cıldın esnek demek kı.. ne karıstırdın peki?Benim hic catlagim yok canim.annem de var on kilo aldim belki de ondan olmadi.bebeyagi ve aktarda bi kac yagi karstrtmstm onu surdum
Benim oglumun adi da yağiz.bu yagizlar son gunu bekleyecek galiba canimcnm benm uzulme benmde nst de gorduklerimin hepsi catlakti bende kendime masaAllah dedim hehe ama icimden birde siz benm kalcalarimi gorun dicektim.. tuhaf bisey insan vucudu ya kiminin karni kiminin poposu catlio demekki...
Yatakta yatip deli dana gibi donup uyuyabilecek vaktimiz olacak mi dersin ben pek umutlu degilim suanki uykularimi kar sayiyorumAnammbaya varmisiz ben artık beden ozgurlugumu istiyorum yatakta deli dana gibi yatmak istiyorum
Aslinda kuru bi cildim varcıldın esnek demek kı.. ne karıstırdın peki?
Dokunmatik telefonu bulacaklarına şu hamişleri hokus pokus misali doğurtacak sistem bulsalar.Ben de korkuyorum, sezaryenden de korkuyorum.Hepsi birbirinden zor
sanslılardansın o zamanAslinda kuru bi cildim var
Daha dogrusu yüzüm kuru.tam hatirlamiyorum canim ama badem kayisi çekirdeği kuku mu bisey vardi defne yapragi yagi galiba bi tane dha vardi o defne yapragini cok onermisti.saf zeytin yagi karstr cogalsin dedi yeni bitti besinci ayda basladm galiba
Oylemi canm ne guzel adas olucaklar, valla bilmiorumki son 9 gunm kaldi bakalim ne olucak gelmeye niyetleri yok bu yagiz'larin heraldeBenim oglumun adi da yağiz.bu yagizlar son gunu bekleyecek galiba canim
Göbek kısmı sıfır çatlak bacaklarin üstünde 6. ay gibi oluşmaya başladı ama krem kullanin ca ilerlemedi.. Lierac ve Bebe yağını dönüşümlü kullandım hep..merhaba ekim anneleri, kaçıncı ayda çatlaklarınız olustu?
Canım valla o uyurken hangi işimi yapacağımı şaşırıyorum uyanıkken gazıydı altıydı emmesiydi teli elime alamıyoeum. şuanda da durum bu emdik ama gazımız varDüşünceli kuzen çok şirinmiş:) ne kadar vakit alıyorsa bu minişler doğum yapanlar daha nadir girmeye başlıyo. Allah kuzucuğuna iyilik versin
Benim annem ablam kızıma bir dünya kıyafet aldı doğmadan bile. Kv ilk defa bu cuma takım aldı. Her zaman olmuyor böyle napalım insanların heveslerini bilemiyorsun. Annem doğumumdan beri yanımda kv toplasan 5 kere gelmiştir. Artık takmıyorum bende.Ay ne güzel Güle güle kullanın. Benimkilerde hiç tık yok bi eksigin, yapılacak bi işin varmi diye soran bile olmadı. Çok şükür ki benim yapamadığım işleri eşim yapiyo. Yoksa ne olurdu bu evin hali bilemiyorum. K.v bi kere bile sormadi kızın var bide hamile sin varmi bi ihtiyacın diye. Önceleri çok takıyordum alıştım çünkü yıllardır. Ama ne bileyim doğum yaklaştıkça onlardan ilgi falan bekliyom ama nafileeeee
Maşallah canım güle güle büyütKizlar merhaba. Mesajlari okuyamyrmspinal anestezi oldum kesinlikle onermiyorum öncelikle. Bebeğim sağlıklı çok şükür. Kisa süre emiyor tek sıkıntı bu emerken. Kisa araliklarla emziriyrm bende. Sütüm rabbime çok şükür hemen geldi. Dogumda suyum geldi diye sanırım.
Hastanede ilk gece çok agrim vardi eve çıktım sanki ameliyat olan ben degilim. Ordan oraya hareket ettim misafirlerle ilgilendim kendime hiç dikkat etmedim agrim yok diye. Bir de ameliyatlym modunda olmak istemedim psikolojik olarak bilmiyorum. Kendime yeterim havasndaydm. Ama çok yanlış yapmisim. Siz sakin bunu yapmayin yeni doğum yapacak güzel anneler. Kendinizi ne kadar iyi hissedersenz hissedin dinlenin sürekli.
