Korse takmıyorum ilk günlerdeki sarkıklık yok sarmadım da çünkü dikişlerim acır diye korktum.Kızlar sezeryan olanlar korse takiyomsnz?? Dikiş yerinden korkuyrm hava almazsa kötü olursa korse takinca. Ne yapmaliyim?Hangi korseyi kullanmaliym bu konuda beni bilgilendirin lutfeen
Bi kere benm eşim tam görecekti gizli kapaklı iş yapar gbi sayfayı nasıl kapatıcamı bilemedimSen yine de doktoruna sor canım bilmiyorum ama biktim şaka gibi devamlı aşağıda
Eşim yanımda oluyo utanıyorum daha gormedi ama
Belli olmuyor hiç bir anda gelir sancın inş istediğin gibi olur herşeyBenimde 4 olunca doktor riske atmayalım sezeryana dönmesin açılmanda var dedi ikna oldum. Ama korkuyorum. Keşke kendi sancım gelseydi. Amin canım teşekkür ederim.
Haha valla insanın eli ayağına dolaşıyor :)Bi kere benm eşim tam görecekti gizli kapaklı iş yapar gbi sayfayı nasıl kapatıcamı bilemedim
Hayrlısıyla inşlh kvuşursun cnm :)Canim masallah oglusuna bizde daha dogurcaz isteemmiyorsa mama mi veriyorsun yada sutunu mu sagip veriyorsun nasil doyuyo basima gelirse aklimda olsun ne yapacagimi bilmiyorum resme.
Cnm ben şalla sıkıca sarıyorum 40ımdan sonra korse takıcam şimdi cok sıkar havasız kalır diye takmıyrmKızlar sezeryan olanlar korse takiyomsnz?? Dikiş yerinden korkuyrm hava almazsa kötü olursa korse takinca. Ne yapmaliyim?Hangi korseyi kullanmaliym bu konuda beni bilgilendirin lutfeen
Sadece o gobek kismini sariyosun dimi canim ne kadar sarılı kaliyor pekiCnm ben şalla sıkıca sarıyorum 40ımdan sonra korse takıcam şimdi cok sıkar havasız kalır diye takmıyrm
Aynen nasıl kaldırılıyorki bunlar hralde siz sadace göğüs görüyorsunuz bende yok bilmem bikini bölgesi yok c i pozisyonları bir sürü şey töbe töbe şikayet etskHaha valla insanın eli ayağına dolaşıyor :)
Canim seninde gunun az kalmis agrilarin siddetinden cok sikligi onemli ne siklikta oldugunu takip et mutlaka herkeste cok siddetli olacak diye bisey yok agri esigin yuksek olabilirKızlar doguramayanlar arasında ben de varımPerşembe günü 3500 kiloydu prensesim. Doktorum 1 hafta sonra kilosuna bakalım 4e yaklaşırsa normal doğum zorlaşır dedi . Çatıma da baktı gayet iyi 3500 kiloyu rahatlıkla doğurabilirsin ama 4e yaklaşırsa olmaz dedi. Sabırsızlıkla bekliyoruz elif eylül'ümüzü Bu arada akıntım çok fazla hatta ara ara su gibi bişey de geliyor sürekli ıslağım bebeğimin ayakları göbek hizama kadar indi nerdeyse.Regl sancısı gibi ufak sancılar ve sürekli wc ve baskı hiissi de tamam.Ama öyle büyük bir ağrım sancım yok. Bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimizzz inş.
Nihalper nasılsın, takipteyim seni Ekim annelerindeki tek hemşerim olduğundan@ phiri rabbim kolay doğumlar versin inşallah.Batuhanannesi seni uzmeden kolaycacik normal yolla gelir bebisin inşallah. @fleuri cok guzel moral verici seyler yazmissin canim. Sanırım bu aralar en çok böyle şeyler duymaya ihtiyacım var. drymstfbyz sezeryan sonrası kaçıncı hafta nda normal doğum yaptın canım? Benim de ikinci sezeryanim olacagindan 20 sine kadar her hafta kontrol eski sezeryan yeri incelince doğum aalirim dedi dr. Eger incelmezse 20 sinden sonra bi gün alicak inşallah. Umarım bi sorun yasamayiz.
Dua ettim inşallah kendiliğinden gelirSlm kızlar hiç ağrım sancım yok yarın inşallah doktorum iyileşip gelirse muayene olacağım sunni sancı isteyeceğim bu gece bütün arkadaşlarımdan dua istedim öyle kendiliğinden geliverse sancım diye sizde dua eder misiniz ? Korkuyorum 40+3 oluyoruz sıkıntı olacak diye
Iyiyim canim hastanemizi degistirdikkentde volkan beye basladik anadoludan memnun kalmadikLady. Kenttee. Kentst: 42878702 .!.:Nihalp.anadolu dan memnun nasılsın, takipteyim seni Ekim annelerindeki tek hemşerim olduğundanAnadolu hastanesine devam mı ediyorsunuz?
Aaa öyle mi, bende ona gidiyorum :) Ne zaman doğum yapacaksın belli mi günü?Iyiyim canim hastanemizi degistirdikkentde volkan beye basladik anadoludan memnun kalmadik
Canım kaldiramiyolarmis herhalde yapacak bisey yok gibiAynen nasıl kaldırılıyorki bunlar hralde siz sadace göğüs görüyorsunuz bende yok bilmem bikini bölgesi yok c i pozisyonları bir sürü şey töbe töbe şikayet etsk
Yok canim iste 20 sinden sonra aliriz dedi sen de mi ordasin sana doğum tarihi verdi mi bi de doğum fiyatlarını biliyor musun randevum ne zaman belki cakisir görüşürüzAaa öyle mi, bende ona gidiyorum :) Ne zaman doğum yapacaksın belli mi günü?
Yok canım benim doğum tarihim, normal bekliyoruz şimdilik bakalım. Doğum fiyatları sezaryen de normal de 900 tlymiş. Epidural 1500müş. İki kişilik odalar 75, tek kişilikler 150 tl ymiş. Yarın randevum canım senin ne zaman?Yok canim iste 20 sinden sonra aliriz dedi sen de mi ordasin sana doğum tarihi verdi mi bi de doğum fiyatlarını biliyor musun randevum ne zaman belki cakisir görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?