Amin canım. İnşallah bekleyen bizlere de Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsiiin.Canim benim 3 hafta boyunca agridi bacak aradaki kemikler filan doguma hazırlık icinmis insallah kolay dogumlarimiz olur benim karnim indi ama doktor kanala grmenis dedi hic anlamıyorum ben..sadece Rabbim buradaki tum arkadaslarma ve bana da rahat dogum nasip etsin diye dua ediyorm
Ben olmadım çatı muayenesi henüz. Haftaya Salıdan için bebeğin döndüyse yaparım dedi doktorum. İlk ben okuduklarımdan korktum ama şimdi daha sakinim. Niye korkucaz ki... Hem herkesin hissettiği, acı eşiği falan farklı. Kasma olmadığı zaman da gayet rahat geçen saniyelik bir muayene. Sen de rahatsın ne güzel. Hemencecik bitsiin, hakkımızda hayırlısı olsuun.Yarın da çatı muayenem var. Bakalım doktor ne diycek. Ben pek aşağı indiğini düşünmüyorum ama bakalım. Çatı muayenesinde de kasmıycam kendimi inşallah. Korkmuyorum.
Aynen =) ayy öle diyince sıcak bastı heyecanlandım =)Oh my lord diyeceğin günler az kaldı desene. Kişi kendi vücudunu doktordan daha iyi tanıyor aslında. Eğer adapte olur ve iyi gözlem yaparsa kişi bence doğumun yaklaştığını da hisseder. Hadi bakalım canım hayırlısı.
Tabi okuruz canım ne demek allah yardımcın olsun dikkat et kendine iyi oluncs yazarsın (=Kizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum
Tmm cnm allah razi olsun:))) biraz uyumaliyim ama gram uyku yok gozumdeofffffff nlcak valla bilmiyim:)) yazarim muhakkak cnmTabi okuruz canım ne demek allah yardımcın olsun dikkat et kendine iyi oluncs yazarsın (=
Ooo heyecan dorukta desene yarın bu saatlerle bebişinle olucan hayırlısıyla Rabbim yardımcın olsun ayetel kürside okudum Allah kabul etsin inşallah güzel haberlerden mahrum bırakma biziKizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum
Okudum Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..Kizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum
Tamm canım ayy bnde heyecanlandm şimdi sanki ben grcem doğuma o uykusuzluk bende de var ama gündüz mıyışıp kalıyorm gece uykusunu özldm valla... Sen dinlen canım şimdi uyuyamsanda gözlerini dnlendr belki düşüne düşüne uyursun =) bana öle oluyo özellikle kontrolüm olduğu gece =)Tmm cnm allah razi olsun:))) biraz uyumaliyim ama gram uyku yok gozumdeofffffff nlcak valla bilmiyim:)) yazarim muhakkak cnm
Ayy gözün aydın cnm ya çok sevindim rabbim ayırmasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. Kıyamam ona o kadr da küçük deil annesi hemen toparlar o sütün iyi gelir ona ee bide fazlasıyla ilgi sevgi oldumu dadından yenmez valla (=Kızlar bebişim oldu darısı bekleyen herkezin başına erken doğum oldu ama çok şükür sağlıklı perşembe akşam suyum gelmeye başladı gece yatırdılar cuma sabahıda kovuştuk paşamla sezeryan oldu kistimide aldı cumartesi sabah çıktık 2 800 gr biraz minik ama olsun sağlıkla kavuştumya ne isterim başka
Canıım dualarımız seninle ve ömerle...innşallah herşey çok iyi ve kolay olucak.Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Canım dualarımdasın inşallah sağsalim kavuşacaksın ömerine. Güzel haberlerini bekliyorum.Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?