2015 Ekim Anneleri

Allah yardimciniz olsun. Şifa versin yavrunuza size de sabır versin

canım facede 2015 ağustos eylül ekim anneleri grubu var biz orada kaynaştık isteyen gelsin

Cok iyi fikir. Bıdık gelmeden bu kutsal görevi almak istermisin canım? :)
canım facede 2015 ağustos eylül ekim anneleri grubu var biz orada kaynaştık isteyen gelsin

Geçmis olsun canim. Dualarimiz sizinle :)

Canım okuyunca çok duygulandım ağlıyorum şimdi Allahım sağ salim kavuşturdu inş sonrasında da her şey yolunda gider. Yaşadığımız her şeyde bir hayır var işte bize şer görünen şeylerde bile bir hayır vardır. Ömerin sizi şaşırtarak istediği zaman geldi inş iyileşme hızı konusunda da böyle şaşırtır. Allahım biz geride kalanlara da yardım etsin hayırlı doğumlar nasip etsin

canım tekrardan gözünüz aydın, RAbbim sağlıcakla kucağınıza almayı evinize gitmeyi nasip etsin insallah...bol bol dua edelim...

Çok doğru bi konuya dikkat çekmişsin tecrübelerden faydalansak süper olur bnde olmadık şeyler koyuyorum sanki valize örneğin gecelik mi giydiniz pijamamı yedek almak gerek mi

Cnm ultrosonda yazan Bpd değerine baksana bi 92 den büyükse normal doğum yapmıyomuş doktorlar sanırım başının çevresinin büyüklüğü demek benimkide tam sınırda 92. Arkadaşımın doktoru 94 çıktığı için sezeryan yapacakmış

Senin ve Ömer için dua ettim canım. Inşallah ameliyatinizda iyi geçer. Herşey gönlünce olsun

dr.um büyük dediği halde hiç sezeryan demedi, hatta bana sordu doğumu nasıl yapıyoruz diye. ben de aynısını ona sordum "nasıl yapıyoruz" dedim güldü, normal olsun insallah dedi. ben de öyle istiyorum bi aksilik yoksa dedim. simdilik o konuda olmaz demedi..

Canım sevindim bi sorun olmadan dogum yapmissin bundan sonra da herşey güzel gider inş hayırlı olsun dualarimiz sizinle

Cnm ne güzel öncelikle kavuştun yavruma inş tedavisi de çok ii geçicek iileşicek en yakın zamnda kucağına alıp sarılacaksın Ömer ine. Dualarımız seninle

Acilman filan var miymis, bebegin kanala yakinligi? 41den sonrasi icin ne dedi doktorun? Hayirlisi olsun canim. Ben de ayni durumda oldugumdan merakla soruyorum..
Cnm açılma sancı hiç bişi yok herşey normal dedi hatta gelişmesi bile devam ediyormuş bebişin :) tabi belli de olmaz ama doktorum 41+0 ı bekliycez dedi sancının ve açılmanın kendi kendine başlaması açısından. Eğer hala gelmezse suni sancı o da olmazsa sezaryanmış bu arada bebek tam yerleşmiş durumda pelvise.

dünki koca sinir harbinden dolayı uyuyamadım resmen, zaten pzr pzr temizlik için abla geldi diye kalkmıştım erkenden.. simdi iş yerinde uyukluyorum resmen..

Bizde doktordan geldik kızlar. Çatı muayenesi yapmadı yine doktorum. Geçen hafta 2600 bu hafta 3000 kg olmuş bende baya almışım 1 haftada kilosu düşük diye abartmıştım. Şekerimizde var zaten. Doktor kızdı yine ölçücez 1 hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…