2015 Ekim Anneleri

Kızlar ben kendimi o kadar rahat hissediyorum ki sanki hamile değilim karnım baya indi bebişin bütün hareketlerini aşağıda hissediyorum özellikle oturup kalktıktan sonra.. Ayy kuş gbiyim yha bu ne enerji doğum olcak olsa böle mi olur =)

Kizlar merhaba. Mesajlari okuyamyrm spinal anestezi oldum kesinlikle onermiyorum öncelikle. Bebeğim sağlıklı çok şükür. Kisa süre emiyor tek sıkıntı bu emerken. Kisa araliklarla emziriyrm bende. Sütüm rabbime çok şükür hemen geldi. Dogumda suyum geldi diye sanırım.
Hastanede ilk gece çok agrim vardi eve çıktım sanki ameliyat olan ben degilim. Ordan oraya hareket ettim misafirlerle ilgilendim kendime hiç dikkat etmedim agrim yok diye. Bir de ameliyatlym modunda olmak istemedim psikolojik olarak bilmiyorum. Kendime yeterim havasndaydm. Ama çok yanlış yapmisim. Siz sakin bunu yapmayin yeni doğum yapacak güzel anneler. Kendinizi ne kadar iyi hissedersenz hissedin dinlenin sürekli.
Dediğim gibi çok hareketliydm taaki dün oturdugum yerde kitlenip kalana kadar. Hareket edemedim. Ameliyat yerim çok yandi sinirlerim bozuldu. Annem annanem ablam çaresiz bakti kaldi çünkü yardim ettirmedim edemezlerdi çünkü. Neyse daha sonra bir şekilde kalkip uzandim ve ağrı kesici aldim. Şimdi dikkat ediyorum. Yatip oturup kalkarken.
Melegimize kavuştuk...çok şükür rabbime.. hamd olsun. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin.
Hepinize İNŞALLAH hayırlı doğumlar diliyorum rabbimden. Rabbim herkesi her hamileyi kurtarsın İNŞALLAH..

Bende varım canım doğurmayan. 38+2 olduk bugün. İlk doğumum 38+4de normal olmuştu bende heyecanla bekliyorum. Belkide tek çocukla son pazar günümdür bugün
Bende bugun 38+4 um ama ara ara kasilma disinda birde baski hissi disinda bisey yok biliyorum suyum doguma kadar da gelmeyebilir ama en ufak bi histe su mu acaba diyorum birde banyo yaparken suyum gelse nasil anlicam diye dusundum bugun suya endeksledim kendimi hep :)

Ayyy alemsin valla doğru söylüyorsun parmeklarında oynatıyor lar daha şimdiden benim karnım çok çatladı ve acıyor bildiğin Kesikler oluşmaya ve kanamaya başladı sanırım bizim kız kendi sezeryanını kendi yapıyor korkmaya başladım artık canım çok acıyor o kadarda krem kullandım bi işe yaramadı

Dualarim seninle saglikla al insallah kucagina bende sezeryan istoyorum fakat devlette mecbur normal dogum bekleyecgim...hayirlisi hakkimizda Allah kurtarsin.

Hayirli geceler kizlar ben melegimi aldim kucagima Rabbim sizlerede nasip etsin :)
hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt bebeğini, amin inşallah :)
Her tuvalete gittigimde kendimi avutuyorum normal tuvalet acilmayi hizlandiriyor diye
Sırf normal düşündüğüm için son bikaç gündür normali tercih ediyorum ara ara klozet :) umarım gerçekten etkisi vardır
Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Ben de varım varmışız baya

Kızlar dely 'nin yanından şimdi ayrıldım. Maşallah, çok tatlı bir kuzusu olmuş
Kendisi biraz yorgundu doğal olarak ama iyi gördüm. Yürüyüş yapıyordu eşiyle biz gittiğimizde Ay nasıl güzellerdi
Çok yormak istemedim, zaten kalabalıktı yanı, 5 dakika durduk çıktık hemen.

iyi bari :) sıpacık bi şaplak vursaydın poposuna :))))

onu diyorlar ya doğum iyiliği oluyormuş bir enerji patlaması :) ama o enerjiyi doğuma saklayın diyorlar sen dinlenmeye devam et :)

Benim 38+2 de nişanım gelmisti 38+4 de doğum yapmıştım. Doğuma kadar suyumda gelmemişti ve dr.um patlamıştı suyumu. Gerçi ben o 2 gün boyunca pek sancıda hissetmemistim (yani sancı var, kac dk.da bir geldiğini takip ediyordum ama canımı yakacak bir acı değildi bu) Velhasıl bence kolay bir doğumdu inşallah bu doğumum ve burda doğum yapmayan tüm güzel annelerin böyle kolay doğumu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…