2015 Ekim Anneleri

Saat 9dan beri bütün gece sancı çektim,başka hiç bir emare yok,kızımın hareketleri çok az sanki heralde tüm hepsi yalancı sancıydı,en büyük endişem Defne'min iyi olup olmaması. Doktor çarşambaya kadar bekleyeceğini söyledi. Salı günü muayenemde o güne kadar gelmezse hastaneye çarşamba gelin dedi. Bugün gidip bir muayene olsam mı bilemiyorum kızlar. Rabbim sağlıcakla yavruma kavuştursa... hepinize erken de olsa günaydınlar diliyorum.

Kizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum
Canim Allah kolaylik versin insallah☺ tabii okuruz saglikla kucagina al insallah

Kızlar suyum geldi bir saat oldu sancılar yarım saatte bir. Dua edin ipekime ve bana. Kurabiyeleri paketliyoruz kayınvalidemle şimdilik evdeyiz. Yazabilirsem yazarım yine

Hadi bakalim Allah yardimcin olsun canim. Suyun gelince hemen hastaneye gitmek gerekmiyor mu. Cokk da bekleme istersen. Simdiden gozunaydin

Kızlar suyum geldi bir saat oldu sancılar yarım saatte bir. Dua edin ipekime ve bana. Kurabiyeleri paketliyoruz kayınvalidemle şimdilik evdeyiz. Yazabilirsem yazarım yine
Canim.Allah yardimcin olsun insallah dogumun basliyor kolaylik versin Rabbim

Canim gozunaydin minik.degil saglikli ya bosver kiloyu sen beslersin kuzuyu darisi basimiza kokls melegini yerimize de annesi ☺

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah. .

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Canim Rabbim.yardimciniz olsun saglikla al yavrunu kucagina insallah hayirliyla gelsin bebisin

Canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile kavuşalım meleklerimize

Günaydın herkese kızlar. 20 küsür sayfayı okudum. bir sürü alıntı yapacaktım ama nasıl becerdiysem silmişim hepsini geride dönüp tekrar okuyamadım.
Doğuma giden arkadaşlara bebişleri sağlıkla kucağına almasını, benim gibi bekleyen annelere hayırlısıyla en kısa sürede belirtilerin başlamasını diliyorum.

2 gündür kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı var tetikte bekliyorum. Gecede nasıl bilinçaltıma yerleştiyse ıslaklık var diyip wc ye koştum ama hic bişey yok beklemeye devam şimdilik

Canıım dualarımız seninle ve ömerle...innşallah herşey çok iyi ve kolay olucak.

Canim benim. Allah yardimciniz olsun, dualarimiz seninle. Yakinsin uzak sayilmazsin, bir kosu gelin istanbula insallah. Omer de saglicakla gelsin, Rabbim derman versin. Biseye ihiyacin olursa burdayiz...

Canım dualarımdasın inşallah sağsalim kavuşacaksın ömerine. Güzel haberlerini bekliyorum.

Canim Rabbim.yardimciniz olsun saglikla al yavrunu kucagina insallah hayirliyla gelsin bebisin

Kizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin

Kizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin
Dualarimiz seninle ve omerler canim kavusmaniza az kaldi insallah ve her sey guzel olcak Allahin izniyle

Kizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum

Canım Allah sağ salim kucaklamanı nasip etsin miniğini. :)

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.

Canım Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıkla alırsınız Ömerinizi kucağınıza.

Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Bu ne güzellik, maşallah maşallah :)

Canın çok geç kalmayın doktora suyun geldiyse, şimdi nasılsın?

statistician41 inşallah her şey yolunda gider, ameliyatı ömerin çok iyi geçer. Hiç canını sıkma bak ne güzel şanslı başladı hastanede güne hayırlısıyla güzel olacak her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…