Panik yapmayın İstanbul yakın sayılır inşallah sağsalim doğsun Ömer sonrada operasyonundan üstesinden gelsin inşallah.. Dualarımız seninle bizi de haberdar et mümkün olduğu kadarKizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Ayyyy bütün bebişler pazartesiyi beklemişşşşş hadi hadi bakalım adaşım üzmez anneyi sağlıkla kolaycacık doğuverirrrKızlar suyum geldi bir saat oldu sancılar yarım saatte bir. Dua edin ipekime ve bana. Kurabiyeleri paketliyoruz kayınvalidemle şimdilik evdeyiz. Yazabilirsem yazarım yine
Bugün özel bir tarih. 5.10.15 de benim miniğim de gelir belki diye ümit ediyorumAyyyy bütün bebişler pazartesiyi beklemişşşşş hadi hadi bakalım adaşım üzmez anneyi sağlıkla kolaycacık doğuverirrr
Evet bende çok istedim bu olmazsa 10.10.15 o da olmazsa en son 15.10.15 yoksa bi daha çıkamazsın dedim oğluşuma o da kallavi bi tekme savurdu sanırım şimdiden didişiyoruzBugün özel bir tarih. 5.10.15 de benim miniğim de gelir belki diye ümit ediyorumama hiç bir belirti yok
Bugün özel bir tarih. 5.10.15 de benim miniğim de gelir belki diye ümit ediyorumama hiç bir belirti yok
Evet bende çok istedim bu olmazsa 10.10.15 o da olmazsa en son 15.10.15 yoksa bi daha çıkamazsın dedim oğluşuma o da kallavi bi tekme savurdu sanırım şimdiden didişiyoruz
Bende hiç canın istemiyor mu oğlum, sen gelince koynumda uyutucam gelsene diyorum totosunu dayıyo göbeğime :)Evet bende çok istedim bu olmazsa 10.10.15 o da olmazsa en son 15.10.15 yoksa bi daha çıkamazsın dedim oğluşuma o da kallavi bi tekme savurdu sanırım şimdiden didişiyoruz
Doğru diyorsun canım günün bitmesine daha çok var :)Bende çok heveslendim belki bugün gelir diye ama daha bir belirti yok. Gerçi gün daha yeni başlıyor belki süpriz yapar kuzucuklar
Aminnn...Maasallah suphanallah ne kadar güzel fotolariniz Anne Kraliçe çok tatlisiniz Allahım sağlıkla buyutsun ınsaallahDünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Allahım yar ve yardimcin olsun canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz ınsaallah..Kizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin
Sağlıkla kavuşun inş Ömer inize dualarımız sizinleKizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin
Bende aynı tarihleri verdim oğluma ama bugünden tık yok:) ama bugünü yakalayan ne kadar çok bebişimiz var:)Evet bende çok istedim bu olmazsa 10.10.15 o da olmazsa en son 15.10.15 yoksa bi daha çıkamazsın dedim oğluşuma o da kallavi bi tekme savurdu sanırım şimdiden didişiyoruz
Olabilir canım, düzenli mi sancıların?Günaydın kızlar. Geceden beri adet sancisi gibi belim ve kasiklarim agriyo uyutmadi bile hic olmuyo du boyle.acaba doğum yaklasti mi dun icime de oyle doğmuştu bi iki gune dogurcakmisim gibi hissetttim
Haydi hayırlısıyla hem doğumu hem Ömer'in ameliyatını en sıkıntısız şekilde anlatırsınız inşallah canım, dualarımız sizinle.Kizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin
Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün.beyaz lilyum .!.:Kızlar bebişim oldu darısı bekleyen herkezin başına erken doğum oldu ama çok şükür sağlıklı perşembe akşam suyum gelmeye başladı gece yatırdılar cuma sabahıda kovuştuk paşamla sezeryan oldu kistimide aldı cumartesi sabah çıktık 2 800 gr biraz minik ama olsun sağlıkla kavuştumya ne isterim başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?