2015 Ekim Anneleri

Kızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.

Canım çok sevindim senin adına. Maşallah sağlıkla kucağına almışsın yavrunu.
Rabbim sağlıklı hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin prensese

cnmmmmmm çok sevindimmm maşallah allah hayırlı uğurlu etsinnn banada dua et olur mu

Masallah Ececim cok sevindim hayirli ugurlu olsun darisi zamani gelince bizlere insallah.

.

Canım sağlıcakla kavuş sende inşallah bebeğine ayy harika ya bebeğine kavuşuyor olman herşey yolunda gitsin inşallah ağrın sancın, olmasın sütün hemen gelsin

merhaba arkadaşım nasılsın? seninde hamilelik takvimi bitti. durumun nasıl? Lovely35 kurtuldu hayırlısıyla

canım ya kıyamam sen korkutma kendini,keşke görmese duymasaymışssın

herkesın dogumu farklı olur böyle düşün:)
işte bilmiyorum ya bklm hayırlı olsun cnm ,Allah analı babalı büyütsün inş. Minik kızını benim yerime de öp

Canim darisi basimiza insallah ne güzel kolay dogum olmuş cok sevindik kavustun melegine☺☺

Cnm bende de kasinti cok tu banada ayni teshisi koydular naptimsa gecmedi cnm bn biraz fazla baharatli salcali seyler yememege dikkat ettim biraz faydasi olsu ama tam gecmiyo bnde pazartesi doguma giriyorum ins bebis gelince bunlari unutuca kiyamam ya bn cok iyi bilirim mahfoldum onun yuzunden 2 gun fln erken doguruyorum ins saglikla aliriz bebislerimizi

Anladım ki hepimiz sana endekslenmişiz :) suyum geldi mesajını okuduğumda kendim gibi sevindim hele şükür dedim. Burdan çoğu bu kadar bekledin sezeryan olma derken, pazartesi olacakken açılma yokken herşey bir anda değişti. Gözün aydın canım artık Ela kollarında ne mutlu sana, rabbim analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini yaz buraya, duanı okudum.

Batuhanannesi sen de Ece gibi süpriz bir şekilde en kısa zamanda kızına kavuşursun inşallah şimdi gözler sende artık :)

statistician41 canım sen ve Ömer de dularımda olanlardansınız, rabbim her zaman yardımcınız olsun

İsmimize karar verdik canım ben ece de telaşlı listeyle uğraşmasın diye yazmamıştım MELİS inşallah hiç listemde olmayan bir isme karar verdik
Çok ama çok sevdiğim, beğendiğim bir isim. Tebrik ederim seçiminden ötürü. Şimdi kızına ismi ile hitap ederek bir konuşma yap canım. Bu doğum olayında yalnız olmadığını, birbirinize yardım ederek bu olayın gerçekleşeceğini anlat ve artık kollarına almak istediğini ve ilk adımın onun atması gerektiğini söyle. O kadar akıllılar ki hepsini anlıyor o bıdıklar. Haftasonu bol bol konuş kızınla annesi. Emin ol dinleyecektir

Çok mutlu oldum. Çok şükür. Sağlıkla büyüt kızını canım benim. Eşini ve seni tebrik ediyorum.

Kuzum diğer doktora tekrar görün. Belki söylediğini unutmuştur. Seni hatırlamaz bile :) sen de hatırlatma. Bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…