2015 Ekim Anneleri

Maşallah çok sevindim iyi olmalarına. İnşallah en kısa sürede toparlanır. Aynı sehirdesiniz ne güzel gorusebiliyorsunuz keşke bende yakında olabilseydim. Kıskandım şimdi

walla cok güzel olur bi buluşma, ankarada olan var sanırım baya.. bi ayarlayalım insallahh.. irtibatı hiç kesmeyelim tabii en öncesi
Face instagram whatsapp viber ne varsa verin anneler:)) kopmaz kopmaz. Daha gazlar dişler dogumgunleri sunnetler ohooo bissuru daniscak paylascak sey var:))

Evet bende çok istedim bu olmazsa 10.10.15 o da olmazsa en son 15.10.15 yoksa bi daha çıkamazsın dedim oğluşuma o da kallavi bi tekme savurdu sanırım şimdiden didişiyoruz

güzel doğum tarihleriymiş yaa, bize cok erken sanırım ama

bu arada canım dr.un değişecekmiş, üzüldüm yaa.. gittği hastaneyi öğrensen de orayla mı görüşseniz bi.. medicale gidiyordun sanırım ssen, daha pahalı olmayacaktır herhalde gideceği yer de, medical baya istiyor sonucta.. dr.u bu kdr yaklaşmışken bırakma bence yeni yerinde git..

Aslinda doğrusu senin doktorunun söylediği canım suyun geldiği takdirde sayet bebeğin başı kanala oturmamissa kordon sarkması olabilir ki buda çok hayati bi durum bence sen doktorunu dinle
Tamam canim bakalim benim cadi nasil geliyorum diycek.ambulans cagirip strese girmek istemiyorum.soz konusu yavrumuz olunca her seye katlanicaz.

Ayy cok hossss cnm gule gule kullansin bebisin gercekten kiz isteme merasimindeki gibi olmus o gunleride gorursun insaAllah

Face instagram whatsapp viber ne varsa verin anneler:)) kopmaz kopmaz. Daha gazlar dişler dogumgunleri sunnetler ohooo bissuru daniscak paylascak sey var:))

evet yaa facede de mi bi grup kursak kiii ekim anneleri diyee...hem foto vs paylaşmak daha kolay olur orda.. ig vs bilgilerini de verelim de böyle açıktan açıktan değil facede grup olursa kapalı grup yaparız, oraya üye olunurr..ordan paylaşırız, burda üye olan olmayan herkes görüyor sonucta

Bizde doğduk, Rabbim sirada bekleyen herkesi hayirla kurtarsin... Sezaryen oldum bu arada...

Kizlar benim oglum dunyaya geldi cok sukur

Allah analı babalı büyütsün kızlar, gözünüz aydın ikinizin de...
ne cok bebiş geldi haftasonu ve bugün masallah

Doktorumuz geldi kızlar allah razı olsun inşallah iyi olur herşeyyy gidiyoruz bizzz

Allah yardımcın olsun canım hayırlı bir doğum olsun insallah..

LadyCedar gittin mi volkan beye canım. Inş seni uzmeden kendiliginden gelir bebisin. Bol bol yürü merdiven in çık ve hurma ye tatlım. Ben ilk gebeligimdee çok yapmıştım bunları ama bende işe yapamamıştı belki sende yarar. Bunda da hiç hareket etmiyorum normal yolla gelmesin geç gelsin diye

Aynısını bana da demisti basi buyuk zorlanabilir kanala yerlesmekte diye son haftalarda normale döndü şükür aynen saglikli olsunlar da sende icini ferah tut ultrason ölçümleri o kadar guvenilir olmuyo

E ezgi_cik canım gözün aydın iyisinizdir umarım

Bu kız benim doğum iznimin ilk haftasını yedi bakalım ne zaman gelecek çok bekletmesinler anneciklerini

E ezgi_cik gözün aydın. Allah anali babali buyutsun canim. statistician41 rabbim yardimciniz olsun insallah. Kizlar ne bwrwketli bi gun oldu boyle. 05. 10. 2015 güzel tarihbu arada facete grup kurma fikrine katılıyorum. Daha önceki gebeligimde şubat anneleri diye grup kurmuştuk çık şey öğrendik birbirimizden. Şimdi tekrar faydalı bilgilerinize ihtiyaç duyacağı z

dely hadi yine iyisin diyetten de kurtuldun ...ohhh bol bol özlediğin şeyleri ye :)) benim yerime de ye darısı başıma :)))

Cok iyi fikir. Bıdık gelmeden bu kutsal görevi almak istermisin canım? :)

Arkadaşlar merhaba herşey yolundaymış. 41. haftaya kadar bekleyecekmişizz Of yaa hiç geçmiyor günler. Uzatmalara da kaldık hayırlısı olsun

Acilman filan var miymis, bebegin kanala yakinligi? 41den sonrasi icin ne dedi doktorun? Hayirlisi olsun canim. Ben de ayni durumda oldugumdan merakla soruyorum..

Kizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…