2015 Ekim Anneleri

Cici hanımlar başıma neler geldiii neler hepsini yazarimmmm.bugun çok mutluyum amaaa çağanim eve geliyooo oo. Doguranlara hayırlı olsun.doguracaklara allah yardım etsin
İyi bakalım canım yazarsın müsait olunca, gözün aydın mutluluğun daim olsun :)

Maşallah yaa gözün aydın

Lovely35 gözün aydın çok sevindim. Merakla detayları bekliyoruz harika bir normal doğum yazmışsın biz bekleyenlerinde içine su serptin elanın fotosunuda bekliyoruz

Kizlar meraba sabah nts cektirmeye gittim muayene oldugum hastanenin disinda hemsire karnimi gorur gormez kasilmalarin baslamis dedi gercektende sancilar 100e falan cikmisti hemen dr uma gonderdim fotografini hemen buraya gel burda cekilsin dedi gittigimde ebelere haber vermis dr nts cektiler sonrada alttan muayene ettiler ama okadar zorlandim ki size anlatamam ciglik cigliga bagirdim resmen bukadar canim yanacagini tahmin etmemistim sonucta dogurmadim yalanci sancilarim artmis ama cok kotuydu allahim ins cok zorlanmadan bi avazda dogururum sanirim sona yaklasiyorum allah hepimizi kurtarsin

Canım çok sevindim. MAŞALLAH Ela'ya. ALLAH uzun ve sağlıklı ömürler versin size. Darısı başımıza artık:)

Canim cok mu acidi gecmis olsun benim doktor akttan muayene etmedi hic yapmiyor sanirim sali randevum var bizimde az kaldi ama su an belirti yok pek..karnim cok serlesyor kasilma sanirim..gunumu ayni senle insallah hayirlisi olur kolay dogumlarmz olur...

Bende de pek belirti yoktu aslinda ama 2 gundur geceleri adet sancisi gibi agri cekiyordum suyum gelecek diye tetikte bekledim resmen ama alttan muayeneden sonra artik bilmiyorum daha mi hizlanir bu surec keske bana da yapmasaymis benimde sali gunu randevum var ozaman muayene edicem seni demisti dr simdi tekrar kendi dr uma nasil muayene olucam bilmem. Cok zordu Senin de allah yardimcin olsun canim

Kızlar diş hekimine gidiyoruz. Şu çıkan kaplama diş tedavisi için. Dr sorun değil dediği için aradan çıkarayım hemen. Ben gelene kadar bakalım daha ne doğum haberleri olacak sayfalarda. Allah'a emanet olun. Görüşmek dileğiyle

Canim ben usuttum bademciklerim falan sisti bugun 15 gunluk olduk dr a gittik sorfum kakadi kokuyo diye sizin yediklerinizden dedi :) ama her seferinde ayni koku oluyo antalyada daha havalar iyi cnm bizde klima falan calistirmafik daha ama ayaginda corabi ustunde battaniyesi eksik olmuyo

Maasallah canım 41 kere...prensesi bizim için de kokla doya doya...sağlıkla büyüsün ınsaallah çok çok mutlu oldum canım benim... artık sana Anne Kraliçe dicem

Kızlar rüyamda bir arkadaşım hediye olarak paket yapılmış bide :)) 4 tane küçük ekmek arası turşu yaptırmış ben de bayıla bayıla yiyorum. Hayır olsun ağzıma koymadım hamileliğimde tuzlu ödem yapar falan diye. Olumsuz bir şey okurum da canım sıkılır diye anlamına da bakmıyorum. Ne demek acaba

kızlar benım gıbı olan var mı?

havalr değişti ondan mı , doğum yaklaştı ondan mı bilmiyorum

aşırı keyifsizim , kılımı kıpırdatamıyorum

gece yatakta donerken kemıklerım birbirine geçiyor sankı ,ayaga kalkınca hemen yürüyemiyorum

offf neden boyleyım sız de boyle mısınız aşırı bi sıkıntı mutsuzluk

Canim Allah kolaylik versin alttan muayeneye de alismaliyiz galiba sonlarda yapiliyor sanirim acaba sali bana da yapilir mi bise solemedi ama hayirlidi diyelim hepimiz icin

Yazıyı okurken kendimi gördüm resmen canım bende de aynı durum söz konusu 3-4 gündür. Havaların kötü gidişinin,doğumun yaklaşmasının,gelecek kaygılarının hep bu ruh halini tetiklediğini düşünüyorum ben de..

hayırlı olsun canım cok sevindim senin adına :)

Kızlar buradan nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum.. Bazen okurken görüyorum yok çatı muayenesi berbattı yok doğumum söyle kötü idi yazanlar var.. Ben cok yazilmaması taraftariyim.. Çünkü daha bunları yasamamis anne adaylarımız var ve herkesin acı eşiği dayanma gücü farklı.. Rabbim Her zaman bir kolayligini veriyor.. 8 saat normal doğum sancısı çekip acil sezeryana alınan ve başına gelmeyen kalmayan biri olarak hepsini yaşadım.. O an tek düşündüğünuz bebeginize kavuşmak.. Dua edin yeter.. 8 kilo almıştım ve bir hafta olmadan da 6 kilo gitmiş doğum sonram da zordu ama yine de mutluyum ve iyi ki diyorum.. Kimse bana kirilmasin herkesi çok seviyorum ve en kolay dogumu diliyorum..

Merhabalar canım kaç gündür her sayfayı okumama rağmen pek bir şey yazmıyordum. Söylediklerine birebir katılıyorum. Hala doğum yapmayanlardan biriyim ve normal hayatında panik halinde yaşayan biriyim ama şu günlere kadar çok şükür sakinliğimi korumuşken burada bunların yazılmasından çok rahatsızım. Hele bazı arkadaşlar var ki sadece şikayet etmek için burada bulunuyor gibi. Buradaki diğer insanların da azıcık düşünülmesi gerek diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…