ah canım şimdi kontrole geldim bahtsızmıyım gencecik 78 doğumlu doktorum çarşamba rahatsızlanmıştı bugün anjıyo olmuş muayene olamıyorum nst yr bağladılar hiç sancım falan yok hastanenin diğer doktoruna gitsem bayramda o nöbetçiydi sunni sancı ile alma taraftarıydı ben olsam beklemem diyordu ufff çok huzursuzlandım gerçekten

İsmimize karar verdik canım ben ece de telaşlı listeyle uğraşmasın diye yazmamıştım MELİS inşallah hiç listemde olmayan bir isme karar verdik

kelebekim33 hiç korma canım çok şükür ki farkedilmiş sağ salim alacaksın kucağına allahın izniyle dualarımız seninle

Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.

Canım sakin ol o nst nin yorumu aynı kim yorumlarsa yorumlasın.. ne demek beklemem niye beklemiyormuş ya onun keyfine kaldn sen! Canım gerekirse git başka yere görün bügünlük , nst zaten herseyi ortaya koyuyor hem senin sancını hem de bebeğin stresini. .. beklemen gerekiyorsa da bekle.. eceye bak güya sezeryana gidecekti nasıl da dogurdu hem de normal doğum :) sen de bekle. Derin nefes al rahatla..

.
Canım sağlıcakla kavuş sende inşallah bebeğine ayy harika ya bebeğine kavuşuyor olman herşey yolunda gitsin inşallah ağrın sancın, olmasın sütün hemen gelsin

Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle buyutun

dely kuzum sanada hayırlı doğumlar diğer arkadaşlara da bizde hastaneye gidicez kontrol var bakalım nolacak

Masallah hayirli olsun bebisin gercekten senin bebis bize herseyin nasil olmasi gerekiosa oyle olacagini gosterdi biz ne dersek bos alnimiza yazilan gelio basimiza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…