2015 Ekim Anneleri

Kızlarr kontrolüm vardı bugün 38. Haftadayım çatı muayesi olldum hiç açılmam yokmuş normal mi 38. Haftada ve dar dedi doktor ama bebeğim normal doğum pozisyonunda kafam karıştı ya

Eki Görüntüle 1647483 Kızlar yaaa biz gaz problemi yaşıyoruz Bi bakayım dedim neler yapıyo diye meğer herşey miş biz ne yiycez yaaaaa
aynen bzimde gaz prblemimiz var
Yediklerime okadar dikkat ediyrm rezene içiyorm ama yok
Bn nurse harwey ve bıogail kullanıyrm gaz için sen ne yapıyrsn cnm bide kendi yemeklerime bol kimyon koyuyorm bebişede kimyonlu su kaynatıyrm günde 3-4 sefer veriyrm doktorm demişti sende dene istersen birde ayaklarının altına sıcak su torbası tabi bunlara rağmen yine gazımız var

Kızlar spinal başağrısı yapiyor diyorlar epiduralmi olsam acaba anestezi uzmaniyla spinale karar verdik önceki dogumumda olmamisti bas agrisi ama bilemiyorum ki
Valla cnm bn 1 hafta çok çektim ana bünyeye göre değişiyor

Canım var ya her gidişte uyuyor oluyor benimki ve 1 saat nst ile uģraşyoruz... mesela gün içinde de genelde uyuyor gece kuduruyor bebeginin sağlıklı olup olmadığını hissedersin hiiiic merak etme herseyin yolunda olmasina çok sevindim :*&

Arkadaslar dogumdan once gogus pompasi alicam cok az zamanim kaldi siz hangi markayi aldiniz? Ben lansinoh manuel gogus pompasi almayi dusunuyorum kullanan varmi memnunmusunuz yardimci olun lutfen

Gece uyuyamiyorum kızlar sabah uyanamiyorum nolcek bu halim bebisim karnimi acitiyo konuşuyorum sakin ol kizim diye ay bi dogursaydik

Selam anneler sonunda foruma girebildim.masallah çoğunluk dogum yapmis.bu sabah nts ye girdim benim kizin gelmeye niyeti yok yan gelip yatiyor.kilosuda cok iyi degil 2700 gbi cikti.turkiyede varmi bilmiyorum doktor eger suyum gelirse ambulansla yatarak hastaneye gitmeliymisim.yoksa bebegin kordonu asagi sarkabilirmis.burda herkes dus falan aliyor anlamadim hic niyetimde yok aramaya atlar arabaya giderim.

C
Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina
canım Allah yardımcın olsun dualarımdasın

Beni hiç nst ye de bağlamamıştı daha önce,sadece muayene ediyordu canım. Günümüz de bitince daha tedirgin oldum. Gerçi ben 5gün geç doğmuşum annesine özeniyor heralde kızçem

Arkadaslar dogumdan once gogus pompasi alicam cok az zamanim kaldi siz hangi markayi aldiniz? Ben lansinoh manuel gogus pompasi almayi dusunuyorum kullanan varmi memnunmusunuz yardimci olun lutfen
Ben de lansinoh aldım ama tekli elektrikli olanından. Ama tabi sadece tavsiyeler doğrultusunda tercihim bu oldu canım,kullanınca göreceğiz bakalım işimize yarayacak mı. Benin elektrikli tercih etmemin sebebi kullanış açısından daha ergonomik olması.

Lovely35 çook tatlısınız maşallah ana kız

statistician41 gözünüz aydın canım Ömer'in de sağlıkla gelecek kollarına allahın izniyle

Dün ne çok ekşın olmuş kızlar hastanelere koşulmuş çok heycanlanıyorum yaa aniden her şey olabiliyor. Yarın kontrolümüz var bizimde o kadar çok merak ediyorum ki inşallah her şey yolundadır. Son zamanların evhamı zorda oluyormuş...

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişine maşallah çokta minik sayılmaz gayet iyi emdikce dahada toparlar.
bende sezerryan ile kistimi aldırıcam doğumda senin genel anestezimi oldu?
kist alındığı için extra bizorluk yaşadın mı?

Kizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin
Cnm ömerimiz gelmiş kaçırmışım çok heyacanlandım. İyi misiniz? Nerdesiniz? İstanbula yetiştiniz mi? Ayrıntılarını bekliyorum. Lütfen habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…