Dediğim gibi çok hareketliydm taaki dün oturdugum yerde kitlenip kalana kadar. Hareket edemedim. Ameliyat yerim çok yandi sinirlerim bozuldu. Annem annanem ablam çaresiz bakti kaldi çünkü yardim ettirmedim edemezlerdi çünkü. Neyse daha sonra bir şekilde kalkip uzandim ve ağrı kesici aldim. Şimdi dikkat ediyorum. Yatip oturup kalkarken.
Melegimize kavuştuk...çok şükür rabbime.. hamd olsun. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin.
Hepinize İNŞALLAH hayırlı doğumlar diliyorum rabbimden. Rabbim herkesi her hamileyi kurtarsın İNŞALLAH..
Aynen canım benim de 9 gunum kaldi 13 u son.gunum. bakalim hangi yagiz hizli cikacak :)Oylemi canm ne guzel adas olucaklar, valla bilmiorumki son 9 gunm kaldi bakalim ne olucak gelmeye niyetleri yok bu yagiz'larin heralde
Malesef bende varım amahayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt bebeğini, amin inşallah :)
Sırf normal düşündüğüm için son bikaç gündür normali tercih ediyorum ara ara klozet :) umarım gerçekten etkisi vardır
Ben de varımvarmışız baya
Kesinlikle katılıyorum :)Dokunmatik telefonu bulacaklarına şu hamişleri hokus pokus misali doğurtacak sistem bulsalar.
Ayyy maşallah ne tatlı olmuşMrb kızlar. Burayı çok özlüyorum bebeğimle ilgili konuşmayı, heyecanlı ultrason günlerini beklerken sizinle paylaşmayı :) Benekle fırsat buldukça giriyorum ama hepinizi çok özlüyorum. Sizinle kuzenin hediyesini paylaşmak istedim. Eve geldiklerinde kız istemeye geldiler sandım ellerinde bohça ile :) sepetin içinde 5 takım kıyafet emzik ayakkabı çorap elbise zıbın çok güzel şeyler koymuştu. Ben ilk defa böyle birşey gördüm sizinle paylaşmak istedim.
Sukurler olsun hic catlagim olmadi tamamen kisiye gore degisiyormerhaba ekim anneleri, kaçıncı ayda çatlaklarınız olustu?
Bebek ilk doğduğunda balık yemenin emziren anneler için iyi olmadığını duymuştum canım ama sebebini tam hatırlayamadım internetten araştırsan mı acabaİyi Akşamlar kızlar, nasılsınız?
Bugün büyük oğlum dedesiyle parka gidip, küçüğüm de uyuyunca ananeye bırakıp eşimle biraz dışarı çıktık. Bebeğe ilave önlük, Islak mendil ve süt saklama kabı aldım. Oradan balıkçıya gidip balık aldık. Eve geldim minik uyanmamış bile dahasonra Balığı bir güzel temizleyip pişirdim sonra büyük Oğlumu doyurdum, bu ara ona biraz özel ilgi gerekiyor malum..
Dışarı çıkmak iyi geldi bana, büyük Oğluma da dedesiyle gezmek iyi gelmiş anlaşılan. Daha iyi gibiyiz. Bebek de arada sıkıştıran gaz sancıları dışında iyi çok şükür:) göbeğimiz de düştü düşecek, bekliyoruz sabırsızlıkla, banyo yapacağızdoktorumuz bize Göbek için özel birşey vermedi, hiçbirşey yapmıyoruz, büyük kuzuda da yapmamıştık çabuk düşmüştü. Doktorumuz da aynı zaten
Kakamızın da rengi bugün Değişti artık, yeşile döndü, daha sonra da sarıya dönecek inşallah
Bende böyle durumlar, herkes iyidir umarım
Benim de oralarim da yok göbek daha fena gozukuyor :)cnm benm uzulme benmde nst de gorduklerimin hepsi catlakti bende kendime masaAllah dedim hehe ama icimden birde siz benm kalcalarimi gorun dicektim.. tuhaf bisey insan vucudu ya kiminin karni kiminin poposu catlio demekki...
Uyumasam da olur rahatça uzanmam yeter :) bebisimide döşüme basarim ohh :)Yatakta yatip deli dana gibi donup uyuyabilecek vaktimiz olacak mi dersin ben pek umutlu degilim suanki uykularimi kar sayiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?