2015 Ekim Anneleri

Ay ne güzel Güle güle kullanın. Benimkilerde hiç tık yok bi eksigin, yapılacak bi işin varmi diye soran bile olmadı. Çok şükür ki benim yapamadığım işleri eşim yapiyo. Yoksa ne olurdu bu evin hali bilemiyorum. K.v bi kere bile sormadi kızın var bide hamile sin varmi bi ihtiyacın diye. Önceleri çok takıyordum alıştım çünkü yıllardır. Ama ne bileyim doğum yaklaştıkça onlardan ilgi falan bekliyom ama nafileeeee

ben de bakalım ne zaman olacak
ya da mucıze olursa olmayacak
inşallah olmaz yaaa.. zamanı kişiden kişiye göre degısıyor
Benim annemde de halamda da çok fazla, ben olacağını tahmin ediyodum da bu kadar olacağını tahmin etmiyordum.
İnşallah olmaz, kaşınırsa sakın kaşıma. Ben kaşırken çatlak oluştuğuna bizzat şahit oldum.

genlerle ılgılı bır durum oldugu ıcın bende de olur dıye dusunuyorum. ama su da var; cıldın esnek bır cıltse kurtulabılırmısın çatlaklardan
benım inşallah öyledır
evet kaşımamak lazımmıs.
genetık oldugu ıcın özel bı krem kullanmıyorum
ara sıra zeytınyagı suruyordum. havalar degıstı artık her gun zeytınyagı sürerim

İnşallah
Ben de özel bi krem almadım bebe yağı sürdüm, badem yağı da çok faydalıymış istersen onu da sür arada bir.

İnşallah
Ben de özel bi krem almadım bebe yağı sürdüm, badem yağı da çok faydalıymış istersen onu da sür arada bir.
evet, aklımda o da var hep unutuyorum
napalım çatlıycaz bi şekilde.. senın mınnoş ne zaman gelecek ? terazı burcu olacak sanırım

evet, aklımda o da var hep unutuyorum
napalım çatlıycaz bi şekilde.. senın mınnoş ne zaman gelecek ? terazı burcu olacak sanırım
Terazi olacak ama gelmeye pek niyetli değil sıpam :)
Çarşamba Sat a göre günüm doluyor, yarın kontrol var inşallah kanala bari inmiştir, haftalardır bi orda bi burda gezinip duruyor kanalın yolunu bulamadı

6. Ayda harita gibi oldu karnim hastanede kimsenin yoktu çatlağı utandım valla
cnm benm uzulme benmde nst de gorduklerimin hepsi catlakti bende kendime masaAllah dedim hehe ama icimden birde siz benm kalcalarimi gorun dicektim.. tuhaf bisey insan vucudu ya kiminin karni kiminin poposu catlio demekki...

Terazi olacak ama gelmeye pek niyetli değil sıpam :)
Çarşamba Sat a göre günüm doluyor, yarın kontrol var inşallah kanala bari inmiştir, haftalardır bi orda bi burda gezinip duruyor kanalın yolunu bulamadı
hey maşallah. sevdı orayı demek kı.
kanala indiyse ve sancın yoksa ne olacak, suni sancı mı verecekler?

Canim masallah oglusuna bizde daha dogurcaz iste emmiyorsa mama mi veriyorsun yada sutunu mu sagip veriyorsun nasil doyuyo basima gelirse aklimda olsun ne yapacagimi bilmiyorum resme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…