- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Sagol canim benimm demek ki bizim ogluslar yolunu hazirliyo insallah hayirlisi olur ☺Ewet cnm oğlumun da hareketlerinde değişmeler var ama ya kanala giriyor yada kendini doğuma hazırlıyor sen içini ferah tut
Amin canim Rabbim hayirli zamanda gondersin insallah meleklerimiziAmin canım. İnşallah bekleyen bizlere de Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsiiin.
Canim Allah kolaylik versin insallah☺ tabii okuruz saglikla kucagina al insallahKizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum
Kızlar suyum geldi bir saat oldu sancılar yarım saatte bir. Dua edin ipekime ve bana. Kurabiyeleri paketliyoruz kayınvalidemle şimdilik evdeyiz. Yazabilirsem yazarım yine
Canim.Allah yardimcin olsun insallah dogumun basliyor kolaylik versin RabbimKızlar suyum geldi bir saat oldu sancılar yarım saatte bir. Dua edin ipekime ve bana. Kurabiyeleri paketliyoruz kayınvalidemle şimdilik evdeyiz. Yazabilirsem yazarım yine
Canim gozunaydin minik.degil saglikli ya bosver kiloyu sen beslersin kuzuyu darisi basimiza kokls melegini yerimize de annesi ☺Kızlar bebişim oldu darısı bekleyen herkezin başına erken doğum oldu ama çok şükür sağlıklı perşembe akşam suyum gelmeye başladı gece yatırdılar cuma sabahıda kovuştuk paşamla sezeryan oldu kistimide aldı cumartesi sabah çıktık 2 800 gr biraz minik ama olsun sağlıkla kavuştumya ne isterim başka
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. .Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Canim Rabbim.yardimciniz olsun saglikla al yavrunu kucagina insallah hayirliyla gelsin bebisinKizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Amin canim.maasallah size Allah nazardan korusun elamizi ve seni☺Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile kavuşalım meleklerimizeBenimde sen gibi canım. 1 cm açılmam varmış. Cumartesi günü çatı muayenesi yaptı.kanala girmiş kafasına dokundum dedi. Bebeğim 4 kilo olduğu için suni sancı verelim yoksa bu hafta hızlı kilo alır dedi. Sancım hiç yok. Yarın suni sancıyla doğumu denicez. Normal doğumu çok istediğim için bekleyemiyorum. Yoksa kendi sancımla doğum yapmayı çok istiyordum. Allah yardımcın olsun. Sağsalim kavuşuruz inşallah yavrularımıza. Banada dua edermisiniz kızlar. Rabbim hepimizi bir nefeste sağlıkla kurtarsın inşallah.
Canıım dualarımız seninle ve ömerle...innşallah herşey çok iyi ve kolay olucak.
Canim benim. Allah yardimciniz olsun, dualarimiz seninle. Yakinsin uzak sayilmazsin, bir kosu gelin istanbula insallah. Omer de saglicakla gelsin, Rabbim derman versin. Biseye ihiyacin olursa burdayiz...
Canım dualarımdasın inşallah sağsalim kavuşacaksın ömerine. Güzel haberlerini bekliyorum.
Canim Rabbim.yardimciniz olsun saglikla al yavrunu kucagina insallah hayirliyla gelsin bebisin
Kizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin
Dualarimiz seninle ve omerler canim kavusmaniza az kaldi insallah ve her sey guzel olcak Allahin izniyleKizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin
Kizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum
Kızlar bebişim oldu darısı bekleyen herkezin başına erken doğum oldu ama çok şükür sağlıklı perşembe akşam suyum gelmeye başladı gece yatırdılar cuma sabahıda kovuştuk paşamla sezeryan oldu kistimide aldı cumartesi sabah çıktık 2 800 gr biraz minik ama olsun sağlıkla kavuştumya ne isterim başka
Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Bu ne güzellik, maşallah maşallah :)Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Canın çok geç kalmayın doktora suyun geldiyse, şimdi nasılsın?Kızlar suyum geldi bir saat oldu sancılar yarım saatte bir. Dua edin ipekime ve bana. Kurabiyeleri paketliyoruz kayınvalidemle şimdilik evdeyiz. Yazabilirsem yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?