6. Ayda harita gibi oldu karnim hastanede kimsenin yoktu çatlağı utandım vallamerhaba ekim anneleri, kaçıncı ayda çatlaklarınız olustu?
Ay ne güzel Güle güle kullanın. Benimkilerde hiç tık yok bi eksigin, yapılacak bi işin varmi diye soran bile olmadı. Çok şükür ki benim yapamadığım işleri eşim yapiyo. Yoksa ne olurdu bu evin hali bilemiyorum. K.v bi kere bile sormadi kızın var bide hamile sin varmi bi ihtiyacın diye. Önceleri çok takıyordum alıştım çünkü yıllardır. Ama ne bileyim doğum yaklaştıkça onlardan ilgi falan bekliyom ama nafileeeeeMrb kızlar. Burayı çok özlüyorum bebeğimle ilgili konuşmayı, heyecanlı ultrason günlerini beklerken sizinle paylaşmayı :) Benekle fırsat buldukça giriyorum ama hepinizi çok özlüyorum. Sizinle kuzenin hediyesini paylaşmak istedim. Eve geldiklerinde kız istemeye geldiler sandım ellerinde bohça ile :) sepetin içinde 5 takım kıyafet emzik ayakkabı çorap elbise zıbın çok güzel şeyler koymuştu. Ben ilk defa böyle birşey gördüm sizinle paylaşmak istedim.
hastanedekılerın karnını nerden gördün6. Ayda harita gibi oldu karnim hastanede kimsenin yoktu çatlağı utandım valla
Bendekiler 30 dan sonra coştu, çatamayan yerim kalmadımerhaba ekim anneleri, kaçıncı ayda çatlaklarınız olustu?
ben de bakalım ne zaman olacakBendekiler 30 dan sonra coştu, çatamayan yerim kalmadı
Benim annemde de halamda da çok fazla, ben olacağını tahmin ediyodum da bu kadar olacağını tahmin etmiyordum.ben de bakalım ne zaman olacak
ya da mucıze olursa olmayacak
inşallah olmaz yaaa.. zamanı kişiden kişiye göre degısıyor
genlerle ılgılı bır durum oldugu ıcın bende de olur dıye dusunuyorum. ama su da var; cıldın esnek bır cıltse kurtulabılırmısın çatlaklardanBenim annemde de halamda da çok fazla, ben olacağını tahmin ediyodum da bu kadar olacağını tahmin etmiyordum.
İnşallah olmaz, kaşınırsa sakın kaşıma. Ben kaşırken çatlak oluştuğuna bizzat şahit oldum.
İnşallahgenlerle ılgılı bır durum oldugu ıcın bende de olur dıye dusunuyorum. ama su da var; cıldın esnek bır cıltse kurtulabılırmısın çatlaklardan
benım inşallah öyledır
evet kaşımamak lazımmıs.
genetık oldugu ıcın özel bı krem kullanmıyorum
ara sıra zeytınyagı suruyordum. havalar degıstı artık her gun zeytınyagı sürerim
Nst de canımhastanedekılerın karnını nerden gördün
birbirinize mı gösterdınız
evet, aklımda o da var hep unutuyorumİnşallah
Ben de özel bi krem almadım bebe yağı sürdüm, badem yağı da çok faydalıymış istersen onu da sür arada bir.
Terazi olacak ama gelmeye pek niyetli değil sıpam :)evet, aklımda o da var hep unutuyorum
napalım çatlıycaz bi şekilde.. senın mınnoş ne zaman gelecek ? terazı burcu olacak sanırım
cnm benm uzulme benmde nst de gorduklerimin hepsi catlakti bende kendime masaAllah dedim hehe ama icimden birde siz benm kalcalarimi gorun dicektim.. tuhaf bisey insan vucudu ya kiminin karni kiminin poposu catlio demekki...6. Ayda harita gibi oldu karnim hastanede kimsenin yoktu çatlağı utandım valla
hey maşallah. sevdı orayı demek kı.Terazi olacak ama gelmeye pek niyetli değil sıpam :)
Çarşamba Sat a göre günüm doluyor, yarın kontrol var inşallah kanala bari inmiştir, haftalardır bi orda bi burda gezinip duruyor kanalın yolunu bulamadı
41e kadar beklicez, yine gelmezse suni sancıhey maşallah. sevdı orayı demek kı.
kanala indiyse ve sancın yoksa ne olacak, suni sancı mı verecekler?
Canim masallah oglusuna bizde daha dogurcaz isteGünaydın güzel anneler prensler prensesler
Bugeceyi oğluşla basbasa gecirdik şükür sorunsuz geçirdik
Şimdi hazrlandk halamızı havaAlanına götürüyrz ordan çok yakın arkadasımın nişanına uğrıcaz .
Bugün 13 günlüğüz şükürler olsun hala ememiyorz sadecs sabahları keyfimiz yerindeyken emiyor sıpa
İnşlh zamnla alışır
inşallah gelır.. bende normalden cok korkuyorum41e kadar beklicez, yine gelmezse suni sancıİnşallah kendi sancım gelir yaa, suni sancıdan çok korkuyorum.
Zaten hiç sancım çıkmıyo
Ben de korkuyorum, sezaryenden de korkuyorum.inşallah gelır.. bende normalden cok korkuyorum
aynenBen de korkuyorum, sezaryenden de korkuyorum.Hepsi birbirinden zor
Benim hic catlagim yok canim.annem de var on kilo aldim belki de ondan olmadi.bebeyagi ve aktarda bi kac yagi karstrtmstm onu surdummerhaba ekim anneleri, kaçıncı ayda çatlaklarınız olustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?