Ben de varımmm nezaman belli değil hala hiç bir emare yokMerhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Sanırım 5 kişi ancak kaldık kızların bebişleri nerdeyse yarı kırkına gelmiş artık bizimkiler ise gelmeyi düşünmüyor galiba tembel sıpalar tabi bu tarafta armut piş ağzıma düş olayı yok içerdeyıen rahatlar emmedir gazdır dertleri yok. Yedikleri önünde yemedikleri arkalarında canın mı skldı anneşin mesanesine bir tekme hem eğlen hem anne tuvalete koşssun.Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Yorulmak değilde benim göbeğim hemen taş gibi oluyo sonrada kasıklarım ağrıyor nezaman yürüsem ya da iş yapsam bilmiyorum neden. Hazırlıı sancısıysa hareket etmediğim zamanda da olmalı değil mi?Benim gibi dogum yapmamis arkadaslar her gun yuruyus yapiyor musunuz yani hareketli misiniz ben cok tembellestm doktor yuru dedi ama cabuk yoruluyorum...sizler ne durumdasiniz??
Ewt cnm muhakkak haber veririm ins cunku artik burasi ikici evim gibi oldu ne olsa burada soyluyorum ins hepeimizin bebisi saglikli bi sekilde gelir hepinizi cook opuyorum:Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz hayirlisi olsun insallah artik vakti geldi yaa☺☺
Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Benim gibi dogum yapmamis arkadaslar her gun yuruyus yapiyor musunuz yani hareketli misiniz ben cok tembellestm doktor yuru dedi ama cabuk yoruluyorum...sizler ne durumdasiniz??
Canım anneliğin hayırlı olsun normal doğum olmuş anladığım kadarıyla başta sezeryan düşünüyordun sanırım çok sevindim normal olmasına :)Merhaba benimde muhtemel tarih 05.10.2015
Aynen günler sayılı artık :)Aleyküm selam. evet artık heyecanlı bekleyiş başladı. Peki sen cinsiyetine baktirmadinmi?
Bende varimm beaaa yagizimin gelmeye niyeti yok kizlaaaarMerhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Amiin canım inşaAllah mucizemizin üzerinde yattığını da görürüz :)Ay çok güzel olmus güle güle kullan canım
Ben de varimmmm.Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Cnm ben hic yurumuyorum evde is de yapmiyorum ole yatis..kizim da ters duriyor donse hergun yurucem diyordum ama simdi bi faydasi yok diye saldim gitti.Benim gibi dogum yapmamis arkadaslar her gun yuruyus yapiyor musunuz yani hareketli misiniz ben cok tembellestm doktor yuru dedi ama cabuk yoruluyorum...sizler ne durumdasiniz??
Ben varım been
Canim ben de varim bi belirti de yok cok merak ediyorum ne zaman olur diye hepimiz kolay guzel dogum yasarz insallah☺☺
Benn (=
Ben de varımmm nezaman belli değil hala hiç bir emare yok
Sanırım 5 kişi ancak kaldık kızların bebişleri nerdeyse yarı kırkına gelmiş artık bizimkiler ise gelmeyi düşünmüyor galiba tembel sıpalar tabi bu tarafta armut piş ağzıma düş olayı yok içerdeyıen rahatlar emmedir gazdır dertleri yok. Yedikleri önünde yemedikleri arkalarında canın mı skldı anneşin mesanesine bir tekme hem eğlen hem anne tuvalete koşssun.
ben de varım canım daha tık yok bizim kızda. kasıma ancak doğururum herhalde
AnammBende varimm beaaa yagizimin gelmeye niyeti yok kizlaaaar
Evet tatlım ara ara yarım saatte bir vuran çok rahatsız etmeyen sancılarım var takipteyim şuanda ama suyum gelmediNişandır cnm nişan gelince iki gün içinde doğum oluyormuş ama Dr u ara sor bi sancim var mi
Tansiyonum şimdilik düzeldi. Tansiyon ilacı kullanıyorum birde sıfır tuz kullanıyorum. Kaç gündür diyetteyimEylul-um .!.:birsey degil cnm. Simdi nasil tansiyon durumun? Cnm dogum ucreti icin asagida taburcu islemleri diye bi oda var orayla gorustuk orada bize 1250 dediler bizde oyle biliyorduk dogum icin yatis yapacagimizdada 1150 dediler indirim falan yaptirmadik ses cikarmadik bizde
Bizde bugun bi ton iş yapcaz kızımın odası hazır olacak bugün bitsin resim atcam :)Kizlaarr ben bi dunya is yaptim valla bu sabahtan beri camasir,mutfak derken esim bi yandan ben bi yandan artik halilarida serelim dedik,bugn yarin gelirse pasamiz millete (kaynanam vs.)rezil olmayayim, ay bide yazliklari toplayip kisliklari cikaricaz off bu kadar isin ustune acaba dogurumuyum die dusunuorum hayirlisi artik kizlar, az kisi kaldik sanirim, dogum yapan arkiler sorunlarini paylasmaya basladi bile ne guzell bizde hayirlisiyla size katiliriz insaAllah..
Canım çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı bir yazı olmuş Allah bebişini saglıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah gelişmelerden haberdar edeceğim bakalım sancılarımı takipteyim şuandaCanım bebeğini sağlıkla kucağına al inşAllah ben 2014 ekim annesiyim denk geldi yazını gördüm benim çatı muayenesinin ertesi günü nişanım geldi senin bahsettiğin şekildeydi devam eden 3 gün evde sancı çektim 3. Günün gecesi sancı sıklığı 7 dk lara düştü sabahına doğuma gittim son dakikaya kadar suyum gelmedi ki kızımda yukardaydı zaten suyumu doğum esnasında patlattılar kızımıda pozisyon yatırıp aşağı indirdiler lafı uzattım kısacası suyun gelmeden de doğuma gidebilirsin ben nişandan 3 gün sonra doğuma gittim ama sen 1 hafta sonrada 2 gün sonrada gidebilirsin kesin belirli bi zaman geçtikten sonra doğum başlar diye bişey yok çünkü Allah yardımcın olsun
ben de 9 uAnammbaya varmisiz ben artık beden ozgurlugumu istiyorum yatakta deli dana gibi yatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?