2015 Ekim Anneleri

Gözünaydın canım istedigin gibi bir dogum olmus güle güle büyüt elayı ikinizinde resmini bekliyoruz

Slm .central da hangi doktora gidiyorsun ben de cengizhan beyden randevu aldim haftaya gideceğim arkadaşının dr u kim yazarsan çok sevinirim

Slm .central da hangi doktora gidiyorsun ben de cengizhan beyden randevu aldim haftaya gideceğim arkadaşının dr u kim yazarsan çok sevinirim
Canim ben centrale gitmiyorum atasehirde avicenna hast ne gidiyorum ama ark central de basal sel e gidiyo baya arastirip gitmisti memnun baya

Hanimlar bu soruyu soran cok fazla kisi oldu biliyorum ama insan basina gelince panik oluyo bugun disardayken biraz fazla sancim vardi bide baski hissi eve gelince tuvalete gittigimde kilodum islanmis ama sumuksu bisey ve kanli olmus hep yani normaldeki akintidan biraz daha degisik acaba bu nisanmidir dunde cati muayenesi olmustum acaba onunla mi alakalidir ya baskasi sorunca yorum yapmak cok kolaymis simdi kendimde olunca bi panik oldum

Merhaba doğum yapanlar gittikçe artıyor maşallah doğurmayanlarda bende varım ama benim 15 ekim gibi gözüküyor sezaryen olcak Çarşamba günü tam kesinleştirecez doktorla hayırlısı artık bide kızlar ya hep sanki ıslanıyor gibi hissediyorum ama bakıyorum bişi yok günler geçtikçe durumlar değişiyor hep hayırlısıyla inş vaktinde hepimiz sağsalim bebişlerimizi alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…