İnşallah canım insallah. .. hergün bişeyler değişiyor bedenimizde di mi...Kizlar hayirli geceler uyuyamiyorum ben artik uykum da var aslinda...cdden su son gunler cok zor beklemesi ne zaman ne olacaginin bilinmemesi heyecani artiyo guzel dogumlar yasayalim insallah
Canım cokmu agridi basin belin bende spinal istedim ama ilk dogumumdada spinaldi hic birsey olmamisti epiduralemi cevirsemki acabaO da belden iğne canım. Epidural de verilen ilaç beyine gitmiyor spinal de gidiyr. Spinal baş ağrısı bel ağrısı gibi şikayetleri barındıran bir yöntem. Ben bilmiyordm ve spinal oldum siz olmayın
Canım Cumartesi doğum yaptı, sezaryen olduğu için 2 gün kalacaktı. Çok şükür bir sorunları yok, maşallah iyilerdi.Canım niye hâlâ hastanede ki? Ben @dely nin dogumuyla ilgili hiçbişey bilmiyorumbi sorun mu yaşadılar yoksa
Kızz senin takvim de gitmiş mafiş bawww kaç oldun ki sen :)Uyuyan annelere iyi uykular, uyuyamayan annelere de Allah rahatlık versin ve uyuyabilsinler diyorum. Güzel haberler alacağımız bir güne uyanmak dileğiyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Oh oh iyi o zaman :)Canım Cumartesi doğum yaptı, sezaryen olduğu için 2 gün kalacaktı. Çok şükür bir sorunları yok, maşallah iyilerdi.
Canım umarım herşey yolundadr. ..Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Anaaaammm anam anam kuşa bak kuşaa minnacık bir kuşmuş bu elaa :) maşallah canım allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin bayıldm sizeDünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Canım aklında kalmasn bütün gün stres olursun git bi görün benceSaat 9dan beri bütün gece sancı çektim,başka hiç bir emare yok,kızımın hareketleri çok az sankiheralde tüm hepsi yalancı sancıydı,en büyük endişem Defne'min iyi olup olmaması. Doktor çarşambaya kadar bekleyeceğini söyledi. Salı günü muayenemde o güne kadar gelmezse hastaneye çarşamba gelin dedi. Bugün gidip bir muayene olsam mı bilemiyorum kızlar. Rabbim sağlıcakla yavruma kavuştursa... hepinize erken de olsa günaydınlar diliyorum.
Çok sevindim Ela'nın böyle muhteşem bir deneyimle dünyaya gelmiş olmasına. Biz geride kalanlar da umarım böyle pozitif bir deneyimle tamamlarız bu uzun yolculuğumuzu.Kızlar ufak anlatayım. Bir kaç merakınızı gidereyim. Akşam Kara Ekmek adlı diziyi izledik bitti. Lavobaya gittim geldim gene idrarım geldi. Bir daha gittim. Külodumda tek bir damla dedim ki akıntım geliyor herhalde o ıslattı. Peçeteyle bir sildim ki açık kırmızı bayrak kırmızısı bir renkte kan. Eşime seslendim Ela geliyor dedim. Eli ayağı birbirine dolandı kanı görünce. Sakin ol dedim annemleri aradım. Sonra tekrar idrarım geldi sandım lavobaya gittim ki bacaklarımdan su sızdı. Doktorumu aradım hastaneye yönlendirdi, duş alabilir miyim dedim tabi ki dedi. Duşumu aldım, saçımı kuruttum, makyajımı yaptım, fönümü de çektim, evi bile topladım. Hastaneye geldiğimde ağrısız 3 cm açılmam vardı. Doğumhanede biraz nst çekildi sancılarım geldikçe nefes alıp verdim. Eşim hep yanımda elimi tuttu. Sonra çıktık odaya yatışım yapıldı. Tabi ben yatmadım hep dolandım, kahkahalar atıyordum çok rahattım, eşimin halası ve kuzeni de gelmişti muhabbet iyiydi. Odaya lavman yapmaya geldiler dolanmaya devam dediler. Yarım saat wc'de elimde telefon size yazarak okuyarak zaman geçirdim hemde büyük tuvaletimi yaptım. Sonra tekrar doğumhaneye aldılar bana dayanamadığın yerde epidurali takarız dediler. Çıktığımda sancılar hissediliyordu ama dayanıyordum. Açıklık 5-6 cm olmuştu. Epidurali yaptırdım. Sıfır sancı hissediyordum, eşimde ben rahatlayınca rahatladı. Sonra ışıkları kıstılar ve biraz uyu ıkınmak için güç topla dediler ama uyuyamadım gözlerimi dinlendirdim. 5:30 gibi ebe geldi açıklığa baktı sanırım. 