2015 Ekim Anneleri

Büyük ihtimal nişan canım 2 güne geliyo bebisin :)

Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
ben de varım arada bi adet sancısı gibi bi ağrı vuruyo başka belirti yok. karnımda sürekli bi toplanma var. sürekli bi sağ tarafımda bi sol tarafımda tepecik oluşuyo. ebe karnın çok sert fazla beklemez dedi ben de heran gelecek diye bekliyom.

Mrb kızlar. Burayı çok özlüyorum bebeğimle ilgili konuşmayı, heyecanlı ultrason günlerini beklerken sizinle paylaşmayı :) Benekle fırsat buldukça giriyorum ama hepinizi çok özlüyorum. Sizinle kuzenin hediyesini paylaşmak istedim. Eve geldiklerinde kız istemeye geldiler sandım ellerinde bohça ile :) sepetin içinde 5 takım kıyafet emzik ayakkabı çorap elbise zıbın çok güzel şeyler koymuştu. Ben ilk defa böyle birşey gördüm sizinle paylaşmak istedim.

Eklentiler

• PhotoGrid_1443974888814.webp
    57 KB · Görüntüleme: 347

Can'ım geçmiş olsun sezaryen mı oldun normal doğum mu ben spiral sezaryen oldum çok şükür spinal den yana çok sıkıntım olmadı sadece 10 da çıktım ameliyattan akşam 8 e kadar Allah korusun felçli gibiydim hiç bacaklarımda hareket yoktu

Bide bende senin gibi oldum yaaa ilk gün ve ikinci gün daha iyiydim sanki ayağa kalkarsam hemen toparlanırım zannettim. Şimdi hem dikiş yerlerim hem belim çok Ağrıyo inş Bi an önce toparlanırız

Düşünceli kuzen çok şirinmiş:) ne kadar vakit alıyorsa bu minişler doğum yapanlar daha nadir girmeye başlıyo. Allah kuzucuğuna iyilik versin

Canlarım ciğerlerim doğurmayanlarla çok kişi olmalıyız çünkü Ekim in ilk haftası. Doğum yapan arkadaşlar sat a göre tarihi Ekim'in ilk günleriydi, bebişler erken gelmek istedi, Dr. Sezaryen ile almak istedi derken doğurdular. Eğer ki ilk doktoru dinleyip ohh yeah deseydim 37. Haftada bebeğim sezaryen ile dünyaya gelecekti :) ekimim ortası ve sonuna çok var. Bir bir veya ikişer üçer hepimize sıra gelecek Allah'ın izniyle. Bırakın bebeler biraz daha tekmelesin . Bu günleri de özleyeceğiz hani

Benim oğlum da 5 Yaşında canım, biz de ışın kılıcı istiyordu onu almıştık Bebeğin hediyesi diye ama işler evde bebekle ilgilenildiğini görünce değişiyor maalesef..
Onlar için de çok zor bir durum Anlıyorum onu da ama üzülüyorum işte ne yapayım..
Neyse alışacaklar elbet.. İnşallah senin oğlun sorun çıkarmaz, kıyamıyor insan onlara da. Minicik onlar da ya ne yapsınlar

Yok çatlayacaksa çatlıyor ben de geçen temizliğimi yapıyordum bi balmışım aynaya bacak aramın tam bacağa giden yerde öyle derin bir çatlak ki kanıyor nerdeyse. Şoka girdim.

İyi Akşamlar kızlar, nasılsınız?
Bugün büyük oğlum dedesiyle parka gidip, küçüğüm de uyuyunca ananeye bırakıp eşimle biraz dışarı çıktık. Bebeğe ilave önlük, Islak mendil ve süt saklama kabı aldım. Oradan balıkçıya gidip balık aldık. Eve geldim minik uyanmamış bile daha sonra Balığı bir güzel temizleyip pişirdim sonra büyük Oğlumu doyurdum, bu ara ona biraz özel ilgi gerekiyor malum..
Dışarı çıkmak iyi geldi bana, büyük Oğluma da dedesiyle gezmek iyi gelmiş anlaşılan. Daha iyi gibiyiz. Bebek de arada sıkıştıran gaz sancıları dışında iyi çok şükür:) göbeğimiz de düştü düşecek, bekliyoruz sabırsızlıkla, banyo yapacağız doktorumuz bize Göbek için özel birşey vermedi, hiçbirşey yapmıyoruz, büyük kuzuda da yapmamıştık çabuk düşmüştü. Doktorumuz da aynı zaten
Kakamızın da rengi bugün Değişti artık, yeşile döndü, daha sonra da sarıya dönecek inşallah
Bende böyle durumlar, herkes iyidir umarım

Dualarim seninle saglikla al insallah kucagina bende sezeryan istoyorum fakat devlette mecbur normal dogum bekleyecgim...hayirlisi hakkimizda Allah kurtarsin.
Allah razi olsun cnm hakkimizda hayirlisi olur ins saatlerim kaldi valla sanki gecmuyi ya allah seninde bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cok opuyorum :)))))))

Kızlar dün gece kayın valide-pederi gezdirelim dedik. Dışarıdaydık. Toplam 30dk yürüdük Cafe'de oturduk ve eve döndük. Sabah kahvaltı ettik ve burada dağ başında deniz manzaralı başka bir Cafe var oraya gittik. 3 saat sandalye tepesinde geçti. Rahat değildi. Malum son zamanlar. Kızım dağ havasından oksijen manyağı olunca gücüne güç geldi attığı tekmelere yüksek sesle ay oyyy demeye başladım. Neyse daha fazla dayanamayıp eve dönelim dedim. Yolda pazara uğramak istediklerini söylediler. Beni eve bırakın yolda doğuracağım yoksa dedim eve geldim uyudum. Az önce uyandırdılar kayınpeder i uğurladık. Eşim babası ile gara gitti ben kayınvalidem ile kaldım. Kadın Çek bir sandalye maç izleyelim dedi :)))) şaka gibi. Yok anacım sen izle ben dinleneceğim dedim kaçtım. Birde bebek için hediye almışlar çok şeker :)) kızımın dedesi gitti. Mutfak babaanneye teslim. Yatak nöbeti de tarafımdan tutuluyor. Doğuma kadar istirahat verdim kendime.

Ohh yeah kahkaha attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…