2015 Ekim Anneleri

Bende de acilma ve sanci yok. Daha inmemis yukarda dedi doktor. Pazartesiye kadar bekliycez. 40+4 oluyor. Dedigin gibi once suni sanci deneriz, olmazsa sezeryan dedi bana da. Yuruyus filan yapiyor musun. Ben iki uc gunde bi anca cikiyorum. Cok zor geliyor..

Kizlar benim oglum dunyaya geldi cok sukur
Canım gözün aydın. Sen de ayrıldın biz bekleyen annelerin arasından.
Nasıl büyük bir endişe yaşadığınızı tahmin bile edemiyorum. Neyse ki sonradan yer açılmış yoğun bakımda da daha fazla sıkıntı çekmemişsiniz. Çok sevindim sonunda işlerin yolunda gittiğine. Ömer'e öpücüklerimi gönderiyorum uzaktan uzaktan.

bize özel mi olsa ki canım dedim ama
Çok sayıda annenin tecrübesi de güzel bir şey ama ben de sanki bize özel olsa daha güzel olacak diye düşünüyorum

Çok doğru bi konuya dikkat çekmişsin tecrübelerden faydalansak süper olur bnde olmadık şeyler koyuyorum sanki valize örneğin gecelik mi giydiniz pijamamı yedek almak gerek mi
Ben bir gecelik, bir de pijama takımı koydum. Ek olarak da bir pijama altı koydum ama bir tane daha gecelik koysa mıydım bilemedim.

Benim 95 cikti son olcumde. Yaninda da 38+6 yaziyor. Biraz sezeryan bahanesi gibi geldi bana. 40 bile gorunmuyor bu haliyle.

kızlar benim bebeğim de hala yerleşmedi kanala yarın randevumuz var hissediyorum hala inmedi karnımın altı bomboş. peki bebek kanala inmezse ne olacak? ya kafamda deli sorular var bir haftadır. normal doğum yapmak istiyordum her şey de yolundaydı ama bundan dolayı sezeryan teklifinde bulunur mu acaba doktor

aynı şekilde bana da cnm ya. zaten hareketli bi yapım var ama şu sırt ağrısı bana hiçbişi yaptırmıyor onu geçtim gece çok ağrım oluyor. zorlasam azcık daha da ağrılarım artıyor ne yapsam bilemedim. acaba ufak ufak yoga hareketleri mi yapsam belki açılmayı hızlandırır belkide ağrıları geçirir. off valla daral geldi sıkıntılı oluyo son günler böyle

Daha 15 gunu var aslinda, iner insallah canim. Yuruyus oneriyorlar genelde. Kanala inmezse suni sanci veriyorlar mi bilmiyorum. Benim son 3

Ben de pilates topuna oturma hareketi mo yapsam 1 hafta dedim ama suyum gelir acilmam olmaz diye korkuyorum. Aman ya, nasipte ne varsa o olacak. Cok mudahele edilecek bi durum yok :/ hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

cnm hamilelik takvimine göre 15 günün var daha. benimde son 1 hafta kanala indi ama ses seda yok tabi doğuma dair. biraz hareket öneriyorlar yürüyüş falan etkili oluyormuş senin durumun için istersen doktoruna bir danış seni en uygun spor için yönlendirecektir.

Ben de pilates topuna oturma hareketi mo yapsam 1 hafta dedim ama suyum gelir acilmam olmaz diye korkuyorum. Aman ya, nasipte ne varsa o olacak. Cok mudahele edilecek bi durum yok :/ hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

inan aynı şeyleri düşünüyoruz. hayırlısı olsun nasipte ne varsa onu yaşıycaz. en önemlisi bebişlerimiz sağlıklı gelsinde

Daha 15 gunu var aslinda, iner insallah canim. Yuruyus oneriyorlar genelde. Kanala inmezse suni sanci veriyorlar mi bilmiyorum. Benim son 3

peki senin de mi inmedi canım hala? evet zaman var her gün yürüyüş ve merdiven inip çıkma olayını yapıyorum hurma yiyorum sürekli ama tık yok umarım hayırlısı olur hakkımızda

anladım canım bakalım doktorla yarın konuşalım ne önerecek bize. hala rahatlayamadım kızım sürekli yukarda ve kaburgalarıma baskı yapıyor. yer etti resmen ve sürekli sızlama oluyor. biraz inse belki rahatlayacağım en azından bahsettiğim konularda... bunların dışında yine çok şükür iyiyim. hakkımızda hayırlısı...

hımm tamam canım iner inş normal doğum düşünüyorsan tabi. ya bir arkadaşım bu durumdayken suyu geldi ve normal diye beklerken sezeryan oldu da ondan takıldım. yani sonuçta bebeğimiz için hangi doğum şekli uygun olacaksa o olsun ama insanın kafasına takılınca takılıyor işte üzerinde düşünüp duruyorum ne olacak nasıl olacak diye

Yok malesef inmedi.

hımm tamam canım iner inş normal doğum düşünüyorsan tabi. ya bir arkadaşım bu durumdayken suyu geldi ve normal diye beklerken sezeryan oldu da ondan takıldım. yani sonuçta bebeğimiz için hangi doğum şekli uygun olacaksa o olsun ama insanın kafasına takılınca takılıyor işte üzerinde düşünüp duruyorum ne olacak nasıl olacak diye

Okuruz tabiki canım. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…