7-8 falandı ama söylemedi güldü ne yapacaksın dedi. Bende ısrar etmedim. Ebe de nöbet değişiminden önce seni ben doğurtup gideceğim dedi ve doğumhanenin dışında bekleyen annemlere 7:00-7:30 gibi doğacağını söylemiş. Doktorum 6:40 geldi ve bir kaç ıkınma denemesi yaptırdı açılmam tamdı ve ufaktan basınç hissediyordum. Doktorum açıklığın tam olduğunu bebeğin saçlarını gördüklerini, bu saatten sonra geriye dönüş olmayacağını, güzel ıkınamazsam Ela'yı vakumla çekeceğini söyledi. Ben çok tedirgin oldum. Çünkü ebeler benim ağrı eşiğimin yüksek olduğunu ve kolay doğum yapabileceğimi söylemişlerdi. 5 kere falan baskı hissi geldiğinde deneme yaptık. Baskılar güçlendiğinde ve ben ıkınmayı öğrendikten sonra 2. ıkınmamda Ela kollarını açmış doktorum ve ebemin kucağına kayıp geldi. Ben gözlerimi açtığımda Ela kucağımda ten tene teması yaşadık 3-5 dakika boyunca. İlk Ela'nın minik kukusunu gördüm gözümü açınca. Kızlar ıkınmak hiç zor değil diyemem güçlü ıkınmanız gerekiyor ve bunu size öğretiyorlar hiç korkmayın tek nefes alıp 1-2 dakika boyunca aldığınız o nefeste sonuna kadar dışarı nefes vermeden ıkınmalısınız sadece. Benim doktorum tam açılmada epidural verdirmedi çünkü epiduralle baskıyı hissedip doğru ıkınamazsın ıkınamazsan vakumla çekmek zorunda kalırım bu da hiç istediğimiz bişiy değil dedi. O yüzden o ağrıları ve baskıyı yaşadım ama dediğim gibi çok kısa sürdü. 20 dakika içinde dünyalar güzeli kızım kucağımdaydı ve o an çok çok başka tarif edemem. İlk kelimem "hoşgeldin annecim" oldu. Ebeler ve doktorum harika ve kolay bir doğum olduğunu söylediler ve tebrik ettiler. 3 dikişim var. 20-25 dakika onlar sürdü. Bu süre içerisinde Ela benim yanımdaydı. Dışarı çıkarmadılar. Benim dikişler bitmeye yakın Ela'yı giydirmek için götürdüler. O ağladıkça ben ağladım çok duygusaldı. Kucağımdan indiremiyorum misler gibi. Allahım hepinize böyle doğum etsin. Normal doğumun tek beni zorlayan yanı dikişler oldu. Sabahtan beri kataterimden ağrı kesici veriyorlar. Karnım dümdüz, idrarımı çok rahat yapıyorum, ayağa kalkıyorum. Kanamam azaldı. Darısı isteyen herkesin başına. Bu deneyimi mutlaka yaşayın asla pişman olmazsınız.
Gözün aydın canım çok yakında meleğine kavuşacaksın.Kızlar yatışımız yapıldı serum takıldı doktorumuzu bekliuoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Ayetel kürsi okur musunuz bizim için. ??
Canım okudum Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuş bebeğineKızlar yatışımız yapıldı serum takıldı doktorumuzu bekliuoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Ayetel kürsi okur musunuz bizim için. ??
Canımm inşallah herşey dilediğin gibi olurKızlar yatışımız yapıldı serum takıldı doktorumuzu bekliuoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Ayetel kürsi okur musunuz bizim için. ??
Bizde doğduk, Rabbim sirada bekleyen herkesi hayirla kurtarsin... Sezaryen oldum bu arada...
Gözün aydın canım çok yakında meleğine kavuşacaksın.
Canım okudum Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuş bebeğine
Canımm inşallah herşey dilediğin gibi olur
... hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini inşallah. . Dua edecem senin için. . Sen de haberdar et :)
Ayy sorma benimde çatı muayenem var birazdan duşa girip çıkıcam ikinizinde kolay geçer inşallahHerkes doğuma gidiyor bizde birazdan doktor randevusunabakalım bizde durumlar neymiş belki doktor bişey söylerse ona göre bekleriz artık:) bugün çatı muayenehanesi var birde
Takvim kendi kendini imha etmeden uçurdum gitti :)) Sat a göre 11 Ekim canım.Kızz senin takvim de gitmiş mafiş bawww kaç oldun ki sen :)
Canım çıktım ben şimdi hiç kendini sıkma hiçbişey hissetmiyosun gayet rahat geçti. Haftaya bi daha bakıcakmış benim paşazade hala yukardaymış pek niyeti yokAyy sorma benimde çatı muayenem var birazdan duşa girip çıkıcam ikinizinde kolay geçer inşallah
Allah yardimcin olsun canım . sağlıkla kucagina alirsin bebegini inşallah.yatışımız yapıldı serum takıldı doktorumuzu bekliuoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Ayetel kürsi okur musunuz bizim için. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?