- 23 Eylül 2015
- 18
- 36
- 3
- 33
Gözün aydın canım.Kizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
aynen bzimde gaz prblemimiz varEki Görüntüle 1647483 Kızlar yaaa biz gaz problemi yaşıyoruz Bi bakayım dedim neler yapıyo diye meğer herşey miş biz ne yiycez yaaaaa
Valla cnm bn 1 hafta çok çektim ana bünyeye göre değişiyorKızlar spinal başağrısı yapiyor diyorlar epiduralmi olsam acaba anestezi uzmaniyla spinale karar verdik önceki dogumumda olmamisti bas agrisi ama bilemiyorum ki
Canım var ya her gidişte uyuyor oluyor benimki ve 1 saat nst ile uģraşyoruz... mesela gün içinde de genelde uyuyor gece kuduruyorAz önce doktordan geldim canım. Nst ye bağladı önce,orda da hareket etmedi. Doktor bey de nst kağıdını görünce endişelendi. Ultrason ile baktı,kan dolaşımı iyi,sorun yok dedi. Uyuyormuş sıpa. Gece de belki ben uyur uyanık pek hissetmedim. Ama bu son zamanlar çok önemli iyi ki geldin dedi. Çarşamba 40 haftam doluyor. Tekrar çarşamba çağırdı. Bakalım Rabbim hayırlısını versin.
Canım dualarım seninle ve ömerle. Kavuştun bebeğine bundan sonrasıni da kolaylıkla atlatacaksiniz inşallah.Kizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
Canım çok güzelsiniz maşallahDünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.
canım Allah yardımcın olsun dualarımdasınKizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
Beni hiç nst ye de bağlamamıştı daha önce,sadece muayene ediyordu canım. Günümüz de bitince daha tedirgin oldum. Gerçi ben 5gün geç doğmuşumCanım var ya her gidişte uyuyor oluyor benimki ve 1 saat nst ile uģraşyoruz... mesela gün içinde de genelde uyuyor gece kuduruyorbebeginin sağlıklı olup olmadığını hissedersin hiiiic merak etme herseyin yolunda olmasina çok sevindim :*&
Ben de lansinoh aldım ama tekli elektrikli olanından. Ama tabi sadece tavsiyeler doğrultusunda tercihim bu oldu canım,kullanınca göreceğiz bakalım işimize yarayacak mı. Benin elektrikli tercih etmemin sebebi kullanış açısından daha ergonomik olması.Arkadaslar dogumdan once gogus pompasi alicam cok az zamanim kaldi siz hangi markayi aldiniz? Ben lansinoh manuel gogus pompasi almayi dusunuyorum kullanan varmi memnunmusunuz yardimci olun lutfen
Avent aldim canim elektrikli bakalim nasil daha nasip olmadi kullanmakArkadaslar dogumdan once gogus pompasi alicam cok az zamanim kaldi siz hangi markayi aldiniz? Ben lansinoh manuel gogus pompasi almayi dusunuyorum kullanan varmi memnunmusunuz yardimci olun lutfen
Gözün aydin canim.Allah bagislasin.hayirli haberler alirsiniz insallah.Kizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
Kızlar bebişim oldu darısı bekleyen herkezin başına erken doğum oldu ama çok şükür sağlıklı perşembe akşam suyum gelmeye başladı gece yatırdılar cuma sabahıda kovuştuk paşamla sezeryan oldu kistimide aldı cumartesi sabah çıktık 2 800 gr biraz minik ama olsun sağlıkla kavuştumya ne isterim başka
Cnm ömerimiz gelmiş kaçırmışım çok heyacanlandım. İyi misiniz? Nerdesiniz? İstanbula yetiştiniz mi? Ayrıntılarını bekliyorum. Lütfen habersiz bırakma.Kizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?