Son bir haftam kaldi cnm gunum doluyor 39. Haftadayim, yarn kontrolum var heyecanla bekliorum ben normal icin ama son dakka ne olur bilmiorum hayirlisi neyse o olsun...Âmin inşallah Benim sezeryan olcak Canım gününü beklesin daha var bana 10 gün senin takviminde yok ne kadar oldun ne kaldı
..ve bir annemiz daha hamilelik takviminden kurtuldu.Karnım acıyo gerilmekten yumurcugum beni çok bekletmese bari bugün 40+1 im
Eki Görüntüle 1647483 Kızlar yaaa biz gaz problemi yaşıyoruz Bi bakayım dedim neler yapıyo diye meğer herşey miş biz ne yiycez yaaaaa
Benimle birlikte 36 kişi "ben de varım" demiş. Daha da fazlayızdır ben sadece ben de varım diyenleri alıntıladım. Hiç az değilmişiz gerçektenAma zamanımız da giderek azalıyor bu da bir gerçek
Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun listede sehir olarak kayseri yaziyor dogumun kayseride mi oldu kayseride olduysa hangi hastanede dogum yaptinBizde doğduk, Rabbim sirada bekleyen herkesi hayirla kurtarsin... Sezaryen oldum bu arada...
Haha tamm o zaman daha varmış no problemo :) :*Takvim kendi kendini imha etmeden uçurdum gitti :)) Sat a göre 11 Ekim canım.
Benimki de öyleydi hatta ultrasonla ayda 1 bakıyor daha ilk defa haftada 1 e düştü onda da nst birde beklenen doğum tarihinde gidicem o zaman ultrasonla bakıcak ki 1 hafta daha bekleyelim mi diye sadece bebek hareketlerini takip etmem konusunda sıkı sıkıya tembihliyor her saat hissetmelisin diye öyle 2 saatte 1 falan değil diyorKızlar benim doktorum garip şekilde rahat. 37+2'deyim hala 2 haftada bir çağırıyor ve daha hiç NST istemedi. Kendisini bir sonraki görüşüm doğum sırasında olabilir yani rahatlıkla.Acaba ben onu dinlemeyip haftada bir gitsem mi? Ne yapsam bilemedim.
Eki Görüntüle 1647483 Kızlar yaaa biz gaz problemi yaşıyoruz Bi bakayım dedim neler yapıyo diye meğer herşey miş biz ne yiycez yaaaaa
Ya bu listeye gore pilav makarna patates yicez sonra siscez gb gorunuyo amaninnnHakikaten keşke neler yenmeli onu yazsalarmış, gerçi geriye pek bişey kalmamış ama :)
İnşallah canım. Ben bugün itibariyle izne çıkmış bulunuyorum ve şimdi de bavulumu toplamaya giriştim. Geç mi kaldım bilmiyorum ama geç olsun da güç olmasın.Eline sağlık canım ne güzel toparlamışsın kalanları.
Daha ekime yeni başladık hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza
Benimki de sürekli hareketleri takip ediyor musun diye soruyor ama ne NST ne bir şey istemedi hiç. Kordonla ilgili endişelerim var bir şey olur da anlamazsak diye ama doktorumun hiç yok anlaşılanBenimki de öyleydi hatta ultrasonla ayda 1 bakıyor daha ilk defa haftada 1 e düştü onda da nst birde beklenen doğum tarihinde gidicem o zaman ultrasonla bakıcak ki 1 hafta daha bekleyelim mi diye sadece bebek hareketlerini takip etmem konusunda sıkı sıkıya tembihliyor her saat hissetmelisin diye öyle 2 saatte 1 falan değil diyor
Gözünaydın canım Allah bagışlasınKizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
Az önce doktordan geldim canım. Nst ye bağladı önce,orda da hareket etmedi. Doktor bey de nst kağıdını görünce endişelendi. Ultrason ile baktı,kan dolaşımı iyi,sorun yok dedi. Uyuyormuş sıpa. Gece de belki ben uyur uyanık pek hissetmedim. Ama bu son zamanlar çok önemli iyi ki geldin dedi. Çarşamba 40 haftam doluyor. Tekrar çarşamba çağırdı. Bakalım Rabbim hayırlısını versin.Canım aklında kalmasn bütün gün stres olursun git bi görün bence
Bende senin gibi düşünüyordum hiç bakmıyor suyu azaldıysa nerden anlıcaz falan diye eşim annem sürekli bana herşey yolunda demekki çağırmıyor düşünme bu kadar diyip durdular şimdi bende aklıma kötü şeyler getirmiyorum dr da kendini riske atmaz zaten merak etme iyi düşün hep birşey olmazBenimki de sürekli hareketleri takip ediyor musun diye soruyor ama ne NST ne bir şey istemedi hiç. Kordonla ilgili endişelerim var bir şey olur da anlamazsak diye ama doktorumun hiç yok anlaşılan
Gözün aydın canım inş Ömer den de güzel haberler alıcaksınKizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
ay canimmm cok sukur hayirli haberlerini beklioruzzzz mutlaka yaz omerin durumunu dualarimiz seninle...Kizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
İyi yapmışsın giderek gözardı etmemek lazım için rahatladı en azındanAz önce doktordan geldim canım. Nst ye bağladı önce,orda da hareket etmedi. Doktor bey de nst kağıdını görünce endişelendi. Ultrason ile baktı,kan dolaşımı iyi,sorun yok dedi. Uyuyormuş sıpa. Gece de belki ben uyur uyanık pek hissetmedim. Ama bu son zamanlar çok önemli iyi ki geldin dedi. Çarşamba 40 haftam doluyor. Tekrar çarşamba çağırdı. Bakalım Rabbim hayırlısını versin.
Evet kesinlikle... ama tüm annişler dikkat etsin cidden son zamanlardaki hareketler daha önemliymiş.İyi yapmışsın giderek gözardı etmemek lazım için rahatladı en azından
Geçmiş olsun cnm iyi olmana cok sevindim ömerimizden de güzel haberlerini bekliyoruzKizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?