İyi yapmışsın böyle de çok şık olmuş canım, ben de sepet aldım bir tane onun içinde vericem nasip olursa.Canım bizimkiler öyle olmasın dediler bende böyle yaptım çikolataları da tepside olacak seninkiler de guzel olmuş ne demek :)LadyCedar
Allah yardımcımız olsun canım, sağlıcakla kucaklayalım bebeklerimizi.LadyCedar sağol canım. Ben bu haftadan sonra her perşembe oradayım inşallah. Bana bu gidişimde ameliyat için tetkikler yapılacak. Bile bile kesilecegimiyi haberlerle gel inşallah
Aaa evet sepette alabilirim unuttum onuİyi yapmışsın böyle de çok şık olmuş canım, ben de sepet aldım bir tane onun içinde vericem nasip olursa.
Benim oğlum da 5 Yaşında canım, biz de ışın kılıcı istiyordu onu almıştık Bebeğin hediyesi diye ama işler evde bebekle ilgilenildiğini görünce değişiyor maalesef..
Onlar için de çok zor bir durum Anlıyorum onu da ama üzülüyorum işte ne yapayım..
Neyse alışacaklar elbet.. İnşallah senin oğlun sorun çıkarmaz, kıyamıyor insan onlara da. Minicik onlar da ya ne yapsınlar
Aynen cnm sürekli sarılı bazen 1-2 saat cıkarıyrm bunalınca tekrar sarıyormSadece o gobek kismini sariyosun dimi canim ne kadar sarılı kaliyor peki
Canim dogurmayi bekliyorum gelmiyo benim usak insallah hayirlisi olur maasallah kuzucugun buyuyor annesi Rabbim nazardan korusun☺Allah sağlıkla kucağınızı
Koklayım tabikideeSenin nasıl gidiyor yeni hayat :)
Madem uyku yok iyi yapıyorsun yemeğini hazırlayarak. Kesinlikle bebek kendi bahtı şansı ile geliyor. Hadi bakalım eşin için ve sizler için en hayırlısı, güzeli, kazançlısı ne ise o olsun. Allah rast getirsin canımMide yanmam geçmiyor, yatağa da yatırmıyor. Anladım bana bu gece uyku yookGündüzleri daha rahat uyuyorum, yarın işim çok olmasın diye canımın istediği zeytinyağlı bir yemek vardı. Onu hazırladım, pişiyor şimdii Yarına sadece yanına bulgur pilavı, salata ya da cacık falan yapmak kalıyor, onları da hemencecik hallederim ve boool booool uyurumm inşallah Eşim de soğan kokusunu alınca koştu geldi mutfağa Bu ara o da o kadar dalgın ki. Bir cümleyi 3-5 defa kurmak zorunda kalıyorum. İş değiştirme durumu var, görüşmeleri oluyor. Yavuz'umuz doğduktan 10 gün sonra başka bir şehire taşınabiliriz bile Salı günü aynı firma ile 2.görüşmesini yapacak. Bizim Yavuz cidden kısmeti ile geliyor galiba. Benim hastane günüm de Salı günü. Eşim ilk görüşmesini de Salı günü yapmıştı. Hayırlısı ise olsun diyoruz. Bakalım bebişle hayatımızda başka neler değişecek
Çalışırken bu kadar hünerlerimi gösteremiyordum, eşim bile şaşkın. Sen neler biliyormuşsun diyor :) Yavuz sayesinde ben de görüyorum diyor :)Madem uyku yok iyi yapıyorsun yemeğini hazırlayarak. Kesinlikle bebek kendi bahtı şansı ile geliyor. Hadi bakalım eşin için ve sizler için en hayırlısı, güzeli, kazançlısı ne ise o olsun. Allah rast getirsin canım
SpinaL nasıl kiTüm vaktimiz oğluşumuz oldu çok giremiyorum spinal oldum Canım 15 dakikada bebeği çıkardılar benimki de max 40 dakika sürdü dikiş yerlerim çok Ağrıyo o da olmasa herşey güzel olacak
Ay ben seni doğuranlardan sandımCanim dogurmayi bekliyorum gelmiyo benim usak insallah hayirlisi olur maasallah kuzucugun buyuyor annesi Rabbim nazardan korusun☺
Bana da oluyor canım. Karnım geriliyor, bir de ayaktaysam aşağıya acaip bir baskı oluyor. Sanki attığım adımla bebeği oraya bırakacakmış gibi hissediyorumayyy kızlar sankı bebeğim sığmıyor karnıma..birde hareket ettıkçe sankı her an suyum patlayıp gelecekmiş gibi :) size de oluyor mu ya
Ben de ikisi arasındaki farkı merak ediyorum aslındaSpinal
SpinaL nasıl ki
Epidural belden iğne
Peki spinal nasıl
Spinal
SpinaL nasıl ki
Epidural belden iğne
Peki spinal nasıl
Epidural daha konforlu diyo internetBen de ikisi arasındaki farkı merak ediyorum aslında
Canım ben 6. Gün doktorumun önerisi ile alttan giymeli korse takmaya başladım ve cok memnunum hafif bir acı vardı o da yok oldu 3 gündür takıyorum ve gözle görülür incelme var bendeKızlar sezeryan olanlar korse takiyomsnz?? Dikiş yerinden korkuyrm hava almazsa kötü olursa korse takinca. Ne yapmaliyim?Hangi korseyi kullanmaliym bu konuda beni bilgilendirin lutfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?