Allah yardimciniz olsun. Şifa versin yavrunuza size de sabır versinKizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
canım facede 2015 ağustos eylül ekim anneleri grubu var biz orada kaynaştık isteyen gelsinevet yaa facede de mi bi grup kursak kiii ekim anneleri diyee...hem foto vs paylaşmak daha kolay olur orda.. ig vs bilgilerini de verelim de böyle açıktan açıktan değil facede grup olursa kapalı grup yaparız, oraya üye olunurr..ordan paylaşırız, burda üye olan olmayan herkes görüyor sonucta
seve seve kurarım...Cok iyi fikir. Bıdık gelmeden bu kutsal görevi almak istermisin canım? :)
E ezgi_cik gözün aydın. Allah anali babali buyutsun canim.statistician41 rabbim yardimciniz olsun insallah. Kizlar ne bwrwketli bi gun oldu boyle. 05. 10. 2015 güzel tarihbu arada facete grup kurma fikrine katılıyorum. Daha önceki gebeligimde şubat anneleri diye grup kurmuştuk çık şey öğrendik birbirimizden. Şimdi tekrar faydalı bilgilerinize ihtiyaç duyacağı z
canım facede 2015 ağustos eylül ekim anneleri grubu var biz orada kaynaştık isteyen gelsinCok iyi fikir. Bıdık gelmeden bu kutsal görevi almak istermisin canım? :)
Geçmis olsun canim. Dualarimiz sizinle :)Kizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
canım facede 2015 ağustos eylül ekim anneleri grubu var biz orada kaynaştık isteyen gelsin
Kizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
Kizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
farketmez cnm o grubada geliriz yardımcıda olabilirim admin olarak :)bize özel mi olsa ki canım dedim ama
Çok doğru bi konuya dikkat çekmişsin tecrübelerden faydalansak süper olur bnde olmadık şeyler koyuyorum sanki valize örneğin gecelik mi giydiniz pijamamı yedek almak gerek miİnşallah canım. Ben bugün itibariyle izne çıkmış bulunuyorum ve şimdi de bavulumu toplamaya giriştim. Geç mi kaldım bilmiyorum ama geç olsun da güç olmasın.Doğum yapmış anneler keşke dese bize şunları aldım fazlaymış, bunları almadım eksikliğini hissettim diye
Cnm ultrosonda yazan Bpd değerine baksana bi 92 den büyükse normal doğum yapmıyomuş doktorlar sanırım başının çevresinin büyüklüğü demek benimkide tam sınırda 92. Arkadaşımın doktoru 94 çıktığı için sezeryan yapacakmışay canım benim oğluma da kafası büyük diyor dr, hatta kilosu da yüksek seyrediyor diyor. ama internetten bakıyorum, 2700 35+5'ti gittiğimde, yani normal görünüyor nete göre de.. bilemiyorum artık.. kafası da büyük diyor her seferinde.. belki bizde de vardır bi yanlıslıkdiyorum ya her yönüyle sağlıklı olsunlar da..
Senin ve Ömer için dua ettim canım. Inşallah ameliyatinizda iyi geçer. Herşey gönlünce olsunKizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
Cnm ultrosonda yazan Bpd değerine baksana bi 92 den büyükse normal doğum yapmıyomuş doktorlar sanırım başının çevresinin büyüklüğü demek benimkide tam sınırda 92. Arkadaşımın doktoru 94 çıktığı için sezeryan yapacakmış
Cnm ne güzel öncelikle kavuştun yavruma inş tedavisi de çok ii geçicek iileşicek en yakın zamnda kucağına alıp sarılacaksın Ömer ine. Dualarımız seninleKizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
Cnm açılma sancı hiç bişi yok herşey normal dedi hatta gelişmesi bile devam ediyormuş bebişin :) tabi belli de olmaz ama doktorum 41+0 ı bekliycez dedi sancının ve açılmanın kendi kendine başlaması açısından. Eğer hala gelmezse suni sancı o da olmazsa sezaryanmışAcilman filan var miymis, bebegin kanala yakinligi? 41den sonrasi icin ne dedi doktorun? Hayirlisi olsun canim. Ben de ayni durumda oldugumdan merakla soruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?