2015 Ekim Anneleri

LadyCedar sağol canım. Ben bu haftadan sonra her perşembe oradayım inşallah. Bana bu gidişimde ameliyat için tetkikler yapılacak. Bile bile kesilecegimiyi haberlerle gel inşallah

[QUOTinşallah edar, post: 42879104, member: 285192"]Allah yardımcımız olsun canım, sağlıcakla kucaklayalım bebeklerimizi.[/QUOTE]
Amin insallah

İnşallah canım. Tecrübeli arkadaşlarım diyorki bebeği emzirip bırak abinin yanında çok ilgilenme. Bakalım neler olacak

Kızlar iyi akşamlar hep takip ediyorum ama sayfaları okuyacağım diye yazmaya fırsat bulamadım hele şükür bitirdim bende 8 ekim perşembe sezaryen e gireceğim inşallah
Rabbim hepimize hayırlı doğumlardan nasip etsin inşalla dely ve lovely ve doğum yapan bbütün canlar allah analı bbabalı buyutsun inşallah cep tel den giriyorum yazması ayrı bi dertmis neyse hepiniz kkendinize iyi bakin iyigeceler

Mide yanmam geçmiyor, yatağa da yatırmıyor. Anladım bana bu gece uyku yook Gündüzleri daha rahat uyuyorum, yarın işim çok olmasın diye canımın istediği zeytinyağlı bir yemek vardı. Onu hazırladım, pişiyor şimdiiYarına sadece yanına bulgur pilavı, salata ya da cacık falan yapmak kalıyor, onları da hemencecik hallederim ve boool booool uyurumm inşallahEşim de soğan kokusunu alınca koştu geldi mutfağa Bu ara o da o kadar dalgın ki. Bir cümleyi 3-5 defa kurmak zorunda kalıyorum. İş değiştirme durumu var, görüşmeleri oluyor. Yavuz'umuz doğduktan 10 gün sonra başka bir şehire taşınabiliriz bile Salı günü aynı firma ile 2.görüşmesini yapacak. Bizim Yavuz cidden kısmeti ile geliyor galiba. Benim hastane günüm de Salı günü. Eşim ilk görüşmesini de Salı günü yapmıştı. Hayırlısı ise olsun diyoruz. Bakalım bebişle hayatımızda başka neler değişecek

Madem uyku yok iyi yapıyorsun yemeğini hazırlayarak. Kesinlikle bebek kendi bahtı şansı ile geliyor. Hadi bakalım eşin için ve sizler için en hayırlısı, güzeli, kazançlısı ne ise o olsun. Allah rast getirsin canım

Çalışırken bu kadar hünerlerimi gösteremiyordum, eşim bile şaşkın. Sen neler biliyormuşsun diyor :) Yavuz sayesinde ben de görüyorum diyor :)
Amin canım, inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında.

ayyy kızlar sankı bebeğim sığmıyor karnıma..birde hareket ettıkçe sankı her an suyum patlayıp gelecekmiş gibi :) size de oluyor mu ya

ayyy kızlar sankı bebeğim sığmıyor karnıma..birde hareket ettıkçe sankı her an suyum patlayıp gelecekmiş gibi :) size de oluyor mu ya
Bana da oluyor canım. Karnım geriliyor, bir de ayaktaysam aşağıya acaip bir baskı oluyor. Sanki attığım adımla bebeği oraya bırakacakmış gibi hissediyorum Bir de bir tarafıma yatıp, bir süre sonra kalkınca bakıyorum ki bebeğim komple oraya gitmiş. Diğer taraf çökmüş, toplandığı yer kocaman ve taş gibi olmuş. Büyüdü minnaklar artık, dar geliyor yerleri.

Spinal

SpinaL nasıl ki
Epidural belden iğne
Peki spinal nasıl

Canım bak şöyle bir yazı buldum.

Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.

Olu
Ben de ikisi arasındaki farkı merak ediyorum aslında
Epidural daha konforlu diyo internet
Gerçi bana da epidural dedi
Ama anlamadığım yarın gel tahliller yapalım ona göre karar verecegım dedi
Acaba ne tahlılı
Bel fıtıgı var ben de
Ama bu epidural denen sey bel fıtıgı hastalarına da yapılıyormus o halde hamıleye de yapılır

Kızlar sezeryan olanlar korse takiyomsnz?? Dikiş yerinden korkuyrm hava almazsa kötü olursa korse takinca. Ne yapmaliyim?Hangi korseyi kullanmaliym bu konuda beni bilgilendirin lutfeen
Canım ben 6. Gün doktorumun önerisi ile alttan giymeli korse takmaya başladım ve cok memnunum hafif bir acı vardı o da yok oldu 3 gündür takıyorum ve gözle görülür incelme var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…