2015 Ekim Anneleri

Yok çatlayacaksa çatlıyor ben de geçen temizliğimi yapıyordum bi balmışım aynaya bacak aramın tam bacağa giden yerde öyle derin bir çatlak ki kanıyor nerdeyse. Şoka girdim.
evet catlayacagı varsa çatlıyomus gercekten.bende 3.ayımdan ıtıbaren neler nelerkullandımm ama1 aydır karnımm felaketcatladı

Canim harika cdden ne guzel dusunmusler bayildim☺☺bebegini de kokla teyzelerinin yerine emi☺

Benim afedersin kilodum sürekli ıslak akıntı olsa anlarımda bu böle kokusuz renksiz bişe bende anlamadım yani bende aynı dertten müzdaripim dr dicem de hep unutuyorum

Benimde sen gibi canım. 1 cm açılmam varmış. Cumartesi günü çatı muayenesi yaptı.kanala girmiş kafasına dokundum dedi. Bebeğim 4 kilo olduğu için suni sancı verelim yoksa bu hafta hızlı kilo alır dedi. Sancım hiç yok. Yarın suni sancıyla doğumu denicez. Normal doğumu çok istediğim için bekleyemiyorum. Yoksa kendi sancımla doğum yapmayı çok istiyordum. Allah yardımcın olsun. Sağsalim kavuşuruz inşallah yavrularımıza. Banada dua edermisiniz kızlar. Rabbim hepimizi bir nefeste sağlıkla kurtarsın inşallah.

Annem, ablam her gün yazıyordu "aklım sende aklım sende..." Sen dualarını eksik etme , Aklın sana lazım olur bende kalmasın yazdım. Arkadaşlarımdan da soranlar oluyor. Panik olmaya gerek yok. Sonuçta dünyada ilk veya son doğuracak kadın ben değilim. Doğurunca haber veririm rahatınıza bakın diyorum. Herkeşler :) rahat. Kimse sormuyor artık. Hatta doğurunca da hemen haber veremeyebilirim, haber verdiğimde haberiniz olur diyorum :)) konunun konumunu değiştirdim. Bu kız doğurur haber vermez düşüncesi sardı insanları :) bizi habersiz bırakma ya vardılar neticede. Benimde Kafam rahatladı vallahi.

İnşallah sancin gelir canim dualarim seninle

Canım Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin demeyeceğim artık. Allah bu gece normal doğumu hakkında hayırlı eylesin ve hayırlısıyla bebeğini bu gece kucağına almayı nasip etsin. Dua ise bu da benden olsun. Kayınvalidem e de söyleyim o da dua etsin senin için. Benden daha iyi bir insan :)) inşallah dualar kabul olur ve sende melis e kavuşursun Sağlıkla.

Canım ben senden 10 gün gerideyim ve benim bebeğimde 4 kilo günde 30-50 gr arası alır dedi hatta ben yememi azaltayım mı daha çok almasın diye dedim günde 50 gr dan fazla almaz dedi bende sormuştum suni sancıyı bende hiç açılma yok kanalada girmediğinden olmaz dedi 41. Haftaya kadar bekleriz dedi kilosunu çok sorun etmiyor.
İnş çok kolay bir doğum olur sağlıkla al bebeğini kucağına

Çok geçmiş olsun Güle güle büyüt tatlim bebişini.
Bende baş ağrısı da çoktu. Çok şükür bugün yok. Ama dikiş yerlerimden korkyrm

Sezeryan oldum canım

Benimde 4 olunca doktor riske atmayalım sezeryana dönmesin açılmanda var dedi ikna oldum. Ama korkuyorum. Keşke kendi sancım gelseydi. Amin canım teşekkür ederim.

Sen yine de doktoruna sor canım bilmiyorum ama biktim şaka gibi devamlı aşağıda

Valla aynısını ben geçende de yazmıştım hatta direk msj yazarken çıkıyo inat gibi..
Eşim yanımda oluyo utanıyorum daha gormedi ama

Kızlar sezeryan olanlar korse takiyomsnz?? Dikiş yerinden korkuyrm hava almazsa kötü olursa korse takinca. Ne yapmaliyim?Hangi korseyi kullanmaliym bu konuda beni bilgilendirin lutfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…