Kızlar benim doktorum garip şekilde rahat. 37+2'deyim hala 2 haftada bir çağırıyor ve daha hiç NST istemedi. Kendisini bir sonraki görüşüm doğum sırasında olabilir yani rahatlıkla.Acaba ben onu dinlemeyip haftada bir gitsem mi? Ne yapsam bilemedim.
Benimde yarin kontrol hala yapilmadi cati muayenesi yapmicak sanirim kolayca gecer ins muayenen canim son durumlar ne acaba kanala grmistr belki de hayirlisu☺☺Herkes doğuma gidiyor bizde birazdan doktor randevusunabakalım bizde durumlar neymiş belki doktor bişey söylerse ona göre bekleriz artık:) bugün çatı muayenehanesi var birde
Aynen canim dun gece mide bulantilari sancilar bi heveslendm vakit geldii mi diye bi kac saat sonra gecti midem baslarda bile oyle bulanmadi bulantim olmamisti cok değişik☺insallah hepimiz saglikla kavusalm bebislerimizeİnşallah canım insallah. .. hergün bişeyler değişiyor bedenimizde di mi...
Okudum canim Allah yardimcin olsun insallahKızlar yatışımız yapıldı serum takıldı doktorumuzu bekliuoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Ayetel kürsi okur musunuz bizim için. ??
Ay icim rahatladi bende sikmicam insallah kendimi..canim insallah bebisin iner Allahin izniyle..Canım çıktım ben şimdi hiç kendini sıkma hiçbişey hissetmiyosun gayet rahat geçti. Haftaya bi daha bakıcakmış benim paşazade hala yukardaymış pek niyeti yokdoktorda ben 40. Hafta bittikten sonra çok beklemeyi istemiyorum dedi canım ona sıkıldı
Canim guzel haberler al insallah iyi olmana sevindim omerimiz de cikacak hemencikKizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
Aslinda doğrusu senin doktorunun söylediği canım suyun geldiği takdirde sayet bebeğin başı kanala oturmamissa kordon sarkması olabilir ki buda çok hayati bi durum bence sen doktorunu dinleSelam anneler sonunda foruma girebildim.masallah çoğunluk dogum yapmis.bu sabah nts ye girdim benim kizin gelmeye niyeti yok yan gelip yatiyor.kilosuda cok iyi degil 2700 gbi cikti.turkiyede varmi bilmiyorum doktor eger suyum gelirse ambulansla yatarak hastaneye gitmeliymisim.yoksa bebegin kordonu asagi sarkabilirmis.burda herkes dus falan aliyor anlamadim hic niyetimde yok aramaya atlar arabaya giderim.
Bende 40+3 nstdeyim sancım falan yok sağlıcakla kavuşalım canım inşallah bebişlerimizeKarnım acıyo gerilmekten yumurcugum beni çok bekletmese bari bugün 40+1 im
bende artık doğurmak istiyorum kızlar ya gün geçtikçe zorlşıyor..oturdugum yerden kalkarken,yatakta dönerken kemıklerım birbirine batıyor sankı ....hayırlısıyla doğursaydık
Canım allahım güç kuvvet versin Sağlıcakla kucağına al çık inşallah Ömerini dualarımız sizinleKizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.
Kızlar alıntı yapamadigim da olmuştur belki. Çok teşekkür ederim. Şükür suyum falan gelmedi. Sancı da yok ama yoruldum ordan oraya, bel ağrısı bacak ağrısı falan var. Sancidir diye kpekuyorum. Yürümekse oldukça zor. Adım attıkça acı oluyor sanki.. 1-2 günde nasıl böyle oldum bilmem.
Veeee surpriiizzzHemen yarın bebeğimiz geliyor Çok heyecanlıyım korkuyorum stresliyim ve inanamıyorum Hamilelige alismisim baya. Son hamile günüm yaa İnanılır gibi degil.. Şimdi yavrum karnımda oynasiyor, sanki ondan ayrilacakmisim gibi geliyor.. Burda içimde çok mutlu gibi geliyor.. Onu bu zor dünyaya alacağız.. Aslında kavusuyoruz tabi ama sanki içimde ona hep sariliyormus gibiyim.. İnşallah yanımızda da mutlu olur yaa Duygusala bağladım.. Zaten bugün bir doğum oldu ağladım.. Bir anne 2 günlük bebeğini emzirmeye çalışıyordu ağladım.. Kendi bebeğim aglarsa ağlıcam, gulerse aglicam herhalde.. Ne yapicam böyle bilmem.. Çok heyecanlıyım.
Dogumhanede kontrol yapılırken bir kaç kötü manzara gördüm. Benden önce doğum vardı. Kötü oldum doğrusu.. gerçi 3 tane de minnak bebiş vardıAnnemler hazırlandı, haber bekliyorlardı falan.. Olsun bitsin dedik ya.. Gece annemler abamlarla hep beraber gelecekler inşallah. Sabah hastaneye gidicem. Doktor öğlene doğru olur dedi. Spinal sezaryen olucam. Doktor baş ağrısı olabilir, istersen bayiltalim dedi ama istemedim ya.. Napiyim.. İnşallah olmaz da, olursa da cekicem. Bu arada bebişim çok aşırı tontiş değil. 3.800 gr ve 50 cm çıktı ki, bunlar maksimum değerler dedi doktor. Ama 10 günde 600 gr alan çocuk nasıl 15 günde 300 gr almış anlamadım, ki + - 500 gr'mış. İnşallah sağlıkla gelir de görücez bakalım ne kadarmış İnşallah ben de ahat atlatirim Allah'im.. Ay heyecandan çok konuştum.. Darısı herkese olsuunn
Be
bizdr mayıstan agustos ortalarına kadar turkıyede (ankarada) olucaz canım. Gerçekten ne güzel olur öyle bişey. Bissürü aynı hafta hatta aynı gün bebekleri:) onlar bilmiyo ama ana rahmine düştükleri andan itibaren beraber büyüdüler:) ilerde sen ne zaman kanala inmişsin, senin kapı süsüm nerdenmiş, annen hangi pompayı kullanmış diye muhabbet edebilirler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?