Canim muayeneden olabilir ama nisansa bile panikleme kalan bir hazirligin varsa onlari tamamlamaya calis dogum bugun yarin olur ama yinede dr una da soyleKızlar dün sabah çatı muayenesi oldum. Doktor kanama olabilir iki gün dedi. Dün hiç bir şey olmadı gece de olmadı. Şimdi bi anda ishal olmuşum gibi ağrı girdi belim uyuştu lavaboya gittim adetin ilk veya son günlerdeki gibi kahverengi akıntı geldi muayeneden olabilir mi yoksa nişan mı
Hatırlamaz mı odaya girer girmez kız sen daha doğurmadın mı dediKuzum diğer doktora tekrar görün. Belki söylediğini unutmuştur. Seni hatırlamaz bile :) sen de hatırlatma. Bakalım ne diyecek
Canım ilkinde de kesi vardı benim. 39+5 te oldu doğumumTakvimini kaldırmışın canım şimdi bunların hepsi kaçıncı haftada oldu ya doktorlar niye kesi atıyorlar ki benim ilkinde yoktu olmasın bundada inşallah diyorum
Çok güzel isim biz daha bebek düşünmezken kızımız olursa Melis koyalım diyorduk :)
Yok panik yok heyacan inş nişandır nişan olabilir diye hemen evi süpür silmeye giriştimCanim muayeneden olabilir ama nisansa bile panikleme kalan bir hazirligin varsa onlari tamamlamaya calis dogum bugun yarin olur ama yinede dr una da soyle
Evet canım, 2 doğumumda da önceden başladım. Sütüm geldi ikisinde de. Bildiğim bir yan etkisi yok, bitkisel emzirme Çayı zatenFaydasi oldu mu peki canim. Bu cayin bi yan etkisi falan yok degil mi.
Kızlar buradan nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum.. Bazen okurken görüyorum yok çatı muayenesi berbattı yok doğumum söyle kötü idi yazanlar var.. Ben cok yazilmaması taraftariyim.. Çünkü daha bunları yasamamis anne adaylarımız var ve herkesin acı eşiği dayanma gücü farklı.. Rabbim Her zaman bir kolayligini veriyor.. 8 saat normal doğum sancısı çekip acil sezeryana alınan ve başına gelmeyen kalmayan biri olarak hepsini yaşadım.. O an tek düşündüğünuz bebeginize kavuşmak.. Dua edin yeter.. 8 kilo almıştım ve bir hafta olmadan da 6 kilo gitmiş doğum sonram da zordu ama yine de mutluyum ve iyi ki diyorum.. Kimse bana kirilmasin herkesi çok seviyorum ve en kolay dogumu diliyorum..
Iyi dusunmussun hadi hayirlisi ozamanYok panik yok heyacan inş nişandır nişan olabilir diye hemen evi süpür silmeye giriştim
Ay canim benim ya sagolasin kasmicam insallah bende kendimi acir biraz sabretcez tabii tatlim insallah kolay dogumlarimiz olur buradan paylasiriz sira bizlere geliyor Allah hepimizin yardimcisi olsuncnm gerçekten korkulaack hiç bir şey yok doktorum bir tek kendini rahat brak dedi ben hiç bir şey hissetmedim nerdeyse. sadece ilaç olduğu için biraz yandı ama çok çok az en fazka 2-3 saniye o da benim rahim ağzında yara var ispirytolu ilaçları yakıyor hemenck de bitti şaşırdım hatta bitti mi dedim korkuttukları bu muymuş dedim.
Artik hepimiz sona geldik. Su geldi kan geldi haberleri biraz mujdeli oluyor :) hepimizi kurtarsin allah bi avazda32. Haftadan önce su geldi, kanama var denincepanik olurduk, moral vermeye çalışırdık. Artık kan geldi su geldi yazılarını önce beğeniyoruz sonra hadi inş yorumları yapıyoruz
Canım bazen benimkinde de oluyor. Yutma sindirme vs tam gelişmediginden. Kucagindaysa panik yapmadan kaldır bebisi dik tut, yatarken de hep yan yatirEmziren anneler 2 gundur bebeğim emdikten sonra kusarken burnundan süt geliyor sizce ne olabilir çok korktum annem çok emdiği için diyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi .
Di mi önceden kanama gelince elimiz ayağımız korkudan titremeye başlıyordu şimdi isr her kavaboya gittiginizde umitle giriyoruz kanama var mı diyeArtik hepimiz sona geldik. Su geldi kan geldi haberleri biraz mujdeli oluyor :) hepimizi kurtarsin allah bi avazda
Amin canim allah razi olsun hepinizden. Hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize insanin evladi ile sinanmasi cok zor. Dusunmekten hep kaciyorum. Hep korkular kuskular. Umarim hersey hepimiz icin guzel olurAnladım ki hepimiz sana endekslenmişiz :) suyum geldi mesajını okuduğumda kendim gibi sevindim hele şükür dedim. Burdan çoğu bu kadar bekledin sezeryan olma derken, pazartesi olacakken açılma yokken herşey bir anda değişti. Gözün aydın canım artık Ela kollarında ne mutlu sana, rabbim analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini yaz buraya, duanı okudum.
Batuhanannesi sen de Ece gibi süpriz bir şekilde en kısa zamanda kızına kavuşursun inşallah şimdi gözler sende artık :)
statistician41 canım sen ve Ömer de dularımda olanlardansınız, rabbim her zaman yardımcınız olsun
Desene bu gece veya yarın senin haberini de alacağız. Oh mis. Hadi bakalım.Hatırlamaz mı odaya girer girmez kız sen daha doğurmadın mı dedieyvah dedim verecek sunni sancıyı eşim zaten gözümün içine bakıyor gelsin artık bitiversin diye yok dedim gelmedi bizde sabırsızlanıyoruz. Neyse ultrason ile baktı herşey çok güzel suyumuz yeterli evet bekleyelim bakalım hareketleride iyi dedi aa dedim demek ki gereksiz yere öyle sunni sancı vermiyor yada sezeryan demiyormuş. Bayramda doktoru hiç bilmediğim için ben taviz versem alacak gibi davranmıştı . Nst sabah aç olduğum için hareketsiz çıkmıştı şimdi tekrar geldim tekrar edelim dediği için nst çekiliyor canım anneme gidip güzel bir kahvaltı yaptım sohbet ettik. Oğlum evdeydi onu almak için eve uğramıştım lavaboda kanlı leke geldi sanırım nişan oluyor . Şimdi doktor yok ebe bakalım muayene edelim dedi ama ben hiç açılma muayenesi kontrolü taraftarı değilim hele ki doktorum istememişken
Masallah cnm allah anali babali buyutsun hayirli evlat olur insEla saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?