2015 Ekim Anneleri

Amin canım. İnşallah bekleyen bizlere de Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsiiin.

Yarın da çatı muayenem var. Bakalım doktor ne diycek. Ben pek aşağı indiğini düşünmüyorum ama bakalım. Çatı muayenesinde de kasmıycam kendimi inşallah. Korkmuyorum.
Ben olmadım çatı muayenesi henüz. Haftaya Salıdan için bebeğin döndüyse yaparım dedi doktorum. İlk ben okuduklarımdan korktum ama şimdi daha sakinim. Niye korkucaz ki... Hem herkesin hissettiği, acı eşiği falan farklı. Kasma olmadığı zaman da gayet rahat geçen saniyelik bir muayene. Sen de rahatsın ne güzel. Hemencecik bitsiin, hakkımızda hayırlısı olsuun.

Aynen =) ayy öle diyince sıcak bastı heyecanlandım =)

Kizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum
Tabi okuruz canım ne demek allah yardımcın olsun dikkat et kendine iyi oluncs yazarsın (=

Az önce banyodan çıktım ve her zamanki rutin kontrolümü yaptırdım eşime "göbeğimde çatlak vaar mııı" suskun bakışlarından cevap vermesine fırsat bile vermeden aynayı kaptım elime ne göreyim göbeğimin altında sağ ve sol olmak üzere kırmızı çizgiler son 2 hafta kala yapılacak iş mi kızım bu diyip küsüştük yine içerde neler yapıyor ama pas vermiyorum cadıya

S selinnn63 Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucakla bebişini inşallah. Güzeel haberlerini bekliyoruuz :)

Herkese Allah rahatlık versin kızlar. Uykum yok, yeni bir kitaba başlayacağım ben de. İyi gecelerrr

Kizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum
Ooo heyecan dorukta desene yarın bu saatlerle bebişinle olucan hayırlısıyla Rabbim yardımcın olsun ayetel kürside okudum Allah kabul etsin inşallah güzel haberlerden mahrum bırakma bizi

Okudum Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..

Tmm cnm allah razi olsun:))) biraz uyumaliyim ama gram uyku yok gozumdeofffffff nlcak valla bilmiyim:)) yazarim muhakkak cnm
Tamm canım ayy bnde heyecanlandm şimdi sanki ben grcem doğuma o uykusuzluk bende de var ama gündüz mıyışıp kalıyorm gece uykusunu özldm valla... Sen dinlen canım şimdi uyuyamsanda gözlerini dnlendr belki düşüne düşüne uyursun =) bana öle oluyo özellikle kontrolüm olduğu gece =)

Kızlar bebişim oldu darısı bekleyen herkezin başına erken doğum oldu ama çok şükür sağlıklı perşembe akşam suyum gelmeye başladı gece yatırdılar cuma sabahıda kovuştuk paşamla sezeryan oldu kistimide aldı cumartesi sabah çıktık 2 800 gr biraz minik ama olsun sağlıkla kavuştumya ne isterim başka

Ayy gözün aydın cnm ya çok sevindim rabbim ayırmasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. Kıyamam ona o kadr da küçük deil annesi hemen toparlar o sütün iyi gelir ona ee bide fazlasıyla ilgi sevgi oldumu dadından yenmez valla (=

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Canıım dualarımız seninle ve ömerle...innşallah herşey çok iyi ve kolay olucak.

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina

Canim benim. Allah yardimciniz olsun, dualarimiz seninle. Yakinsin uzak sayilmazsin, bir kosu gelin istanbula insallah. Omer de saglicakla gelsin, Rabbim derman versin. Biseye ihiyacin olursa burdayiz...

Canım dualarımdasın inşallah sağsalim kavuşacaksın ömerine. Güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…