Canım bencede yeni bir grup açılsın sadece ekim anneleri olsundünki koca sinir harbinden dolayı uyuyamadım resmen, zaten pzr pzr temizlik için abla geldi diye kalkmıştım erkenden.. simdi iş yerinde uyukluyorum resmen..
Cnm açılma sancı hiç bişi yok herşey normal dedi hatta gelişmesi bile devam ediyormuş bebişin :) tabi belli de olmaz ama doktorum 41+0 ı bekliycez dedi sancının ve açılmanın kendi kendine başlaması açısından. Eğer hala gelmezse suni sancı o da olmazsa sezaryanmışbu arada bebek tam yerleşmiş durumda pelvise.
Canım gözün aydın. Sen de ayrıldın biz bekleyen annelerin arasından.Kizlar benim oglum dunyaya geldi cok sukur
Nasıl büyük bir endişe yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum. Neyse ki sonradan yer açılmış yoğun bakımda da daha fazla sıkıntı çekmemişsiniz. Çok sevindim sonunda işlerin yolunda gittiğine. Ömer'e öpücüklerimi gönderiyorum uzaktan uzaktan.Kizlar hepinize cok tesekkurler dualariniz ve iyi dileklerinzi icin. Gece 3 de ter ile uyandim esimden destek alarak dogruldugumda suyum gelmeye basladi. Kendimi tuvalete attigimda gelmeye devam etti ve rengi pembelesti. Apar topar istanbula gitmek icin yola ciktik. Bu arada bilgi vermek icin hastanemIi aradigimizda yenidogan yogun bakimda yer olmadiguni ogrendik. Panikledik korktuk. Pasam plansiz olarak gelmek istemisti ama bu dogum planli olmaliydi. Istanhuldaki hastane buraya gelsek bike beni doguma alamayacaklarini belirtti yikilmistik. Doltorumu arayip beni sizde kabul etemSeniz kim edecek diyebildim. Dogum basladi mi acilmam var mi bilmiyorduk ama bir taraftanda istanbula gitmeye calisiyorduk. Gebzede durakladik ve bir hastanede muayene olmak istedik yeterli suyum varmiydi? Acilma var miydi? Omer kanala girmis miydi? Gebzedeki akilli doktor bunlari onemsemeyerek beni kobay olarak kullanmaya calisti kalp i inceleyip bu sorunun nasil birsey oldugunu anlamaya calisti. Esimde bir sinirle acelemiz var bizim diyip cikti. Ciktik yola geldik hastanemize. Yogun bakimda yer yoktu. Nst ye baglandik ara ara sancilarim vardi 50 lerde seyreden. Hemen antibiyotik ve dogumu durdurucu serum takildi. Ve guzel haberi aldik yavrum plansiz gelmek istemisti cunku sansina giveniyordu. Yogun bakimda sabah bir taburcu var haberi geldi. 08.50 de ameliyathaneye alindim. Belimdeki sorun ve yan etkileri nedeni ile anestezi uzmanininda tavsiyesi ile genel anestezi oldum ameliyathanede uyutulup ameliyathanede kendime geldim yaklasik 1 saat sonra odamdaydim. Esim yogun bakima girdi bebegimiz iyi. Kalp sorunumuz var evet. Haftaya ameliyata alinacagiz. Dualariniza hala ihtoyacimiz var hala. Hepinize sevgiler iyiki varsiniz!!!!
Çok sayıda annenin tecrübesi de güzel bir şey ama ben de sanki bize özel olsa daha güzel olacak diye düşünüyorumbize özel mi olsa ki canım dedim ama
Ben bir gecelik, bir de pijama takımı koydum. Ek olarak da bir pijama altı koydum ama bir tane daha gecelik koysa mıydım bilemedim.Çok doğru bi konuya dikkat çekmişsin tecrübelerden faydalansak süper olur bnde olmadık şeyler koyuyorum sanki valize örneğin gecelik mi giydiniz pijamamı yedek almak gerek mi
Cnm ultrosonda yazan Bpd değerine baksana bi 92 den büyükse normal doğum yapmıyomuş doktorlar sanırım başının çevresinin büyüklüğü demek benimkide tam sınırda 92. Arkadaşımın doktoru 94 çıktığı için sezeryan yapacakmış
Bende de acilma ve sanci yok. Daha inmemis yukarda dedi doktor. Pazartesiye kadar bekliycez. 40+4 oluyor. Dedigin gibi once suni sanci deneriz, olmazsa sezeryan dedi bana da. Yuruyus filan yapiyor musun. Ben iki uc gunde bi anca cikiyorum. Cok zor geliyor..
kızlar benim bebeğim de hala yerleşmedi kanala yarın randevumuz var hissediyorum hala inmedi karnımın altı bomboş. peki bebek kanala inmezse ne olacak? ya kafamda deli sorular var bir haftadır. normal doğum yapmak istiyordum her şey de yolundaydı ama bundan dolayı sezeryan teklifinde bulunur mu acaba doktor
Kızlar bugün doktor kontrolüne gittim. Çatı muaynesi yaptı. normal doğuma uygun olmadığımı söyledi.yarın sezeryana alıcak beni.sabah 8 buçukta. bana da ayetel kürsi okuyabilir misiniz ? çok heyecanlıyım..
aynı şekilde bana da cnm ya. zaten hareketli bi yapım var ama şu sırt ağrısı bana hiçbişi yaptırmıyoronu geçtim gece çok ağrım oluyor. zorlasam azcık daha da ağrılarım artıyor ne yapsam bilemedim. acaba ufak ufak yoga hareketleri mi yapsam belki açılmayı hızlandırır belkide ağrıları geçirir. off valla daral geldi sıkıntılı oluyo son günler böyle
kızlar benim bebeğim de hala yerleşmedi kanala yarın randevumuz var hissediyorum hala inmedi karnımın altı bomboş. peki bebek kanala inmezse ne olacak? ya kafamda deli sorular var bir haftadır. normal doğum yapmak istiyordum her şey de yolundaydı ama bundan dolayı sezeryan teklifinde bulunur mu acaba doktor
Ben de pilates topuna oturma hareketi mo yapsam 1 hafta dedim ama suyum gelir acilmam olmaz diye korkuyorum. Aman ya, nasipte ne varsa o olacak. Cok mudahele edilecek bi durum yok :/ hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Daha 15 gunu var aslinda, iner insallah canim. Yuruyus oneriyorlar genelde. Kanala inmezse suni sanci veriyorlar mi bilmiyorum. Benim son 3
Bende 40+3 nstdeyim sancım falan yok sağlıcakla kavuşalım canım inşallah bebişlerimize
cnm hamilelik takvimine göre 15 günün var daha. benimde son 1 hafta kanala indi ama ses seda yok tabi doğuma dair.biraz hareket öneriyorlar yürüyüş falan etkili oluyormuş senin durumun için istersen doktoruna bir danış seni en uygun spor için yönlendirecektir.
peki senin de mi inmedi canım hala? evet zaman var her gün yürüyüş ve merdiven inip çıkma olayını yapıyorum hurma yiyorum sürekli ama tık yokumarım hayırlısı olur hakkımızda
Çok teşekkür ederim :)okurum tabi cnm yaa allah yardımcın olsun.
Yok malesef inmedi.
Kızlar bugün doktor kontrolüne gittim. Çatı muaynesi yaptı. normal doğuma uygun olmadığımı söyledi.yarın sezeryana alıcak beni.sabah 8 buçukta. bana da ayetel kürsi okuyabilir misiniz ? çok heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?