2015 Ekim Anneleri

bencede seni artık her hafta çağırmalı ve nts zamanında gelmiş doktorun çok rahat anlaşılan

statistician41 cnm hayirli olsun cok sukur sag salim ciktiniz dogumdan merak ettim simdi sen kocaelide mi istda misin? Kocaelide yer yok yazmistin sonra acildi yazdin. Istanbula nakil mi olacak?Omerimiz nasil? Ayy cok sordum kusura bakma ama cok merak ettim

Herkes doğuma gidiyor bizde birazdan doktor randevusuna bakalım bizde durumlar neymiş belki doktor bişey söylerse ona göre bekleriz artık:) bugün çatı muayenehanesi var birde
Benimde yarin kontrol hala yapilmadi cati muayenesi yapmicak sanirim kolayca gecer ins muayenen canim son durumlar ne acaba kanala grmistr belki de hayirlisu☺☺

İnşallah canım insallah. .. hergün bişeyler değişiyor bedenimizde di mi...
Aynen canim dun gece mide bulantilari sancilar bi heveslendm vakit geldii mi diye bi kac saat sonra gecti midem baslarda bile oyle bulanmadi bulantim olmamisti cok değişik☺insallah hepimiz saglikla kavusalm bebislerimize

Ay icim rahatladi bende sikmicam insallah kendimi..canim insallah bebisin iner Allahin izniyle..

herkes doğurdu mu ya benim kızdan tık yok hala
yarın muayene var gene bakalım ...dolduracak heralde 40 haftayı

Aslinda doğrusu senin doktorunun söylediği canım suyun geldiği takdirde sayet bebeğin başı kanala oturmamissa kordon sarkması olabilir ki buda çok hayati bi durum bence sen doktorunu dinle

bende artık doğurmak istiyorum kızlar ya gün geçtikçe zorlşıyor..oturdugum yerden kalkarken,yatakta dönerken kemıklerım birbirine batıyor sankı ....hayırlısıyla doğursaydık

Merhabalar kızlar doğum yapanlar kavuştular kuzucuklarına inşallah sırayla hepimiz kavuşuruz.. Bende 38. haftaya giriyorum maşallah bir şikayetimiz yok kızımla.. Sanırım sizin gibi 40. haftayı bekleyecek

şimdi doktordan çıktım biraz sancım çıktı. alttan muayene etti doktor 2cm açılma varmış öğleden sonra tekrar nst çektir dedi. muayeneden kaynaklı nişan gelebilir dedi. sancın sıklaştığı zaman gelirsin dedi. bebeişim 3200 olmuş maşallah. bakalım öğleden sonra ne diyecek doktor

bende artık doğurmak istiyorum kızlar ya gün geçtikçe zorlşıyor..oturdugum yerden kalkarken,yatakta dönerken kemıklerım birbirine batıyor sankı ....hayırlısıyla doğursaydık

Merhaba sizinle aynı güne denk geliyor doğum tarihlerimiz bana doktorum 15 ekim gibi olabilir demişti ama son randevumuzda hiç tarih vermedi 23 ekime kadar geldi geldi gelmedi biz alırız dedi hayırlısı artık ben de sabırsızlanıyorum rüyalarımda hep bebeğimle geziyorum .. Yatakta sağdan sola dönerken kemiklerim beni de çok rahatsız ediyor ben nefes alamıyorum zaman zaman..parmaklarımda uyuşmalar oluyor bunların hepsi normalmiş vücudumuz süt salgıladığı için ödem tutuyormuş vücudumuz. Ihlmur ,rezene içmemi söyledi hatta adaçayyı bile içebilirsin dedi zararı olmaz bu saatten sonra doğum sancılarını tetikler o da normal dedi doktorum. Ihlamur ve rezene içiyorum

kızlaar sabahtan beri heyecanla okudum forumuu!! süper haberler var masallah!!
alıntıladıklarım kaybolmadan, hemen cevaplamak istiyorum.
bu arada ben de cuma gittim hastaneye, oğlum 2700 47 cm olmus.. iyi diyor dr sükür.. nasıl yapcaz doğumu dedi dr.um, ben de aynısını ona sordum, nasıl yapcaz diye normal olsun dedi, hersey uygyn simdilik dedi.. artık her hafta gidecekmişim kontrole, işte de son haftam..
ctesi gidip calısamaz alayım diyorum, bir de nst'ye de o zaman bağlayacakmıs su an iyi görünüyor dedi.. dr.um doğum konusmalarında cok sakin... simdiye kadar paniklemedim ama bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak

bu arada ebeler konusma yaptılar ufacık, anne sütü söyledir böyledir diye.. işte anneyle bebeği hemen bulusturuyoruz, sezeryan bile olsa ilk yarımsaatte ilk teması kurmaya calısıyorz fln dedi. ben de doğum sırasında kordon kesilmeden bebeği verir misiniz, bu ilk temass da cok önemli diyorlar dedim, eğer sağlık acısından annede ve bebekte bi sıkıntı olmazsa anne de isterse veririz tabii dedi hadi kalan herkese sağlıklı doğumlar , annişlerimize de mis kokulularıyla güzel günler dilerim

canım doğum yapmışsınız gözünüz aydın, Allahım analı babalı büyütsün insallah.. forumda herkese cevaplar verirdin, bizleri de ihmal etme.. bebişinizle nice huzurlu yıllarnz olsun

walla cok güzel olur bi buluşma, ankarada olan var sanırım baya.. bi ayarlayalım insallahh.. irtibatı hiç kesmeyelim tabii en öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…