Bende bugun 38+4 um ama ara ara kasilma disinda birde baski hissi disinda bisey yok biliyorum suyum doguma kadar da gelmeyebilir ama en ufak bi histe su mu acaba diyorum birde banyo yaparken suyum gelse nasil anlicam diye dusundum bugun suya endeksledim kendimi hep :)Bende varım canım doğurmayan. 38+2 olduk bugün. İlk doğumum 38+4de normal olmuştu bende heyecanla bekliyorum. Belkide tek çocukla son pazar günümdür bugün
Ayyy alemsin valla doğru söylüyorsun parmeklarında oynatıyor lar daha şimdiden benim karnım çok çatladı ve acıyor bildiğin Kesikler oluşmaya ve kanamaya başladı sanırım bizim kız kendi sezeryanını kendi yapıyor korkmaya başladım artık canım çok acıyor o kadarda krem kullandım bi işe yaramadıSanırım 5 kişi ancak kaldık kızların bebişleri nerdeyse yarı kırkına gelmiş artık bizimkiler ise gelmeyi düşünmüyor galiba tembel sıpalar tabi bu tarafta armut piş ağzıma düş olayı yok içerdeyıen rahatlar emmedir gazdır dertleri yok. Yedikleri önünde yemedikleri arkalarında canın mı skldı anneşin mesanesine bir tekme hem eğlen hem anne tuvalete koşssun.
Dualarim seninle saglikla al insallah kucagina bende sezeryan istoyorum fakat devlette mecbur normal dogum bekleyecgim...hayirlisi hakkimizda Allah kurtarsin.Bakalim cnm bnmki pazartesi saat 4.30 da sezaryen valla heyecandan yatamiyorum cnm yaaa yarin dogum yapmazsan galiba bn once dogum yapacam hepimize hayirli dogumlar in sagsalim saglikli bi sekilde kucagimiza alirz bebisleri dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden:))))))))
hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt bebeğini, amin inşallah :)Hayirli geceler kizlar ben melegimi aldim kucagima Rabbim sizlerede nasip etsin :)
Sırf normal düşündüğüm için son bikaç gündür normali tercih ediyorum ara ara klozet :) umarım gerçekten etkisi vardırHer tuvalete gittigimde kendimi avutuyorum normal tuvalet acilmayi hizlandiriyor diye
Ben de varımMerhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Canım şimdi çıktım hastaneden ve mesajını yeni gördüüm.
Canim birlikte foro cekilin bizede gosterin bizden de coook cook selam soyle
Canım 5 dakika durdum yanında, çok zorlamak istemedik. İnşallah benim bebiş de oldugunda iyileştiğimizde tekrar buluşup bebişli foto paylaşırızCanim birlikte foro cekilin bizede gosterin bizden de coook cook selam soyle
Iyiyim arkadasim sagolasin. Nst cekildik ve ultrasonla bakti doktorum. Tam da nobetine denk geldi zaten. Bi sorun yok cok sukur. Uykudaydi herhalde bizimki. Yine takip edicem hareketlerini. Simdi hareketleri gayet iyi. Suyu,plesentasi da iyi dedi son 4 gune gore. Vajinal muayene yapti yeniden, tamamen kapali. Bu sekilde...
Kızlar ben kendimi o kadar rahat hissediyorum ki sanki hamile değilim karnım baya indi bebişin bütün hareketlerini aşağıda hissediyorum özellikle oturup kalktıktan sonra.. Ayy kuş gbiyim yha bu ne enerji doğum olcak olsa böle mi olur =)
Güle güle uyusun kuzucuğun içinde; sağlıkla büyüsüüüün inşallah canım. Çok cici görünüyooorBu da bizim odamız :)
Sagol teyzesi :)Güle güle uyusun kuzucuğun içinde; sağlıkla büyüsüüüün inşallah canım. Çok cici görünüyooor
Bende bugun 38+4 um ama ara ara kasilma disinda birde baski hissi disinda bisey yok biliyorum suyum doguma kadar da gelmeyebilir ama en ufak bi histe su mu acaba diyorum birde banyo yaparken suyum gelse nasil anlicam diye dusundum bugun suya endeksledim kendimi hep :)
Aynen canim hayirlisiyla kurtulalim son gunler gecmek bilmiyor☺☺Ben hic yuruyemiyorum.karnim asagida ve kocaman diye herhalde baskı oluyor. Bende zorlamiyorum fazla kendimi.full yatis bende durumlar
Insallah canim bekliyoruuuuzzzCanım 5 dakika durdum yanında, çok zorlamak istemedik. İnşallah benim bebiş de oldugunda iyileştiğimizde tekrar buluşup bebişli foto paylaşırızdely ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?