2015 Ekim Anneleri

Kızlar, gün geçmiyor ki yeni bir sıkıntıyla karşılaşmayalım.
Bulunduğum ilde bir üniversite iki de özel hastane var, yani hamilelerin tercihleri sınırlı. Ben başından beri hem evime yakın olan hem de anlaşmalı olduğum hastaneye gidiyorum. Bir kere ünv hastanesine gittim, gittiğime bin pişman oldum, ağlayarak çıktım. Biz de karar aldık, baştan beri gittiğim hastanede doğum yapacağıma dair.
Dün eşim bir arkadaşı ile konuşurken hangi hastanede doğum yapacağımı sormuş, eşim de söylemiş. Arkadaşının eşi de o hastanede doğum yapmış, bebeklerini 36. Haftada kilosu çok olduğu için sezaryen ile almışlar ve bebekte biraz problem olmuş sanırım sıkıntı yaşamışlar.
Eşim de doğal olarak tedirgin oldu, acaba yetersiz mi orası, doğuma ünv hastanesine mi gitsek diyor. Ama ben hiç istemiyorum, gitmeyip gitmeyip doğuma gidince laf ederler kesin. Çok kafam karıştı ve çok canım sıkıldı.
Arkadaşı anlatmakla iyi mi yaptı kötü mü yaptı bilmiyorum.

Bebek ilk doğduğunda balık yemenin emziren anneler için iyi olmadığını duymuştum canım ama sebebini tam hatırlayamadım internetten araştırsan mı acaba
Canim ben balik yagi icerken dr um bana dogumdan sonrada devam edersin bebek baligin vitaminlerinden faydalanmis olur demisti Sonra bebegim cok kilo almaya baslayinca biraktirdi acaba nasil bir etkisi var merak ettim bende

Bende ünv hastanesine gittim bi kere bir daha gtmem dedim.. Canım benim şuan gittiğim hastane içinde bir sürü şey söylüyorlar iyi olsun kötü olsun bence sen nerde rahatsan oraya git çünkü herkes bir olmuyor yada dr un iyisine çatmamıştır

Slm kızlar hiç ağrım sancım yok yarın inşallah doktorum iyileşip gelirse muayene olacağım sunni sancı isteyeceğim bu gece bütün arkadaşlarımdan dua istedim öyle kendiliğinden geliverse sancım diye sizde dua eder misiniz ? Korkuyorum 40+3 oluyoruz sıkıntı olacak diye

Dinlemeyin kimseyi herkesin deneyimi farklı oluyor hiç bir yerden herkes mennun olamaz mutlaka memnun olmayan biri çıkıyor sen kendini nerde rahat hissediyorsan oraya git

Dinlemeyin kimseyi herkesin deneyimi farklı oluyor hiç bir yerden herkes mennun olamaz mutlaka memnun olmayan biri çıkıyor sen kendini nerde rahat hissediyorsan oraya git

Bende öyle dedim eşime, benim ünv hastanesinde gittiğim doktoru da çok övmüşlerdi ben memnun kalmadım mesela. İyi düşünelim iyi olsun dedim, inşallah sıkıntı yaşamadan doğumumu yapar sağlıkla kucaklarım bebeğimi.

Tabii ki ederiz canım. İnşallah tez vakitte hayırlısı ile kucağına alırsın bebeğini.

İnşallah canım sen kafanı yorma şimdi bunlarla doğumunda yakın sakin olmaya bak =) öyle böyle bir şekilde doğurucaz

Canım Allah gönlüne göre versin inşallah kendiliğinden gelir sancın.

Cnm bnm hakkinda hayirlisi olsun dualarim seninle guzel haberlerle gel

Sakinlik çok önemli doğru diyorsun canım, yarın kontrol var bakalım ne durumda bıdık :)
Ayy çok heyecanlı =) benimde salı sanki ilk defa gidiyomuşum gbi ama napım günler yaklaştıkça onu daha çok özlüyorum.. Birde inadına gbi her yerde bebiş fotosu videosu ağlama sesleri felan gelsin artk diorum =)

Ben artık her kontrolde korkmaya başladım, önceden sevinçle giderdim şimdi tedirginlik aldı onun yerini
Wc ye her gittiğimde peçeteye sürekli damla damla su geliyor, bekliyorum siliyorum su gelmiş oluyor çok az, acaba suyum sızıyor da farketmiyor muyum?

Gün saymıyorum fakat sat a göre 1 hafta olduğunu biliyorum. Uzatmalara kaldığını düşünecek olursam maksimum 10 gün... Sırtüstü yatmak, yardım almadan çorap ve ayakkabı giyebilmek, hamile kıyafetlerine bye bye diyebilmek, jinekoloğu daha az görmek, koşabilmek, yalpalamadan yürüyebilmek... Say say bitmez. Kış boyunca bebek büyütmek te en güzeli sanırım. Yaz geldiğinde tatil planı yapmak ve bebeğin büyümüş olması ohh süper. Doğum anında da bunları düşüneyim en iyisi. Allah hayırlısıyla Sağlıkla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin ne diyeyim. Hayal kurmak pek iyi geldi.

Canım benimde su geliyo az az doktora sordum kafası ile assa baskı yapiyo ondan dedi normalmis

Ben bile rahatladım :)
En güzeli de dediğin gibi yaza kadar bebeklerimizin büyümüş olması, tatil için plan yapabilme ihtimali.
Sürekli birileri doğurduğumu merak edip sormasa, rahat olucam aslında ama fırsat tanınmıyor resmen

Canım benimde su geliyo az az doktora sordum kafası ile assa baskı yapiyo ondan dedi normalmis
Hah, normalse tamam, zaten çok bişey gelmiyor peçete sırılsıklam olmuyor mesela.
Bu arada şu aşağıdaki reklamları kaldırmanın bir yolunu biliyor musunuz yaa, sürekli silikonlu meme görmek zorunda mıyım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…