2015 Ekim Anneleri

Bugun bizde benzer birşey yasadık daha dogrusu aklımıza geldi. Beş sene evvel eşimin annesi ve babası kazada vefat ettiler. Ekim ayıydı. Allah iZin verirse ben de ekimde doğum yapacagım. Bugun dedim ki annenler ekimde vefat etti bebek te ekimde dogacak. Megersem o da aynı seyi dusunmus... Bazı seyler gercekten enteresan. Ve planlıda değildi..

Gece olunca insan daha çok ağırlaşıyor sanki. Gündüz yine işimi gücümü hallediyorum. Yürüyüş te yapabiliyorum. Ama akşam oldumu çatım ağrıyor ve bıçak gibi saplıyor. Sağ bacağımı sürükleyerek yürüyorum. Doğum yakın desem karnımda düşmedi sanki hala yukarda. Karnının aşağı indiğini farkeden varmı

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah.
Evet canım, çok garip ilerliyor bazen bazı şeyler. Geçenki görüşme saati ile benim doktor randevum aynı saatlerdeydi. Ama bu Salı günü doktorumu görmeyeceğim, sadece nst var.
Belki tesadüf belki kaderin cilvesi. Ne olursa olsun hakkımızda hep hayırlısı olsun.

Bnm canım hemde baya indi göğsümün altına elimi koyunca düm düz duruyor zaten bebişin bütün hareketleri aşağıda hissediyorum afedersin şeyimin orda yanii

dely canım bebekten dolayı giremiyorum nasılsın bebiş nasıl merak ettim sizi sayfalar çok hızlı ilerliyor geriye dönük bakamadım.
Canım ben bugun hastaneye ziyarete gittim kendisini. Bebiş de o da iyiydi maşallah. Eşiyle yürüyüş yapıyorlardı. Yorgun görünüyordu ama maşallah ayaktaydı. İnşallah günden güne toparlayıp daha iyi olacaktır.
Bebişi de çoook tatlıydı, pembiş yanaklı kuzu uyuyordu ama elleri kıpır kıpırdı maşallah.

Bir çatı ağrısı yaşayan anne daha. Benim yeni başladı. Acaba karnım mı aşağı indi de ağrıyor dedim ama farkedemedim. Eşime sordum yoo gayet yukarda dedi.

Kizlar hayirli geceler uyuyamiyorum ben artik uykum da var aslinda...cdden su son gunler cok zor beklemesi ne zaman ne olacaginin bilinmemesi heyecani artiyo guzel dogumlar yasayalim insallah
Aminn Allah sağlıkla hayırlı bir şekilde kurtarsın inşallah canım. .
Uyunmuyor evet canım ama dogumdan sonra da uyunmyr pek. Saati gece kurup kurup yatıyorum. Emzirmek için. Sağlıklı olsunlar da İNŞALLAH

Kizlar hayirli geceler uyuyamiyorum ben artik uykum da var aslinda...cdden su son gunler cok zor beklemesi ne zaman ne olacaginin bilinmemesi heyecani artiyo guzel dogumlar yasayalim insallah
İnşallah tatlım yhabende uyuyamıyorum oğlum kendini aşağı doğru itiyor herlde akıntı gelir gbi hissediyorum çok fena bişe birde adet ağrılarının bir iki tık daha fazlası var şuan bebeğin hareketlerine bağlıyorum onuda bakalım nolcak

Bir çatı ağrısı yaşayan anne daha. Benim yeni başladı. Acaba karnım mı aşağı indi de ağrıyor dedim ama farkedemedim. Eşime sordum yoo gayet yukarda dedi.
Canim benim 3 hafta boyunca agridi bacak aradaki kemikler filan doguma hazırlık icinmis insallah kolay dogumlarimiz olur benim karnim indi ama doktor kanala grmenis dedi hic anlamıyorum ben..sadece Rabbim buradaki tum arkadaslarma ve bana da rahat dogum nasip etsin diye dua ediyorm

[QUOTE="kuvakvakvak, post: 42880187, member: 5]Bir çatı ağrısı yaşayan anne daha. Benim yeni başladı. Acaba karnım mı aşağı indi de ağrıyor dedim ama farkedemedim. Eşime sordum yoo gayet yukarda dedi.[/QUOTE]
Yarın da çatı muayenem var. Bakalım doktor ne diycek. Ben pek aşağı indiğini düşünmüyorum ama bakalım. Çatı muayenesinde de kasmıycam kendimi inşallah. Korkmuyorum.

Haklisin canim bebisler olunca da uyku olmaz Allah hepimize kolaylik versin insallah saglikla buyuturz bebislerimizi

Canim Allah hepimize kolaylik versin benimde surekli tuvaletim geliyor asagidaki.baskidan dolayi agri oluyo ama geciyo sonra anlamadim ki bde bu gece cok hareketli normalde azaldi hareketleri korkuyo insan

Canım sana da hayırlı geceler. Ne tesadüftür ki ben de uyuyamıyorum ama benim sebebim gün içinde uykuya öyle doyuyorum ki gece 2-3 e kadar uykum gelmiyor. Son günler... Sofra buldun mu otur, vakit buldun mu uyu misali :) açıkçası nasıl doğuracağını önceden bilsen ve ne zaman doğuracağını da yine beklemesi zor gelir. Sonuçta sezaryen için gün, saat alanlarıda gördük. Sezaryen öncesi uykusuz kaldılar heyecandan. Öyle de böyle de gelecek. Dediğin gibi güzel olsun herşey.

Canim Allah hepimize kolaylik versin benimde surekli tuvaletim geliyor asagidaki.baskidan dolayi agri oluyo ama geciyo sonra anlamadim ki bde bu gece cok hareketli normalde azaldi hareketleri korkuyo insan
Ewet cnm oğlumun da hareketlerinde değişmeler var ama ya kanala giriyor yada kendini doğuma hazırlıyor sen içini ferah tut

13 gün kaldı ama o kadar sürmez sanırım sona yaklaştığımı hissediyorum yakındır oğlumun gelmesi sağlıkla gelsin de hayırlısı bakalım
Oh my lord diyeceğin günler az kaldı desene. Kişi kendi vücudunu doktordan daha iyi tanıyor aslında. Eğer adapte olur ve iyi gözlem yaparsa kişi bence doğumun yaklaştığını da hisseder. Hadi bakalım canım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…