2015 Ekim Anneleri

Kizlar hayirli geceler uyuyamiyorum ben artik uykum da var aslinda...cdden su son gunler cok zor beklemesi ne zaman ne olacaginin bilinmemesi heyecani artiyo guzel dogumlar yasayalim insallah
İnşallah canım insallah. .. hergün bişeyler değişiyor bedenimizde di mi...

O da belden iğne canım. Epidural de verilen ilaç beyine gitmiyor spinal de gidiyr. Spinal baş ağrısı bel ağrısı gibi şikayetleri barındıran bir yöntem. Ben bilmiyordm ve spinal oldum siz olmayın
Canım cokmu agridi basin belin bende spinal istedim ama ilk dogumumdada spinaldi hic birsey olmamisti epiduralemi cevirsemki acaba

Uyuyan annelere iyi uykular, uyuyamayan annelere de Allah rahatlık versin ve uyuyabilsinler diyorum. Güzel haberler alacağımız bir güne uyanmak dileğiyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızz senin takvim de gitmiş mafiş bawww kaç oldun ki sen :)

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Canım umarım herşey yolundadr. ..

Canım aklında kalmasn bütün gün stres olursun git bi görün bence

Çok sevindim Ela'nın böyle muhteşem bir deneyimle dünyaya gelmiş olmasına. Biz geride kalanlar da umarım böyle pozitif bir deneyimle tamamlarız bu uzun yolculuğumuzu.

Kızlar yatışımız yapıldı serum takıldı doktorumuzu bekliuoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Ayetel kürsi okur musunuz bizim için. ??
Canımm inşallah herşey dilediğin gibi olur
... hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini inşallah. . Dua edecem senin için. . Sen de haberdar et :)

Kızlar benim doktorum garip şekilde rahat. 37+2'deyim hala 2 haftada bir çağırıyor ve daha hiç NST istemedi. Kendisini bir sonraki görüşüm doğum sırasında olabilir yani rahatlıkla. Acaba ben onu dinlemeyip haftada bir gitsem mi? Ne yapsam bilemedim.

Bizde doğduk, Rabbim sirada bekleyen herkesi hayirla kurtarsin... Sezaryen oldum bu arada...

Gözün aydın canım çok yakında meleğine kavuşacaksın.

Canım okudum Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuş bebeğine

Canımm inşallah herşey dilediğin gibi olur
... hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini inşallah. . Dua edecem senin için. . Sen de haberdar et :)

Amin inş saglıkla sıhhatle alicaz kucağımıza meleğimizi.

Haber vericem ve dua edicem hepimiz için kızlar

İnş herşey güzrl giderr

Herkes doğuma gidiyor bizde birazdan doktor randevusuna bakalım bizde durumlar neymiş belki doktor bişey söylerse ona göre bekleriz artık:) bugün çatı muayenehanesi var birde
Ayy sorma benimde çatı muayenem var birazdan duşa girip çıkıcam ikinizinde kolay geçer inşallah

Kizlar sancim yedu sekuz dakika da bir geliyo.ama dayanilmicak şekilde degil belime ve kasiklarima vuruyo. Yalanci sanci mi anlayamadm bosu bosuna hastaneye gitmek istemiyorum

Ayy sorma benimde çatı muayenem var birazdan duşa girip çıkıcam ikinizinde kolay geçer inşallah
Canım çıktım ben şimdi hiç kendini sıkma hiçbişey hissetmiyosun gayet rahat geçti. Haftaya bi daha bakıcakmış benim paşazade hala yukardaymış pek niyeti yok doktorda ben 40. Hafta bittikten sonra çok beklemeyi istemiyorum dedi canım ona sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…