- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Evet tatlim hareketsizken de kasilma olmaliymis ben anlamadm belirti olmasi gerekir cok zaman kalmadi ki senin de yakin canim insallah kolayca atlatiriz ama yine de kasimalarin var senin benimde oluyo arada siklasmasi gerek galiba beklicez artikYorulmak değilde benim göbeğim hemen taş gibi oluyo sonrada kasıklarım ağrıyor nezaman yürüsem ya da iş yapsam bilmiyorum neden. Hazırlıı sancısıysa hareket etmediğim zamanda da olmalı değil mi?
Bende daha dogurmadim ama cok tetikteyim yalanci sancilarim artik rahatsiz edici olmaya basladi surekli dogurcam galiba diyorum kendi kendime :)Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Bekliyoruz canim insallah hayirlisi olur ve aminnn☺Ewt cnm muhakkak haber veririm ins cunku artik burasi ikici evim gibi oldu ne olsa burada soyluyorum ins hepeimizin bebisi saglikli bi sekilde gelir hepinizi cook opuyorum:
Suyun gelmeye bilir cnm.herkesin gelmiyorEvet tatlım ara ara yarım saatte bir vuran çok rahatsız etmeyen sancılarım var takipteyim şuanda ama suyum gelmedi
Ben de varım daha hiç bi belirti de yokMerhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Sanırım 5 kişi ancak kaldık kızların bebişleri nerdeyse yarı kırkına gelmiş artık bizimkiler ise gelmeyi düşünmüyor galiba tembel sıpalar tabi bu tarafta armut piş ağzıma düş olayı yok içerdeyıen rahatlar emmedir gazdır dertleri yok. Yedikleri önünde yemedikleri arkalarında canın mı skldı anneşin mesanesine bir tekme hem eğlen hem anne tuvalete koşssun.
Ben hic yuruyemiyorum.karnim asagida ve kocaman diye herhalde baskı oluyor. Bende zorlamiyorum fazla kendimi.full yatis bende durumlarBenim gibi dogum yapmamis arkadaslar her gun yuruyus yapiyor musunuz yani hareketli misiniz ben cok tembellestm doktor yuru dedi ama cabuk yoruluyorum...sizler ne durumdasiniz??
Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Canim senin bebisde bizimki gibi olmus sozde benim minigimde 3200 52 cm olmustu. Ama 2750 47 cm minicik dogdu kuzum bizde o kadar cok sasirdik ki hatta kafasi 2 hafta onden gidiyor diyordu dr surati kaşık kadar minicikEla 3 kilo 48 cm doğdu kızlar biz hiç bişiy anlamadık aynı gün doktor randevusunda 52 cm 3.500'dü kilosu.
Doktor dedi canim yuru hareket et diye dogum icin onemliymis bende yurucem 10 gun kaldi o sertlesme oluyor bende de insallah bebeklermiz asagi iner artik yakin cunkuben bir süre yapmamıştım iyice hantallaşmışım canım ya. 3 gündür yürüyüşe çıkıyorum her gün bir öncekinden daha rahat yürüyorum ama bir arkadaşın dediği gibi benim de karnım taş gibi oluyor vajinaya doğru bıçak saplanır gibi ağrı giriyor çok sürdüremiyorum. bir de kızım daha aşağı inmedi yürüyüş faydalı oluyormuş hatta evim de 5. katta sürekli in çık yapıyorum ama nafile hala yukarda. bakalım zaman içinde değişecek mi bu durum
beyazpeynir1 canım nasılsın merak ettim..
Insallah döner canim Allah isterse olur hayirlisi insallah yürümüyorum ama yurumek gerek cok hareketsizm 9 aydr is de yapmadm pek ev isi izinden sonra hepten yatis...nasip her sey guzel olur insallah hepimiz icinBen de varimmmm.
Cnm ben hic yurumuyorum evde is de yapmiyorum ole yatis..kizim da ters duriyor donse hergun yurucem diyordum ama simdi bi faydasi yok diye saldim gitti.
inş. Cnm Allah yardımcımız olsun inş.Cnm bende de kasinti cok tu banada ayni teshisi koydular naptimsa gecmedi cnm bn biraz fazla baharatli salcali seyler yememege dikkat ettim biraz faydasi olsu ama tam gecmiyo bnde pazartesi doguma giriyorum ins bebis gelince bunlari unutuca kiyamam ya bn cok iyi bilirim mahfoldum onun yuzunden 2 gun fln erken doguruyorum ins saglikla aliriz bebislerimizi
Ben varım.. ve yarın takvimim bitiyorMerhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?