Kızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
MasallahEla saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Hiçbi fikrim yok tatlım ama doktor her gidişimde gayet hareketli ve sağlıklı diyor bence normal endişe etmiyorum yaşayanlar var çünküNormalmi acaba bendede buara siklasti
Canım valla benim nişanım suyum gelmiş gibi sevindim ya sıra bende inşallah :)Kızlar benim önce nişanım sonra suyum geldi hastaneye gidiyoruz. Gelişmeleri yazarım dua edin olur mu? Duşa girdim, makyajımı yaptım, fönümü bile çektim yoldayız. Öpüyorum hepinizi.
.
Canım sağlıcakla kavuş sende inşallah bebeğine ayy harika ya bebeğine kavuşuyor olman herşey yolunda gitsin inşallah ağrın sancın, olmasın sütün hemen gelsin
Csnim Rabbim yardimcin olsun dua edicez tabii canimmKizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
işte bilmiyorum ya bklmcanım ya kıyamam sen korkutma kendini,keşke görmese duymasaymışssın
herkesın dogumu farklı olur böyle düşün:)
hayırlı olsun cnm ,Allah analı babalı büyütsün inş. Minik kızını benim yerime de öpEla saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Canim darisi basimiza insallah ne güzel kolay dogum olmuş cok sevindik kavustun melegine☺☺Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Cnmmm ins saglikli sihhatli kolay bi dogum olur.ins hayirlisiyla kicagina alirssin ayetel kursini okudummm :)Kizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Cnm bende de kasinti cok tu banada ayni teshisi koydular naptimsa gecmedi cnm bn biraz fazla baharatli salcali seyler yememege dikkat ettim biraz faydasi olsu ama tam gecmiyo bnde pazartesi doguma giriyorum ins bebis gelince bunlari unutuca kiyamam ya bn cok iyi bilirim mahfoldum onun yuzunden 2 gun fln erken doguruyorum ins saglikla aliriz bebislerimiziKızlar biliyorsunuz 6 gündür kaşınıyor ve uyuyamıyordum dün dr a gittim pupp teşhisi kondu doğurunca geçecekmiş lakin hoca beni teşhis için 2. Kat kadın doğum acile gönderdi orda yanımda resmen haftası geçmişlere çatı muayenesi yapıldı lavman takıldı sancı verildi bağıranları duydum korktum ve sezeryana karar verdim benim yanımda olmasaydı keşke sabah 9 da gördüğüm kadınlar 15.30 da hala sancı çekiyordu
Canim allah yardimcin olsun tez vakit kurtulun insallah. Duani okudumKizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Anladım ki hepimiz sana endekslenmişiz :) suyum geldi mesajını okuduğumda kendim gibi sevindim hele şükür dedim. Burdan çoğu bu kadar bekledin sezeryan olma derken, pazartesi olacakken açılma yokken herşey bir anda değişti. Gözün aydın canım artık Ela kollarında ne mutlu sana, rabbim analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahEla saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini yaz buraya, duanı okudum.Kizlar nolur sua edin. Biz doguma giriyorz. Bebegn kalp atisi dzensz cikti ve kordon boynuna cok yakinmis. Bi ayetel kursi okuyun lutfen
Çok ama çok sevdiğim, beğendiğim bir isim. Tebrik ederim seçiminden ötürü. Şimdi kızına ismi ile hitap ederek bir konuşma yap canım. Bu doğum olayında yalnız olmadığını, birbirinize yardım ederek bu olayın gerçekleşeceğini anlat ve artık kollarına almak istediğini ve ilk adımın onun atması gerektiğini söyle. O kadar akıllılar ki hepsini anlıyor o bıdıklar. Haftasonu bol bol konuş kızınla annesi. Emin ol dinleyecektirİsmimize karar verdik canım ben ece de telaşlı listeyle uğraşmasın diye yazmamıştım MELİS inşallah hiç listemde olmayan bir isme karar verdik
Çok mutlu oldum. Çok şükür. Sağlıkla büyüt kızını canım benim. Eşini ve seni tebrik ediyorum.Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Kuzum diğer doktora tekrar görün. Belki söylediğini unutmuştur. Seni hatırlamaz bile :) sen de hatırlatma. Bakalım ne diyecekAh canım şimdi kontrole geldim bahtsızmıyım gencecik 78 doğumlu doktorum çarşamba rahatsızlanmıştı bugün anjıyo olmuş muayene olamıyorum nst yr bağladılar hiç sancım falan yok hastanenin diğer doktoruna gitsem bayramda o nöbetçiydi sunni sancı ile alma taraftarıydı ben olsam beklemem diyordu ufff çok huzursuzlandım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?