- 1 Eylül 2015
- 62
- 121
- 8
- 42
Büyük ihtimal nişan canım 2 güne geliyo bebisin :)Hanimlar bu soruyu soran cok fazla kisi oldu biliyorum ama insan basina gelince panik oluyo bugun disardayken biraz fazla sancim vardi bide baski hissi eve gelince tuvalete gittigimde kilodum islanmis ama sumuksu bisey ve kanli olmus hep yani normaldeki akintidan biraz daha degisik acaba bu nisanmidir dunde cati muayenesi olmustum acaba onunla mi alakalidir ya baskasi sorunca yorum yapmak cok kolaymis simdi kendimde olunca bi panik oldum
Canım minik Doruk'u sevmek koklamak için içim gitti ama kıyamazdım.Canim selam soylr benden de :) minik doruk u kokla birde benim yerime :)
N
ne guZel Allah bagıslasın
Epidural mı yaptın
Ne kadar surdu
ben de varım arada bi adet sancısı gibi bi ağrı vuruyo başka belirti yok. karnımda sürekli bi toplanma var. sürekli bi sağ tarafımda bi sol tarafımda tepecik oluşuyo. ebe karnın çok sert fazla beklemez dedi ben de heran gelecek diye bekliyom.Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Kizlar merhaba. Mesajlari okuyamyrmspinal anestezi oldum kesinlikle onermiyorum öncelikle. Bebeğim sağlıklı çok şükür. Kisa süre emiyor tek sıkıntı bu emerken. Kisa araliklarla emziriyrm bende. Sütüm rabbime çok şükür hemen geldi. Dogumda suyum geldi diye sanırım.
Hastanede ilk gece çok agrim vardi eve çıktım sanki ameliyat olan ben degilim. Ordan oraya hareket ettim misafirlerle ilgilendim kendime hiç dikkat etmedim agrim yok diye. Bir de ameliyatlym modunda olmak istemedim psikolojik olarak bilmiyorum. Kendime yeterim havasndaydm. Ama çok yanlış yapmisim. Siz sakin bunu yapmayin yeni doğum yapacak güzel anneler. Kendinizi ne kadar iyi hissedersenz hissedin dinlenin sürekli.
Dediğim gibi çok hareketliydm taaki dün oturdugum yerde kitlenip kalana kadar. Hareket edemedim. Ameliyat yerim çok yandi sinirlerim bozuldu. Annem annanem ablam çaresiz bakti kaldi çünkü yardim ettirmedim edemezlerdi çünkü. Neyse daha sonra bir şekilde kalkip uzandim ve ağrı kesici aldim. Şimdi dikkat ediyorum. Yatip oturup kalkarken.
Melegimize kavuştuk...çok şükür rabbime.. hamd olsun. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin.
Hepinize İNŞALLAH hayırlı doğumlar diliyorum rabbimden. Rabbim herkesi her hamileyi kurtarsın İNŞALLAH..
Ben de varım sağlıkla gelsin tüm bebisler ınsaallahMerhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Düşünceli kuzen çok şirinmiş:) ne kadar vakit alıyorsa bu minişler doğum yapanlar daha nadir girmeye başlıyo. Allah kuzucuğuna iyilik versinMrb kızlar. Burayı çok özlüyorum bebeğimle ilgili konuşmayı, heyecanlı ultrason günlerini beklerken sizinle paylaşmayı :) Benekle fırsat buldukça giriyorum ama hepinizi çok özlüyorum. Sizinle kuzenin hediyesini paylaşmak istedim. Eve geldiklerinde kız istemeye geldiler sandım ellerinde bohça ile :) sepetin içinde 5 takım kıyafet emzik ayakkabı çorap elbise zıbın çok güzel şeyler koymuştu. Ben ilk defa böyle birşey gördüm sizinle paylaşmak istedim.
Benim oğlum da 5 Yaşında canım, biz de ışın kılıcı istiyordu onu almıştık Bebeğin hediyesi diye ama işler evde bebekle ilgilenildiğini görünce değişiyor maalesef..Büyük oğlun kaç yaşında canım? Benimde 4 yaşına yaklaşan bir oğlum var şimdi kardeşi doğunca neler yapacak merak ediyorum açıkçası.
Çok istediği iki şey vardı onları alıp hediye paketi yaptırdık kardeşin sana hediye almış diyeceğiz. Zaten şimdiden söylüyoruz kardeşin hediye getirecek diye
Bugün yine sordu kardeşim ne zaman geliyor diye az kaldı dedim. Hazır gibi görünüyor ama tani doğunca ne tepki verecek hiç bilmiyorum
Yok çatlayacaksa çatlıyor ben de geçen temizliğimi yapıyordum bi balmışım aynaya bacak aramın tam bacağa giden yerde öyle derin bir çatlak ki kanıyor nerdeyse. Şoka girdim.Ayyy alemsin valla doğru söylüyorsun parmeklarında oynatıyor lar daha şimdiden benim karnım çok çatladı ve acıyor bildiğin Kesikler oluşmaya ve kanamaya başladı sanırım bizim kız kendi sezeryanını kendi yapıyor korkmaya başladım artık canım çok acıyor o kadarda krem kullandım bi işe yaramadı
Allah razi olsun cnm hakkimizda hayirlisi olur ins saatlerim kaldi valla sanki gecmuyi ya allah seninde bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin cok opuyorum :)))))))Dualarim seninle saglikla al insallah kucagina bende sezeryan istoyorum fakat devlette mecbur normal dogum bekleyecgim...hayirlisi hakkimizda Allah kurtarsin.
Ins cnm ins :))))))Bekliyoruz canim insallah hayirlisi olur ve aminnn☺
Ohh yeahCanlarım ciğerlerim doğurmayanlarla çok kişi olmalıyız çünkü Ekim in ilk haftası. Doğum yapan arkadaşlar sat a göre tarihi Ekim'in ilk günleriydi, bebişler erken gelmek istedi, Dr. Sezaryen ile almak istedi derken doğurdular. Eğer ki ilk doktoru dinleyip ohh yeah deseydim 37. Haftada bebeğim sezaryen ile dünyaya gelecekti :) ekimim ortası ve sonuna çok var. Bir bir veya ikişer üçer hepimize sıra gelecek Allah'ın izniyle. Bırakın bebeler biraz daha tekmelesin . Bu günleri de özleyeceğiz hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?