2015 Ekim Anneleri

Lovely35 canım gözün aydın çok sevindim hayırlısıyla ela na kavuşmana. Allahım uzun hayırlı ömürler versin, biz geride kalanlara da yavrucuklarımıza kavuşmayı nasip etsin

Canim ne guzel soylemissin aci esigi herkesin ayni degil ki insan etkileniyor aslinda olumsuz ifadelerden..insallah konusulmaz ben daha dogum da yapmadm cati muayenesi de olmadim Allah kolaylik versin herkese sabir dayanma gucu versin...hayirlisi guzel haberler paylasirz ins burasan

Canim yeni gordum beeeenn allah anali babali buyutsun insallah hayirli evlat olsun

Emziren anneler 2 gundur bebeğim emdikten sonra kusarken burnundan süt geliyor sizce ne olabilir çok korktum annem çok emdiği için diyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi .

Hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

İsmimize karar verdik canım ben ece de telaşlı listeyle uğraşmasın diye yazmamıştım MELİS inşallah hiç listemde olmayan bir isme karar verdik
Çok güzel isim biz daha bebek düşünmezken kızımız olursa Melis koyalım diyorduk :)

K
yani ben yazacaktım tercüman olmuşsun çok teşekkürler..
Sezaryen olup olmayın fenaydı yazanını bile okudum. İnanılır gibi değil... Kötü tecrübeni kendine sakla, ya da bir zahmet herkes doğunca felaket senaryoları yazarlığına başla!!!!
Yok yanımdaki doğuramadı
Yok sağımdaki ıkındı korktum gibi abul subuk şeyler yaa
Bazen bilinçli olduğunu düşünüyorum...
Bi sussalar da herkes bir rahatlıkla girse ve bitse...

Kızlar dün sabah çatı muayenesi oldum. Doktor kanama olabilir iki gün dedi. Dün hiç bir şey olmadı gece de olmadı. Şimdi bi anda ishal olmuşum gibi ağrı girdi belim uyuştu lavaboya gittim adetin ilk veya son günlerdeki gibi kahverengi akıntı geldi muayeneden olabilir mi yoksa nişan mı

Canm nisan olabilir doktorun ztn uyarmis benide uyarmisti kanaman olursa panikleme hemen gelme demisti sende sakin ol ama doktoruna haber ver bu bi isaret cunku ardindan suda gelebilir hayirlisiyla sende surece basladin cnm Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin

cnm merhaba muayeneden dolayı bu akıntılar. içerde birikmiş olanlar muayene ile dışarı atıyor kendini. tabi doktor ölçümü yaparken çok fazla kasmadıysa.

Muayeneden kaynaklanan genelde pembe/kirmizi oluyor diye biliyorum ama. Bana sanki nişan gibi geldi. Cok mu peki? Kesin bilgiyi doktor bilir aslinda en iyi, imkanin varsa bir sor bence canim. Benim muayene sonrasi hic olmadi akinti. Acilman var miymis? Bir de iki gun sonra olmuş ya, muayeneden dolayi olsa daha once olurdu sanki.

Beni de düşündüren o sonuçta 24 saatten fazla geçti ve muayenm çok rahat geçti cankm hiç yanmadı gissetmedim diyemem ama hiç acıtmadı. Açılma yoktu tam olarak ama uzunluğu kısalmış yumuşama var dedi doktor. Hafif doğum sancıları çekiyorsun dedi. Bir de kafamı karıştıran belime giren ağrı. Belime ağrınin girmesiyle oldu bir anda gibi bir şey. Bakalım takip ediyim.

Benim muayenem de seninki gibiydi canim. Oyle sıkıntı yasamadim. Gayet rahatti, hatta carsamba yine yapacak. Yapsin bende merak ediyorum acilma var mi. Bana da kisalma ve yumusama var demisti ama acilma yoktu. Sen kendini kontrol et, bakalim devam edecek mi bu koyu renk akinti, ya da suyun gelecek mi. Allah hayirlisini versin canim. Ama panik yapcak bi durum yok bence. Normal gorunuyor.

Ben de yeni oldum çatı muayenesi. Açıkçası tedirgindim ama çok rahat oldu. Boş yere hiç gözümü korkutmaya gerek yokmuş. Kişiden kişiye değişiyor hakkaten.

Emziren anneler 2 gundur bebeğim emdikten sonra kusarken burnundan süt geliyor sizce ne olabilir çok korktum annem çok emdiği için diyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi .
Canim iki gundut benim kizimdada var annem genzine kaciyordur ondan diyor. Bugun dr a sordum genelde bebegim ıkınırken kusmaya basladi kipkirmizi oluyo yedigini hemen cikariyor dr normal ama surekli bisey yokken kusarsa o zaman arastirilir dedi. Burnundan grlmesi icin bisey demedi normal demekki cnm

Ben de yeni oldum çatı muayenesi. Açıkçası tedirgindim ama çok rahat oldu. Boş yere hiç gözümü korkutmaya gerek yokmuş. Kişiden kişiye değişiyor hakkaten.
Sagol tatlim icimi rahatlattin tedrgin oluyorz ama gecip gtcek sonra meleklerimize kavuscaz hepimiz insallah onlari koklayinca hatrlamayiz bile..

Sagol tatlim icimi rahatlattin tedrgin oluyorz ama gecip gtcek sonra meleklerimize kavuscaz hepimiz insallah onlari koklayinca hatrlamayiz bile..
cnm gerçekten korkulaack hiç bir şey yok doktorum bir tek kendini rahat brak dedi ben hiç bir şey hissetmedim nerdeyse. sadece ilaç olduğu için biraz yandı ama çok çok az en fazka 2-3 saniye o da benim rahim ağzında yara var ispirytolu ilaçları yakıyor hemenck de bitti şaşırdım hatta bitti mi dedim korkuttukları bu muymuş dedim.

Lovely ben demedim mi sana gözün aydin tebrik ederim.allah analı babali buyutsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…