Maşallah çok sevindim iyi olmalarına. İnşallah en kısa sürede toparlanır. Aynı sehirdesiniz ne güzel gorusebiliyorsunuz keşke bende yakında olabilseydim. Kıskandım şimdiCanım ben bugun hastaneye ziyarete gittim kendisini. Bebiş de o da iyiydi maşallah. Eşiyle yürüyüş yapıyorlardı. Yorgun görünüyordu ama maşallah ayaktaydı. İnşallah günden güne toparlayıp daha iyi olacaktır.
Bebişi de çoook tatlıydı, pembiş yanaklı kuzu uyuyordu ama elleri kıpır kıpırdı maşallah.
Face instagram whatsapp viber ne varsa verin anneler:)) kopmaz kopmaz. Daha gazlar dişler dogumgunleri sunnetler ohooo bissuru daniscak paylascak sey var:))walla cok güzel olur bi buluşma, ankarada olan var sanırım baya.. bi ayarlayalım insallahh.. irtibatı hiç kesmeyelim tabii en öncesi
Evet bende çok istedim bu olmazsa 10.10.15 o da olmazsa en son 15.10.15 yoksa bi daha çıkamazsın dedim oğluşuma o da kallavi bi tekme savurdu sanırım şimdiden didişiyoruz
Her doktor yapmaz dedi benim doktorum ben de çatıya bakmıyorum rahimi kontrol ediyorum dedi.. Daha çok yukarda inmemiş haftaya bi dahaama canım çok sıkıldı doktorum hastaneden ayrılıyormuş son anda olcak işmi napıcam bilmiyorum sinirlerim çok bozudu 14 üne kadar hastanedeymiş ozamana kadar doğmazsa napıcam bu saatten sonra hangi doktora hastaneye gideyim
Tamam canim bakalim benim cadi nasil geliyorum diycek.ambulans cagirip strese girmek istemiyorum.soz konusu yavrumuz olunca her seye katlanicaz.Aslinda doğrusu senin doktorunun söylediği canım suyun geldiği takdirde sayet bebeğin başı kanala oturmamissa kordon sarkması olabilir ki buda çok hayati bi durum bence sen doktorunu dinle
Ayy cok hossss cnm gule gule kullansin bebisin gercekten kiz isteme merasimindeki gibi olmus o gunleride gorursun insaAllahMrb kızlar. Burayı çok özlüyorum bebeğimle ilgili konuşmayı, heyecanlı ultrason günlerini beklerken sizinle paylaşmayı :) Benekle fırsat buldukça giriyorum ama hepinizi çok özlüyorum. Sizinle kuzenin hediyesini paylaşmak istedim. Eve geldiklerinde kız istemeye geldiler sandım ellerinde bohça ile :) sepetin içinde 5 takım kıyafet emzik ayakkabı çorap elbise zıbın çok güzel şeyler koymuştu. Ben ilk defa böyle birşey gördüm sizinle paylaşmak istedim.
Face instagram whatsapp viber ne varsa verin anneler:)) kopmaz kopmaz. Daha gazlar dişler dogumgunleri sunnetler ohooo bissuru daniscak paylascak sey var:))
Bizde doğduk, Rabbim sirada bekleyen herkesi hayirla kurtarsin... Sezaryen oldum bu arada...
Kizlar benim oglum dunyaya geldi cok sukur
Doktorumuz geldi kızlar allah razı olsun inşallah iyi olur herşeyyy gidiyoruz bizzz
Ayy cnm dogdumu supper ya Allah anali babali buyutsun ne cok kisi dogumunu yapti ben ne zaman dogurcam demekten usandim dua et cnm bizde kavusalim hayirlisiyla...Kizlar benim oglum dunyaya geldi cok sukur
Aynısını bana da demisti basi buyuk zorlanabilir kanala yerlesmekte diye son haftalarda normale döndü şükür aynen saglikli olsunlar da sende icini ferah tut ultrason ölçümleri o kadar guvenilir olmuyoay canım benim oğluma da kafası büyük diyor dr, hatta kilosu da yüksek seyrediyor diyor. ama internetten bakıyorum, 2700 35+5'ti gittiğimde, yani normal görünüyor nete göre de.. bilemiyorum artık.. kafası da büyük diyor her seferinde.. belki bizde de vardır bi yanlıslıkdiyorum ya her yönüyle sağlıklı olsunlar da..
Kizlar benim oglum dunyaya geldi cok sukur
Cok iyi fikir. Bıdık gelmeden bu kutsal görevi almak istermisin canım? :)evet yaa facede de mi bi grup kursak kiii ekim anneleri diyee...hem foto vs paylaşmak daha kolay olur orda.. ig vs bilgilerini de verelim de böyle açıktan açıktan değil facede grup olursa kapalı grup yaparız, oraya üye olunurr..ordan paylaşırız, burda üye olan olmayan herkes görüyor sonucta
Arkadaşlar merhaba herşey yolundaymış. 41. haftaya kadar bekleyecekmişizzOf yaa hiç geçmiyor günler. Uzatmalara da kaldık hayırlısı olsun
Gözün aydin canim.Allah anali babali büyütsün.Kizlar benim oglum dunyaya geldi cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?