2015 Ekim Anneleri

cıldın esnek demek kı.. ne karıstırdın peki?
Aslinda kuru bi cildim var
Daha dogrusu yüzüm kuru.tam hatirlamiyorum canim ama badem kayisi çekirdeği kuku mu bisey vardi defne yapragi yagi galiba bi tane dha vardi o defne yapragini cok onermisti.saf zeytin yagi karstr cogalsin dedi yeni bitti besinci ayda basladm galiba

sanslılardansın o zaman

Düşünceli kuzen çok şirinmiş:) ne kadar vakit alıyorsa bu minişler doğum yapanlar daha nadir girmeye başlıyo. Allah kuzucuğuna iyilik versin
Canım valla o uyurken hangi işimi yapacağımı şaşırıyorum uyanıkken gazıydı altıydı emmesiydi teli elime alamıyoeum. şuanda da durum bu emdik ama gazımız var

Eklentiler

• 20151004_204638.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 168
Benim annem ablam kızıma bir dünya kıyafet aldı doğmadan bile. Kv ilk defa bu cuma takım aldı. Her zaman olmuyor böyle napalım insanların heveslerini bilemiyorsun. Annem doğumumdan beri yanımda kv toplasan 5 kere gelmiştir. Artık takmıyorum bende.

Kızlar bende doğum yapmayanlardanim.Dusundukce heyecan basıyor valla:) 37 hafta 3 günlüğüz birazcık daha dursun sonra gelebilir.Allah hepimize kolay doğumlardan nasip etsin:)

Maşallah canım güle güle büyüt

Ayyy maşallah ne tatlı olmuş

Bebek ilk doğduğunda balık yemenin emziren anneler için iyi olmadığını duymuştum canım ama sebebini tam hatırlayamadım internetten araştırsan mı acaba

cnm benm uzulme benmde nst de gorduklerimin hepsi catlakti bende kendime masaAllah dedim hehe ama icimden birde siz benm kalcalarimi gorun dicektim.. tuhaf bisey insan vucudu ya kiminin karni kiminin poposu catlio demekki...
Benim de oralarim da yok göbek daha fena gozukuyor :)

Yatakta yatip deli dana gibi donup uyuyabilecek vaktimiz olacak mi dersin ben pek umutlu degilim suanki uykularimi kar sayiyorum
Uyumasam da olur rahatça uzanmam yeter :) bebisimide döşüme basarim ohh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…