2015 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Sanırım 5 kişi ancak kaldık kızların bebişleri nerdeyse yarı kırkına gelmiş artık bizimkiler ise gelmeyi düşünmüyor galiba tembel sıpalar tabi bu tarafta armut piş ağzıma düş olayı yok içerdeyıen rahatlar emmedir gazdır dertleri yok. Yedikleri önünde yemedikleri arkalarında canın mı skldı anneşin mesanesine bir tekme hem eğlen hem anne tuvalete koşssun.

Eklentiler

• image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
Benim gibi dogum yapmamis arkadaslar her gun yuruyus yapiyor musunuz yani hareketli misiniz ben cok tembellestm doktor yuru dedi ama cabuk yoruluyorum...sizler ne durumdasiniz??
Yorulmak değilde benim göbeğim hemen taş gibi oluyo sonrada kasıklarım ağrıyor nezaman yürüsem ya da iş yapsam bilmiyorum neden. Hazırlıı sancısıysa hareket etmediğim zamanda da olmalı değil mi?

Bu arada bizim bugün anneannemiz geldi artık. Sıpam belki onu bekliyordu bakalım benim ise içim ferahladı hemen doğmasa da biraz daha bekleyebilirim galiba çünkü annem en azından yemektir vs yardım eder. Biraz rahatlayacağım. Bir sürü cici getirdi tabijki de ama en önemlisi 15 yakın kitap getirdi. En çok ona sevindim. Banyo kitaplardan masal şiir kitaplara kadar. İyiki bu anneler var.

Benim gibi dogum yapmamis arkadaslar her gun yuruyus yapiyor musunuz yani hareketli misiniz ben cok tembellestm doktor yuru dedi ama cabuk yoruluyorum...sizler ne durumdasiniz??

ben bir süre yapmamıştım iyice hantallaşmışım canım ya. 3 gündür yürüyüşe çıkıyorum her gün bir öncekinden daha rahat yürüyorum ama bir arkadaşın dediği gibi benim de karnım taş gibi oluyor vajinaya doğru bıçak saplanır gibi ağrı giriyor çok sürdüremiyorum. bir de kızım daha aşağı inmedi yürüyüş faydalı oluyormuş hatta evim de 5. katta sürekli in çık yapıyorum ama nafile hala yukarda. bakalım zaman içinde değişecek mi bu durum

Merhaba benimde muhtemel tarih 05.10.2015
Canım anneliğin hayırlı olsun normal doğum olmuş anladığım kadarıyla başta sezeryan düşünüyordun sanırım çok sevindim normal olmasına :)

Bende bu gece ilk defa şiddetli sancı yaşadım Rabbim bakalım ne zaman kucağımıza almayı nasip eder :)

Son günleri değerlendirmeye çalışıyorum bebek beresi ve bebek boyunluğu dikmeyi öğrenmeye çalışıyorum :)

Mavi tonlarda da dikeceğim bakalım hangisini kullanmak nasip olur :)

Herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum ♡♡♡

Aleyküm selam. evet artık heyecanlı bekleyiş başladı. Peki sen cinsiyetine baktirmadinmi?
Aynen günler sayılı artık :)
Hayır baktırmak istemedik :) 6 aylık hamileyken kızımı kaybettim daha sonra da 2 aylık düşüğüm oldu bu sefer de ne olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun dedik öğrenmeyelim istedik :)

Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Ben de varimmmm.

Cnm ben hic yurumuyorum evde is de yapmiyorum ole yatis..kizim da ters duriyor donse hergun yurucem diyordum ama simdi bi faydasi yok diye saldim gitti.

Canim ben de varim bi belirti de yok cok merak ediyorum ne zaman olur diye hepimiz kolay guzel dogum yasarz insallah☺☺

Ben de varımmm nezaman belli değil hala hiç bir emare yok

ben de varım canım daha tık yok bizim kızda. kasıma ancak doğururum herhalde

Bende varimm beaaa yagizimin gelmeye niyeti yok kizlaaaar
Anamm baya varmisiz ben artık beden ozgurlugumu istiyorum yatakta deli dana gibi yatmak istiyorum

Ben de varım doğurmayan :)) Tabi vaktimiz de var bizim daha. Haftaya Salı, 13 Ekimde belli olacak bizim durum. Minnağım dönmediyse 39.haftada sezaryen yollarında olacağızzzz. Hayırlısı olsun inşallah.

Kizlaarr ben bi dunya is yaptim valla bu sabahtan beri camasir,mutfak derken esim bi yandan ben bi yandan artik halilarida serelim dedik,bugn yarin gelirse pasamiz millete (kaynanam vs.)rezil olmayayim, ay bide yazliklari toplayip kisliklari cikaricaz off bu kadar isin ustune acaba dogurumuyum die dusunuorum hayirlisi artik kizlar, az kisi kaldik sanirim, dogum yapan arkiler sorunlarini paylasmaya basladi bile ne guzell bizde hayirlisiyla size katiliriz insaAllah..

Tansiyonum şimdilik düzeldi. Tansiyon ilacı kullanıyorum birde sıfır tuz kullanıyorum. Kaç gündür diyetteyim bende pazartesi gidicem randevum var.bende bir sorayim doğum ücreti için ne diycekler.

Bizde bugun bi ton iş yapcaz kızımın odası hazır olacak bugün bitsin resim atcam :)

Canım çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı bir yazı olmuş Allah bebişini saglıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah gelişmelerden haberdar edeceğim bakalım sancılarımı takipteyim şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…