2015 Ekim Anneleri

Kızlar bende hiç belirti yok, bi tane sancım çıktı nst de. Cumaya kadar beklicez sonra karar vercez dedi doktor, inşallah cumaya kadar kendiliğinden gelir miniğim

40 haftaniz carsamba mi doluyordu canim. Daha 7 gunun var gorunuyo takvimde. Insallah gunu dolunca gelir bebegin..

Kızlar bizim rahim ağzı tamamiyle kapalı, bebeğimin kilosu 3.500 olmuş. Pazartesiye kadar normal yolla gelmez ise pazartesi 7:30 hastanede olacağız sezeryana alacak doktorum.

canım sırayla okurken nasıl heyecanlandım.. bastan hiç sancım yok demişsin sonra da Rabbim cok kolay güzel bi doğum nasip etmiş.. darısı başımıza insallahh... Allahım hayırlı eylesin evladınızı, gözünüz aydın, analı babalı büyütsün Rabbim.. neşe dolu nice seneleriniz olsun

gözünüz aydıınn!! ALlah analı babalı büyütsüün!

masallahhh sizeeee... Allah analı babalı büyütsüüünnn... gözünüz aydıınnn

Canım cokmu agridi basin belin bende spinal istedim ama ilk dogumumdada spinaldi hic birsey olmamisti epiduralemi cevirsemki acaba
Canim ben bir daha spinal olmam. Cahilligime denk geldi. Normale çok odaklandm sezeryan ameliyati araştrmadm. Bilsem epidural olurdmm. Ablam epidural oldu benim gibi baş ağrisi yoktu.
Çok şükür 2 gündür yok baş ağrim. Ilk 4 -5 gün coktu

Kizlarr yarin saat 16.30 da doguma giriyorum hepinizden birer ayetel kursi bekliyorum simdiden allah razi olsun sizleride asla unutmicam ins daha yazmam heralde hepinizi cooook optum

Allah yardımcın olsun canım, hayırlı kolay doğum olsun insallah.. okudum ben

htys canım senin fikrinle bende çikolatalarımı bu şekilde yaptım, çok içime sindi teşekkür ederimEki Görüntüle 1647654
Can'ım bizim kişide aynı

Can'ım bende sürekli Rezene ve kimyon tohumu içiyorum kat kat giydiriyor annem ve kayınvalidem beni gaz olmasın diye bende bile gaz sancısı oluyo oğlum napsın gaz yapan seyleri mümkün olduğunca yememeye çalışıyorum ama en azından her gün yumurta yiyorum o bile listede var o kimyon suyunu bebişe mi verceZ bide Hindistan cevizi suyunu duydum ben ama kullanmadım kendim

Canim senin bebisde bizimki gibi olmus sozde benim minigimde 3200 52 cm olmustu. Ama 2750 47 cm minicik dogdu kuzum bizde o kadar cok sasirdik ki hatta kafasi 2 hafta onden gidiyor diyordu dr surati kaşık kadar minicik

ay canım benim oğluma da kafası büyük diyor dr, hatta kilosu da yüksek seyrediyor diyor. ama internetten bakıyorum, 2700 35+5'ti gittiğimde, yani normal görünüyor nete göre de.. bilemiyorum artık.. kafası da büyük diyor her seferinde.. belki bizde de vardır bi yanlıslık diyorum ya her yönüyle sağlıklı olsunlar da..

Benimde yarin kontrol hala yapilmadi cati muayenesi yapmicak sanirim kolayca gecer ins muayenen canim son durumlar ne acaba kanala grmistr belki de hayirlisu☺☺
Her doktor yapmaz dedi benim doktorum ben de çatıya bakmıyorum rahimi kontrol ediyorum dedi.. Daha çok yukarda inmemiş haftaya bi daha ama canım çok sıkıldı doktorum hastaneden ayrılıyormuş son anda olcak işmi napıcam bilmiyorum sinirlerim çok bozudu 14 üne kadar hastanedeymiş ozamana kadar doğmazsa napıcam bu saatten sonra hangi doktora hastaneye gideyim

bayıldım ben buna yaa.. harika ne kadar düsüncelilermiş..

bana da dün annemle ablam geldiler, bohçalamıslar aldıklarını.. oğlumun ilk bohcası RAbbim askerliğinin düğününün bohcalarını görmeyi nasip etsin dedim... cok ince bi düsünce..
eşim cok mahcup oldu gibi geldi bize, annemler nerdeyse herşeyi düsünmüşler.. gecelikler pijamalar, bebek kıyafetleri.. neler doluydu... bizim görümcede kv'de pek aksiyon yok.. eşim de "annemler de bisürü şey almıslar" diyodu, ne almıslar haberim yok,simdiye kadar niye göstermemişler bilmiyorum... uydurdu o mahcubiyetinden gibime geldi.. zaten annemler gidince de ufacık bişeyden tartışma cıkardı.. uzak durduk gece.. bu erkekler cok tuhaf yaratıklar gerçekten

gözünüz aydın hem de geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün insallah ayrıca minik de değil, sütün gelsin sağlıkla büyür insallah o..

Kizlar once suyum sonra nisanim geldi. Kendi hastanemein yenidogan yogunbakimonda yer olmadigi icin mirin kirin yapiyorlar. Alamayiz sizi doguma vs diyorlar cikmazdayiz ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Bize dua edin lutfen. Dustuk istanbul yollarina

Kizlar yatis yaptik sansli omerim benim. Sabah yogun bakimdan 3 kisi cikiyormus. Serumlar takildi nst ye baglandim suan hersey yolunda gjbi duruyor. Dualarinizi eksik etmeyin

Kizlar ciktik biz dogumdan. Genel anestezi oldum. Iyiyum sukur. Omerim yogunnbakimda birazdan haber alicaz insallah.

canım bi seni bi de Lovely35 'yi heyecanla okudum yaa, Allahım sana bi an önce rahatlama ve yorgunlugunu atlatmayı nasip etsin.. Ömer bebeğimize de Rabbim acilinden şifalarla kolaycacık bi ameliyatla sağlığına kavusmayı nasip etsin.. kucağınıza alıp mutlulukla evinize dönün insallah..
simdi istanbulda mısınız, kocaelinde mi

Dünyanın en güzel duygusu anneliği tatmakmış allahım herkese nasip etsin.

ne tatlısınıızzz siiizz... özellikle nedense babayla birarada görünce bebişleri gözlerim doluyor.. onların bizi tam olarak anlayamadığını, doğunca hissettiklerini düsündügüm icin herhalde, bilmiyorum ki...
masalllah masallah!!!

Canim uzulme 14 gune gelir bebegin zaten vaktin gelmis senin de..insallah iner bebisin asagi gelir vaktine kadar baska hastaneye gtmek zorunda kalmicaksin insallah..doktoruda olcak dogumun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…