Gozun aydinnn cnm harikaaa cok sevindim sira bize gelioooor ins bizde kolayca dogururuzz...Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Canm sakin ol panikleme bisey olmaz Allahin izniyleKizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Aaaa ne güzel tebrik ederim. Şansı Bahtı güzel olsun Bebişin.Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Canım dualarimiz seninle bir avazda insallah kavus yavrunaKızlar lavman yapıldı şuan wcden bildiriyorum. Birazdan epidural taktırıcam. Sancılarım düzenli ve sık adet ağrısının biraz üstü ama dayanılmıcak kadar değil yine de şiddetli vurmaya başladı. Hastaneye geldim nst'ye aldılar yarım saat 45 dakika kadar sonra çatı muayenesi yapıldı 3 cm açılmam vardı şimdi kaç oldu bilmiyorum epidurali yeni bağlatıcam. Allahtan nefes aldırıyor ama gelince şiddetli gelmeye başladı. Son durum bu iyi olursam yine yazarım.
Yaa süper işte böyle şeyler duymak istiyorum.Daha doğum yapmamışlar için lütfen doğumunu anlat canım gaz ver biZe:))Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Okudum canım Allah yardımcın olsun bizi haberdar et.Kizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Canım hiç panik yapma sakin ol emin ol sag salim alacaksn kucağına meleğini... kontrol mü vardi nasıl anlaşıldı bu söylediklerinKizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Ah canım şimdi kontrole geldim bahtsızmıyım gencecik 78 doğumlu doktorum çarşamba rahatsızlanmıştı bugün anjıyo olmuş muayene olamıyorum nst yr bağladılar hiç sancım falan yok hastanenin diğer doktoruna gitsem bayramda o nöbetçiydi sunni sancı ile alma taraftarıydı ben olsam beklemem diyordu ufff çok huzursuzlandım gerçektenCanım senden de haberler yakındır hiç merak etme içini ferah tut
İsmimize karar verdik canım ben ece de telaşlı listeyle uğraşmasın diye yazmamıştım MELİS inşallah hiç listemde olmayan bir isme karar verdikGünaydın canım. Takvimin bitti evet görünmüyor. 1-2 gün artık batuhanannesi nerede, doğuma gitti mi diye hepimiz bakınacağız buraya. Sen kızın için isim listesi hazırlamıştın. Artık ismini belirle derim. Belki ismini duymak, ismiyle hitap edilmesini istiyordur kızın.
Hayirli haberler vermek nasip olsun inşallah dualarimiz seninleKizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Gözün aydin canim.Allah analı babalı büyütsün.Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Canım sakin ol o nst nin yorumu aynı kim yorumlarsa yorumlasın.. ne demek beklemem niye beklemiyormuş ya onun keyfine kaldn sen! Canım gerekirse git başka yere görün bügünlük , nst zaten herseyi ortaya koyuyor hem senin sancını hem de bebeğin stresini. .. beklemen gerekiyorsa da bekle.. eceye bak güya sezeryana gidecekti nasıl da dogurdu hem de normal doğum :) sen de bekle. Derin nefes al rahatla..Ah canım şimdi kontrole geldim bahtsızmıyım gencecik 78 doğumlu doktorum çarşamba rahatsızlanmıştı bugün anjıyo olmuş muayene olamıyorum nst yr bağladılar hiç sancım falan yok hastanenin diğer doktoruna gitsem bayramda o nöbetçiydi sunni sancı ile alma taraftarıydı ben olsam beklemem diyordu ufff çok huzursuzlandım gerçekten
Allah yardimcin olsun canim.Kizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Canım sağlıcakla kavuş sende inşallah bebeğine ayy harika ya bebeğine kavuşuyor olman herşey yolunda gitsin inşallah ağrın sancın, olmasın sütün hemen gelsinKızlar gunaydiinHerkesten alıntı yapmaya çalıştım ama basarabildim mi bilmiyorum. Hepinize çook teşekkür ederiimm İnşallah ben de bekleyen herkes de sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz bebeklerimize Sezaryen sonrası rahat olanları, ağrısı olmayanları da okudum. İnşallah ben de onlardan olurum, sonrasından korkuyorum çünkü. Buraya, çok iyiyim, ağrım falan yok diye yazabilirim inşallah..
Bu arada sanırım hafiften suyum gelmiş. Ne olur ne olmaz diye altima ped koymuştum. Açık pembe akıcı bir sıvı olmuş. Sancı falan yok ama. Sanırım bebişim zaten bugün yarın gelecekmiş. Bu yüzden, onun istediği zamandan erken almadığımız için içim rahatladı birazSaat 9 gibi çıkıcaz evden. Annemler ablamlar kayinvalidem.. Yanimdalar şükür, geldiler İnşallah güzel haberlerle dönerim.. Hepinize sevgiler
Lovely35 'nin de doğumu başlamış. Çok sevindim İnşallah sen de kolayca sağlıkla kucağına alırsın caniim
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle buyutunEla saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Masallah hayirli olsun bebisinEla saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?