Ayyyy düzenli geliyorsa yalancı değildir canım, yakınında sağlık ocağı varsa oraya gidip sorabilirsin hastaneye gitmeden önceKizlar sancim yedu sekuz dakika da bir geliyo.ama dayanilmicak şekilde degil belime ve kasiklarima vuruyo. Yalanci sanci mi anlayamadm bosu bosuna hastaneye gitmek istemiyorum
Canimmmm ritmik sancilar dogumun yakin oldugunu gosterir duzenli araliklardaysa hic bekleme git cnm hastaneye hayirli haberlerle don insKizlar sancim yedu sekuz dakika da bir geliyo.ama dayanilmicak şekilde degil belime ve kasiklarima vuruyo. Yalanci sanci mi anlayamadm bosu bosuna hastaneye gitmek istemiyorum
Günaydın kızlar. Geceden beri adet sancisi gibi belim ve kasiklarim agriyo uyutmadi bile hic olmuyo du boyle.acaba doğum yaklasti mi dun icime de oyle doğmuştu bi iki gune dogurcakmisim gibi hissetttim
Ay canım hafi hayırlısı gerçi gece yaZmışın yeni okuyorum dualarımız seninle canım Allah yatdımcınız olsun inşallahKizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Bizde doğduk, Rabbim sirada bekleyen herkesi hayirla kurtarsin... Sezaryen oldum bu arada...
Canımmm nasıl güzelsiniz binlerce maşallah sizeDünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
Herkese günaydınn :) kızlar bende yarın doguma gıdıcem ınsaallah ıcımde hem heyecan hem korku var allah hepımızın yardımcısı olsun ne olur dualarınızı eksık etmeyın inşaallah hepiniz hayırlısıyla güzel dogumlar geçirirsiniz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kızlar yatışımız yapıldı serum takıldı doktorumuzu bekliuoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Ayetel kürsi okur musunuz bizim için. ??
Aynen cnm biz ne zaman gitcez hayirlisiyla acaba, hayirlisiyla bizde gitsekte dualar istesek kizlardanGünaydın herkese maşallah ne günmüş doguma giden gidene bugün bebiş sayımız artacak doğurmayanlar daha az kalacaz belli Rabbim bir avazda kurtarsın hepinizi sonra vakti gelincede bizi inşallah Rabbim yardımcınız olsun bizden size bol dualar ayetel kursiler
Allah yardimcin olsun canım . sağlıkla kucagina alirsin bebegini inşallah.
Tükkanını açan esnaf misali :) avuçlarımı ovuşturup besmele çekip foruma girdim. Bir giriş ki ne giriş. Ne bereketli bir gün. Anneler hastane yolunu tutmuş. Allah yardım etsin, hepiniz Sağlıkla evlatlarınıza kavuşun canlarım. Günaydın, hayırlı günler hepimize.
Günaydın herkese maşallah ne günmüş doguma giden gidene bugün bebiş sayımız artacak doğurmayanlar daha az kalacaz belli Rabbim bir avazda kurtarsın hepinizi sonra vakti gelincede bizi inşallah Rabbim yardımcınız olsun bizden size bol dualar ayetel kursiler
Ruya cnm dualarimiz senle okuorum hemen kolay dogumlar diliorum.
Hayırlısıyla sağlıkla alın bebişleri kucağınıza. Dualarımız sizinle
Âmin inşallah Benim sezeryan olcak Canım gününü beklesin daha var bana 10 gün senin takviminde yok ne kadar oldun ne kaldıAynen cnm biz ne zaman gitcez hayirlisiyla acaba, hayirlisiyla bizde gitsekte dualar istesek kizlardan
Merhaba kızlar kaç kişi kaldık doğurmayan :)
Ben varım been
Canim ben de varim bi belirti de yok cok merak ediyorum ne zaman olur diye hepimiz kolay guzel dogum yasarz insallah☺☺
Benn (=
Ben de varımmm nezaman belli değil hala hiç bir emare yok
Sanırım 5 kişi ancak kaldık kızların bebişleri nerdeyse yarı kırkına gelmiş artık bizimkiler ise gelmeyi düşünmüyor galiba tembel sıpalar tabi bu tarafta armut piş ağzıma düş olayı yok içerdeyıen rahatlar emmedir gazdır dertleri yok. Yedikleri önünde yemedikleri arkalarında canın mı skldı anneşin mesanesine bir tekme hem eğlen hem anne tuvalete koşssun.
ben de varım canım daha tık yok bizim kızda. kasıma ancak doğururum herhalde
Bende varimm beaaa yagizimin gelmeye niyeti yok kizlaaaar
Ben de varimmmm.
