2015 Ekim Anneleri

[QUOTE="selinnn63, post: 42880737, member: 698kzlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum [/QUOTE]
Allah yardimcin olsun canim.dualarimiz seninle.

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Dualarimiz sizinle canim.Allah yardimciniz olsun . sağlıkla yavruna kavusursun inşallah.

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı kıymetli bebişleri umarım hepimiz için hayırlı bir gün olur. Rabbim bugün doğum yapacak tüm annelerin ve bebeklerin yardımcısı olsun. Sabahın dördünden beri uyanık haldeyim kızım sağolsun beni uyutmadı ben de babasını uyutmadım gece ilk uyurken kasıklarımda belimde ağrılarla uyudum kızımın deli hareketleriyle uyandım. Bekledim acaba gelecek mi diye ama ağrılarım bile geçti şimdi kandırdı yine Duru hanım bizi hepinize hayırlı günler kızlar hepinizi öpüyorum

[QUOTE="irmairma, post: 42881125, member: olsun.]Kızlar suyum geldi bir saat oldu sancılar yarım saatte bir. Dua edin ipekime ve bana. Kurabiyeleri paketliyoruz kayınvalidemle şimdilik evdeyiz. Yazabilirsem yazarım yine[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun.kolay bir doğum olur inşallah.

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Canim dualarimiz sen ve omerle Allah yardimcin olsun hayirli haberlerini beklioruz cnm

Lovely35 canm masaAllah size cok tatlisiniz Rabbim mutlulugunuzu daim etsin elacigi size bagislasin cok tatli bir anne olmussun darisida bizim basimiza artik...

Ayy heycan basti yine beni dogum icin giden arkadaslarim statistician41 ve Setrinisa baska varmi bilmiorum ama saglikla bebislerinize kavusursunuz insaAllah hayirli haberlerinizi beklioruz ve hep dualarimizdasiniz Allahim yardimciniz olsun...

Günaydın kızlar. Geceden beri adet sancisi gibi belim ve kasiklarim agriyo uyutmadi bile hic olmuyo du boyle.acaba doğum yaklasti mi dun icime de oyle doğmuştu bi iki gune dogurcakmisim gibi hissetttim
Aynisi bende de oldu gece 4 den beri akintida fazlalasma var bi üşüme hali bakalim bi gelisme var mi bugün kontrol var

Canım niye hâlâ hastanede ki? Ben dely nin dogumuyla ilgili hiçbişey bilmiyorum bi sorun mu yaşadılar yoksa

Rabbim yardimcin olsun insallah canım sağlıkla hayırlı bir şekilde kurtulun

Canım gözünaydın analı babalı büyüsün yavrucak

Kızlar spinal başağrısı yapiyor diyorlar epiduralmi olsam acaba anestezi uzmaniyla spinale karar verdik önceki dogumumda olmamisti bas agrisi ama bilemiyorum ki

Gozunuz aydin cnm Allah anali babali buyutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…