2015 Ekim Anneleri

Evet tatlim hareketsizken de kasilma olmaliymis ben anlamadm belirti olmasi gerekir cok zaman kalmadi ki senin de yakin canim insallah kolayca atlatiriz ama yine de kasimalarin var senin benimde oluyo arada siklasmasi gerek galiba beklicez artik

Çıkınca bunları yiyemiceklerini biliyo tabii minnaklar

Benim gibi dogum yapmamis arkadaslar her gun yuruyus yapiyor musunuz yani hareketli misiniz ben cok tembellestm doktor yuru dedi ama cabuk yoruluyorum...sizler ne durumdasiniz??
Ben hic yuruyemiyorum.karnim asagida ve kocaman diye herhalde baskı oluyor. Bende zorlamiyorum fazla kendimi.full yatis bende durumlar

Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)

Bende varım canım doğurmayan. 38+2 olduk bugün. İlk doğumum 38+4de normal olmuştu bende heyecanla bekliyorum. Belkide tek çocukla son pazar günümdür bugün

Ela 3 kilo 48 cm doğdu kızlar biz hiç bişiy anlamadık aynı gün doktor randevusunda 52 cm 3.500'dü kilosu.
Canim senin bebisde bizimki gibi olmus sozde benim minigimde 3200 52 cm olmustu. Ama 2750 47 cm minicik dogdu kuzum bizde o kadar cok sasirdik ki hatta kafasi 2 hafta onden gidiyor diyordu dr surati kaşık kadar minicik

Doktor dedi canim yuru hareket et diye dogum icin onemliymis bende yurucem 10 gun kaldi o sertlesme oluyor bende de insallah bebeklermiz asagi iner artik yakin cunku

11 Ekimden öncekiler hep doğum yaptı sanırım. sıra bizde olduğunu düşünmek istiyorum :) ben de ne yürüyüş yapıyorum ne hareket. sadece bacak bacak üstüne atabiliyor muyum diye hergün annemle kontrol yapıyoruz o kadar :) onu da bu forumdan öğrendim. babam bile askerden yoklama kağıdı geldiğinde mi gelicek diye dalga geçiyor artık :) yarın randevu var inşallahh hissetmediğim ağır sancılar vardır miyadımızın dolmasına son 6 gün artık..

beyazpeynir1 canım nasılsın merak ettim..

Iyiyim arkadasim sagolasin. Nst cekildik ve ultrasonla bakti doktorum. Tam da nobetine denk geldi zaten. Bi sorun yok cok sukur. Uykudaydi herhalde bizimki. Yine takip edicem hareketlerini. Simdi hareketleri gayet iyi. Suyu,plesentasi da iyi dedi son 4 gune gore. Vajinal muayene yapti yeniden, tamamen kapali. Bu sekilde...

Ben de varimmmm.

Cnm ben hic yurumuyorum evde is de yapmiyorum ole yatis..kizim da ters duriyor donse hergun yurucem diyordum ama simdi bi faydasi yok diye saldim gitti.
Insallah döner canim Allah isterse olur hayirlisi insallah yürümüyorum ama yurumek gerek cok hareketsizm 9 aydr is de yapmadm pek ev isi izinden sonra hepten yatis...nasip her sey guzel olur insallah hepimiz icin

İ inş. Cnm Allah yardımcımız olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…