Ben de varım doğurmayan :)) Tabi vaktimiz de var bizim daha. Haftaya Salı, 13 Ekimde belli olacak bizim durum. Minnağım dönmediyse 39.haftada sezaryen yollarında olacağızzzz. Hayırlısı olsun inşallah.
Bende daha dogurmadim ama cok tetikteyim yalanci sancilarim artik rahatsiz edici olmaya basladi surekli dogurcam galiba diyorum kendi kendime :)
Bende varimbenim eskiden agrim filan olurdu artık o da yok.daha dogurmam ben diye düşünüyorum.
Ben de varım daha hiç bi belirti de yok
Bende varım kızlar son 7 gün iki gundur sancılar sıklaştı bakalım ne zaman çıkacak.bu paşa
Bende varım canım doğurmayan. 38+2 olduk bugün. İlk doğumum 38+4de normal olmuştu bende heyecanla bekliyorum. Belkide tek çocukla son pazar günümdür bugün
@babyishere bende varım , son 2haftamız kaldı. bakalım ne zaman gelecek bizim bebişler, sabırsızlanıyoruz artık
Ben varım.. ve yarın takvimim bitiyor
@babyishere ve ben varım..
Bende varım daha doğuramadım
Ben de varımvarmışız baya
Bende varim , en son kisalma baslamis ve kanala girmisti. Yarin kontrolumuz var bakalim nekadar yol gitmis bizim kiz
Ben de varım doğum bekleyenler arasında artik doğsa da sevsek diyoruz :)
Benimde son 2 takvime göre
Bende varim
Bende varım kızlar bugün sat a göre son günündü
Bende doğurmadım henüz
Gittikçe doğurmayanlar artıyor bence daha bayada varız yokmuş artıran
Ben de varım ve hiç gelecek gibi değil
Bende varım dogurmayanlar takımından :) açıkçası hemen de istemiyorum evim temizlenecek daha
ben de varım arada bi adet sancısı gibi bi ağrı vuruyo başka belirti yok. karnımda sürekli bi toplanma var. sürekli bi sağ tarafımda bi sol tarafımda tepecik oluşuyo. ebe karnın çok sert fazla beklemez dedi ben de heran gelecek diye bekliyom.
Ben de varım sağlıkla gelsin tüm bebisler ınsaallah
Canlarım ciğerlerim doğurmayanlarla çok kişi olmalıyız çünkü Ekim in ilk haftası. Doğum yapan arkadaşlar sat a göre tarihi Ekim'in ilk günleriydi, bebişler erken gelmek istedi, Dr. Sezaryen ile almak istedi derken doğurdular. Eğer ki ilk doktoru dinleyip ohh yeah deseydim 37. Haftada bebeğim sezaryen ile dünyaya gelecekti :) ekimim ortası ve sonuna çok var. Bir bir veya ikişer üçer hepimize sıra gelecek Allah'ın izniyle. Bırakın bebeler biraz daha tekmelesin . Bu günleri de özleyeceğiz hani
Kızlar bende doğum yapmayanlardanim.Dusundukce heyecan basıyor valla:) 37 hafta 3 günlüğüz birazcık daha dursun sonra gelebilir.Allah hepimize kolay doğumlardan nasip etsin:)
Malesef bende varım ama
Benimle birlikte 36 kişi "ben de varım" demiş. Daha da fazlayızdır ben sadece ben de varım diyenleri alıntıladım. Hiç az değilmişiz gerçektenKızlar doguramayanlar arasında ben de varımPerşembe günü 3500 kiloydu prensesim. Doktorum 1 hafta sonra kilosuna bakalım 4e yaklaşırsa normal doğum zorlaşır dedi . Çatıma da baktı gayet iyi 3500 kiloyu rahatlıkla doğurabilirsin ama 4e yaklaşırsa olmaz dedi. Sabırsızlıkla bekliyoruz elif eylül'ümüzü
Geçmiş olsun canım benimde saat 11 de kısmetse. Moral oldu bana biraz bakalım bizimki ne durumda. Sıkma canını hiç belli olmaz 40 a kadar beklemez belki. Sağlıklı olsunda en önemlisi oCanım çıktım ben şimdi hiç kendini sıkma hiçbişey hissetmiyosun gayet rahat geçti. Haftaya bi daha bakıcakmış benim paşazade hala yukardaymış pek niyeti yokdoktorda ben 40. Hafta bittikten sonra çok beklemeyi istemiyorum dedi canım ona sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?