Canim ne guzel soylemissin aci esigi herkesin ayni degil ki insan etkileniyor aslinda olumsuz ifadelerden..insallah konusulmaz ben daha dogum da yapmadm cati muayenesi de olmadim Allah kolaylik versin herkese sabir dayanma gucu versin...hayirlisi guzel haberler paylasirz ins burasanKızlar buradan nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum.. Bazen okurken görüyorum yok çatı muayenesi berbattı yok doğumum söyle kötü idi yazanlar var.. Ben cok yazilmaması taraftariyim.. Çünkü daha bunları yasamamis anne adaylarımız var ve herkesin acı eşiği dayanma gücü farklı.. Rabbim Her zaman bir kolayligini veriyor.. 8 saat normal doğum sancısı çekip acil sezeryana alınan ve başına gelmeyen kalmayan biri olarak hepsini yaşadım.. O an tek düşündüğünuz bebeginize kavuşmak.. Dua edin yeter.. 8 kilo almıştım ve bir hafta olmadan da 6 kilo gitmiş doğum sonram da zordu ama yine de mutluyum ve iyi ki diyorum.. Kimse bana kirilmasin herkesi çok seviyorum ve en kolay dogumu diliyorum..
Canim yeni gordum beeeenn allah anali babali buyutsun insallah hayirli evlat olsunEla saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ela saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Çok güzel isim biz daha bebek düşünmezken kızımız olursa Melis koyalım diyorduk :)İsmimize karar verdik canım ben ece de telaşlı listeyle uğraşmasın diye yazmamıştım MELİS inşallah hiç listemde olmayan bir isme karar verdik
yani ben yazacaktım tercüman olmuşsun çok teşekkürler..Kızlar buradan nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum.. Bazen okurken görüyorum yok çatı muayenesi berbattı yok doğumum söyle kötü idi yazanlar var.. Ben cok yazilmaması taraftariyim.. Çünkü daha bunları yasamamis anne adaylarımız var ve herkesin acı eşiği dayanma gücü farklı.. Rabbim Her zaman bir kolayligini veriyor.. 8 saat normal doğum sancısı çekip acil sezeryana alınan ve başına gelmeyen kalmayan biri olarak hepsini yaşadım.. O an tek düşündüğünuz bebeginize kavuşmak.. Dua edin yeter.. 8 kilo almıştım ve bir hafta olmadan da 6 kilo gitmiş doğum sonram da zordu ama yine de mutluyum ve iyi ki diyorum.. Kimse bana kirilmasin herkesi çok seviyorum ve en kolay dogumu diliyorum..
Canm nisan olabilir doktorun ztn uyarmis benide uyarmisti kanaman olursa panikleme hemen gelme demisti sende sakin ol ama doktoruna haber ver bu bi isaret cunku ardindan suda gelebilir hayirlisiyla sende surece basladin cnm Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsinKızlar dün sabah çatı muayenesi oldum. Doktor kanama olabilir iki gün dedi. Dün hiç bir şey olmadı gece de olmadı. Şimdi bi anda ishal olmuşum gibi ağrı girdi belim uyuştu lavaboya gittim adetin ilk veya son günlerdeki gibi kahverengi akıntı geldi muayeneden olabilir mi yoksa nişan mı
Kızlar dün sabah çatı muayenesi oldum. Doktor kanama olabilir iki gün dedi. Dün hiç bir şey olmadı gece de olmadı. Şimdi bi anda ishal olmuşum gibi ağrı girdi belim uyuştu lavaboya gittim adetin ilk veya son günlerdeki gibi kahverengi akıntı geldi muayeneden olabilir mi yoksa nişan mı
Kızlar dün sabah çatı muayenesi oldum. Doktor kanama olabilir iki gün dedi. Dün hiç bir şey olmadı gece de olmadı. Şimdi bi anda ishal olmuşum gibi ağrı girdi belim uyuştu lavaboya gittim adetin ilk veya son günlerdeki gibi kahverengi akıntı geldi muayeneden olabilir mi yoksa nişan mı
Beni de düşündüren o sonuçta 24 saatten fazla geçti ve muayenm çok rahat geçti cankm hiç yanmadı gissetmedim diyemem ama hiç acıtmadı. Açılma yoktu tam olarak ama uzunluğu kısalmış yumuşama var dedi doktor. Hafif doğum sancıları çekiyorsun dedi. Bir de kafamı karıştıran belime giren ağrı. Belime ağrınin girmesiyle oldu bir anda gibi bir şey. Bakalım takip ediyim.Muayeneden kaynaklanan genelde pembe/kirmizi oluyor diye biliyorum ama. Bana sanki nişan gibi geldi. Cok mu peki? Kesin bilgiyi doktor bilir aslinda en iyi, imkanin varsa bir sor bence canim. Benim muayene sonrasi hic olmadi akinti. Acilman var miymis? Bir de iki gun sonra olmuş ya, muayeneden dolayi olsa daha once olurdu sanki.
Beni de düşündüren o sonuçta 24 saatten fazla geçti ve muayenm çok rahat geçti cankm hiç yanmadı gissetmedim diyemem ama hiç acıtmadı. Açılma yoktu tam olarak ama uzunluğu kısalmış yumuşama var dedi doktor. Hafif doğum sancıları çekiyorsun dedi. Bir de kafamı karıştıran belime giren ağrı. Belime ağrınin girmesiyle oldu bir anda gibi bir şey. Bakalım takip ediyim.
Ben de yeni oldum çatı muayenesi. Açıkçası tedirgindim ama çok rahat oldu. Boş yere hiç gözümü korkutmaya gerek yokmuş. Kişiden kişiye değişiyor hakkaten.Canim ne guzel soylemissin aci esigi herkesin ayni degil ki insan etkileniyor aslinda olumsuz ifadelerden..insallah konusulmaz ben daha dogum da yapmadm cati muayenesi de olmadim Allah kolaylik versin herkese sabir dayanma gucu versin...hayirlisi guzel haberler paylasirz ins burasan
Canim iki gundut benim kizimdada var annem genzine kaciyordur ondan diyor. Bugun dr a sordum genelde bebegim ıkınırken kusmaya basladi kipkirmizi oluyo yedigini hemen cikariyor dr normal ama surekli bisey yokken kusarsa o zaman arastirilir dedi. Burnundan grlmesi icin bisey demedi normal demekki cnmEmziren anneler 2 gundur bebeğim emdikten sonra kusarken burnundan süt geliyor sizce ne olabilir çok korktum annem çok emdiği için diyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi .
Sagol tatlim icimi rahatlattin tedrgin oluyorz ama gecip gtcek sonra meleklerimize kavuscaz hepimiz insallah onlari koklayinca hatrlamayiz bile..Ben de yeni oldum çatı muayenesi. Açıkçası tedirgindim ama çok rahat oldu. Boş yere hiç gözümü korkutmaya gerek yokmuş. Kişiden kişiye değişiyor hakkaten.
cnm gerçekten korkulaack hiç bir şey yok doktorum bir tek kendini rahat brak dedi ben hiç bir şey hissetmedim nerdeyse. sadece ilaç olduğu için biraz yandı ama çok çok az en fazka 2-3 saniye o da benim rahim ağzında yara var ispirytolu ilaçları yakıyor hemenck de bitti şaşırdım hatta bitti mi dedim korkuttukları bu muymuş dedim.Sagol tatlim icimi rahatlattin tedrgin oluyorz ama gecip gtcek sonra meleklerimize kavuscaz hepimiz insallah onlari koklayinca hatrlamayiz bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?