2015 Ekim Anneleri

Âmin inşallah Benim sezeryan olcak Canım gününü beklesin daha var bana 10 gün senin takviminde yok ne kadar oldun ne kaldı
Son bir haftam kaldi cnm gunum doluyor 39. Haftadayim, yarn kontrolum var heyecanla bekliorum ben normal icin ama son dakka ne olur bilmiorum hayirlisi neyse o olsun...

Benimle birlikte 36 kişi "ben de varım" demiş. Daha da fazlayızdır ben sadece ben de varım diyenleri alıntıladım. Hiç az değilmişiz gerçekten Ama zamanımız da giderek azalıyor bu da bir gerçek

Eline sağlık canım ne güzel toparlamışsın kalanları.
Daha ekime yeni başladık hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza

Benimki de öyleydi hatta ultrasonla ayda 1 bakıyor daha ilk defa haftada 1 e düştü onda da nst birde beklenen doğum tarihinde gidicem o zaman ultrasonla bakıcak ki 1 hafta daha bekleyelim mi diye sadece bebek hareketlerini takip etmem konusunda sıkı sıkıya tembihliyor her saat hissetmelisin diye öyle 2 saatte 1 falan değil diyor

Ne bereketli günmüş doğuran doğurana :) Doğuma giden annecikler inş hepinizin kolay doğumları olur darısıda biz kalanların başınaa :)

Eline sağlık canım ne güzel toparlamışsın kalanları.
Daha ekime yeni başladık hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza
İnşallah canım. Ben bugün itibariyle izne çıkmış bulunuyorum ve şimdi de bavulumu toplamaya giriştim. Geç mi kaldım bilmiyorum ama geç olsun da güç olmasın. Doğum yapmış anneler keşke dese bize şunları aldım fazlaymış, bunları almadım eksikliğini hissettim diye

Benimki de sürekli hareketleri takip ediyor musun diye soruyor ama ne NST ne bir şey istemedi hiç. Kordonla ilgili endişelerim var bir şey olur da anlamazsak diye ama doktorumun hiç yok anlaşılan

Canım aklında kalmasn bütün gün stres olursun git bi görün bence
Az önce doktordan geldim canım. Nst ye bağladı önce,orda da hareket etmedi. Doktor bey de nst kağıdını görünce endişelendi. Ultrason ile baktı,kan dolaşımı iyi,sorun yok dedi. Uyuyormuş sıpa. Gece de belki ben uyur uyanık pek hissetmedim. Ama bu son zamanlar çok önemli iyi ki geldin dedi. Çarşamba 40 haftam doluyor. Tekrar çarşamba çağırdı. Bakalım Rabbim hayırlısını versin.

Benimki de sürekli hareketleri takip ediyor musun diye soruyor ama ne NST ne bir şey istemedi hiç. Kordonla ilgili endişelerim var bir şey olur da anlamazsak diye ama doktorumun hiç yok anlaşılan
Bende senin gibi düşünüyordum hiç bakmıyor suyu azaldıysa nerden anlıcaz falan diye eşim annem sürekli bana herşey yolunda demekki çağırmıyor düşünme bu kadar diyip durdular şimdi bende aklıma kötü şeyler getirmiyorum dr da kendini riske atmaz zaten merak etme iyi düşün hep birşey olmaz

İyi yapmışsın giderek gözardı etmemek lazım için rahatladı en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…